Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
12 stycznia 2011, 22:20 [cytuj]
I pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno chcieliśmy Bellamy'ego :)
I pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno chcieliśmy Bellamy'ego :)
12 stycznia 2011, 22:28 [cytuj]
Arsenal przegrywa na Portman Road 0-1, strzelcem gola Tomas Priskin
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 stycznia 2011, 22:43 [cytuj]
varba powiedział/a:

...no i przegrali :ok: pewnie w rewanzu pojada ich jak ostatnio pojechala ich chelsea ale mimo wszystko, brawo ipswich :rotfl:
...no i przegrali :ok: pewnie w rewanzu pojada ich jak ostatnio pojechala ich chelsea ale mimo wszystko, brawo ipswich :rotfl:
13 stycznia 2011, 23:30 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=dxAoTkQVPEs&feature=player_embedded

widzieliscie to zagranie Ilcica? On i Pastore to dwojka takich graczy ktorzy wzmocniliby nawet Real Madryt... kurcze wyciagnac ktoregos z nich to byloby cos...
http://www.youtube.com/watch?v=dxAoTkQVPEs&feature=player_embedded widzieliscie to zagranie Ilcica? On i Pastore to dwojka takich graczy ktorzy wzmocniliby nawet Real Madryt... kurcze wyciagnac ktoregos z nich to byloby cos
http://wilczki.tumblr.com/
14 stycznia 2011, 05:45 [cytuj]
Czysta paranoja. West Ham pozyskując Keano planuje zwiększyć mu tygodniówkę do 75 tys.Ł. To już wiem skąd ten Światowy finansowy kryzys http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1346939/Robbie-Keane-expected-join-West-Ham-Tottenham-cut-price-deal.html?
Czysta paranoja. West Ham pozyskując Keano planuje zwiększyć mu tygodniówkę do 75 tys.Ł. To już wiem skąd ten Światowy finansowy kryzys. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1346939/Robbie-Keane-expected-join-West-Ham-Tottenham-cut-price-deal.html?
14 stycznia 2011, 18:45 [cytuj]
ciekawe wieści od redaktorów Sky:

#Birmingham agree fee for #Spurs' Robbie #Keane...
ciekawe wieści od redaktorów Sky: #Birmingham agree fee for #Spurs' Robbie #Keane
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 stycznia 2011, 19:58 [cytuj]
Carroll i Tiote z nami nie zagrają ;)
Carroll i Tiote z nami nie zagrają ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 stycznia 2011, 22:51 [cytuj]
Borussia pokonała głównego rywala Bayer Leverkusen 3-1 na ich własnym boisku. Przez całe spotkanie zagrało naszych trzech reprezentantów. Lewandowski miał udział przy dwóch bramkach! Ogólnie Polacy zagrali bardzo solidnie i Jurgen Klopp musiałbyć zadowolony bo zostawił wszystkich do ostatniej minuty, a to raczej się nie zdarzało. Dodam że Borussia grała przez większość meczu bez swoich dwóch gwiazd Barriosa (który wszedł z ławki) i Kagawa (który reprezentuję swój kraj na pucharze Azji)
Borussia pokonała głównego rywala Bayer Leverkusen 3-1 na ich własnym boisku. Przez całe spotkanie zagrało naszych trzech reprezentantów. Lewandowski miał udział przy dwóch bramkach! Ogólnie Polacy zagrali bardzo solidnie i Jurgen Klopp musiałbyć zadowolony bo zostawił wszystkich do ostatniej minuty, a to raczej się nie zdarzało. Dodam że Borussia grała przez większość meczu bez swoich dwóch gwiazd Barriosa (który wszedł z ławki) i Kagawa (który reprezentuję swój kraj na pucharze Azji)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 stycznia 2011, 23:41 [cytuj]
Jak donosi skysports Tottenham przedstawił kontrofertę sprawie przejęcie Stadionu Olimpijskiego. Szanse West Ham'u na wygranie przetargu nieznacznie zmalały.

Tottenham potwierdza, że gdyby wygrał przetarg na stadion jest w stanie zrezygnować z White Hart Lane.

