Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
6 czerwca 2010, 22:49 [cytuj]
Nowa fryzura Berbatova-a la Nicolas Cage:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/berbatow-jednak-odejdzie-z-old-trafford,1,3237611,wiadomosc.html
Nowa fryzura Berbatova-a la Nicolas Cage: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/berbatow-jednak-odejdzie-z-old-trafford,1,3237611,wiadomosc.html
You'll Never Walk Alone
6 czerwca 2010, 23:00 [cytuj]
onet powiedział/a:
Berbatov wyceniany jest na 22 milionÓW euro

No, ładnie:bezradny:
No, ładnie:bezradny:
7 czerwca 2010, 19:25 [cytuj]
Zdaniem portugalskiej prasy szkoleniowiec Tottenhamu Harry Redknapp (fot) jest gotów zaoferować FC Porto kwotę 16 milionów funtów w zamian za zgodę na transfer napastnika Radamela Falcao.

Kolumbijczyk w poprzednim sezonie został pozyskany przez Porto z River Plate. W argentyńskim klubie zdobył w sumie 86 goli w 115 występach i także na europejskiej ziemi radził sobie doskonale, notując w sumie 34 gole w 40 meczach dla Smoków. Co więcej także Liga Mistrzów nie była mu straszna i w siedmiu grach zapisał po stronie zysków cztery gole.

Statystyki strzeleckie przyciągnęły dość szybko uwagę klubów z silniejszych lig od portugalskiej Liga Sagres, a jedną z zainteresowanych jego pozyskaniem drużyn jest właśnie Tottenham, który przed występem w Lidze Mistrzów szuka niezbędnych wzmocnień składu. Menadżer tej drużyny Harry Redknapp zapowiedział już, że pozyska przynajmniej jednego gracza z najwyższej półki, na którego nie będzie szczędził funduszy. Zdaniem prasy tym zawodnikiem może być właśnie Falcao.
Zdaniem portugalskiej prasy szkoleniowiec Tottenhamu Harry Redknapp (fot) jest gotów zaoferować FC Porto kwotę 16 milionów funtów w zamian za zgodę na transfer napastnika Radamela Falcao. Kolumbijczyk w poprzednim sezonie został pozyskany przez Porto z River Plate. W argentyńskim klubie zdobył w sumie 86 goli w 115 występach i także na europejskiej ziemi radził sobie doskonale, notując w sumie 34 gole w 40 meczach dla Smoków. Co więcej także Liga Mistrzów nie była mu straszna i w siedmiu grach zapisał po stronie zysków cztery gole. Statystyki strzeleckie przyciągnęły dość szybko uwagę klubów z silniejszych lig od portugalskiej Liga Sagres, a jedną z zainteresowanych jego pozyskaniem drużyn jest właśnie Tottenham, który przed występem w Lidze Mistrzów szuka niezbędnych wzmocnień składu. Menadżer tej drużyny Harry Redknapp zapowiedział już, że pozyska przynajmniej jednego gracza z najwyższej półki, na którego nie będzie szczędził funduszy. Zdaniem prasy tym zawodnikiem może być właśnie Falcao
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 czerwca 2010, 20:57 [cytuj]
Slyszeliscie juz o tej rzekomej "wymianie" dla mnie to brednie ale moze warto napisac:

Zdaniem Corriere dello Sport bardzo możliwa jest wymiana na linii Juventus Turyn - Tottenham Hotspurs. Uczestniczyć w niej miałby też AC Milan. Jak to miałoby wyglądać? Juventus kupiłby Klaasa-Jana Huntelaara, po czym razem z Massimo Oddo i Mancinim oddałby go do angielskiego klubu. W zamian do Mediolanu trafiliby Christian Poulsen i Mohamed Sissoko.

