Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Zabawa w stadiony
2 lipca 2010, 14:01 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Stadion pod Malim Brdom, Czarnogóra

:nie:
:nie:
Kogucie życie!
2 lipca 2010, 14:15 [cytuj]
kurna, ale to stadion pierwszoligowy?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
2 lipca 2010, 14:21 [cytuj]
aapa powiedział/a:

Jak najbardziej. Ważna jest ta wskazowka, którą podałem wcześniej, a że trochę trzeba się orientować ... no cóż, takie życie. ;P
Jak najbardziej. Ważna jest ta wskazowka, którą podałem wcześniej, a że trochę trzeba się orientować ... no cóż, takie życie. ;P
Kogucie życie!
2 lipca 2010, 15:43 [cytuj]
Mi sie kojarzy z Serbią, ale tam w 1 lidze nie ma takiego stadionu
Mi sie kojarzy z Serbią, ale tam w 1 lidze nie ma takiego stadionu
2 lipca 2010, 19:03 [cytuj]
To źle ci się kojarzy. Powiem w ten sposób, te góry przy tych bałkańskich to jak nowofunland przy jamniku, albo lepiej. Myślę, że zarówno Aapa, jak i Koko, z racji swoich zainteresowań (może nazwa nie jest za szczęśliwa) znaleźliby(może znajdują) tam sporo interesująych tematów.
To źle ci się kojarzy. Powiem w ten sposób, te góry przy tych bałkańskich to jak nowofunland przy jamniku, albo lepiej. Myślę, że zarówno Aapa, jak i Koko, z racji swoich zainteresowań (może nazwa nie jest za szczęśliwa) znaleźliby(może znajdują) tam sporo interesująych tematów
Kogucie życie!
2 lipca 2010, 19:10 [cytuj]
to pewnie gdzieś w Albanii (po tym co mówisz o narodzie)
to pewnie gdzieś w Albanii (po tym co mówisz o narodzie)
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
2 lipca 2010, 19:14 [cytuj]
Marcus, a to już jest UEFA czy znowu jakaś egzotyka? Bo na Izrael mi to się nie widzi:mysli:
Marcus, a to już jest UEFA czy znowu jakaś egzotyka? Bo na Izrael mi to się nie widzi:mysli:
2 lipca 2010, 19:49 [cytuj]
Jest w UEFA. Moim zdaniem podpowiedzi całkiem dobrze obrazuja kraj. Raczej na razie kierujecie się wybiórczymi faktami, nie całością. Koko, chodzi mi o to co można przeczytać na forum, a o Albanii nie słyszałem w waszym wykonaniu.
Jest w UEFA. Moim zdaniem podpowiedzi całkiem dobrze obrazuja kraj. Raczej na razie kierujecie się wybiórczymi faktami, nie całością. Koko, chodzi mi o to co można przeczytać na forum, a o Albanii nie słyszałem w waszym wykonaniu
Kogucie życie!
2 lipca 2010, 19:53 [cytuj]
No ja sobie poskładałem w całość przecież-nielubiany przez sąsiadów kraj, związany z "hobby" Aapy i Koko. A oni cos mają wspónego z teologią. Kurde, jakiego my na forumie kraju nie lubim?
No ja sobie poskładałem w całość przecież-nielubiany przez sąsiadów kraj, związany z "hobby" Aapy i Koko. A oni cos mają wspónego z teologią. Kurde, jakiego my na forumie kraju nie lubim?
2 lipca 2010, 19:55 [cytuj]
no to musi być Izrael:bezradny:
aa..UEFA:| no nie wiem
:boisie: Izrael to też UEFA... co oni tam robią!?!?
no to musi być Izrael:bezradny: aa..UEFA:| no nie wiem :boisie: Izrael to też UEFA... co oni tam robią!?!?
2 lipca 2010, 20:22 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Kurde, jakiego my na forumie kraju nie lubim?

