Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
20 grudnia 2010, 17:07 [cytuj]
Kuszczak prawdopodobnie już zimą odejdzie z ManU , ponoć ma mnóstwo ofert . To chyba najlepsze rozwiązanie chłopak jest już w tym wieku w którym powinien regularnie grać a pozostając w ManU marnował by sobie tylko czas.Dobrze że my nie mamy problemów bramkarzami:]:D:D
Kuszczak prawdopodobnie już zimą odejdzie z ManU , ponoć ma mnóstwo ofert . To chyba najlepsze rozwiązanie chłopak jest już w tym wieku w którym powinien regularnie grać a pozostając w ManU marnował by sobie tylko czas.Dobrze że my nie mamy problemów bramkarzami:]:D:D
20 grudnia 2010, 23:06 [cytuj]
City po pięknym (dla Evertonu) meczu traci punkty! Piękne zakończenie nierozpoczętej kolejki :D

Teraz mecz z Villa jest za 6 pkt, bo rozgrywając zaległy mecz, wyprzedzamy Manchester.
City po pięknym (dla Evertonu) meczu traci punkty! Piękne zakończenie nierozpoczętej kolejki :D Teraz mecz z Villa jest za 6 pkt, bo rozgrywając zaległy mecz, wyprzedzamy Manchester
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 grudnia 2010, 11:49 [cytuj]
Przełożone mecze:

Blackpool v Liverpool
Everton v Birmingham
Przełożone mecze: Blackpool v Liverpool Everton v Birmingham
26 grudnia 2010, 15:47 [cytuj]
Ale Taarabt budę zasadził masakra(przy lekkim udziale Walkera). Najpierw po zwodzie zasadzi kanał kolesiowi a potem walnął z dystansu. Bramka masakryczna, zobaczymy za rok na co stać Adela w Premiership, bo w Championship jest gwiazdą trzeba mu to przyznać.
Ale Taarabt budę zasadził masakra(przy lekkim udziale Walkera). Najpierw po zwodzie zasadzi kanał kolesiowi a potem walnął z dystansu. Bramka masakryczna, zobaczymy za rok na co stać Adela w Premiership, bo w Championship jest gwiazdą trzeba mu to przyznać
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 grudnia 2010, 02:00 [cytuj]
Pawe powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=A8zGBykAVgA&feature=player_embedded#! tutaj performance Taarabta ze Swansea :) kapitanem jest, widać większą dojrzałość w jego grze. Szkoda, trafił do nas zdecydowanie za wcześnie. Zobaczymy jak sobie poradzi za rok w Premier League

Powiem tak, to będzie solidny grajek w Premier League, ale na pewno nie będzie aż taką gwiazdą żeby poradzić sobie w takiej drużynie jak Arsenal, gdzie konkurencja na pozycji jest bardzo wysoka. Nie wyobrażam sobie, żeby wygrał rywalizację z Arshavinem lub Nasri. Prawie każdy pomocnik w Arsenalu jest lepszy od niego. Taarabt będzie dobry na "bottom half". Można mówić że za wcześnie go puściliśmy, ale u nas bez gry by nie osiągnął takiej formy!
Powiem tak, to będzie solidny grajek w Premier League, ale na pewno nie będzie aż taką gwiazdą żeby poradzić sobie w takiej drużynie jak Arsenal, gdzie konkurencja na pozycji jest bardzo wysoka. Nie wyobrażam sobie, żeby wygrał rywalizację z Arshavinem lub Nasri. Prawie każdy pomocnik w Arsenalu jest lepszy od niego. Taarabt będzie dobry na "bottom half". Można mówić że za wcześnie go puściliśmy, ale u nas bez gry by nie osiągnął takiej formy!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 grudnia 2010, 13:58 [cytuj]
haha dobre , obejrzyjcie
http://www.skysports.com/video/inline/0,26691,12602_6616795,00.html
haha dobre , obejrzyjcie http://www.skysports.com/video/inline/0,26691,12602_6616795,00.html
27 grudnia 2010, 21:39 [cytuj]
Oglądam Arsenal- Chelsea, ale nuda:blee: już dawno tak nudnego meczu nie oglądałem. Gdzie jest ten piękny football Arsenalu!?:glupek:
Oglądam Arsenal- Chelsea, ale nuda:blee: już dawno tak nudnego meczu nie oglądałem. Gdzie jest ten piękny football Arsenalu!?:glupek:
28 grudnia 2010, 13:19 [cytuj]
Defoe zawieszony na 3 mecze! Kogoś tu popie*doliło niemiłosiernie.
Defoe zawieszony na 3 mecze! Kogoś tu popie*doliło niemiłosiernie
28 grudnia 2010, 23:51 [cytuj]
Walker strzela dla QP http://www.101greatgoals.com/videodisplay/coventry-qpr-7988640/ ładnie sobie tam nasze koguty i ex-koguty hasają! :D
Walker strzela dla QPR http://www.101greatgoals.com/videodisplay/coventry-qpr-7988640/ ładnie sobie tam nasze koguty i ex-koguty hasają! :D
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
30 grudnia 2010, 01:30 [cytuj]
puchatek03 powiedział/a:
Walker strzela dla QP http://www.101greatgoals.com/videodisplay/coventry-qpr-7988640/ ładnie sobie tam nasze koguty i ex-koguty hasają! :D

oglądałem wczoraj ten mecz, był niezły i sporo typowej dla championship kopaniny calkiem podobnej do naszej ekstraklasy. Postawa bramkarza Coventry była godna potępienia, a zmiany robione przez ich trenera to jakas masakra (przy stanie 0:1 chłop wprowadza obronce, sam komentator na SportKlubie sie z lekka zdziwił). Zresztą po stracie bramki Coventry grało z szybkością furmanki z węglem.

Ale na marginesie, dzisiaj Liverpool FC poczul to co my w zeszlym sezonie: wpierdol od Wolves na 0:1. Ta ekipa jest w totalnym kryzysie, poczytalem forum LFC (angielskie i polskie) wyzwiska i mieso lata po całości, szkoda mi Hodgsona bo przeciez chlop jest dobrym menedzerem, nie wiem co tam sie dzieje. I dobrze, przynajmniej jedna konkurencja do TOP4 nam odpada i to chyba definitywnie w tym sezonie. A taki Torres to hmmm by sie przydal nam bo to swietny zawodnik; cos czuje ze opusci on Liverpool, podobnie jak Gerrard. Oczywiscie to traktuje w granicach sci-fi bo predzej Dzeko zobaczymy niz Torresa.

PS: Majewski zaliczyl asyste w meczu NF-Derby County przy bramce na 1:0 (mecz sie zakonczyl wynikiem 5:2)
oglądałem wczoraj ten mecz, był niezły i sporo typowej dla championship kopaniny calkiem podobnej do naszej ekstraklasy. Postawa bramkarza Coventry była godna potępienia, a zmiany robione przez ich trenera to jakas masakra (przy stanie 0:1 chłop wprowadza obronce, sam komentator na SportKlubie sie z lekka zdziwił). Zresztą po stracie bramki Coventry grało z szybkością furmanki z węglem. Ale na marginesie, dzisiaj Liverpool FC poczul to co my w zeszlym sezonie: wpierdol od Wolves na 0:1. Ta ekipa jest w totalnym kryzysie, poczytalem forum LFC (angielskie i polskie) wyzwiska i mieso lata po całości, szkoda mi Hodgsona bo przeciez chlop jest dobrym menedzerem, nie wiem co tam sie dzieje. I dobrze, przynajmniej jedna konkurencja do TOP4 nam odpada i to chyba definitywnie w tym sezonie. A taki Torres to hmmm by sie przydal nam bo to swietny zawodnik; cos czuje ze opusci on Liverpool, podobnie jak Gerrard. Oczywiscie to traktuje w granicach sci-fi bo predzej Dzeko zobaczymy niz Torresa. PS: Majewski zaliczyl asyste w meczu NF-Derby County przy bramce na 1:0 (mecz sie zakonczyl wynikiem 5:2)
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
30 grudnia 2010, 12:26 [cytuj]
Gareth znalazł się w "11 roku" wybieranej przez internautów odwiedzających marca.com ; )

cała drużyna: Casillas (Real Madrid); Maicon (Inter Milan), Pique (Barcelona), Puyol (Barcelona), Bale (Spurs); Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona); Ronaldo (Real Madrid), Villa (Barcelona), Messi (Barcelona).
Gareth znalazł się w "11 roku" wybieranej przez internautów odwiedzających marca.com ; ) cała drużyna: Casillas (Real Madrid); Maicon (Inter Milan), Pique (Barcelona), Puyol (Barcelona), Bale (Spurs); Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona); Ronaldo (Real Madrid), Villa (Barcelona), Messi (Barcelona)
31 grudnia 2010, 00:06 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=26Ju8-AzH6I
Szkoda że o takich rzeczach nie ma inf na głównej :P
http://www.youtube.com/watch?v=26Ju8-AzH6I Szkoda że o takich rzeczach nie ma inf na głównej :P
31 grudnia 2010, 00:35 [cytuj]
xBuli powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=26Ju8-AzH6I
Szkoda że o takich rzeczach nie ma inf na głównej :P

W talkSPORT o tym pisali kiedyś nawet umieściłem info! ;)
W talkSPORT o tym pisali kiedyś nawet umieściłem info! ;)
31 grudnia 2010, 01:26 [cytuj]
Co Ci Raku, klniesz na Facebooku, tu rozpaczliwie krzyczysz nieeee..! O co bieg:glupek:
Co Ci Raku, klniesz na Facebooku, tu rozpaczliwie krzyczysz nieeee..! O co bieg:glupek:
|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się