Forum dyskusyjne
7 sierpnia 2010, 12:09 [cytuj]
Elo!
Mam pytanie. Czy śląsk zbiera się w City Pub w Katowicach na meczu z Citizens albo Young Boys ?
Elo!
Mam pytanie. Czy śląsk zbiera się w City Pub w Katowicach na meczu z Citizens albo Young Boys ?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 sierpnia 2010, 12:20 [cytuj]
Ano właśnie. Zbiera? Wypadałoby.
Ano właśnie. Zbiera? Wypadałoby
7 sierpnia 2010, 12:32 [cytuj]
No ja będę na bank.....i na YBB i na City
No ja będę na bank.....i na YBB i na City
7 sierpnia 2010, 12:35 [cytuj]
Ale tak teraz myślę....gdzie niby w telewizji będzie mecz z YBB?....bo z City jest o 13.45 w sobotę...
Ale tak teraz myślę....gdzie niby w telewizji będzie mecz z YBB?....bo z City jest o 13.45 w sobotę
7 sierpnia 2010, 12:45 [cytuj]
nie wiem XD zawsze tu są specjaliści od TV

w sumie to jest jedyny angielski klub który gra więc może SkySports?
nie wiem XD zawsze tu są specjaliści od TV :D w sumie to jest jedyny angielski klub który gra więc może SkySports?
7 sierpnia 2010, 13:06 [cytuj]
ahahha no tak Paweł XD
ahahha no tak Paweł XD
7 sierpnia 2010, 13:12 [cytuj]
a ja raczej kurde w pracy będę na meczu z City - ewentualnie na końcówkę może zdążę ;/
a ja raczej kurde w pracy będę na meczu z City - ewentualnie na końcówkę może zdążę ;/
Come on you Spurs!! //
Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
7 sierpnia 2010, 13:12 [cytuj]
Come on you Spurs!! //
7 sierpnia 2010, 15:02 [cytuj]
widze sporo sie wykruszylo, ja dokladam cegielke. Do Polski wracam we wrzesniu takze wtedy pograndzimy w city pubie.
widze sporo sie wykruszylo, ja dokladam cegielke. Do Polski wracam we wrzesniu takze wtedy pograndzimy w city pubie
COYS
7 sierpnia 2010, 15:12 [cytuj]
no to ja jestem otwarty. w sumie w trzech (ja, konrad i marcin) też można się zebrać.
no to ja jestem otwarty. w sumie w trzech (ja, konrad i marcin) też można się zebrać
12 sierpnia 2010, 22:50 [cytuj]
Jednak powinienem być od początku meczu w City Pubie.
Jednak powinienem być od początku meczu w City Pubie
Come on you Spurs!! //
12 sierpnia 2010, 23:35 [cytuj]
no to jest nas pięciu
no to jest nas pięciu :)
16 sierpnia 2010, 11:48 [cytuj]
Mecz jest na n-ce. Kto ma ochotę nich wpadnie do City Pubu. O tej porze na pewno będzie czynny nie tak jak w sobotę gdzie trzeba było się przenosić do innej knajpy.
Gdyby ktoś by z dalsza to mogę przenocować...
Mecz jest na n-ce. Kto ma ochotę nich wpadnie do City Pubu. O tej porze na pewno będzie czynny nie tak jak w sobotę gdzie trzeba było się przenosić do innej knajpy.
Gdyby ktoś by z dalsza to mogę przenocować
16 sierpnia 2010, 13:06 [cytuj]
Jeżeli uda mi się wpaść to ja bym reflektował na nocleg bo do 4:30 nie usmiecha mi się kwitnąć na dworcu
Jeżeli uda mi się wpaść to ja bym reflektował na nocleg bo do 4:30 nie usmiecha mi się kwitnąć na dworcu:)
16 sierpnia 2010, 21:56 [cytuj]
mój nowy numer telefonu 508874056
mój nowy numer telefonu 508874056
24 sierpnia 2010, 11:59 [cytuj]
Jutrzejszy mecz będzie na ence-kanał 59. Ktoś będzie w City pubie czy tam gdzie ostatnio? Wróciłem do jako takiej formy i bym się wybrał.
Jutrzejszy mecz będzie na ence-kanał 59. Ktoś będzie w City pubie czy tam gdzie ostatnio? Wróciłem do jako takiej formy i bym się wybrał
24 sierpnia 2010, 14:23 [cytuj]
Mnie niestety nie będzie...
Mnie niestety nie będzie
24 sierpnia 2010, 21:11 [cytuj]
Mnie kurde też nie będzie ;/
Więc mam nadzieję, zobaczymy się już w fazie grupowej Ligi Mistrzów
Mnie kurde też nie będzie ;/
Więc mam nadzieję, zobaczymy się już w fazie grupowej Ligi Mistrzów ;)
Come on you Spurs!! //
14 stycznia 2011, 00:00 [cytuj]
Siemano ! Mam przeczucie(to samo zeszłosezonowe z City), że wygramy z manutd. Ogłaszam więc panowie mobilizację w katowickim city pubie ! Fajnie jakby wszyscy wpadli. Może i Maciek by nas w końcu zaszczycił obecnością ? Wpisywać się kto chętny
Siemano ! Mam przeczucie(to samo zeszłosezonowe z City), że wygramy z manutd. Ogłaszam więc panowie mobilizację w katowickim city pubie ! Fajnie jakby wszyscy wpadli. Może i Maciek by nas w końcu zaszczycił obecnością ? Wpisywać się kto chętny :)
COYS