Forum dyskusyjne
9 grudnia 2010, 14:54 [cytuj]
Pardew oficjalnie managerem NUFC i chce dać 6 mln za Keane'a.
Pardew oficjalnie managerem NUFC i chce dać 6 mln za Keane'a
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
9 grudnia 2010, 22:55 [cytuj]
Tottenham, Juve i Inter powalczą o Glena Johnsona.
Fulham przetestuje Guillermo Ochoę. Meksykanin szykowany jest na Craven Cottage na następcę doświadczonego Marka Schwarzera.
Mój ulubiony bramkarz ma iść do Fulham? Nie!
Tottenham, Juve i Inter powalczą o Glena Johnsona.
Fulham przetestuje Guillermo Ochoę. Meksykanin szykowany jest na Craven Cottage na następcę doświadczonego Marka Schwarzera.
Mój ulubiony bramkarz ma iść do Fulham? Nie! :wnerw:
9 grudnia 2010, 23:26 [cytuj]
absolutne i zdecydowane TAK dla Glena Johnsona u nas !!!
absolutne i zdecydowane TAK dla Glena Johnsona u nas !!!
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
10 grudnia 2010, 14:57 [cytuj]
Bentley ma wrócić do Blackburn za 1. MILION...
Bentley ma wrócić do Blackburn za 1. MILION
11 grudnia 2010, 11:25 [cytuj]
Tottenham interested in Athletic Bilbao defender Andoni Iraola
Tottenham interested in Athletic Bilbao defender Andoni Iraola
11 grudnia 2010, 18:44 [cytuj]
Ochoa to też mój ulubiony bramkarz. nie chcę żeby grał w tak słabym klubie jak Fulham. U nas jest Gomes, ale może mogli byśmy zrobić wymianę z Americą.

Co do Bentleya wolałbym żeby został, ale najpierw Redknapp musi częściej na niego stawiać. Iraola i Johnson - mamy Corlukę i Huttona. Więcej nam nie potrzeba. Stratę Keane'ego jakoś bym przebolał
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
A za 6 mln można by było kupić jakiegoś innego dobrego młodego napastnika.
Ochoa to też mój ulubiony bramkarz. nie chcę żeby grał w tak słabym klubie jak Fulham. U nas jest Gomes, ale może mogli byśmy zrobić wymianę z Americą.:rotfl: Co do Bentleya wolałbym żeby został, ale najpierw Redknapp musi częściej na niego stawiać. Iraola i Johnson - mamy Corlukę i Huttona. Więcej nam nie potrzeba. Stratę Keane'ego jakoś bym przebolał:] A za 6 mln można by było kupić jakiegoś innego dobrego młodego napastnika
11 grudnia 2010, 18:45 [cytuj]
Ja słyszałem że dani piłkarze mają do nas dołączyć Pastore i Bastos. Piszcie co o tym myślicie.
Ja słyszałem że dani piłkarze mają do nas dołączyć Pastore i Bastos. Piszcie co o tym myślicie
11 grudnia 2010, 23:24 [cytuj]
Mi sie podoba
Ale jednak napadzior by sie przydal jakis
Mi sie podoba :cwaniak:
Ale jednak napadzior by sie przydal jakis
12 grudnia 2010, 00:50 [cytuj]
[/quote]
Minio12 powiedział/a:
Ochoa to też mój ulubiony bramkarz. nie chcę żeby grał w tak słabym klubie jak Fulham. U nas jest Gomes, ale może mogli byśmy zrobić wymianę z Americą.

Co do Bentleya wolałbym żeby został, ale najpierw Redknapp musi częściej na niego stawiać. Iraola i Johnson - mamy Corlukę i Huttona. Więcej nam nie potrzeba. Stratę Keane'ego jakoś bym przebolał
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
A za 6 mln można by było kupić jakiegoś innego dobrego młodego napastnika
O czym ty mowisz? Corluka jest za wolny na futbol na najwyzszym poziomie, Hutton gra fatalnie w defensywie, a od czasu do czasu daja o sobie znac jego braki techniczne, cala nadzieja w Walkerze, gra w QPR regularnie, wiec chyba czyni postepy, ma ogromne mozliwosci, bedzie musial sie pokazac latem przszlego roku, jesli tego nie zrobi kupujemy nowego PO lub przesuwamy na stale tam Kaboula i bierzemy stopera.
[quote=Minio12]Ochoa to też mój ulubiony bramkarz. nie chcę żeby grał w tak słabym klubie jak Fulham. U nas jest Gomes, ale może mogli byśmy zrobić wymianę z Americą.:rotfl: Co do Bentleya wolałbym żeby został, ale najpierw Redknapp musi częściej na niego stawiać. Iraola i Johnson - mamy Corlukę i Huttona. Więcej nam nie potrzeba. Stratę Keane'ego jakoś bym przebolał:] A za 6 mln można by było kupić jakiegoś innego dobrego młodego napastnika
12 grudnia 2010, 10:44 [cytuj]
Carlos Tevez zażądał transferu! Oczywiscie City odrzuciło ten wniosek, ale może do letniego okienka (a może nawet teraz) dojdą do wniosku, że z niewolnika nie ma pracownika. Wątpię, żeby Tevez chciał przyjść do nas, tym bardziej że chciał wrócić do Ameryki Południowej, ale mimo wszystko warto by się o niego postarać. A nóż wypali...Zawodnikiem jest światowej klasy, obecnie chyba najlepiej grającym napastnikiem PL. Z kimś takim spokojnie moglibyśmy walczyć o mistrzostwo!