moje pierwsze skojarzenie to ojczyzna Dimitara, z tego co pamiętam to Koko ma coś związanego z Bułgarią.
moje pierwsze skojarzenie to ojczyzna Dimitara, z tego co pamiętam to Koko ma coś związanego z Bułgarią
www.facebook.com/OgienOdSkaja
2 lipca 2010, 21:10 [cytuj]
mi też minęło przez głowę,że może Marcus mnie podpuszcza jakimś bułgarskim stadionem,ale przecież to podobno nie Balkanów... poza tym,o każdym narodzie na Balkanach można powiedzieć,że nie jest lubiany przez sąsiadów:plotki: Z drugiej strony trzeba przyznać,że zarówno stadion,jak i cala "infrastruktura" wyglądają dość bałkańsko
A może Armenia? kolor tych trybun jak flaga Armenii chyba... góry Ararat,takie rzeczy
mi też minęło przez głowę,że może Marcus mnie podpuszcza jakimś bułgarskim stadionem,ale przecież to podobno nie Balkanów... poza tym,o każdym narodzie na Balkanach można powiedzieć,że nie jest lubiany przez sąsiadów:plotki: Z drugiej strony trzeba przyznać,że zarówno stadion,jak i cala "infrastruktura" wyglądają dość bałkańsko A może Armenia? kolor tych trybun jak flaga Armenii chyba... góry Ararat,takie rzeczy
2 lipca 2010, 22:27 [cytuj]
Izrael na tym forum to w porównaniu z innymi ma fory ;) Powiem tak coś drgnęło w poszukiwaniach :brawo: Teraz juz potężna podpowiedź ( a może nie) JEst związane z najwyższymi górami w Europie.
Izrael na tym forum to w porównaniu z innymi ma fory ;) Powiem tak coś drgnęło w poszukiwaniach :brawo: Teraz juz potężna podpowiedź ( a może nie) JEst związane z najwyższymi górami w Europie
Kogucie życie!
2 lipca 2010, 22:31 [cytuj]
ale nie chodzi o Alpy,a raczej o Kaukaz...
ale nie chodzi o Alpy,a raczej o Kaukaz
2 lipca 2010, 22:37 [cytuj]
Z tego co mi wiadomo, to najwyższe są jedne. ;P:P
Z tego co mi wiadomo, to najwyższe są jedne. ;P:P
Kogucie życie!
2 lipca 2010, 22:46 [cytuj]
no nie wiem,przecież nie ma do końca zgody czy Kaukaz jest w Europie
no nie wiem,przecież nie ma do końca zgody czy Kaukaz jest w Europie
2 lipca 2010, 22:59 [cytuj]
Powiedzmy w ten sposób, że mnie interesują konkretne dane geograficzne, więc należy je zaliczyć. A tak na marginesie, to oczywiście, że to jest europa. Kulturowo przecież nie azja?
Ps. Z Mont Blanc'iem to ogólnie taka trochę ściema jest. Bardziej dostojnie to wygląda jak sobie szczyt dopiszą Francuzi, ale całe szczęście to już mija, bo jest to po prostu nie prawdziwe. Różne były przyczyny lansowania Alp, ale nie mają one faktycznego uzasadnienia praktycznego.
Powiedzmy w ten sposób, że mnie interesują konkretne dane geograficzne, więc należy je zaliczyć. A tak na marginesie, to oczywiście, że to jest europa. Kulturowo przecież nie azja? Ps. Z Mont Blanc'iem to ogólnie taka trochę ściema jest. Bardziej dostojnie to wygląda jak sobie szczyt dopiszą Francuzi, ale całe szczęście to już mija, bo jest to po prostu nie prawdziwe. Różne były przyczyny lansowania Alp, ale nie mają one faktycznego uzasadnienia praktycznego
Kogucie życie!
2 lipca 2010, 23:08 [cytuj]
Dilijan City Stadium, Dilijan, Armenia
Dilijan City Stadium, Dilijan, Armenia
2 lipca 2010, 23:10 [cytuj]
stadion miejski, na ktorym swe mecze rozgrywa impuls dilijan. pojemnosc podobno 1650...
stadion miejski, na ktorym swe mecze rozgrywa impuls dilijan. pojemnosc podobno 1650
2 lipca 2010, 23:52 [cytuj]
Jakbyś HH podał nazwę DILIŻAN, to też ok. Widzę twardy zawodnik z ciebie :ok: Wszystko się zgadza. :brawo:
Jakbyś HH podał nazwę DILIŻAN, to też ok. Widzę twardy zawodnik z ciebie :ok: Wszystko się zgadza. :brawo:
Kogucie życie!
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się