Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
27 listopada 2010, 18:39 [cytuj]
To co zrobił dziś Berbatov z Blackburn nawet nie śniło się żadnemu fanu MU , wystrzelił dziś jak z petardy nasz były atakujący .
To co zrobił dziś Berbatov z Blackburn nawet nie śniło się żadnemu fanu MU , wystrzelił dziś jak z petardy nasz były atakujący
27 listopada 2010, 19:45 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=lbcF08w0Utk&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=lbcF08w0Utk&feature=player_embedded
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
28 listopada 2010, 13:31 [cytuj]
Przed meczem z Chelsea kibice Tottenhamu zrobią marsz protestacyjny przeciwko przeprowadzce na stadion olimpijski.
Przed meczem z Chelsea kibice Tottenhamu zrobią marsz protestacyjny przeciwko przeprowadzce na stadion olimpijski
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 listopada 2010, 15:40 [cytuj]
Szukają następcy Harry'ego, bo jeśli Harry ..., to...
http://triffictottenham.co.uk/spurs-want-moyes-to-replace-redknapp/?
Szukają następcy Harry'ego, bo jeśli Harry ..., to... http://triffictottenham.co.uk/spurs-want-moyes-to-replace-redknapp/?
28 listopada 2010, 19:17 [cytuj]
charlton/luton w fa cup na whl!!!
charlton/luton w fa cup na whl!!!
28 listopada 2010, 19:46 [cytuj]
Pełny zestaw par:
http://www.thefa.com/TheFACup/FACompetitions/TheFACup/NewsAndFeatures/2010/third-round-draw
Pełny zestaw par: http://www.thefa.com/TheFACup/FACompetitions/TheFACup/NewsAndFeatures/2010/third-round-draw
29 listopada 2010, 16:02 [cytuj]
edit
nieważne, puchatek03 był pierwszy
haha świetne to :rotfl:
edit nieważne, puchatek03 był pierwszy haha świetne to :rotfl:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 listopada 2010, 18:07 [cytuj]
koko powiedział/a:
paztrzyłem przed chwilą jak Berbatov i Chimbonda rozmawiali cały czas,chodząc przez boisko po meczu..eeeh :zalamka::)
http://www.youtube.com/watch?v=o5V4YAH2wIw trochę z kolekcji :)

ja z kolei oglądałem ten filmik i naprawdę zateskniłem za Bułgarem :zalamka: :bezradny:

http://www.youtube.com/watch?v=tnz6_NvSWPk&feature=related
ja z kolei oglądałem ten filmik i naprawdę zateskniłem za Bułgarem :zalamka: :bezradny: http://www.youtube.com/watch?v=tnz6_NvSWPk&feature=related
http://zdziarson.blogspot.com/
29 listopada 2010, 20:09 [cytuj]
Myślę, że Berba jest dumny z tego co teraz robimy i w głębi serca zawsze będzie wspaniale wspominał czas spędzony u nas. Świetny facet, prawdziwa klasa.
Myślę, że Berba jest dumny z tego co teraz robimy i w głębi serca zawsze będzie wspaniale wspominał czas spędzony u nas. Świetny facet, prawdziwa klasa
29 listopada 2010, 21:29 [cytuj]
To jest futbol z innej krainy.....dajcie spokój....jak kiedyś tego doczekam ....25 min Barca-Real.....na ten czas cieszmy się gdzie jesteśmy......choć odnoszę takie wrażenie że szybciej pokonamy Real niż Barce.....
To jest futbol z innej krainy.....dajcie spokój....jak kiedyś tego doczekam ....25 min Barca-Real.....na ten czas cieszmy się gdzie jesteśmy......choć odnoszę takie wrażenie że szybciej pokonamy Real niż Barce
29 listopada 2010, 22:16 [cytuj]
ja bym nawet powiedział, że to jest futbol z innej planety. Martwi mnie to, że te katalońskie pajace wygrywają, nienawidze ich pychy i arogancji. O własnie, 3:0 jak to piszę, kurwa mać :/ . Patrząc na grę Realu śmierdzi mi tu pogromem albo totalną zadymą, bo nerwy tu latwo puszczają (zwłaszcza Kryśce hehe).
Edycja: właśnie 4 bramka. Masakra :/
ja bym nawet powiedział, że to jest futbol z innej planety. Martwi mnie to, że te katalońskie pajace wygrywają, nienawidze ich pychy i arogancji. O własnie, 3:0 jak to piszę, kurwa mać :/ . Patrząc na grę Realu śmierdzi mi tu pogromem albo totalną zadymą, bo nerwy tu latwo puszczają (zwłaszcza Kryśce hehe). Edycja: właśnie 4 bramka. Masakra :/
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
29 listopada 2010, 23:12 [cytuj]
Po tym co Real pokazał w ostatnich minutach, dużo bardziej wolę pyszałków i egocentryków z Barcelony, których też sympatią nie darzyłem niż pozbawione honoru, niemogące się pogodzić z porażką gwiazdeczki.
Po tym co Real pokazał w ostatnich minutach, dużo bardziej wolę pyszałków i egocentryków z Barcelony, których też sympatią nie darzyłem niż pozbawione honoru, niemogące się pogodzić z porażką gwiazdeczki
29 listopada 2010, 23:39 [cytuj]
obejrzałem ten mecz z moim kumplem i doszlismy do wniosku ze taki mecz tej barcelony (tak jak dzisiaj zagrała) z dowolnie wybranym zespołem z ekstraklasy polskiej to by bylo porównywalne do przylotu cywilizacji pozaziemskiej do starozytnego egiptu lub mniej więcej jak palnięcie laserem przez ufoków w Biały Dom z filmu Dzień Niepodległości. Trafne. Moje gałki oczne nie nadążały za piłką.
Zachowanie Realu po 5 bramce fatalne. Sergio Ramos juz nawet w tym sparingu Hiszpanii z polską reprezentacją pokazał, że jest palantem, a dzisiaj utwierdził mnie w tym po raz kolejny.
PS. na onecie jest nieciekawe info w sprawie kontuzji Van der Vaarta ze czeka go pauzowanie przez kilka miesiecy. Macie jakies info w tym temacie?
obejrzałem ten mecz z moim kumplem i doszlismy do wniosku ze taki mecz tej barcelony (tak jak dzisiaj zagrała) z dowolnie wybranym zespołem z ekstraklasy polskiej to by bylo porównywalne do przylotu cywilizacji pozaziemskiej do starozytnego egiptu lub mniej więcej jak palnięcie laserem przez ufoków w Biały Dom z filmu Dzień Niepodległości. Trafne. Moje gałki oczne nie nadążały za piłką. Zachowanie Realu po 5 bramce fatalne. Sergio Ramos juz nawet w tym sparingu Hiszpanii z polską reprezentacją pokazał, że jest palantem, a dzisiaj utwierdził mnie w tym po raz kolejny. PS. na onecie jest nieciekawe info w sprawie kontuzji Van der Vaarta ze czeka go pauzowanie przez kilka miesiecy. Macie jakies info w tym temacie?
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
29 listopada 2010, 23:49 [cytuj]
Co do Rafy to na sky piszą że miesiąc ale inne źródłą podają że nawet do 6 miesięcy:blee:

A co do Gran Derbi to niesamowicie się cieszę z takiego upokorzenia Realu. Nie to żebym kochał Barcelonę czy coś w tym rodzaju. Nawet nie lubię La Liga i hiszpańskiego futbolu, ale w Gran Derbi zawsze jestem za Barceloną a zwłaszcza od kiedy trenerem Realu został wiadomo kto. Po tym co się wydarzyło w tym tygodniu na Arenie w Amsterdamie, marzyłem by Real został dziś zmiażdżony i dzięki Bogu tak się stało. Duch futbolu jednak istnieje i dzisiaj mieliśmy tego najlepszy przykład. O zachowaniu gwiazdeczek Realu już nie będę wspominał, no i Messi chyba na dobre udowodnił, że Sz. Pan Krystyna nie dorasta mu do pięt:)
Co do Rafy to na sky piszą że miesiąc ale inne źródłą podają że nawet do 6 miesięcy:blee: A co do Gran Derbi to niesamowicie się cieszę z takiego upokorzenia Realu. Nie to żebym kochał Barcelonę czy coś w tym rodzaju. Nawet nie lubię La Liga i hiszpańskiego futbolu, ale w Gran Derbi zawsze jestem za Barceloną a zwłaszcza od kiedy trenerem Realu został wiadomo kto. Po tym co się wydarzyło w tym tygodniu na Arenie w Amsterdamie, marzyłem by Real został dziś zmiażdżony i dzięki Bogu tak się stało. Duch futbolu jednak istnieje i dzisiaj mieliśmy tego najlepszy przykład. O zachowaniu gwiazdeczek Realu już nie będę wspominał, no i Messi chyba na dobre udowodnił, że Sz. Pan Krystyna nie dorasta mu do pięt:)
29 listopada 2010, 23:54 [cytuj]
6 miesięcy to na razie tylko przypuszczenie. Oby potwierdziła się teoria jednomiesięczna :stres:
6 miesięcy to na razie tylko przypuszczenie. Oby potwierdziła się teoria jednomiesięczna :stres:
30 listopada 2010, 00:04 [cytuj]
wniosek z dzisiejszego meczu jest jeden: nasi muszą się spiąć i zająć pierwsze miejsce w grupie, by za szybko nie trafić na Barcelonę ; ) Odnośnie VdV - mam nadzieję, że będzie pauzował, 6 miechów bez takiego zawodnika ... uh ;)
wniosek z dzisiejszego meczu jest jeden: nasi muszą się spiąć i zająć pierwsze miejsce w grupie, by za szybko nie trafić na Barcelonę ; ) Odnośnie VdV - mam nadzieję, że będzie pauzował, 6 miechów bez takiego zawodnika ... uh ;)
1 grudnia 2010, 14:20 [cytuj]
Dzięki pomocy NASA, skrzydłowy Manchesteru United - Antoni Valencia - zaliczył niesamowicie szybki powrót do świata futbolu. Przypomnijmy, że we wrześniu tego roku 25-latek doznał otwartego złamania nogi w kostce w ostatecznie bezbramkowo zremisowanym pojedynku z Rangersami w Lidze Mistrzów.

Dzięki zaawansowanym programom rehabilitacyjnym - wprowadzonym przez amerykańską agencję aeronautyki i przestrzeni kosmicznej, opartym na podwodnej bieżni - Ekwadorczyk powróci do gry już w styczniu zbliżającego się 2011 roku.
Dzięki pomocy NASA, skrzydłowy Manchesteru United - Antoni Valencia - zaliczył niesamowicie szybki powrót do świata futbolu. Przypomnijmy, że we wrześniu tego roku 25-latek doznał otwartego złamania nogi w kostce w ostatecznie bezbramkowo zremisowanym pojedynku z Rangersami w Lidze Mistrzów. Dzięki zaawansowanym programom rehabilitacyjnym - wprowadzonym przez amerykańską agencję aeronautyki i przestrzeni kosmicznej, opartym na podwodnej bieżni - Ekwadorczyk powróci do gry już w styczniu zbliżającego się 2011 roku
1 grudnia 2010, 14:47 [cytuj]
Pawe powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=Ufk92V-sc30&feature=player_embedded :brawo: :brawo: :brawo: Macie. Nie ma tu bełkotu korwinowego, nie ma mojego bełkotu spróchniałego nacjonalisty. Chociaż i tak to wy macie rację zaczytani w wybiórczej :)

Wszelkie argumenty merytoryczne w stosunku do eurosceptyka nie mają racji bytu, bo po to jest eurosceptykiem. Zapytam jednak tak - jak to jest, że takim palantom jak Farage Unia się nie podoba, ale dietka europarlamentarzysty już jak najbardziej?! Po co taki koleś kandyduje do PE, skoro jest przeciwnikiem jego istnienia?! Czy nie jest logiczne, że z takim podejściem nie jest w stanie przeprowadzić tam niczego kreatywnego?! Bo moim zdaniem chodzi tylko o comiesięczny przelew ojro na konto...
Wszelkie argumenty merytoryczne w stosunku do eurosceptyka nie mają racji bytu, bo po to jest eurosceptykiem. Zapytam jednak tak - jak to jest, że takim palantom jak Farage Unia się nie podoba, ale dietka europarlamentarzysty już jak najbardziej?! Po co taki koleś kandyduje do PE, skoro jest przeciwnikiem jego istnienia?! Czy nie jest logiczne, że z takim podejściem nie jest w stanie przeprowadzić tam niczego kreatywnego?! Bo moim zdaniem chodzi tylko o comiesięczny przelew ojro na konto
1 grudnia 2010, 14:58 [cytuj]
Trochę nie kumam o co chodzi niby z tą pychą i arogancją Barcelony?! Czym niby się ona przejawia? Gdyby to była mowa o Mourinho, Krysi i spółce, to ok, tak to wygląda. Wystarczy dokonać pojedynczych porównań:
Guardiola - Mourinho
Messi - Krysia
Puyol - Sergio Ramos etc.etc.etc.
Jakoś jak tak patrzę to w zdecydowanej większości przypadków przekonani o własnej genialności są ci z Madrytu. Z góry dodam, że lubię Barcę, kilka lat temu prawie nawet tak jak Spurs. Teraz już mi przeszła, ale to właśnie dlatego, że jest nudna. Tak, nudna przez to jak dominuje rywali. Na Weszło był fajny artykuł, że to co gra Barca jest już nie do przebicia, że nie da się grać lepiej. I nie ma znaczenia, czy coś wygra w tym sezonie czy nie. Nawet jak odpadnie w 1/8 LM to i tak zgadzam się z tym twierdzeniem - chodzi o całokształt w ostatnich kilku latach a nie pojedynczy słaby mecz (albo nawet świetny, ale zamiast gola powiedzmy z czterema słupkami i trzema poprzeczkami)...
Trochę nie kumam o co chodzi niby z tą pychą i arogancją Barcelony?! Czym niby się ona przejawia? Gdyby to była mowa o Mourinho, Krysi i spółce, to ok, tak to wygląda. Wystarczy dokonać pojedynczych porównań: Guardiola - Mourinho Messi - Krysia Puyol - Sergio Ramos etc.etc.etc. Jakoś jak tak patrzę to w zdecydowanej większości przypadków przekonani o własnej genialności są ci z Madrytu. Z góry dodam, że lubię Barcę, kilka lat temu prawie nawet tak jak Spurs. Teraz już mi przeszła, ale to właśnie dlatego, że jest nudna. Tak, nudna przez to jak dominuje rywali. Na Weszło był fajny artykuł, że to co gra Barca jest już nie do przebicia, że nie da się grać lepiej. I nie ma znaczenia, czy coś wygra w tym sezonie czy nie. Nawet jak odpadnie w 1/8 LM to i tak zgadzam się z tym twierdzeniem - chodzi o całokształt w ostatnich kilku latach a nie pojedynczy słaby mecz (albo nawet świetny, ale zamiast gola powiedzmy z czterema słupkami i trzema poprzeczkami)
|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się