Forum dyskusyjne
10 czerwca 2010, 11:11 [cytuj]
Ballack jest do wziecia za darmo!O takiego zawodnika warto powalczyc Harry!
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/gwiazda-chelsea-to-abramowicz-mnie-skreslil,1,3240165,wiadomosc.html
Ballack jest do wziecia za darmo!O takiego zawodnika warto powalczyc Harry!
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/gwiazda-chelsea-to-abramowicz-mnie-skreslil,1,3240165,wiadomosc.html
You'll Never Walk Alone
10 czerwca 2010, 14:34 [cytuj]
Benitez podpisał dwuletni kontrakt z Interem. Ballack ma 33 lata i ogromne wymagania zarobkowe. W Chelsea dostawał 130 tys. tygodniowo, powiedział że jest gotowy spuścić ze swoich zarobków jeżeli Chelsea pozwoli mu zostać. Pytanie ile jest w stanie spuścić 20-30 tyś. jak dla nas to nadal jakieś 60 tyś za dużo!
Benitez podpisał dwuletni kontrakt z Interem. Ballack ma 33 lata i ogromne wymagania zarobkowe. W Chelsea dostawał 130 tys. tygodniowo, powiedział że jest gotowy spuścić ze swoich zarobków jeżeli Chelsea pozwoli mu zostać. Pytanie ile jest w stanie spuścić 20-30 tyś. jak dla nas to nadal jakieś 60 tyś za dużo!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 czerwca 2010, 17:30 [cytuj]
Modric ma 60 tys.chyba,Ballack jest lepszym zawodnikiem,moze 80 tys.by mu sie spodobalo.
Modric ma 60 tys.chyba,Ballack jest lepszym zawodnikiem,moze 80 tys.by mu sie spodobalo
You'll Never Walk Alone
10 czerwca 2010, 18:04 [cytuj]
Wedlug serwisu goal.com Joe Cole podpisal 3-letni kontrakt z Arsenalem. Przeszedl pomyslnie testy medyczne jednak bedzie przechodzil je jeszcze raz po powrocie z RPA. Jesli tak sie stanie zostanie juz oficjalnie zaprezentowany jako zawodnik Arsenalu
Chyba Cole nie dla nas a co do Ballacka nigdy go nie lubilem tego zawodnika ale pilkarzem jest dobrym to trzeba przyznac
Wedlug serwisu goal.com Joe Cole podpisal 3-letni kontrakt z Arsenalem. Przeszedl pomyslnie testy medyczne jednak bedzie przechodzil je jeszcze raz po powrocie z RPA. Jesli tak sie stanie zostanie juz oficjalnie zaprezentowany jako zawodnik Arsenalu
Chyba Cole nie dla nas a co do Ballacka nigdy go nie lubilem tego zawodnika ale pilkarzem jest dobrym to trzeba przyznac
10 czerwca 2010, 18:38 [cytuj]
I po co ten ballack?? W czym ten pilkarz jest lepszy od Modricia, psychopato??
I po co ten ballack?? W czym ten pilkarz jest lepszy od Modricia, psychopato??
10 czerwca 2010, 19:10 [cytuj]
ja nie wiem po co iaquinta , wolałbym żeby postarali się z powrotem berbe ściągnąć
ja nie wiem po co iaquinta , wolałbym żeby postarali się z powrotem berbe ściągnąć
10 czerwca 2010, 21:34 [cytuj]
Nie wiem czy to bylo do mnie ale uwazam ze Ballack przerasta wspomnianego Modrica o glowe,doslownie i w przenosni.To zawodnik ktory juz udowodnil ze stac go na najwieksze sukcesy,Modric jeszcze nic nie osiagnal,trzy bramki i mecze w ktorych sie wyroznial jakos mnie nie podniecaja.Ma duzy talent i w przyszlosci byc moze bedzie lepszy od Ballacka,ale w tym momencie to on powinien sie od niego uczyc i mysle ze taki transfer pomogl by takze Modriciowi.
Nie wiem czy to bylo do mnie ale uwazam ze Ballack przerasta wspomnianego Modrica o glowe,doslownie i w przenosni.To zawodnik ktory juz udowodnil ze stac go na najwieksze sukcesy,Modric jeszcze nic nie osiagnal,trzy bramki i mecze w ktorych sie wyroznial jakos mnie nie podniecaja.Ma duzy talent i w przyszlosci byc moze bedzie lepszy od Ballacka,ale w tym momencie to on powinien sie od niego uczyc i mysle ze taki transfer pomogl by takze Modriciowi
You'll Never Walk Alone
10 czerwca 2010, 21:41 [cytuj]
W ogole to ty adipetre wiesz jakiej druzynie kibicujesz?Moze pomylilo ci sie z FC Barcelona?Gdybys tam napisal 'I po co ten ballack' to moze by cie nie wysmiali ale jak widze taki tekst na stronie tutaj to sie zastanawiam czy autor w ogole jeszcze chodzi po ziemi czy calkiem odlecial w kosmos po tym czwartym miejscu
W ogole to ty adipetre wiesz jakiej druzynie kibicujesz?Moze pomylilo ci sie z FC Barcelona?Gdybys tam napisal 'I po co ten ballack' to moze by cie nie wysmiali ale jak widze taki tekst na stronie tutaj to sie zastanawiam czy autor w ogole jeszcze chodzi po ziemi czy calkiem odlecial w kosmos po tym czwartym miejscu :szok:
You'll Never Walk Alone
10 czerwca 2010, 22:01 [cytuj]
Psychopato, wiem jakiemu klubowi kibicuje i jaka tottenham ma pozycje, ale powiem szczerze ze ten ballack to nie to samo co jeszcze 3 lata temu, i gdyby teraz doszedl nie podniosl by specjalnie jakosci naszej drugiej linii, moze sie myle ( pewnie tak jest) , ale taka jest moja opinia,wydaje mi sie ze wspomniany przez Pawla schweinstieger moze byc duzo lepszy niz ballack,a ponoc byly jakies plotki o naszym zainteresowaniu tym pilkarzem
Psychopato, wiem jakiemu klubowi kibicuje i jaka tottenham ma pozycje, ale powiem szczerze ze ten ballack to nie to samo co jeszcze 3 lata temu, i gdyby teraz doszedl nie podniosl by specjalnie jakosci naszej drugiej linii, moze sie myle ( pewnie tak jest) , ale taka jest moja opinia,wydaje mi sie ze wspomniany przez Pawla schweinstieger moze byc duzo lepszy niz ballack,a ponoc byly jakies plotki o naszym zainteresowaniu tym pilkarzem:D
11 czerwca 2010, 02:01 [cytuj]
Jakie pierdolni*** myślenie. Widziałem pajaca jak przyjechał na mecz pożegnalny Bernda Schneidera. Całe Leverkusen śpiewało - Michael com zuruck. Tylo po co? Do Emiratów albo Kuwejtu. Tam się za dużo nabiegać nie trzeba a 100.000 ojro/dolar/funt będzie Ci odpowiadać. Palemki, ciepełko, laski z załoniętymi mordami...
Jakie pierdolni*** myślenie. Widziałem pajaca jak przyjechał na mecz pożegnalny Bernda Schneidera. Całe Leverkusen śpiewało - Michael com zuruck. Tylo po co? Do Emiratów albo Kuwejtu. Tam się za dużo nabiegać nie trzeba a 100.000 ojro/dolar/funt będzie Ci odpowiadać. Palemki, ciepełko, laski z załoniętymi mordami
11 czerwca 2010, 10:17 [cytuj]
No adipetre masz swoje zdanie ale tak samo jak ty,ja tez mysle ze sie mylisz

Czemu uwazasz ze Schweinstieger jest lepszy od Ballacka? Konrad chodzilo ci o to ze Ballack jest slabym pilkarzem?Ciezko mi sie czyta twoje posty.
