Forum dyskusyjne
12 grudnia 2010, 19:08 [cytuj]
z wami to jedna wielka walka z wiatrakami...
wiemy ile kosztują Anglicy? wiemy
wiemy jak gra Johnson w obronie? wiemy
czy jest o klasę lepszy od Huttona? gówno prawda, uświadomcie to sobie
z wami to jedna wielka walka z wiatrakami... :blee:
wiemy ile kosztują Anglicy? wiemy
wiemy jak gra Johnson w obronie? wiemy
czy jest o klasę lepszy od Huttona? gówno prawda, uświadomcie to sobie
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
13 grudnia 2010, 16:37 [cytuj]
Swoje paluchy między Blaugranę i Los Blancos chce wsadzić, przynajmniej według londyńskiego Metro, Harry Redknapp. Najpopularniejszy chyba ostatnio w Anglii szkoleniowiec nie miałby problemów z zapewnieniem Tevezowi możliwości regularnych odwiedzin rodziny, bo Londyn to centralny punkt komunikacji lotniczej, ale na pewno nie będzie w stanie dorównać propozycjom finansowym z Katalonii i Kastylii.
Skoro jednak Tevez twierdzi, że pieniądze nie mają znaczenia, to Harry niekoniecznie może być wyłączony z gry, a na pewno nie zaszkodzi mu zapytać. Zwłaszcza że swa angielską karierę zaczął od West Hamu, więc londyńskie środowisko nie jest mu obce.
I Santona też za 8,5 mln chcemy...
Swoje paluchy między Blaugranę i Los Blancos chce wsadzić, przynajmniej według londyńskiego Metro, Harry Redknapp. Najpopularniejszy chyba ostatnio w Anglii szkoleniowiec nie miałby problemów z zapewnieniem Tevezowi możliwości regularnych odwiedzin rodziny, bo Londyn to centralny punkt komunikacji lotniczej, ale na pewno nie będzie w stanie dorównać propozycjom finansowym z Katalonii i Kastylii.
Skoro jednak Tevez twierdzi, że pieniądze nie mają znaczenia, to Harry niekoniecznie może być wyłączony z gry, a na pewno nie zaszkodzi mu zapytać. Zwłaszcza że swa angielską karierę zaczął od West Hamu, więc londyńskie środowisko nie jest mu obce.
I Santona też za 8,5 mln chcemy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 grudnia 2010, 17:09 [cytuj]
Miód na moje uszy, szkoda, że nieprawdziwe
i którego Santona? tego młodego lewego obrońcę Interu?
Miód na moje uszy, szkoda, że nieprawdziwe ;P
i którego Santona? tego młodego lewego obrońcę Interu?
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
13 grudnia 2010, 17:14 [cytuj]
Tak.
Tak
13 grudnia 2010, 18:41 [cytuj]
W temacie Teveza mam ochotę sparafrazować słowa kiboli MU wkurzonych na Rooneya: stick to the contract or you're dead. Tevez to moralne zero, a smród ciągnie się za nim odkąd pojawił się na Wyspach. Gdyby to ode mnie zależało ukarałbym wszystkie kluby odjęciem punktów za sposób wprowadzenia na rynek duetu Mascherano-Tevez. Później jak odchodził z MU, to doskonale gad wiedział co robi, a zgrywał biednego i niedocenionego. Teraz nie chce nic więcej jak większej kasy. Z jednej strony niech frajerzy płacą, bo z większym hukiem to runie, z drugiej te kwoty są tak niemoralne, że brak słów.
W temacie Teveza mam ochotę sparafrazować słowa kiboli MU wkurzonych na Rooneya: stick to the contract or you're dead. Tevez to moralne zero, a smród ciągnie się za nim odkąd pojawił się na Wyspach. Gdyby to ode mnie zależało ukarałbym wszystkie kluby odjęciem punktów za sposób wprowadzenia na rynek duetu Mascherano-Tevez. Później jak odchodził z MU, to doskonale gad wiedział co robi, a zgrywał biednego i niedocenionego. Teraz nie chce nic więcej jak większej kasy. Z jednej strony niech frajerzy płacą, bo z większym hukiem to runie, z drugiej te kwoty są tak niemoralne, że brak słów
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
13 grudnia 2010, 18:51 [cytuj]
A ja bym chetnie oddal Bale'a za Johnsona i Adebayora.