Carlos Tevez zażądał transferu! Oczywiscie City odrzuciło ten wniosek, ale może do letniego okienka (a może nawet teraz) dojdą do wniosku, że z niewolnika nie ma pracownika. Wątpię, żeby Tevez chciał przyjść do nas, tym bardziej że chciał wrócić do Ameryki Południowej, ale mimo wszystko warto by się o niego postarać. A nóż wypali...Zawodnikiem jest światowej klasy, obecnie chyba najlepiej grającym napastnikiem PL. Z kimś takim spokojnie moglibyśmy walczyć o mistrzostwo!
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
12 grudnia 2010, 10:58 [cytuj]
Tak jak nie lubie goscia , tak jestem pod wrazeniem jego gry
No ale jednak w kwesti tygodniowki bysmy mu nie dogodzili raczej
Tak jak nie lubie goscia , tak jestem pod wrazeniem jego gry
No ale jednak w kwesti tygodniowki bysmy mu nie dogodzili raczej
12 grudnia 2010, 11:15 [cytuj]
Tak jak powiedziałem, dlaczego nie spróbować? Może dla zawodnika tego formatu warto zwiększyć budżet na zarobki. Nie jest to zdecydowanie zawodnik, który mógłby robić problemy w szatni, jest młody (26 lat), wiec jeszcze długo pogra na najwyższym poziomie. A kogoś takiego właśnie nam trzeba. Tevez bierze na siebie ciężar gry, kiedy drużynie nie idzie, potrafi w pojedynkę wygrać mecz, a dodając do tego jego zmysł gry, to widzę ile asyst mieliby VdV i Modric. To takie moje małe marzenie od jakiegoś roku, Tevez na WHL, którego szanse spełnienia się są pewnie mniejsze niż 1%.
Tak jak powiedziałem, dlaczego nie spróbować? Może dla zawodnika tego formatu warto zwiększyć budżet na zarobki. Nie jest to zdecydowanie zawodnik, który mógłby robić problemy w szatni, jest młody (26 lat), wiec jeszcze długo pogra na najwyższym poziomie. A kogoś takiego właśnie nam trzeba. Tevez bierze na siebie ciężar gry, kiedy drużynie nie idzie, potrafi w pojedynkę wygrać mecz, a dodając do tego jego zmysł gry, to widzę ile asyst mieliby VdV i Modric. To takie moje małe marzenie od jakiegoś roku, Tevez na WHL, którego szanse spełnienia się są pewnie mniejsze niż 1%
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
12 grudnia 2010, 12:35 [cytuj]
Przeprowadzka z Manchesteru do Londynu raczej nie zbliży go z rodziną
Przeprowadzka z Manchesteru do Londynu raczej nie zbliży go z rodziną ;)
12 grudnia 2010, 13:38 [cytuj]
Czego, jak czego, ale charakteru, to mu nie brakuje. Oczywiście wszystko to, co teraz robie, to spekulacje, ale z jednej strony może faktycznie chodzić o rodzine, a może to po prostu zabieg, żeby przygotować MC na swoje odejście, bo mu się tam zwyczajnie nie podoba. Tevez bardziej niż kasę ceni wyzwanie i możliwość osiągnięcia czegoś, a gdyby nie on, to City w tym momencie byliby w połowie tabeli. Nie dziwię się, że wnerwia go fakt, że tylko on w tej drużynie wydaje się starać, a reszta zarabia takie pieniądze, że już im niczego więcej nie trzeba. Jakoś kiedy grał w MU i miał wyzwania, a dodatkowo Ferguson nie stawiał na niego cały czas, to nie było mowy o powrocie do Argentyny.
A to, że szanse jego pozyskania akurat przez nas są praktycznie zerowe, to już zupełnie inna bajka. Za to niezmiernie bym się ucieszył, gdyby opuścił drużynę szejków, bo tak jak napisałeś Paweł, bez niego tracą połowę wartości (co najmniej)
Czego, jak czego, ale charakteru, to mu nie brakuje. Oczywiście wszystko to, co teraz robie, to spekulacje, ale z jednej strony może faktycznie chodzić o rodzine, a może to po prostu zabieg, żeby przygotować MC na swoje odejście, bo mu się tam zwyczajnie nie podoba. Tevez bardziej niż kasę ceni wyzwanie i możliwość osiągnięcia czegoś, a gdyby nie on, to City w tym momencie byliby w połowie tabeli. Nie dziwię się, że wnerwia go fakt, że tylko on w tej drużynie wydaje się starać, a reszta zarabia takie pieniądze, że już im niczego więcej nie trzeba. Jakoś kiedy grał w MU i miał wyzwania, a dodatkowo Ferguson nie stawiał na niego cały czas, to nie było mowy o powrocie do Argentyny.
