Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
28 maja 2010, 13:55 [cytuj]
nie no przebić 40 mln i to za Dżeko to raczej nie nasza liga. nie ma co się kopać z koniem.
nie no przebić 40 mln i to za Dżeko to raczej nie nasza liga. nie ma co się kopać z koniem
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 maja 2010, 19:16 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Varba, dlaczego jesteś tak pesymistyczie nastawiony do tego transferu? Harry obiecał, że dokona jednego super transferu. Skąd wiesz, że to nie będzie Dżeko? Jeżeli zdecyduje się na niego, to mamy pewien atut, który go skłoni do grania na WHL. Wiadomo jaki ;)

Schmeichel przeszedł do Leeds United, czyli szukamy innego

Pesymistyczny!? Nie, jestem zawiedziony że nie uda nam się z Dżeko bo tylu pieniędzy na jednego gracza nigdy nie wydamy. Zarobki City też pewnie da mu gigantyczne. Mam wrażenie że City kupuję tego Dżeko tylko ze strachu że my go kupimy i zlejemy ich w lidze po raz kolejny. City ma chyba 7-8 napastników, więc na pewno go nie potrzebują!
Pesymistyczny!? Nie, jestem zawiedziony że nie uda nam się z Dżeko bo tylu pieniędzy na jednego gracza nigdy nie wydamy. Zarobki City też pewnie da mu gigantyczne. Mam wrażenie że City kupuję tego Dżeko tylko ze strachu że my go kupimy i zlejemy ich w lidze po raz kolejny. City ma chyba 7-8 napastników, więc na pewno go nie potrzebują!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 maja 2010, 20:12 [cytuj]
No dobra, jak już musimy to jak dla mnie możemy wziąć za tą piątkę czy dychę Adebayora czy Santa Cruza:D
No dobra, jak już musimy to jak dla mnie możemy wziąć za tą piątkę czy dychę Adebayora czy Santa Cruza:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
28 maja 2010, 21:51 [cytuj]
Barca podobno Ibre jest skłonna sprzedać !!! Cena wywoławcza 35 baniek. Jesli Harry chce mega hitu no to katalończycy mu sie podkładją. Chyba że te patafiany z siti dadzą 135 milionów ;(
Barca podobno Ibre jest skłonna sprzedać !!! Cena wywoławcza 35 baniek. Jesli Harry chce mega hitu no to katalończycy mu sie podkładją. Chyba że te patafiany z siti dadzą 135 milionów ;(
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 maja 2010, 11:05 [cytuj]
Ibra już olał ofert z Anglii. Tak przynajmniej w internecie mówili. A Dżeko mam nadzieję, że rzeczywiście tak kocha ten swój Milan;)
Ibra już olał ofert z Anglii. Tak przynajmniej w internecie mówili. A Dżeko mam nadzieję, że rzeczywiście tak kocha ten swój Milan;)
29 maja 2010, 11:17 [cytuj]
Jesli Ibra olał oferty z wysp to podobno jest bardzo zainteresowany...odejściem do AC MIlan. Moratti chyba zawału dostanie :stres: . Wtedy Dżeko może pomysleć o WHL
Jesli Ibra olał oferty z wysp to podobno jest bardzo zainteresowany...odejściem do AC MIlan. Moratti chyba zawału dostanie :stres: . Wtedy Dżeko może pomysleć o WHL
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 maja 2010, 15:42 [cytuj]
Ibrahimowicz byl juz laczony z Arsenalem, Chelsea MU, MC ale jego agent powiedzial ze go nie spzedadza moim zdaniem ten Dzeko nie jest wart 40 mln ...
Ibrahimowicz byl juz laczony z Arsenalem, Chelsea MU, MC ale jego agent powiedzial ze go nie spzedadza moim zdaniem ten Dzeko nie jest wart 40 mln
30 maja 2010, 13:25 [cytuj]
Sky Sport twierdzi że interesujemy się Makoun'em
Sky Sport twierdzi że interesujemy się Makoun'em
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 czerwca 2010, 10:50 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2559/rumours/2010/06/01/1952634/dubai-club-al-ahli-target-tottenham-hotspur-boss-harry
http://www.goal.com/en-gb/news/2559/rumours/2010/06/01/1952634/dubai-club-al-ahli-target-tottenham-hotspur-boss-harry
1 czerwca 2010, 13:01 [cytuj]
ooo mocne :)
ooo mocne :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
1 czerwca 2010, 13:43 [cytuj]
Dzeko zostaje u wilków.
Dzeko zostaje u wilków
Come On You Spurs !
2 czerwca 2010, 21:41 [cytuj]
Nie wiem ile Harry ma kasiorki do dyspozycji ale Forlan ma klazulę 36 baniek odstepnego. Wprawdzie nie jest tak młody jak Dżeko ale ja bym go z miłą checią na WHL powitał. Ten koleś robiłby różnicę w naszej ekipie. Jeszcze bardziej się w nim "zakochałem" ponieważ ostatnio 2 razy widziałem go na żywca i jego sposób poruszania się z piłką, bez piłki, walka, i technika....mmmm miodzio. A pewnie te 6 baniek dałoby sie utargować:cwaniak:
Nie wiem ile Harry ma kasiorki do dyspozycji ale Forlan ma klazulę 36 baniek odstepnego. Wprawdzie nie jest tak młody jak Dżeko ale ja bym go z miłą checią na WHL powitał. Ten koleś robiłby różnicę w naszej ekipie. Jeszcze bardziej się w nim "zakochałem" ponieważ ostatnio 2 razy widziałem go na żywca i jego sposób poruszania się z piłką, bez piłki, walka, i technika....mmmm miodzio. A pewnie te 6 baniek dałoby sie utargować:cwaniak:
2 czerwca 2010, 22:19 [cytuj]
Na Atletico Chorzowiaku jeździsz? ;)
Na Atletico Chorzowiaku jeździsz? ;)
2 czerwca 2010, 22:23 [cytuj]
Ja mam pare propozycji ( nie sa one uzane przez media )

1.Quaresma w interze nie zaistnial, a u nas wniosl by wiele do gry jak mi sie wydaje.

2. Joaquim dobry gracz gra w Valencii technika, szybkosc, prowadzenie pilki

3. Balotelli znakomity gracz ( rowniez interu) przyszla gwiazda pilki noznej gra swietnie.

4. Irealand ( juz o nim byl jeden glowny temat) ogladalem mecze MC zanim klub przejeli szejkowie. Ich glowny gracz rozgrywal wszystkie pilki.

5. Jesli wzmocnienie w ataku to moze Robinho. Z tego co wiem MC chce sie go pozbyc a Santos nie ma kasy ma w sobie to co potrzebne napastnikowi
Ja mam pare propozycji ( nie sa one uzane przez media ) 1.Quaresma w interze nie zaistnial, a u nas wniosl by wiele do gry jak mi sie wydaje. 2. Joaquim dobry gracz gra w Valencii technika, szybkosc, prowadzenie pilki 3. Balotelli znakomity gracz ( rowniez interu) przyszla gwiazda pilki noznej gra swietnie. 4. Irealand ( juz o nim byl jeden glowny temat) ogladalem mecze MC zanim klub przejeli szejkowie. Ich glowny gracz rozgrywal wszystkie pilki. 5. Jesli wzmocnienie w ataku to moze Robinho. Z tego co wiem MC chce sie go pozbyc a Santos nie ma kasy ma w sobie to co potrzebne napastnikowi
2 czerwca 2010, 22:48 [cytuj]
Jak dla mnie to trochę kulawe te propozycje, może poza Balotellim, aczkolwiek ten zawodnik to też jedna wielka niewiadoma ... dla Quaresmy i Joaquina po prostu nie ma miejsca na boisku (a tak nawiasem mówiąc to lata świetności Ci gracze mają już chyba za sobą, zwłaszcza Portugalczyk), Ireland to gracz środka pola a z obsadą tej pozycji problemów większych nie ma (choć nie odmawiam mu umiejętności i klasy), a Robinho ... rozkapryszona gwiazdka, wolę, by tacy z daleka omijali nasz team.

Ja wciąż wierzę, że ten "big transfer" będzie dotyczył napastnika ... Zlatan jest na sprzedaż ;)
Jak dla mnie to trochę kulawe te propozycje, może poza Balotellim, aczkolwiek ten zawodnik to też jedna wielka niewiadoma ... dla Quaresmy i Joaquina po prostu nie ma miejsca na boisku (a tak nawiasem mówiąc to lata świetności Ci gracze mają już chyba za sobą, zwłaszcza Portugalczyk), Ireland to gracz środka pola a z obsadą tej pozycji problemów większych nie ma (choć nie odmawiam mu umiejętności i klasy), a Robinho ... rozkapryszona gwiazdka, wolę, by tacy z daleka omijali nasz team. Ja wciąż wierzę, że ten "big transfer" będzie dotyczył napastnika ... Zlatan jest na sprzedaż ;)
2 czerwca 2010, 23:03 [cytuj]
Sie wie Kefir :D Zapraszaja to człowiek nie jest z tych co odmawia:brawo::brawo::brawo:
Sie wie Kefir :D Zapraszaja to człowiek nie jest z tych co odmawia:brawo::brawo::brawo:
3 czerwca 2010, 09:13 [cytuj]
Ech Forlan - marzenie .. :muza:
Nie mam pojęcia czego mam się spodziewać po naszym podstarzałym menago. Kogoś pokroju Bellamy'ego/Kartona Cole'a (teraz z takich piłkarzy to on może wybierać swobodnie, na pewno go to jara) czy kogoś takiego jak Dzeko :bezradny: Sam Harry jeszcze takich doświadczeń nie miał. Zobaczymy.
Ech Forlan - marzenie .. :muza: Nie mam pojęcia czego mam się spodziewać po naszym podstarzałym menago. Kogoś pokroju Bellamy'ego/Kartona Cole'a (teraz z takich piłkarzy to on może wybierać swobodnie, na pewno go to jara) czy kogoś takiego jak Dzeko :bezradny: Sam Harry jeszcze takich doświadczeń nie miał. Zobaczymy
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
3 czerwca 2010, 22:19 [cytuj]
Tottenham jest podobno zainteresowany sprowadzeniem Alana Smitha :blee:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 czerwca 2010, 23:26 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

to on jeszcze żyje?! :O
to on jeszcze żyje?! :O
www.facebook.com/OgienOdSkaja
4 czerwca 2010, 08:53 [cytuj]
jak podają angielskie media, chcemy wydac na Forlana 20mln. funtów.
jak podają angielskie media, chcemy wydac na Forlana 20mln. funtów
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się