Zoolander bedzie lecial twoj film w TV ;p
Slyszeliscie juz o tej rzekomej "wymianie" dla mnie to brednie ale moze warto napisac: Zdaniem Corriere dello Sport bardzo możliwa jest wymiana na linii Juventus Turyn - Tottenham Hotspurs. Uczestniczyć w niej miałby też AC Milan. Jak to miałoby wyglądać? Juventus kupiłby Klaasa-Jana Huntelaara, po czym razem z Massimo Oddo i Mancinim oddałby go do angielskiego klubu. W zamian do Mediolanu trafiliby Christian Poulsen i Mohamed Sissoko. Zoolander bedzie lecial twoj film w TV ;p
7 czerwca 2010, 21:17 [cytuj]
Falcao już kiedyś nie dostał pozwolenia na pracę u nas, nie?
Falcao już kiedyś nie dostał pozwolenia na pracę u nas, nie?
www.facebook.com/OgienOdSkaja
7 czerwca 2010, 21:35 [cytuj]
Na stronce FIFA napisali że Redknapp interesuję się Joe Cole, wiem że tych informacji było więcej niż deszczu na południu Polski, ale coraz ciekawsze źródła to potwierdzają!
Na stronce FIFA napisali że Redknapp interesuję się Joe Cole, wiem że tych informacji było więcej niż deszczu na południu Polski, ale coraz ciekawsze źródła to potwierdzają!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 czerwca 2010, 14:59 [cytuj]
a Petrowowi wygasł kontrakt z City i jest wolnym agentem:mysli: mimo częstych kontuzji rozegrał 72 meczy (58 rozpoczynał mecz) trafiając 15 razy (wydaje mi się,że ma przyn.jeszcze tyle asyst) 31 lata... idealny na rezerwowy dla Lennona:ok:
a Petrowowi wygasł kontrakt z City i jest wolnym agentem:mysli: mimo częstych kontuzji rozegrał 72 meczy (58 rozpoczynał mecz) trafiając 15 razy (wydaje mi się,że ma przyn.jeszcze tyle asyst) 31 lata... idealny na rezerwowy dla Lennona:ok:
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
8 czerwca 2010, 15:22 [cytuj]
Agent Vincenzo Iaquinty stwierdził, ze piłkarz może tego lata opuścić Juventus na rzecz Tottenhamu. Spurs poszukują obecnie napastnika z europejskim doświadczeniem, który wzmocniłby ich siłę ofensywna w przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów. Menedżer Tottenhamu, Harry Redknapp, będzie musiał rozejrzeć się za napastnikami, gdyż w klubię pozostana prawdopodobnie tylko Jermain Defoe oraz Peter Crouch. "Iaquinta być może rozpocznie nowy etap swojego życia w Anglii, razem z Tottenhamem" powiedział Andrea D'Amico. Agent zawodnika potwierdził też, że Włochem interesują się także Roma oraz CSKA Moskwa. Tottenham opuszczą prawdopodobnie Roman Pavlyuchenko oraz Robbie Keane. Alternatywą dla Iaquinty jest Eidur Gudjohnsen.
Agent Vincenzo Iaquinty stwierdził, ze piłkarz może tego lata opuścić Juventus na rzecz Tottenhamu. Spurs poszukują obecnie napastnika z europejskim doświadczeniem, który wzmocniłby ich siłę ofensywna w przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów. Menedżer Tottenhamu, Harry Redknapp, będzie musiał rozejrzeć się za napastnikami, gdyż w klubię pozostana prawdopodobnie tylko Jermain Defoe oraz Peter Crouch. "Iaquinta być może rozpocznie nowy etap swojego życia w Anglii, razem z Tottenhamem" powiedział Andrea D'Amico. Agent zawodnika potwierdził też, że Włochem interesują się także Roma oraz CSKA Moskwa. Tottenham opuszczą prawdopodobnie Roman Pavlyuchenko oraz Robbie Keane. Alternatywą dla Iaquinty jest Eidur Gudjohnsen
8 czerwca 2010, 19:53 [cytuj]
Iaquinta za Romana,szok,to tak jakby ser francuski zastapic serem z biedronki i powiedziec ze ten pierwszy smierdzi.
Iaquinta za Romana,szok,to tak jakby ser francuski zastapic serem z biedronki i powiedziec ze ten pierwszy smierdzi
You'll Never Walk Alone
8 czerwca 2010, 20:30 [cytuj]
A ja bym bardziej Romka przyrównał do ruskiego bimbru a Vicenzo do wytrawnego wina z dobrego rocznika. Ale jak mawia klasyk jeden lubi jak mu cyganie graja, drugi jak mu skarpety śmierdzą :D
Co do opcji portugalskiej ja bym w brał z Porto Hulka. Pewnie jego statystyki nie sa w tym sezonie powalajace przez dośc długą kare za awanturę w meczu z Benficą ale jak dla mnie jest super napadziorem
A ja bym bardziej Romka przyrównał do ruskiego bimbru a Vicenzo do wytrawnego wina z dobrego rocznika. Ale jak mawia klasyk jeden lubi jak mu cyganie graja, drugi jak mu skarpety śmierdzą :D Co do opcji portugalskiej ja bym w brał z Porto Hulka. Pewnie jego statystyki nie sa w tym sezonie powalajace przez dośc długą kare za awanturę w meczu z Benficą ale jak dla mnie jest super napadziorem
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
8 czerwca 2010, 20:36 [cytuj]
md18 powiedział/a:
a Vicenzo do wytrawnego wina z dobrego rocznika
za 3,30 bez kaucji u Stasia.
za 3,30 bez kaucji u Stasia
You'll Never Walk Alone
8 czerwca 2010, 20:42 [cytuj]
Bardzo podoba mi sie propozycja kupna Forlana, zreszta Falcao tez moglby byc. Forlan mysle bez problemu pogra na wysokim poziomie i do 35 fizycznie jest wspaniale przygotowany. Jakbysmy byli wstanie go kupic za okolo 15 mln funtow bylbym zachwycony... (21 to jednak pewna przesada...) Iquanity nawet nie chce mi sie komentowac WTF?
Bardzo podoba mi sie propozycja kupna Forlana, zreszta Falcao tez moglby byc. Forlan mysle bez problemu pogra na wysokim poziomie i do 35 fizycznie jest wspaniale przygotowany. Jakbysmy byli wstanie go kupic za okolo 15 mln funtow bylbym zachwycony... (21 to jednak pewna przesada...) Iquanity nawet nie chce mi sie komentowac WTF?
http://wilczki.tumblr.com/
8 czerwca 2010, 20:44 [cytuj]
Forlan moze grac nawet do 50,przeciez on tylko stoi w polu karnym i doklada stope.
Forlan moze grac nawet do 50,przeciez on tylko stoi w polu karnym i doklada stope
You'll Never Walk Alone
8 czerwca 2010, 21:49 [cytuj]
Jak donosi hiszpański dziennik "Sport", Tottenham walczy z Arsenalem o pozyskanie młodego gracza Barcelony - Gaia Assulina.
Jak donosi hiszpański dziennik "Sport", Tottenham walczy z Arsenalem o pozyskanie młodego gracza Barcelony - Gaia Assulina
8 czerwca 2010, 22:41 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Jak donosi hiszpański dziennik "Sport", Tottenham walczy z Arsenalem o pozyskanie młodego gracza Barcelony - Gaia Assulina

