Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
4 czerwca 2010, 09:34 [cytuj]
A ja mam po raz kolejny to samo pytanie...? Dlaczego Giovani dos Santos u nas nie gra?? Ostatnio jezdzil z obrona Anglii jak chcial. Wczoraj robil to samo z lepiej zgrana i doswiadczona obrona Wloch! I ktos mi powie, ze on jest za slaby na nasz sklad? Osobiscie wolalbym go jeszcze zobaczyc w naszej koszulce, nawet jesli tylko po to, zeby sie przekonac, ze nie mam racji.
Ale wierze,ze ten zawodnik ma jeszcze przyszlosc z Kogutem na piersi :)
A ja mam po raz kolejny to samo pytanie...? Dlaczego Giovani dos Santos u nas nie gra?? Ostatnio jezdzil z obrona Anglii jak chcial. Wczoraj robil to samo z lepiej zgrana i doswiadczona obrona Wloch! I ktos mi powie, ze on jest za slaby na nasz sklad? Osobiscie wolalbym go jeszcze zobaczyc w naszej koszulce, nawet jesli tylko po to, zeby sie przekonac, ze nie mam racji. Ale wierze,ze ten zawodnik ma jeszcze przyszlosc z Kogutem na piersi :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
4 czerwca 2010, 09:54 [cytuj]
Z tym jego jeżdżeniem, to bym nie przesadzał. Owszem potrafi sporo, ale mentalnie to przedszkolak, który gdy nikt nie widział wypił rodzicom zawartość kieliszków. Prawdopodobnie nie gra, bo na to nie zasługuje, albo HR stosuje swoją metodę wpienienia zawodnika, który przez pół sezonu szykowany jest do odejścia, aż tu nagle "proszę bardzo, oto twoja szansa". Pomogło z Balem, Pawluczenką, Bentleyem, może i z Gio pomoże.
Z tym jego jeżdżeniem, to bym nie przesadzał. Owszem potrafi sporo, ale mentalnie to przedszkolak, który gdy nikt nie widział wypił rodzicom zawartość kieliszków. Prawdopodobnie nie gra, bo na to nie zasługuje, albo HR stosuje swoją metodę wpienienia zawodnika, który przez pół sezonu szykowany jest do odejścia, aż tu nagle "proszę bardzo, oto twoja szansa". Pomogło z Balem, Pawluczenką, Bentleyem, może i z Gio pomoże
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 czerwca 2010, 14:58 [cytuj]
FallenOne powiedział/a:
z lepiej zgrana i doswiadczona obrona Wloch!

