Forum dyskusyjne
22 czerwca 2010, 19:47 [cytuj]
Bez sensu z tym Micanem. Legia ściągnęła jakiegoś Bruno, Wisła i Lech też szukają za granicą, nie lepiej było sprowadzić "tak się bawiącego Bułgara w Polsce?!"
Bez sensu z tym Micanem. Legia ściągnęła jakiegoś Bruno, Wisła i Lech też szukają za granicą, nie lepiej było sprowadzić "tak się bawiącego Bułgara w Polsce?!"
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
22 czerwca 2010, 20:07 [cytuj]
Zapytaj co o tym mysli ten Mican
Zapytaj co o tym mysli ten Mican:)
22 czerwca 2010, 20:10 [cytuj]
niech spróbuje pobawić się i w Niemczech...jeszcze jest młody-jak mu nie wyjdzie,pewnie i tak będzie kandydatów z Polski.a grając w Bundeslidze będzie miał trochę większej szansy u tego debila (selekcjonera Bułgarii)
niech spróbuje pobawić się i w Niemczech...jeszcze jest młody-jak mu nie wyjdzie,pewnie i tak będzie kandydatów z Polski.a grając w Bundeslidze będzie miał trochę większej szansy u tego debila (selekcjonera Bułgarii)
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
23 czerwca 2010, 16:58 [cytuj]
Na serwisie IM Scouting można wyczytać, że Palacios znalazł się na celowniku słynnej Barcelony, gdzie miałby zastąpić Yaya Toure
Na serwisie IM Scouting można wyczytać, że Palacios znalazł się na celowniku słynnej Barcelony, gdzie miałby zastąpić Yaya Toure ;)
23 czerwca 2010, 18:37 [cytuj]
Czytalem o tym, łudze sie ze wlodarze Barsy nie ogladali go w akcji w meczu z Hiszpania, a jesli tak to musial im wpasc w oko.
Czytalem o tym, łudze sie ze wlodarze Barsy nie ogladali go w akcji w meczu z Hiszpania, a jesli tak to musial im wpasc w oko
23 czerwca 2010, 19:47 [cytuj]
Z całym szacunkiem dla Wilsona, to fajny gość, ale gdzie mu do Toure?! Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Barca zrobi taką wymianę. Patrząc na kasę za jaką go ściągnęliśmy, niżej 20 mln ojro nie odejdzie. Sprzedać Yaya za 30 by zapłacić za Wilsona 20?!
Ja wiem, że fajnie gramy, mamy kilku fajnych chłopaków w zespole, ale chyba jednak ani jeden z nich nie miałby szans na grę w pierwszej "11" takiego zespołu. Może Modrić i Lennon za parę lat, ale teraz nie widzę tam nikogo. I dobrze
Z całym szacunkiem dla Wilsona, to fajny gość, ale gdzie mu do Toure?! Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Barca zrobi taką wymianę. Patrząc na kasę za jaką go ściągnęliśmy, niżej 20 mln ojro nie odejdzie. Sprzedać Yaya za 30 by zapłacić za Wilsona 20?!:rotfl:
Ja wiem, że fajnie gramy, mamy kilku fajnych chłopaków w zespole, ale chyba jednak ani jeden z nich nie miałby szans na grę w pierwszej "11" takiego zespołu. Może Modrić i Lennon za parę lat, ale teraz nie widzę tam nikogo. I dobrze:cwaniak:
23 czerwca 2010, 20:17 [cytuj]
Ewentualnie Gomes miałby szanse na grę w wyjściowym składzie Barcelony, nie jest gorszym bramkarzem od Valdesa, no ale tamtem jest Katalończykiem, wychowankiem itp itp ...
Ewentualnie Gomes miałby szanse na grę w wyjściowym składzie Barcelony, nie jest gorszym bramkarzem od Valdesa, no ale tamtem jest Katalończykiem, wychowankiem itp itp ... :)
23 czerwca 2010, 22:57 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Z całym szacunkiem dla Wilsona, to fajny gość, ale gdzie mu do Toure?! Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Barca zrobi taką wymianę. Patrząc na kasę za jaką go ściągnęliśmy, niżej 20 mln ojro nie odejdzie. Sprzedać Yaya za 30 by zapłacić za Wilsona 20?!
:
hmm Ginola chyba oni nie chca sie wymienic za niego lecz go poprostu kupic jako zastepce wydaje mi sie ze to jest cos wyssanego z palca ale wiadomo wszystko jest mozliwe
hmm Ginola chyba oni nie chca sie wymienic za niego lecz go poprostu kupic jako zastepce wydaje mi sie ze to jest cos wyssanego z palca ale wiadomo wszystko jest mozliwe ;)
23 czerwca 2010, 23:35 [cytuj]
A gdzie ja piszę, że zrobi wymianę z nami? Jak kupisz nowe buty i wyrzucasz stare to też je wymieniasz, pytanie czy na lepsze. A ja twierdzę że taka wymiana/zamiana/rotacja kadrowa (jak zwał tak zwał) byłaby w przypadku takiego klubu śmieszna
Mosaj - z Gomesem masz rację, ale z wymienionych przez Ciebie powodów o nim nie wspomniałem.