No adipetre masz swoje zdanie ale tak samo jak ty,ja tez mysle ze sie mylisz:) Czemu uwazasz ze Schweinstieger jest lepszy od Ballacka? Konrad chodzilo ci o to ze Ballack jest slabym pilkarzem?Ciezko mi sie czyta twoje posty
You'll Never Walk Alone
11 czerwca 2010, 11:16 [cytuj]
a mnie się Ballack ciągle kojarzy z Adasiem Miauczyńskim.
a mnie się Ballack ciągle kojarzy z Adasiem Miauczyńskim
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
11 czerwca 2010, 15:13 [cytuj]
psychopato, schweinsteiger imo jest nieco szybszy, wszechstronniejszy ( bo moze grac jako 6 ale i od biedy na skrzydle, lepszy technicznie i swobodniej operuje pilka, chelsea dobrze by zrobila zastepujac ballack wlasnie bastianem.
psychopato, schweinsteiger imo jest nieco szybszy, wszechstronniejszy ( bo moze grac jako 6 ale i od biedy na skrzydle, lepszy technicznie i swobodniej operuje pilka, chelsea dobrze by zrobila zastepujac ballack wlasnie bastianem
11 czerwca 2010, 15:24 [cytuj]
I młodszy jest. Przede wszystkim.
I młodszy jest. Przede wszystkim
11 czerwca 2010, 16:06 [cytuj]
Tata masz rację Ballack osiągnał wiele w footballu, ale w tym sezonie w niczym nie przyczynił się do zdobycia mistrzostwa przez Chelsea, widać że z sezonu na sezon z tego wielkiego piłkarza zostaję tylko legenda. Jeżeli by się zgodził na zarobki poniżej 50 tys. tygodniowo to chętnie bym go zobaczył w Tottenhamie, ale nie kosztem innych tranferów, bo wyczerpie cały budżet na zarobki 33 letni piłkarz który łapie kontuzję coraz częściej.
Tata masz rację Ballack osiągnał wiele w footballu, ale w tym sezonie w niczym nie przyczynił się do zdobycia mistrzostwa przez Chelsea, widać że z sezonu na sezon z tego wielkiego piłkarza zostaję tylko legenda. Jeżeli by się zgodził na zarobki poniżej 50 tys. tygodniowo to chętnie bym go zobaczył w Tottenhamie, ale nie kosztem innych tranferów, bo wyczerpie cały budżet na zarobki 33 letni piłkarz który łapie kontuzję coraz częściej
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 czerwca 2010, 19:01 [cytuj]
Bastian.S-W 2006 roku myslalem ze ten zawodnik zrobi wielka kariere,jak narazie to widze ze on sie nie rozwija,widzialem jego poczynania w pucharze uefa i stwierdzam ze kiedys byl lepszy,a do Ballacka duzo klasy mu brakuje,po za tym to zupelnie inni pilkarze.
Verba na czym opierasz ze niczym nie przyczynil sie?Zagral w 44 spotkaniach w tym sezonie,strzelil 5 bramek.Czyli co Modric to w ogole zero kompletne,nie dosc ze strzelil tylko 3 bramki,gral jeszcze mniej...szkoda gadac jaki ten Modric slaby jest.Ballack slaby i Modric slaby
Bastian.S-W 2006 roku myslalem ze ten zawodnik zrobi wielka kariere,jak narazie to widze ze on sie nie rozwija,widzialem jego poczynania w pucharze uefa i stwierdzam ze kiedys byl lepszy,a do Ballacka duzo klasy mu brakuje,po za tym to zupelnie inni pilkarze.