A ja bym chetnie oddal Bale'a za Johnsona i Adebayora
13 grudnia 2010, 21:09 [cytuj]
Adipetre, chcesz wywolac wojne na forum? Bo znam paru takich, co za takie slowa gotowi Ci taka wypowiedziec
Adipetre, chcesz wywolac wojne na forum? Bo znam paru takich, co za takie slowa gotowi Ci taka wypowiedziec :P
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
14 grudnia 2010, 14:45 [cytuj]
Castaignos z Feyenoordu. Następne nazwisko
Castaignos z Feyenoordu. Następne nazwisko :blee:
14 grudnia 2010, 14:52 [cytuj]
Kto to taki? Z Feyenoordu? Oglądałem ich mecze z PSV(0:10) z Twente i Ajaxem i wszyscy zawodnicy cieniowali. Nawet nie pamiętam takiego nazwiska jak Castaignos.
adipetre powiedział/a:
A ja bym chętnie oddal Bale'a za Johnsona i Adebayora
...hmm...a ja bym go oddal za Silvę i Adebayora...chociaż może nie ale chciałbym zobaczyć tych piłkarzy w koszulkach Spursów.
Paweł powiedział/a:
Zabaleta i Bridge
Nie są słabsi niż BAE i Corluka. Poza tym ich wiek jest już wysoki, a na Premier League potrzebujemy ofensywnych i szybkich BO. Jak np. Coentrao i Bastos na lewo i np. Santon

na prawo.
...hmm...a ja bym go oddal za Silvę i Adebayora...chociaż może nie ale chciałbym zobaczyć tych piłkarzy w koszulkach Spursów.
[quote=Paweł]Zabaleta i Bridge
14 grudnia 2010, 20:03 [cytuj]
Nie zapominajcie, że City to City. 50 mln plus Adam Johnson, Boateng i Lescott.
Nie zapominajcie, że City to City. 50 mln plus Adam Johnson, Boateng i Lescott
14 grudnia 2010, 20:48 [cytuj]
i Hart
i Hart :cwaniak:
14 grudnia 2010, 22:45 [cytuj]
raku powiedział/a:
Nie za wysoko oceniasz umiejętności Bale'a? Bellamy by starczył
Tu nie ma cienia przesady, trzeba wykorzystac naiwnosc tego klubu, Adebayor i Johnson to ledwie rezerowowi tego klubu, ten pierwszy to nawet na lawe sie nie lapie ostatnii czasy.
Tu nie ma cienia przesady, trzeba wykorzystac naiwnosc tego klubu, Adebayor i Johnson to ledwie rezerowowi tego klubu, ten pierwszy to nawet na lawe sie nie lapie ostatnii czasy
14 grudnia 2010, 23:26 [cytuj]
Początkowo myślałem, że to ironia, ale Ty chyba na serio mówisz...
Początkowo myślałem, że to ironia, ale Ty chyba na serio mówisz
15 grudnia 2010, 07:27 [cytuj]
Hart, Adebayor, Silva no i ze 20-30 mln i Bale jest ich.
Hart, Adebayor, Silva no i ze 20-30 mln i Bale jest ich
15 grudnia 2010, 13:05 [cytuj]
propozycja ciekawa, głównie ze względu na te 30 piłek!
z transferowej beczki: kolejni piłkarze łączeni z przenosinami na WHL to Jose Antonio Reyes (Atletico) i Radosav Petrović (pomocnik, Partizan)... ja jestem na nie
propozycja ciekawa, głównie ze względu na te 30 piłek!
z transferowej beczki: kolejni piłkarze łączeni z przenosinami na WHL to Jose Antonio Reyes (Atletico) i Radosav Petrović (pomocnik, Partizan)... ja jestem na nie ;)
15 grudnia 2010, 14:43 [cytuj]
Aż 45 milionów euro ma kosztować arabskich szejków Edin Dżeko z Wolfsburga. Manchester City ponoć dogadał się już z niemieckim klubem i z samym napastnikiem. W Anglii ma zastąpić Carlosa Teveza. Bośniacki snajper ma ważną umowę z Wolfsburgiem do czerwca 2013 roku.
I dobrze. Gnij tam. Za 2 lata wszyscy o Tobie zapomną.
Levy powiedział, że Tottenham w styczniu kupować nie będzie, bo ma jedną z szerszych kadr(?) w lidze. Pa pa napastniku
Aż 45 milionów euro ma kosztować arabskich szejków Edin Dżeko z Wolfsburga. Manchester City ponoć dogadał się już z niemieckim klubem i z samym napastnikiem. W Anglii ma zastąpić Carlosa Teveza. Bośniacki snajper ma ważną umowę z Wolfsburgiem do czerwca 2013 roku.
I dobrze. Gnij tam. Za 2 lata wszyscy o Tobie zapomną.
Levy powiedział, że Tottenham w styczniu kupować nie będzie, bo ma jedną z szerszych kadr(?) w lidze. Pa pa napastniku :lezkawoku:
15 grudnia 2010, 16:34 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=186101
Hahahahahahahahaha
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=186101
Hahahahahahahahaha :rotfl: