Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
10 listopada 2010, 15:15 [cytuj]
Aapa, a dlaczego na końcu? nie trzyma się w słonej wodzie to ok, ale dlaczego na końcu?

Pawel nie przesadzaj z tą demokracją. Swobodę wypowiedzi masz, a to najlepszy obajw demokracji. Niezależnie od tego co sie mowi, to sam fakt, że można mowić jest najważnejszy. Tutaj raczej kwestia dotyczy granic. Większość w tych granichach się miesci. Wyłączyć można tylko takie efemerydy jak Bubel itp.
Aapa, a dlaczego na końcu? nie trzyma się w słonej wodzie to ok, ale dlaczego na końcu? Pawel nie przesadzaj z tą demokracją. Swobodę wypowiedzi masz, a to najlepszy obajw demokracji. Niezależnie od tego co sie mowi, to sam fakt, że można mowić jest najważnejszy. Tutaj raczej kwestia dotyczy granic. Większość w tych granichach się miesci. Wyłączyć można tylko takie efemerydy jak Bubel itp
Kogucie życie!
10 listopada 2010, 15:57 [cytuj]
Pawle obrażasz mnie. A zadaleś sobie trud żeby dojść do wnioski, że właśnie od czasów Hitlera przestało to być zabawne? Pozdrawiają po rzymsku, kurna, kto tu komu zrobił kuku w głowie. Może piwo zamawiają? Guzik mnie obchodzi kogo pozdrawiałaby Spursmania, gdyby babcia miała wąsy przycięte w ząbek.
Pawle obrażasz mnie. A zadaleś sobie trud żeby dojść do wnioski, że właśnie od czasów Hitlera przestało to być zabawne? Pozdrawiają po rzymsku, kurna, kto tu komu zrobił kuku w głowie. Może piwo zamawiają? Guzik mnie obchodzi kogo pozdrawiałaby Spursmania, gdyby babcia miała wąsy przycięte w ząbek
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
10 listopada 2010, 16:22 [cytuj]
Powiem Ci Paweł, że mocno radykalny się ostatnimi czasy zrobiłeś. Postaraj się tak na chłodno zastanowić, kto tu jest debilem - heilujący czy to komentujący. Naprawdę nie ma innego sposobu pozdrawiania się, trzeba wybierać ten najbardziej, delikatnie mówiąc, kontrowersyjny?! Póki co żyje jeszcze wiele osób, które ten gest widziały tłumnie codziennie i raczej skojarzenie mają jednoznaczne. A skojarzenia te wywołują niemiłe wspomnienia, po co więc to robić?! Kwestii Utopii Europejskiej nawet nie komentuję, naprawdę naczytałeś się chyba ostatnio zbyt dużo Pana Muszki...
Co do GW i tego co pisze - zwróć uwagę na to, że Agora jest spółką w 100% prywatną i nikt nikogo nie zmusza do czytania jej produktów. A w swojej prywatnej gazecie mogą pisać co im się żywnie podoba. Ba, mogą nawet wydawać codziennie trzydzieści pustych stron i żądać za to 2,50. Tylko od Ciebie zależy, czy to bierzesz czy nie. Żeby nie było, ja ostatnimi czasy czytam Wybę sporadycznie, jak zresztą inne codzienne gazety. Po prostu jestem poza polityką, nie pasuje mi język i przede wszystkim to, że polityka ostatnimi czasy stała się udzielaniem wywiadów, wylewaniem pomyj i występowaniem w telewizji, a nie pisaniem ustaw. Mimo to, z całym szacunkiem, dziękuję Bogu, że w Sejmie zasiadają Jarek, Donek i spółka, a nie Pan Muszka z ekipą. Sorry, wolę mierną mierność niż wybitny debilizm...
Powiem Ci Paweł, że mocno radykalny się ostatnimi czasy zrobiłeś. Postaraj się tak na chłodno zastanowić, kto tu jest debilem - heilujący czy to komentujący. Naprawdę nie ma innego sposobu pozdrawiania się, trzeba wybierać ten najbardziej, delikatnie mówiąc, kontrowersyjny?! Póki co żyje jeszcze wiele osób, które ten gest widziały tłumnie codziennie i raczej skojarzenie mają jednoznaczne. A skojarzenia te wywołują niemiłe wspomnienia, po co więc to robić?! Kwestii Utopii Europejskiej nawet nie komentuję, naprawdę naczytałeś się chyba ostatnio zbyt dużo Pana Muszki... Co do GW i tego co pisze - zwróć uwagę na to, że Agora jest spółką w 100% prywatną i nikt nikogo nie zmusza do czytania jej produktów. A w swojej prywatnej gazecie mogą pisać co im się żywnie podoba. Ba, mogą nawet wydawać codziennie trzydzieści pustych stron i żądać za to 2,50. Tylko od Ciebie zależy, czy to bierzesz czy nie. Żeby nie było, ja ostatnimi czasy czytam Wybę sporadycznie, jak zresztą inne codzienne gazety. Po prostu jestem poza polityką, nie pasuje mi język i przede wszystkim to, że polityka ostatnimi czasy stała się udzielaniem wywiadów, wylewaniem pomyj i występowaniem w telewizji, a nie pisaniem ustaw. Mimo to, z całym szacunkiem, dziękuję Bogu, że w Sejmie zasiadają Jarek, Donek i spółka, a nie Pan Muszka z ekipą. Sorry, wolę mierną mierność niż wybitny debilizm
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
10 listopada 2010, 16:30 [cytuj]
Dodam jeszcze jedną rzecz. Piszesz o tym, że nie trawisz nadużywania słowa "prawicowy" w Wyborczej i że, podobno, ma ono pejoratywny wydźwięk. Z tego co widzę Wyba jest obecnie dość mocno pro PO-wa, jak się to więc ma do tej pejoratywności określenia "prawicowy"?!
I najważniejsze. Ludzie często mówią, że nie o to walczyli ludzie obracający się wokół GW. Ja mam zawsze na to jedną odpowiedź. Walczyli o to, żeby właśnie ktoś mógł śmiało, otwarcie powiedzieć "Nie o to walczyliście". Pomijając, że wiadomo, iż nie walczyli tylko dogadali się pod stołem. Teraz układ wrócił w 100% więc od razu ten Żydek, tfu Michnik dostaje Order Orła Białego. I jego poplecznicy Bielecki i Hall też. I jeszcze ten żydowski biskup Orszulik (tak naprawdę Orszulbaum). A pfe!
Dodam jeszcze jedną rzecz. Piszesz o tym, że nie trawisz nadużywania słowa "prawicowy" w Wyborczej i że, podobno, ma ono pejoratywny wydźwięk. Z tego co widzę Wyba jest obecnie dość mocno pro PO-wa, jak się to więc ma do tej pejoratywności określenia "prawicowy"?! I najważniejsze. Ludzie często mówią, że nie o to walczyli ludzie obracający się wokół GW. Ja mam zawsze na to jedną odpowiedź. Walczyli o to, żeby właśnie ktoś mógł śmiało, otwarcie powiedzieć "Nie o to walczyliście". Pomijając, że wiadomo, iż nie walczyli tylko dogadali się pod stołem. Teraz układ wrócił w 100% więc od razu ten Żydek, tfu Michnik dostaje Order Orła Białego. I jego poplecznicy Bielecki i Hall też. I jeszcze ten żydowski biskup Orszulik (tak naprawdę Orszulbaum). A pfe!
10 listopada 2010, 17:50 [cytuj]
No właśnie Pawle nie jest zabawne. To jest symbol, przez ostatnie jego wykorzystanie, własnie kojarzony z tym a nie z czymś innym. Jak widzisz godło to zmysł ornitologiczny ci się włącza? Półksiężyc z zaćmieniem mylisz? Krzyż kojarzy ci sięz alternatywą ronda? Używane są, bo symbole powduje potęzną identyfikację.
No właśnie Pawle nie jest zabawne. To jest symbol, przez ostatnie jego wykorzystanie, własnie kojarzony z tym a nie z czymś innym. Jak widzisz godło to zmysł ornitologiczny ci się włącza? Półksiężyc z zaćmieniem mylisz? Krzyż kojarzy ci sięz alternatywą ronda? Używane są, bo symbole powduje potęzną identyfikację
Kogucie życie!
10 listopada 2010, 20:37 [cytuj]
Z tego co się orientuję to za Hitlera (i za Stalina też) aborcja była zabroniona. Poza tym, jak chcesz bronić "symbolu" w opozycji do aborcji to chyba coś Ci się pomieszało. Tak samo jak z tymi reprezentacjami piłkarskimi. Nie martw się, nie będzie żadnej reprezentacji UE, bo z kim by wtedy grali. Paweł, ja CI tego nie będę pamiętał, każdy może mieć spadek formy, ale zabrakło tylko argumentu, że za Hitlera to autostrady budowano (też piękny symbol, nikt się nie zastanawia, że nie za swoje)
Z tego co się orientuję to za Hitlera (i za Stalina też) aborcja była zabroniona. Poza tym, jak chcesz bronić "symbolu" w opozycji do aborcji to chyba coś Ci się pomieszało. Tak samo jak z tymi reprezentacjami piłkarskimi. Nie martw się, nie będzie żadnej reprezentacji UE, bo z kim by wtedy grali. Paweł, ja CI tego nie będę pamiętał, każdy może mieć spadek formy, ale zabrakło tylko argumentu, że za Hitlera to autostrady budowano (też piękny symbol, nikt się nie zastanawia, że nie za swoje)
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
11 listopada 2010, 10:18 [cytuj]
wejdę wam bezczelnie w słowo i się pożalę, że ze wszystkich meczów wczoraj dostępnych musiałem wybrać akurat ten, w którym nie padły żadne bramki.. jak zwykle :wnerw: w dodatku te derby były taaaakie nuuudne......
wejdę wam bezczelnie w słowo i się pożalę, że ze wszystkich meczów wczoraj dostępnych musiałem wybrać akurat ten, w którym nie padły żadne bramki.. jak zwykle :wnerw: w dodatku te derby były taaaakie nuuudne
11 listopada 2010, 12:27 [cytuj]
Paweł: coś za daleko poszło Twoje rozumowanie :bezradny:
Aborcja? Nikt jakoś się nie pozdrawiał 'wyjętym' płodem podczas pochodów. Przepraszam, ale Twoje wnioski poszły za daleko. Aborcja to jedno (o jej koszcie moralnym nie rozmawiamy) a heilowanie to drugie, które do końca świata będzie się źle kojarzyć. Jest to po prostu symbol. Gdyby np. podnosili dwa palce do góry (jak w szkole), to teraz uczniowie nie mieliby jak się zgłaszać do odpowiedzi:rotfl: I nie można mówić, że ktoś sobie 'fajny' sposób na pozdrawianie przywłaszczył i trzeba oczyścić go od tego. Sierp i młot to też bardzo przydatne symbole pracy, ale jakoś nikt ich dzisiaj nie używa. Dlaczego, to już chyba każdy wie...
Paweł: coś za daleko poszło Twoje rozumowanie :bezradny: Aborcja? Nikt jakoś się nie pozdrawiał 'wyjętym' płodem podczas pochodów. Przepraszam, ale Twoje wnioski poszły za daleko. Aborcja to jedno (o jej koszcie moralnym nie rozmawiamy) a heilowanie to drugie, które do końca świata będzie się źle kojarzyć. Jest to po prostu symbol. Gdyby np. podnosili dwa palce do góry (jak w szkole), to teraz uczniowie nie mieliby jak się zgłaszać do odpowiedzi:rotfl: I nie można mówić, że ktoś sobie 'fajny' sposób na pozdrawianie przywłaszczył i trzeba oczyścić go od tego. Sierp i młot to też bardzo przydatne symbole pracy, ale jakoś nikt ich dzisiaj nie używa. Dlaczego, to już chyba każdy wie
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
11 listopada 2010, 13:58 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
co po niektórzy tylko patrzą na swój zasrany koniec nosa i myślą o tym, żeby się nachapać i nażreć na już, na teraz,

Paweł, dobrze pamiętam, że polewałeś tu razem z nami np. z Leppera. Zastanów się, do kogo zbliżasz się językiem wypowiedzi.
Bo kwestii "merytorycznych" wybacz, ale nie skomentuję, nie ma sensu. Dogadać się nie dogadamy, a co najwyżej obrazimy na siebie. Powiem tyle, ciągle staram się skumać płaszczyznę porównania hailowania z aborcją i... nie ogarniam. No nie mogę tego za ch**a skumać.
Paweł powiedział/a:
I jescze z tą różnicą, że dzisiaj nikogo nie trzeba wsadzać do gazu. Gdyby Hitler miał telewizję, to też nie musiałby tego robić.

"MUSIAŁBY"???!!! Czy ja dobrze rozumiem, że jest tu pewna forma usprawiedliwienia???!!! A jeśli to moja nadinterpretacja to powiem tyle, cokolwiek abstrakcyjna jest Twoja teoria. Co ma telewizja do "czystości krwi aryjskiej"?!
Paweł, dobrze pamiętam, że polewałeś tu razem z nami np. z Leppera. Zastanów się, do kogo zbliżasz się językiem wypowiedzi. Bo kwestii "merytorycznych" wybacz, ale nie skomentuję, nie ma sensu. Dogadać się nie dogadamy, a co najwyżej obrazimy na siebie. Powiem tyle, ciągle staram się skumać płaszczyznę porównania hailowania z aborcją i... nie ogarniam. No nie mogę tego za ch**a skumać. [quote=Paweł]I jescze z tą różnicą, że dzisiaj nikogo nie trzeba wsadzać do gazu. Gdyby Hitler miał telewizję, to też nie musiałby tego robić
11 listopada 2010, 15:52 [cytuj]
http://demotywatory.pl/111520/Tottenhamcokolwiek:ok:
http://demotywatory.pl/111520/Tottenhamcokolwiek:ok:
www.instagram.com/spursmaniak
11 listopada 2010, 19:15 [cytuj]
Tak cie przeczytałem Pawle i powiem szczerze, że nie wiem dlaczego tak strasznie mocno polaryzujesz wszystko. Tak jakbyś sumował argumenty a nie je ważył. :mysli: Najbardziej mnie zastanawia dlaczego tak mocno chcesz zakończyć dyskusję? Bez urazy, bez względu na poglądy, ale to jest własnie pseudodemokratyczne podejście. Wiem ,że się nie zgodzicie, to nie gadam. Taki PiSSowskie (nie łączę cie z tą opcją, przynajmniej na podstawie tego co napisałeś) Przecież jeszcze nawet nic się nie rozkręciło.
Tak cie przeczytałem Pawle i powiem szczerze, że nie wiem dlaczego tak strasznie mocno polaryzujesz wszystko. Tak jakbyś sumował argumenty a nie je ważył. :mysli: Najbardziej mnie zastanawia dlaczego tak mocno chcesz zakończyć dyskusję? Bez urazy, bez względu na poglądy, ale to jest własnie pseudodemokratyczne podejście. Wiem ,że się nie zgodzicie, to nie gadam. Taki PiSSowskie (nie łączę cie z tą opcją, przynajmniej na podstawie tego co napisałeś) Przecież jeszcze nawet nic się nie rozkręciło
Kogucie życie!
11 listopada 2010, 19:53 [cytuj]
W czwartek rano Tottenham Hotspur FC poinformował w komunikacie giełdowym o rekordowych zyskach.

Dochody za rok obrachunkowy kończący się 30 czerwca wyniosły prawie 120 mln £. Na handlu zawodnikami klub zarobił 22,7 mln £.

Wzrosły przychody klubu praktycznie w każdej dziedzinie działalności. Oczywiście kluczowym czynnikiem, który do tego doprowadził była dobra postawa w lidze i awans do Champions League.

Klub notuje wzrost dochodów z handlu klubowymi gadżetami, a także z biletów i praw telewizyjnych

- W omawianym okresie nasz klub zanotował rekordowe obrony i wzrost zysku operacyjnego o 23% - poinformował prezes Daniel Levy. - To profity z inwestycji w pierwszy zespól. Naszym wyzwaniem jest teraz dalsze dochody z inwestycji w projekty kapitałowe, by położyć mocniejsze fundamenty pod przyszłość i prosperity klubu

- Chciałbym pochwalić każdego w klubie za nieustanną ciężką pracę, a naszych kibiców za wielkie wsparcie i w domu i na wyjazdach w ciągu całego sezonu. - dodał.
W czwartek rano Tottenham Hotspur FC poinformował w komunikacie giełdowym o rekordowych zyskach. Dochody za rok obrachunkowy kończący się 30 czerwca wyniosły prawie 120 mln £. Na handlu zawodnikami klub zarobił 22,7 mln £. Wzrosły przychody klubu praktycznie w każdej dziedzinie działalności. Oczywiście kluczowym czynnikiem, który do tego doprowadził była dobra postawa w lidze i awans do Champions League. Klub notuje wzrost dochodów z handlu klubowymi gadżetami, a także z biletów i praw telewizyjnych - W omawianym okresie nasz klub zanotował rekordowe obrony i wzrost zysku operacyjnego o 23% - poinformował prezes Daniel Levy. - To profity z inwestycji w pierwszy zespól. Naszym wyzwaniem jest teraz dalsze dochody z inwestycji w projekty kapitałowe, by położyć mocniejsze fundamenty pod przyszłość i prosperity klubu - Chciałbym pochwalić każdego w klubie za nieustanną ciężką pracę, a naszych kibiców za wielkie wsparcie i w domu i na wyjazdach w ciągu całego sezonu. - dodał
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 listopada 2010, 16:47 [cytuj]
Wyskakują wam jakieś wirusy, po wejściu na www.goal.com, bo mi NOD ciągle pokazuje?
Wyskakują wam jakieś wirusy, po wejściu na www.goal.com, bo mi NOD ciągle pokazuje?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 listopada 2010, 17:58 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

całe szczęście, że nie wchodzę na tę stronę :F
całe szczęście, że nie wchodzę na tę stronę :F
15 listopada 2010, 19:39 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/huddlestone-injury-update-151110.html

pięknie, po prostu pięknie, Tom wypada na trzy miesiące i w tak newralgicznym okresie będziemy grać bez niego, dwóch podstawowych obrońców i napastnika, yeah.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/huddlestone-injury-update-151110.html pięknie, po prostu pięknie, Tom wypada na trzy miesiące i w tak newralgicznym okresie będziemy grać bez niego, dwóch podstawowych obrońców i napastnika, yeah
17 listopada 2010, 09:48 [cytuj]
trochę z kuchni od VDV:
Harry is a very special man, that's why I already feel at home at Spurs. It feels like I'm back on the street.
"There are no long and boring speeches about tactics, like I was used to at Real Madrid.
"There is a clipboard in our dressing room, but Harry doesn't write anything on it. It's not that we do nothing, but it's close to that." :D
trochę z kuchni od VDV: Harry is a very special man, that's why I already feel at home at Spurs. It feels like I'm back on the street. "There are no long and boring speeches about tactics, like I was used to at Real Madrid. "There is a clipboard in our dressing room, but Harry doesn't write anything on it. It's not that we do nothing, but it's close to that." :D
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
17 listopada 2010, 10:13 [cytuj]
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/athletics/9196681.stm?
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/athletics/9196681.stm?
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się