A gdzie ja piszę, że zrobi wymianę z nami? Jak kupisz nowe buty i wyrzucasz stare to też je wymieniasz, pytanie czy na lepsze. A ja twierdzę że taka wymiana/zamiana/rotacja kadrowa (jak zwał tak zwał) byłaby w przypadku takiego klubu śmieszna;)
Mosaj - z Gomesem masz rację, ale z wymienionych przez Ciebie powodów o nim nie wspomniałem
24 czerwca 2010, 23:05 [cytuj]
Frank Rijkaard przymierzany jest do objęcia sterów w Liverpoolu
Frank Rijkaard przymierzany jest do objęcia sterów w Liverpoolu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 czerwca 2010, 23:34 [cytuj]
Na mundialu się niestety okazało, że nasi kameruńscy obrońcy to nie jest (jeszcze?) poziom światowy-więc obrońca to priorytet.
Na mundialu się niestety okazało, że nasi kameruńscy obrońcy to nie jest (jeszcze?) poziom światowy-więc obrońca to priorytet
25 czerwca 2010, 09:52 [cytuj]
Ponoć Palermo może przyjąć naszą ofertę za Kjaera i Cavaniego, jeśli damy 28 mln Ł.
A sprawa Joe Cole'a ponoć jeszcze nie zamknięta dla nas.
Ponoć Palermo może przyjąć naszą ofertę za Kjaera i Cavaniego, jeśli damy 28 mln Ł.
A sprawa Joe Cole'a ponoć jeszcze nie zamknięta dla nas
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
25 czerwca 2010, 12:13 [cytuj]
ja po ekotto i bassongu spodziewalem sie wiecej, zreszta jak i po calej druzynie kamerunu. o ile jeszcze bae wyroznial sie na lewej stronie o tyle wystep bassonga wypadl wedlug mnie blado. obaj rowniez ponosza duza wine za utrate goli, odpowiednio z japonia (ekotto) jak i dania (bass), ktore przesadzily o wynikach tych spotkan
ja po ekotto i bassongu spodziewalem sie wiecej, zreszta jak i po calej druzynie kamerunu. o ile jeszcze bae wyroznial sie na lewej stronie o tyle wystep bassonga wypadl wedlug mnie blado. obaj rowniez ponosza duza wine za utrate goli, odpowiednio z japonia (ekotto) jak i dania (bass), ktore przesadzily o wynikach tych spotkan
26 czerwca 2010, 00:21 [cytuj]
Środkowi obrońcy to przede wszystkim komunikacja. Moim zdaniem nie można oceniać ich zbyt pochopnie. Mi bardzo podobał się Salcido. Gervinho w meczu z Koreą był niesamowity, ale jakby miał grać u nas to musiałby ten łeb ogolić bo nie mogę na niego patrzeć

.
Środkowi obrońcy to przede wszystkim komunikacja. Moim zdaniem nie można oceniać ich zbyt pochopnie. Mi bardzo podobał się Salcido. Gervinho w meczu z Koreą był niesamowity, ale jakby miał grać u nas to musiałby ten łeb ogolić bo nie mogę na niego patrzeć ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 czerwca 2010, 23:14 [cytuj]
Manchester United chcę przebić oferty włoskich klubów w wyścigu po skrzydłowego Panathinaikosu Ateny – Sotirisa Ninisa. W takim wypadku Czerwone Diabły musiałyby liczyć się z ofertą sięgającą 10 milionów funtów.
Jezeli SAF się nim interesuje, to znaczy, że jednak mogą być z niego ludzie.
Manchester United chcę przebić oferty włoskich klubów w wyścigu po skrzydłowego Panathinaikosu Ateny – Sotirisa Ninisa. W takim wypadku Czerwone Diabły musiałyby liczyć się z ofertą sięgającą 10 milionów funtów.
Jezeli SAF się nim interesuje, to znaczy, że jednak mogą być z niego ludzie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 czerwca 2010, 12:35 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Jezeli SAF się nim interesuje, to znaczy, że jednak mogą być z niego ludzie
tak jak z Tosiciem
tak jak z Tosiciem :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
30 czerwca 2010, 12:45 [cytuj]
A Tosić to nie był przypadkiem tylko na doczepkę do Ljajića?
A Tosić to nie był przypadkiem tylko na doczepkę do Ljajića?
30 czerwca 2010, 14:19 [cytuj]
David "Szczyt ambicji" Silva oficjalnie w City.
David "Szczyt ambicji" Silva oficjalnie w City
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged