Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Zabawa w stadiony
24 czerwca 2010, 13:22 [cytuj]
Pasienky, Bratysława, Słowacja:D
Pasienky, Bratysława, Słowacja:D
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
24 czerwca 2010, 16:17 [cytuj]
Jasiowaty :blee: ale jakby cie tak wymieszać z tym co powiedział Konrad, to lokalizacja niezła, obiecujaca.
Jasiowaty :blee: ale jakby cie tak wymieszać z tym co powiedział Konrad, to lokalizacja niezła, obiecujaca
Kogucie życie!
24 czerwca 2010, 22:05 [cytuj]
Oj coś nawet propozycji brak :bezradny: To kolejna podpowiedź. Siedziba klubu znajduje się bardzo blisko granicy.
Oj coś nawet propozycji brak :bezradny: To kolejna podpowiedź. Siedziba klubu znajduje się bardzo blisko granicy
Kogucie życie!
25 czerwca 2010, 09:23 [cytuj]
Odra Wodzisław, a właściwie Stadion MOSiR w Wodzisławiu Śląskim
Odra Wodzisław, a właściwie Stadion MOSiR w Wodzisławiu Śląskim
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
25 czerwca 2010, 13:05 [cytuj]
Brawo Aapa. :brawo: Wygrałeś wyczieczkę do Neapolu, autostopem. :hejka::brawo:
Brawo Aapa. :brawo: Wygrałeś wyczieczkę do Neapolu, autostopem. :hejka::brawo:
Kogucie życie!
25 czerwca 2010, 13:47 [cytuj]
Do Neapolu? Tam śmieci nie wywożą.
Dobra, moja następna propozycja http://img10.imageshack.us/img10/4774/stadiona.jpg

Bardzo ładnie położony. Mecze rozgrywa tam drużyna, która nie jest właścicielem stadionu. Dodatkowo powiem, że drużyna jest po przejściach.
Do Neapolu? Tam śmieci nie wywożą. Dobra, moja następna propozycja: http://img10.imageshack.us/img10/4774/stadiona.jpg Bardzo ładnie położony. Mecze rozgrywa tam drużyna, która nie jest właścicielem stadionu. Dodatkowo powiem, że drużyna jest po przejściach
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
25 czerwca 2010, 15:03 [cytuj]
:nie:
25 czerwca 2010, 18:01 [cytuj]
Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi stary stadion innego Zagłębia, tego z Lubina.
Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi stary stadion innego Zagłębia, tego z Lubina
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
26 czerwca 2010, 23:18 [cytuj]
27 czerwca 2010, 19:16 [cytuj]
Wypadałoby już dać kolejną podpowiedź, ciutkę bardziej podpowiadającą ;)
Wypadałoby już dać kolejną podpowiedź, ciutkę bardziej podpowiadającą ;)
Kogucie życie!
27 czerwca 2010, 20:11 [cytuj]
No tak, racja. Nie było mnie przez łikend więc wcześniej nie mogłem. Drużyna zaliczyła chyba wszystkie możliwe rozgrywki, a w najwyższej klasie rozgrywkowej grała w swojej historii chyba najmniej. Coś wspólnego ma z tym stadionem nasz kolega koko.
No tak, racja. Nie było mnie przez łikend więc wcześniej nie mogłem. Drużyna zaliczyła chyba wszystkie możliwe rozgrywki, a w najwyższej klasie rozgrywkowej grała w swojej historii chyba najmniej. Coś wspólnego ma z tym stadionem nasz kolega koko
27 czerwca 2010, 20:14 [cytuj]
Stadion Armii Bułgarskiej w Sofi? Tak strzelam na szybko bo to jedyny Bułgarski klub, o którym słyszałe, że miał problemy jakieś.
Stadion Armii Bułgarskiej w Sofi? Tak strzelam na szybko bo to jedyny Bułgarski klub, o którym słyszałe, że miał problemy jakieś
27 czerwca 2010, 20:23 [cytuj]
Botew Płowdiw??
Botew Płowdiw??
Kogucie życie!
28 czerwca 2010, 09:33 [cytuj]
Nie, akcja dzieje się w Polsce.
Nie, akcja dzieje się w Polsce
28 czerwca 2010, 10:17 [cytuj]
GKS Jastrzębie ??
GKS Jastrzębie ??
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
28 czerwca 2010, 11:43 [cytuj]
Udajcie się bardziej na północ.
Udajcie się bardziej na północ
28 czerwca 2010, 11:58 [cytuj]
Mi to przypomina Z.Bydgoszcz ??:mysli: Ablo Jaga?? Hm...
Mi to przypomina Z.Bydgoszcz ??:mysli: Ablo Jaga?? Hm
Kogucie życie!
28 czerwca 2010, 11:58 [cytuj]
zawisza bydgoszcz? a moze gwardia koszalin?
zawisza bydgoszcz? a moze gwardia koszalin?
28 czerwca 2010, 13:50 [cytuj]
Narodowy stadion rugby w Gdyni na którym gra Arka?
Narodowy stadion rugby w Gdyni na którym gra Arka?
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 44 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się