Hehe, bardzo "zgraną i doświadczoną", nie wiem czy zauważyłeś, ale oprócz Zambrotty i Cannavaro w obronie grali jeszcze Bonucci (23 lata, drugi mecz w kadrze) i Criscito (23 lata, szósty mecz w kadrze).
Co do meritum wypowiedzi, też chciałbym pooglądać jeszcze Dos Santosa w naszym zespole, na pewno dużo chętniej niż Bent(leya), Keane'a czy Gudjohnsena.
Hehe, bardzo "zgraną i doświadczoną", nie wiem czy zauważyłeś, ale oprócz Zambrotty i Cannavaro w obronie grali jeszcze Bonucci (23 lata, drugi mecz w kadrze) i Criscito (23 lata, szósty mecz w kadrze). Co do meritum wypowiedzi, też chciałbym pooglądać jeszcze Dos Santosa w naszym zespole, na pewno dużo chętniej niż Bent(leya), Keane'a czy Gudjohnsena
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
4 czerwca 2010, 15:24 [cytuj]
Ja uważam, że Dos Santos swojej szansy tak naprawdę nigdy u nas nie dostał. Nie wierzę jednak żeby Harry widział go w swojej "koncepcji".
Jeśli z Turanem się potwierdzi to Gio na pewno odejdzie, a jeśli Turek do nas nie trafi - no to może, może ... jakaś szansa dla Dos Santosa będzie.
Ja uważam, że Dos Santos swojej szansy tak naprawdę nigdy u nas nie dostał. Nie wierzę jednak żeby Harry widział go w swojej "koncepcji". Jeśli z Turanem się potwierdzi to Gio na pewno odejdzie, a jeśli Turek do nas nie trafi - no to może, może ... jakaś szansa dla Dos Santosa będzie
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
4 czerwca 2010, 16:43 [cytuj]
Popatrzcie jednak z innej strony: do czego on się nadaje? Jest graczem ofensywnym, ale współcześnie piłkarz tego pokroju musi coś działać w destrukcji, a on ni w ząb. Wychodzi na to, że pożytek z niego może być tylko wtedy gdy trzeba gonić wynik, albo na pierwszy kwadrans meczu. Jak zaskoczy to fajnie, jak nie to...
Popatrzcie jednak z innej strony: do czego on się nadaje? Jest graczem ofensywnym, ale współcześnie piłkarz tego pokroju musi coś działać w destrukcji, a on ni w ząb. Wychodzi na to, że pożytek z niego może być tylko wtedy gdy trzeba gonić wynik, albo na pierwszy kwadrans meczu. Jak zaskoczy to fajnie, jak nie to
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 czerwca 2010, 20:35 [cytuj]
Mamy juz Lennona pokroju Gio i zupelnie sie zgodze Pawlem. Dos Santos potrzebuje taktyki podkierowanej pod niego ale dlaczego mielibysmy ja zmieniac akurat dla niego. Mamy juz dobra pomoc Krancjar jest faktycznie dobrym zawodnikiem ale nie docienianym on sie jeszcze tu rozkreci a wtedy polowa Europy bedzie nim zainteresowana ;)
Mamy juz Lennona pokroju Gio i zupelnie sie zgodze Pawlem. Dos Santos potrzebuje taktyki podkierowanej pod niego ale dlaczego mielibysmy ja zmieniac akurat dla niego. Mamy juz dobra pomoc Krancjar jest faktycznie dobrym zawodnikiem ale nie docienianym on sie jeszcze tu rozkreci a wtedy polowa Europy bedzie nim zainteresowana ;)
4 czerwca 2010, 21:48 [cytuj]
Ja bym zaryzykował wystawić Gio w ataku. Dobry zmiennik dla Defoe i nawet całkiem podobny: mały, szybki lisek. Bramka z Shakhtarem z zeszłego roku - miodzio.
Ja bym zaryzykował wystawić Gio w ataku. Dobry zmiennik dla Defoe i nawet całkiem podobny: mały, szybki lisek. Bramka z Shakhtarem z zeszłego roku - miodzio
www.facebook.com/OgienOdSkaja
4 czerwca 2010, 22:34 [cytuj]
W pewnym stopniu spełnia sie moje marzenie!!! Harry ma złożyć oferte Los Rojiblancos za Diego F. :cwaniak: . Mam nadzieje że wyłozy troszke więcej kasy bo podobno 20 milionów chce przeznaczyć. Harry - 3 mam kciuki. Mmmm Diego w koszulce Kogutów.
W pewnym stopniu spełnia sie moje marzenie!!! Harry ma złożyć oferte Los Rojiblancos za Diego F. :cwaniak: . Mam nadzieje że wyłozy troszke więcej kasy bo podobno 20 milionów chce przeznaczyć. Harry - 3 mam kciuki. Mmmm Diego w koszulce Kogutów
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
4 czerwca 2010, 23:20 [cytuj]
Grałem dzisiaj na portalu jbridge przeciwko jednemu turkowi i jego partner ni z gruszki ni z pietruszki, zaczął nagle pisać, że widział dzisiaj G. Dos Santosa w akcji, na to ten turek, że on już gra w Galatasaray. Ja oponowałem, że to zawodnik Spurs, jednak nie otrzymałem na swoje żale żadnej odpowiedzi.
Grałem dzisiaj na portalu jbridge przeciwko jednemu turkowi i jego partner ni z gruszki ni z pietruszki, zaczął nagle pisać, że widział dzisiaj G. Dos Santosa w akcji, na to ten turek, że on już gra w Galatasaray. Ja oponowałem, że to zawodnik Spurs, jednak nie otrzymałem na swoje żale żadnej odpowiedzi
4 czerwca 2010, 23:40 [cytuj]
md18 Forlan i Diego to marzenie zobaczymy czy sie spelni w koncu jak juz jakies porzadne te wzmocnienia to czemu niby nie Forlan a Diega nie oddadza za latwo ;/
md18 Forlan i Diego to marzenie zobaczymy czy sie spelni w koncu jak juz jakies porzadne te wzmocnienia to czemu niby nie Forlan a Diega nie oddadza za latwo ;/
5 czerwca 2010, 00:15 [cytuj]
moshino powiedział/a:
aha czyli będziemy mieć Forlana a Diego zostanie u nich? Czyli co, będziemy mieć jego nogę, rękę i jedno oko?
aha czyli będziemy mieć Forlana a Diego zostanie u nich? Czyli co, będziemy mieć jego nogę, rękę i jedno oko?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
5 czerwca 2010, 01:18 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/03/1956933/manchester-united-and-tottenham-hotspur-battle-to-sign-24m-rated-
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/03/1956933/manchester-united-and-tottenham-hotspur-battle-to-sign-24m-rated-
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 czerwca 2010, 09:38 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:

to może z tym co nam zostało po andertonie dałoby się złożyć jednego zawodnika..:D
to może z tym co nam zostało po andertonie dałoby się złożyć jednego zawodnika..:D
5 czerwca 2010, 11:50 [cytuj]
Gdzieś kiedyś czytałem, że Forlanowi robili jakieś badania, z których wynikło, że ma organizm w bardzo dobrym stanie i pogra jeszcze długo.
Gdzieś kiedyś czytałem, że Forlanowi robili jakieś badania, z których wynikło, że ma organizm w bardzo dobrym stanie i pogra jeszcze długo
5 czerwca 2010, 12:58 [cytuj]
A później Barcelonie damy pół Forlana ?
A później Barcelonie damy pół Forlana ?
6 czerwca 2010, 19:16 [cytuj]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Joe_Cole

Wikipedia już wie, gdzie bedzie grał ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Joe_Cole Wikipedia już wie, gdzie bedzie grał ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 czerwca 2010, 21:42 [cytuj]
nom wezmiemy sobie jego nogi i glowe to nam wystarczy a tak wogole patrzcie co znalazlem:
#
# Były szkoleniowiec Juventusu, Alberto Zaccheroni, wierzy, że Diego tego lata odejdzie z Serie A. - To światowej klasy piłkarz, który po prostu nie zaadaptował się do gry we Włoszech. Moim zdaniem należy się spodziewać jego transferu już niedługo - powiedział trener.
nom wezmiemy sobie jego nogi i glowe to nam wystarczy a tak wogole patrzcie co znalazlem: # # Były szkoleniowiec Juventusu, Alberto Zaccheroni, wierzy, że Diego tego lata odejdzie z Serie A. - To światowej klasy piłkarz, który po prostu nie zaadaptował się do gry we Włoszech. Moim zdaniem należy się spodziewać jego transferu już niedługo - powiedział trener
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 74 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się