A to, że szanse jego pozyskania akurat przez nas są praktycznie zerowe, to już zupełnie inna bajka. Za to niezmiernie bym się ucieszył, gdyby opuścił drużynę szejków, bo tak jak napisałeś Paweł, bez niego tracą połowę wartości (co najmniej)
12 grudnia 2010, 15:26 [cytuj]
Chelsea i Tottenham chcą Lescotta, ale jako, że Chelsea ma Cashleya, to zostajemy my. City chce za swój balast (Lescott, Ade, SWP, Jo) grosze, czyli jest szansa na wzięcie go za mniej niż 10 mln. Gorzej z tygodniówką.
Chelsea i Tottenham chcą Lescotta, ale jako, że Chelsea ma Cashleya, to zostajemy my. City chce za swój balast (Lescott, Ade, SWP, Jo) grosze, czyli jest szansa na wzięcie go za mniej niż 10 mln. Gorzej z tygodniówką
12 grudnia 2010, 16:44 [cytuj]
Pawle, chociaż nie jest to rozmowa dotyczące konkretnie transferów, to zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Z tego, co mówisz wynikałoby, że jeżeli ktoś zarabia około 100.000 funtów tygodniowo to nie ma prawa narzekać, a ktoś, kto zarabia 2.000 zl miesięcznie już tak. Mam nadzieje, że źle Cię zrozumiałem, bo do takiego myślenia nie widzę żadnych podstaw oprócz zwykłej ludzkiej zazdrości. Moim zdaniem jakiejkolwiek pracy sie nie wykonuje powinno się w to wkładać 100 % umiejętności i możliwości, a zarobki to tylko kwestia popytu/podaży i dużej ilości szczęścia. Tak samo jak pracownik kamieniołomów, nauczyciel czy ktokolwiek inny, tak samo Tevez ma prawo narzekać na atmosferę w pracy, a już szczególnie na to, że tęskni za rodziną, jeśli mieszka z daleka od niej, pomimo że sam sobie taki 'los' wybrał. To tak pokrótce o tym, co myślę w tej kwestii, bo możnaby o tym pisać długo i intensywnie. I przepraszam tych, którzy uznają to za spam i zaśmiecanie
Pawle, chociaż nie jest to rozmowa dotyczące konkretnie transferów, to zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Z tego, co mówisz wynikałoby, że jeżeli ktoś zarabia około 100.000 funtów tygodniowo to nie ma prawa narzekać, a ktoś, kto zarabia 2.000 zl miesięcznie już tak. Mam nadzieje, że źle Cię zrozumiałem, bo do takiego myślenia nie widzę żadnych podstaw oprócz zwykłej ludzkiej zazdrości. Moim zdaniem jakiejkolwiek pracy sie nie wykonuje powinno się w to wkładać 100 % umiejętności i możliwości, a zarobki to tylko kwestia popytu/podaży i dużej ilości szczęścia. Tak samo jak pracownik kamieniołomów, nauczyciel czy ktokolwiek inny, tak samo Tevez ma prawo narzekać na atmosferę w pracy, a już szczególnie na to, że tęskni za rodziną, jeśli mieszka z daleka od niej, pomimo że sam sobie taki 'los' wybrał. To tak pokrótce o tym, co myślę w tej kwestii, bo możnaby o tym pisać długo i intensywnie. I przepraszam tych, którzy uznają to za spam i zaśmiecanie :P
12 grudnia 2010, 18:17 [cytuj]
O czym ty mowisz? Corluka jest za wolny na futbol na najwyzszym poziomie, Hutton gra fatalnie w defensywie, a od czasu do czasu daja o sobie znac jego braki techniczne, cala nadzieja w Walkerze, gra w QPR regularnie, wiec chyba czyni postepy, ma ogromne mozliwosci, bedzie musial sie pokazac latem przszlego roku, jesli tego nie zrobi kupujemy nowego PO lub przesuwamy na stale tam Kaboula i bierzemy stopera.
Corluka wcale nie jest taki wolny, a co do Huttona to się zgadzam, ale nadaje się na rezerwowego.
A może im masz racje. W sumie PO to chyba nasza najsłabsza pozycja. Pomysł z Johnsonem mi się podoba. Z Iraolą już mniej. Ja bym bardzo chciał zobaczyć Santon 'a w naszych barwach lub np. Caceres 'a bo ostatnio fajnie gra w Sewilli.
Corluka wcale nie jest taki wolny, a co do Huttona to się zgadzam, ale nadaje się na rezerwowego.
A może im masz racje. W sumie PO to chyba nasza najsłabsza pozycja. Pomysł z Johnsonem mi się podoba. Z Iraolą już mniej. Ja bym bardzo chciał zobaczyć Santon 'a w naszych barwach lub np. Caceres 'a bo ostatnio fajnie gra w Sewilli