Verba na czym opierasz ze niczym nie przyczynil sie?Zagral w 44 spotkaniach w tym sezonie,strzelil 5 bramek.Czyli co Modric to w ogole zero kompletne,nie dosc ze strzelil tylko 3 bramki,gral jeszcze mniej...szkoda gadac jaki ten Modric slaby jest.Ballack slaby i Modric slaby:F
You'll Never Walk Alone
12 czerwca 2010, 12:25 [cytuj]
TataPsychopata powiedział/a:
Verba na czym opierasz ze niczym nie przyczynil sie?Zagral w 44 spotkaniach w tym sezonie,strzelil 5 bramek.Czyli co Modric to w ogole zero kompletne,nie dosc ze strzelil tylko 3 bramki,gral jeszcze mniej...szkoda gadac jaki ten Modric slaby jest.Ballack slaby i Modric slaby

To ty chyba nie widziałeś co on w tym sezonie wyprawiał ( Schweinsteiger ). Owszem 1-2 sezony miał słabe ale ten , w którym v Gaal zrobił z niego Def pom to wymiatał, świetnie z Van Bommelem się uzupełniali i w tej chwili to zdecydowanie schweini jest lepszy niż Ballack
To ty chyba nie widziałeś co on w tym sezonie wyprawiał ( Schweinsteiger ). Owszem 1-2 sezony miał słabe ale ten , w którym v Gaal zrobił z niego Def pom to wymiatał, świetnie z Van Bommelem się uzupełniali i w tej chwili to zdecydowanie schweini jest lepszy niż Ballack
Come On You Spurs !
12 czerwca 2010, 16:35 [cytuj]
Ballacka 2-3 lata temu przywitałbym z pocałowaniem ręki. Teraz? Może co najwyżej jako wolontariusza

Zdecydowanie lepszym ruchem byłby Schweini. Ballack ma duży plus, że jest za darmo. Ale niżej 100 tausenów tygodniowo raczej nie zejdzie. Zresztą Bayern nie sprzeda Schweina więc o całym "problemie" możecie zapomnieć
Ballacka 2-3 lata temu przywitałbym z pocałowaniem ręki. Teraz? Może co najwyżej jako wolontariusza:D Zdecydowanie lepszym ruchem byłby Schweini. Ballack ma duży plus, że jest za darmo. Ale niżej 100 tausenów tygodniowo raczej nie zejdzie. Zresztą Bayern nie sprzeda Schweina więc o całym "problemie" możecie zapomnieć;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
12 czerwca 2010, 20:01 [cytuj]
Widzialem widzialem,dla mnie chlopak stoi w miejscu a zmiana pozycji jest tylko tego potwierdzeniem,nagle zdolny,szybki,dryblujacy skrzydlowy staje sie defensywnym pomocnikiem.Dla was to wszechstronnosc a dla mnie znak ze on juz lepszy nie bedzie.Barti jeszcze moglbys napisac ze Van Bommel tez jest lepszy od Ballacka,idz na calosc

Ginola napisal ze Ballack sie nie nadaje-piszcie petycje,dzwoncie do zarzadu klubu,przeciez to juz w 100% pewne ze Ballack bedzie wielkim wzmocnieniem.W koncu Ginola sie nie myli,jak on napisze nie to to jest mur beton TAK!
Widzialem widzialem,dla mnie chlopak stoi w miejscu a zmiana pozycji jest tylko tego potwierdzeniem,nagle zdolny,szybki,dryblujacy skrzydlowy staje sie defensywnym pomocnikiem.Dla was to wszechstronnosc a dla mnie znak ze on juz lepszy nie bedzie.Barti jeszcze moglbys napisac ze Van Bommel tez jest lepszy od Ballacka,idz na calosc:F Ginola napisal ze Ballack sie nie nadaje-piszcie petycje,dzwoncie do zarzadu klubu,przeciez to juz w 100% pewne ze Ballack bedzie wielkim wzmocnieniem.W koncu Ginola sie nie myli,jak on napisze nie to to jest mur beton TAK!:F
You'll Never Walk Alone