Już sprowadziliśmy jednego młodego gracza Barcelony :D efekt dość kiepski ;)
Już sprowadziliśmy jednego młodego gracza Barcelony :D efekt dość kiepski ;)
8 czerwca 2010, 23:27 [cytuj]
Tata, radeon - powiedzcie z ręką na sercu ile razy w życiu widzieliście w akcji Iaquintę? Jeśli byłaby np. opcja wymiany bezgotówkowej za Romana to ja bez wachania się zgadzam.
Tata, radeon - powiedzcie z ręką na sercu ile razy w życiu widzieliście w akcji Iaquintę? Jeśli byłaby np. opcja wymiany bezgotówkowej za Romana to ja bez wachania się zgadzam
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
9 czerwca 2010, 11:00 [cytuj]
Widzialem go troche w Udinese,Rep.,wiadomo ze dobry napastnik ale napewno nie lepszy od Romana...
Widzialem go troche w Udinese,Rep.,wiadomo ze dobry napastnik ale napewno nie lepszy od Romana
You'll Never Walk Alone
9 czerwca 2010, 11:15 [cytuj]
Pytanie czy Petrov zgodziłby się z rolą rezerwowego/zmiennika Aarona. Jesli z powodu małej liczby gier opuszcza sity to pewnie nie po to żeby z deszczu pod rynnę wpaść. Choc na marginesie przyznam, że taaaaki zmiennik dla Lennonka by mi jak najbardziej odpowiadał
Pytanie czy Petrov zgodziłby się z rolą rezerwowego/zmiennika Aarona. Jesli z powodu małej liczby gier opuszcza sity to pewnie nie po to żeby z deszczu pod rynnę wpaść. Choc na marginesie przyznam, że taaaaki zmiennik dla Lennonka by mi jak najbardziej odpowiadał
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
9 czerwca 2010, 16:36 [cytuj]
Przeciez petrov to lewskrzydlowy, w dodatku szklany, a ze ontrakt mu sie konczy to i wymagan finansowych nie bedzie mial malych.
Przeciez petrov to lewskrzydlowy, w dodatku szklany, a ze ontrakt mu sie konczy to i wymagan finansowych nie bedzie mial malych
9 czerwca 2010, 17:52 [cytuj]
lewonożny-jak najbardziej... natomiast Ja widziałem go i na lewym i na prawym ;) a wymagania ma przyn. dwa razy mniejsze od Cole-a. jeśli Redknapp kiedykolwiek interesował się Petrowem,to teraz może mieć go za darmo. zobaczymy
lewonożny-jak najbardziej... natomiast Ja widziałem go i na lewym i na prawym ;) a wymagania ma przyn. dwa razy mniejsze od Cole-a. jeśli Redknapp kiedykolwiek interesował się Petrowem,to teraz może mieć go za darmo. zobaczymy
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 47 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się