Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Zabawa w stadiony
22 czerwca 2010, 17:29 [cytuj]
Mimo że średnio mam czas to zarzucę wam jeden, będzie chyba niezłą zagwostką:
http://hyy.pl/images/621.jpg
http://hyy.pl/images/292.jpg - tu masz Marcus z dupeczkami
Podpowiedź? W kraju jednego z naszych wschodnich sąsiadów gra w najwyższej klasie rozgrywkowej klub, który przebudowuje swój stadion i w sezonie 09/10 śmigał właśnie na wskazanym przeze mnie obiekcie.
Mimo że średnio mam czas to zarzucę wam jeden, będzie chyba niezłą zagwostką: http://hyy.pl/images/621.jpg http://hyy.pl/images/292.jpg - tu masz Marcus z dupeczkami Podpowiedź? W kraju jednego z naszych wschodnich sąsiadów gra w najwyższej klasie rozgrywkowej klub, który przebudowuje swój stadion i w sezonie 09/10 śmigał właśnie na wskazanym przeze mnie obiekcie
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
22 czerwca 2010, 17:45 [cytuj]
Dniapro Mohylew??
Dniapro Mohylew??
Kogucie życie!
22 czerwca 2010, 17:56 [cytuj]
Traktor Partyzanu Mińsk?
Traktor Partyzanu Mińsk?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 czerwca 2010, 18:52 [cytuj]
Bate Borysów
Bate Borysów
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
22 czerwca 2010, 19:32 [cytuj]
Ej, fajnie, że się angażujecie w zabawę ale jakiś ordung mus sajn. Więc dobrze by było jakbyśmy się trzymali kolejności-w sensie zadaje ten co zgadł. Chyba, że ten drugi nie reaguje długo to ktos przejmuje jego kolejkę. Bo tak to się burdel robi.
Ej, fajnie, że się angażujecie w zabawę ale jakiś ordung mus sajn. Więc dobrze by było jakbyśmy się trzymali kolejności-w sensie zadaje ten co zgadł. Chyba, że ten drugi nie reaguje długo to ktos przejmuje jego kolejkę. Bo tak to się burdel robi
22 czerwca 2010, 19:37 [cytuj]
no ale tak się zbędnie zawęża... hmmmm,coś tam
no ale tak się zbędnie zawęża... hmmmm,coś tam
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
22 czerwca 2010, 19:45 [cytuj]
Jeśli odpowiedzi dotyczyły tego wrzuconego przeze mnie, to:
Marcus - nie
Zoolander - nie
koko - nie
Powiem, że geograficznie Marcus jest najbliżej, ale w sumie różnica między wami jak na skalę błędu jest minimalna...
Jeśli odpowiedzi dotyczyły tego wrzuconego przeze mnie, to: Marcus - nie Zoolander - nie koko - nie Powiem, że geograficznie Marcus jest najbliżej, ale w sumie różnica między wami jak na skalę błędu jest minimalna
22 czerwca 2010, 20:33 [cytuj]
Zhlobin?

lub podchodząc do tematu z drugiej strony, Krylia Sovietow Samara??
Zhlobin? lub podchodząc do tematu z drugiej strony, Krylia Sovietow Samara??
Kogucie życie!
22 czerwca 2010, 22:07 [cytuj]
Tsentral'nyi Sportkompleks Vitebsk???
Tsentral'nyi Sportkompleks Vitebsk???
22 czerwca 2010, 22:19 [cytuj]
Ostatni strzał: Stadion Dynamo, Dynamo Mińsk.
Ostatni strzał: Stadion Dynamo, Dynamo Mińsk
22 czerwca 2010, 22:25 [cytuj]
No ja wpisałem nawet Dynamo, ale sięwycofałem, bo Ginola napisał, że byłem goegr najblizej, a ty podałeś już raz Mińsk, więc....
No ja wpisałem nawet Dynamo, ale sięwycofałem, bo Ginola napisał, że byłem goegr najblizej, a ty podałeś już raz Mińsk, więc
Kogucie życie!
22 czerwca 2010, 22:34 [cytuj]
Kuwaaa....nie wiedziałem panowie, że Wam takiej radochy narobię ta zabawą...ale to dobrze. Zawszę się można trochę odstresować a i przy okazji czegoś dowiedzieć :brawo:
Kuwaaa....nie wiedziałem panowie, że Wam takiej radochy narobię ta zabawą...ale to dobrze. Zawszę się można trochę odstresować a i przy okazji czegoś dowiedzieć :brawo:
22 czerwca 2010, 22:34 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
że byłem goegr najblizej

