Forum dyskusyjne
1 lipca 2010, 12:58 [cytuj]
Kuwaaaaaaa....nic nie robię w robocie tylko szukam stadionu a ten Brazylię se wymyślił.....Europa faktycznie
Kuwaaaaaaa....nic nie robię w robocie tylko szukam stadionu a ten Brazylię se wymyślił.....Europa faktycznie:boisie:
1 lipca 2010, 12:59 [cytuj]
pedrosa powiedział/a:
klub Ceará Fortaleza

, było we wskazówkach
:nie:, było we wskazówkach
Kogucie życie!
1 lipca 2010, 13:00 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:
Kuwaaaaaaa....nic nie robię w robocie tylko szukam stadionu a ten Brazylię se wymyślił.....Europa faktycznie

ogólnie to tylko ci co mają wakacje sa rozgrzeszeni
widać dobrobyt u nas, bo robić nie trzeba
ogólnie to tylko ci co mają wakacje sa rozgrzeszeni ;)
widać dobrobyt u nas, bo robić nie trzeba :F
Kogucie życie!
1 lipca 2010, 13:03 [cytuj]
nie u was tylko u nas
zgadł ten stadion czy nie? bo jak tak to dawać następny z europy...proponuję kanadę, fidżi albo kajmany
nie u was tylko u nas :F
zgadł ten stadion czy nie? bo jak tak to dawać następny z europy...proponuję kanadę, fidżi albo kajmany :F
1 lipca 2010, 13:04 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:
nie u was tylko u nas

to znaczy gdzie, bo już nie wiem gdzie jestem
to znaczy gdzie, bo już nie wiem gdzie jestem :X
Kogucie życie!
1 lipca 2010, 13:05 [cytuj]
w Europie
w Europie :)
1 lipca 2010, 13:06 [cytuj]
stadion tak, ale klubu nie. Nie wiem czy Fidżi jest, a kajmany to bardzo mało prawdopodobne. Rasista:F:F:F i dyskryminator:F:F
Kogucie życie!
1 lipca 2010, 13:07 [cytuj]
gdyby nie moja Maracana to PKB jeszcze bardziej byłby zagrożony.
gdyby nie moja Maracana to PKB jeszcze bardziej byłby zagrożony
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
1 lipca 2010, 13:08 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:
w Europie

myślałem, ze napisze Matce Ziemi
myślałem, ze napisze Matce Ziemi :D
Kogucie życie!
1 lipca 2010, 13:18 [cytuj]
Klub to - Fortaleza Esporte Clube?
Klub to - Fortaleza Esporte Clube?
1 lipca 2010, 13:21 [cytuj]
Dokładnie

Dokładnie :ok::brawo:
Kogucie życie!
1 lipca 2010, 13:23 [cytuj]
no to daję.....
no to daję
1 lipca 2010, 13:29 [cytuj]
http://img375.imageshack.us/img375/7764/stadionu.jpg
taka dokładniejsza podpowiedź to - na południe od Norwegii
http://img375.imageshack.us/img375/7764/stadionu.jpg
taka dokładniejsza podpowiedź to - na południe od Norwegii :)
1 lipca 2010, 14:27 [cytuj]
No szkoda że nie na północ, tam się piłka nożna rozwija!
No szkoda że nie na północ, tam się piłka nożna rozwija!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 lipca 2010, 16:43 [cytuj]
marcus za ten stadion z brazylii wisisz mi dwa dni z zyciorysu...
marcus za ten stadion z brazylii wisisz mi dwa dni z zyciorysu
1 lipca 2010, 17:24 [cytuj]
HH nie ma sprawy, oddam w następnym wcieleniu

Trochę nieopatrznie rozszezylem pole działania, ale widzę, ze trochę emocji i wysiłku było. to dobrze. Ja sam wpadłem na ten pomysł, bo mi się liga brazyl przypomniala, a lubię buszować po takich zakamarkach. Nie po stadionach (przynajmniej na razie nie mialem okazji), ale po klubach gdzie są, jakich maja kibiców, barwy, geneza powstania itp.
Dla przykładu mało kto wie, ze najwięcej kiboli w Brazyli przychodzi na Flamengo (to akurat nie dziwota), Bahię Salvador i Atletico Mineiro. Itakiróżne tam
HH nie ma sprawy, oddam w następnym wcieleniu :) Trochę nieopatrznie rozszezylem pole działania, ale widzę, ze trochę emocji i wysiłku było. to dobrze. Ja sam wpadłem na ten pomysł, bo mi się liga brazyl przypomniala, a lubię buszować po takich zakamarkach. Nie po stadionach (przynajmniej na razie nie mialem okazji), ale po klubach gdzie są, jakich maja kibiców, barwy, geneza powstania itp.
Dla przykładu mało kto wie, ze najwięcej kiboli w Brazyli przychodzi na Flamengo (to akurat nie dziwota), Bahię Salvador i Atletico Mineiro. Itakiróżne tam :P
Kogucie życie!
1 lipca 2010, 20:14 [cytuj]
Konrad daj jakąś podpowiedź, bo na tym Twoim stadionie nie ma nawet krzesełek. Już się boje, co to może być za liga, w której nie musi być plastików.
Konrad daj jakąś podpowiedź, bo na tym Twoim stadionie nie ma nawet krzesełek. Już się boje, co to może być za liga, w której nie musi być plastików
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
1 lipca 2010, 20:29 [cytuj]
stadion na wyspie....
stadion na wyspie
1 lipca 2010, 21:22 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:
stadion na wyspie
Ja bym nie nazwał tego stadionem. Najwyżej łąką do pasienia krów z miejscem do odpoczynku i rozmów dla pasących
Ja bym nie nazwał tego stadionem. Najwyżej łąką do pasienia krów z miejscem do odpoczynku i rozmów dla pasących :D