Dodałem jednak też, że jak na skalę błędu różnica jest minimalna. Można więc chyba wywnioskować, że nie chodzi o Białoruś:D
Dodałem jednak też, że jak na skalę błędu różnica jest minimalna. Można więc chyba wywnioskować, że nie chodzi o Białoruś:D
22 czerwca 2010, 22:39 [cytuj]
Dokładnie, błąd może być mały albo bardzo duży, więc podałem Krylię. Tylko będąc upierdliwym, niektóre klasyfikacje nie podają sąsiedztwa poprzez eksklawy, więc wtedy Rosja musi wypaść. ;) coś musisz podpowiedzieć więcej. A i pamiętajcie, że też podałem coś wcześniej, więc można kombinować.
Dokładnie, błąd może być mały albo bardzo duży, więc podałem Krylię. Tylko będąc upierdliwym, niektóre klasyfikacje nie podają sąsiedztwa poprzez eksklawy, więc wtedy Rosja musi wypaść. ;) coś musisz podpowiedzieć więcej. A i pamiętajcie, że też podałem coś wcześniej, więc można kombinować
Kogucie życie!
22 czerwca 2010, 22:55 [cytuj]
Hmmm, może tak. Obszar, na którym znajduje między innymi ten stadion, jest Autonomią funkcjonującą w ramach jednego z sąsiednich nam państw. Posiada swój 100-osobowy parlament, nie ma jednak prezydenta. Co ciekawe, większość mieszkańców tej Autonomii deklaruje się jako obywatele państwa, do którego ona nie należy.
No, to już powinno Was naprowadzić na dobrą drogę;)
Hmmm, może tak. Obszar, na którym znajduje między innymi ten stadion, jest Autonomią funkcjonującą w ramach jednego z sąsiednich nam państw. Posiada swój 100-osobowy parlament, nie ma jednak prezydenta. Co ciekawe, większość mieszkańców tej Autonomii deklaruje się jako obywatele państwa, do którego ona nie należy. No, to już powinno Was naprowadzić na dobrą drogę;)
22 czerwca 2010, 23:07 [cytuj]
Sk Sewastopol?

Sewastopol nie gra w pierwszej lidze. Marcus wygrałeś :blee:
Sk Sewastopol? Sewastopol nie gra w pierwszej lidze. Marcus wygrałeś :blee:
22 czerwca 2010, 23:11 [cytuj]
Tawrija Symferopol
Tawrija Symferopol
Kogucie życie!
22 czerwca 2010, 23:12 [cytuj]
Tawrija Symferopol

Nie wiem co się dzieje mnie dodaje ale po 2 razy
Tawrija Symferopol Nie wiem co się dzieje mnie dodaje ale po 2 razy
Kogucie życie!
22 czerwca 2010, 23:18 [cytuj]
Zoolander - prawie, ale:
ginola powiedział/a:
klub, który przebudowuje swój stadion i w sezonie 09/10 śmigał właśnie na wskazanym przeze mnie obiekcie
Zoolander - prawie, ale: [quote=ginola]klub, który przebudowuje swój stadion i w sezonie 09/10 śmigał właśnie na wskazanym przeze mnie obiekcie[/quote]
22 czerwca 2010, 23:20 [cytuj]
Na stadionie SK Sewastopol śmigał PFK Sewastopol. O to chodzi? ;)
Na stadionie SK Sewastopol śmigał PFK Sewastopol. O to chodzi? ;)
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się