Myślałem, że już sobie odpuścili.
Jak donosi skysports Tottenham przedstawił kontrofertę sprawie przejęcie Stadionu Olimpijskiego. Szanse West Ham'u na wygranie przetargu nieznacznie zmalały. Tottenham potwierdza, że gdyby wygrał przetarg na stadion jest w stanie zrezygnować z White Hart Lane. Myślałem, że już sobie odpuścili
15 stycznia 2011, 00:22 [cytuj]
Czemu tak myślałeś bo w prasie nie huczało przez kilka tygodni!? No jest spory problem z tym stadionem. Słuchałem wywiadu MP Tottenhamu Davida Lammy w stacji talkSPORT i nie przedstawiał tego w różowych kolorach. Ma dużo pretensji do Levy za próbę wyprowadzenia nas na Stadion olimpijski, ponoć jak się przeprowadzimy to możemy stracić prawo do nazwy Tottenham Hotspur. Szkoda że wypisuję się o Brownach, Petroviciach, a najważniejszy temat przechodzi niezauważony, bo co może być ważniejsze od WHL, nazwy Tottenham i położenia stadionu, a wiem co podobno interesujemy się Petroviciem.
Czemu tak myślałeś bo w prasie nie huczało przez kilka tygodni!? No jest spory problem z tym stadionem. Słuchałem wywiadu MP Tottenhamu Davida Lammy w stacji talkSPORT i nie przedstawiał tego w różowych kolorach. Ma dużo pretensji do Levy za próbę wyprowadzenia nas na Stadion olimpijski, ponoć jak się przeprowadzimy to możemy stracić prawo do nazwy Tottenham Hotspur. Szkoda że wypisuję się o Brownach, Petroviciach, a najważniejszy temat przechodzi niezauważony, bo co może być ważniejsze od WHL, nazwy Tottenham i położenia stadionu, a wiem co podobno interesujemy się Petroviciem
15 stycznia 2011, 00:48 [cytuj]
no lipa straszna sie robi z tym stadionem... na poczatku bylo to dla mnie nie do pomyslenia ale wyglada na to ze wizja przeprowadzki na stratford robi sie coraz bardziej realna... ;(
ponoc nawet OPLC moze wyrazic zgode na zburzenie przez nas biezni, co jest jedna z kosci niezgody, pod warunkiem ze zainwestujemy w transformacje selhurst park w stadion typowo atletyczny a taki projekt podobno przedstawilismy... czarno to widze :|
no lipa straszna sie robi z tym stadionem... na poczatku bylo to dla mnie nie do pomyslenia ale wyglada na to ze wizja przeprowadzki na stratford robi sie coraz bardziej realna... ;( ponoc nawet OPLC moze wyrazic zgode na zburzenie przez nas biezni, co jest jedna z kosci niezgody, pod warunkiem ze zainwestujemy w transformacje selhurst park w stadion typowo atletyczny a taki projekt podobno przedstawilismy... czarno to widze :|
15 stycznia 2011, 01:01 [cytuj]
Przed meczem z Man Utd kibice mają zamiar protestować i podpisywać się pod petycjami. Mam nadzieję, że ta inicjatywa chociaż trochę przemówi Leviemu do rozsądku. Są rzeczy, których nigdy nie wolno zmieniać. Nasz chairman musi to zrozumieć. Nie wyobrażam sobie przejścia na inny stadion, a zmiana nazwy to już katastrofa...

Trzeba się modlić, aby zarząd West Hamu spiął wreszcie pośladki i zabrał nam ten stadion.
Przed meczem z Man Utd kibice mają zamiar protestować i podpisywać się pod petycjami. Mam nadzieję, że ta inicjatywa chociaż trochę przemówi Leviemu do rozsądku. Są rzeczy, których nigdy nie wolno zmieniać. Nasz chairman musi to zrozumieć. Nie wyobrażam sobie przejścia na inny stadion, a zmiana nazwy to już katastrofa... Trzeba się modlić, aby zarząd West Hamu spiął wreszcie pośladki i zabrał nam ten stadion
15 stycznia 2011, 01:50 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
ach, piękny mecz Borussi, a raczej zabójcze 5 minut :) Niewiele pograł Barrios, którym jesteśmy zainteresowani, ale jestem przekonany, że byłby wzmocnieniem każdego klubu w Europie. Ogólnie Borussia będzie miała cieżko zatrzymać najlepszych zawodników latem - Kagawa i Barrios to najpoważniejsi piłkarze do odejścia, a do tego niesamowity Sahin z niesamowicie dokładną nogą, fantastyczny Subotić w defensywie, no i fenomenalny Piszczek

Szkoda jednak, że Lewy nie wykorzystał ani jednej z tych swoich dwóch "prawie" sam na sam sytuacjach. Ale i tak w całym meczu najbardziej podobała mi się ta interwencja Suboticia w sytuacji, gdy Kiessling był praktycznie sam na sam z Weidenfellerem. Klasa światowa!
Szkoda jednak, że Lewy nie wykorzystał ani jednej z tych swoich dwóch "prawie" sam na sam sytuacjach. Ale i tak w całym meczu najbardziej podobała mi się ta interwencja Suboticia w sytuacji, gdy Kiessling był praktycznie sam na sam z Weidenfellerem. Klasa światowa!
19 stycznia 2011, 22:16 [cytuj]
Barcelona jak na razie na kolanach. Ciekawe, czy uda się jej podnieść. Nawiasem mówiąc, Afellay - to jest gość. Nie wiem, czy dobrze zrobił idąc do Barcelony, bo przecież Xaviego, Iniesty czy Messiego nie wygryzie. W każdym innym klubie byłby liderem. Właśnie zrobił taką akcję, że mi szczena spadła. Nic z niej nie wyszło, ale przebiegł dobre 60-70 metrów z dwoma rywalami na plecach i ramieniu, po drodze mijając kolejnych dwóch. Wszystko oczywiście na pełnym speedzie.
Barcelona jak na razie na kolanach. Ciekawe, czy uda się jej podnieść. Nawiasem mówiąc, Afellay - to jest gość. Nie wiem, czy dobrze zrobił idąc do Barcelony, bo przecież Xaviego, Iniesty czy Messiego nie wygryzie. W każdym innym klubie byłby liderem. Właśnie zrobił taką akcję, że mi szczena spadła. Nic z niej nie wyszło, ale przebiegł dobre 60-70 metrów z dwoma rywalami na plecach i ramieniu, po drodze mijając kolejnych dwóch. Wszystko oczywiście na pełnym speedzie
20 stycznia 2011, 14:52 [cytuj]
http://muzyka.onet.pl/0,2247241,newsy.html

Śmiać się, płakać, czy wiatrówkę odkurzyć?
http://muzyka.onet.pl/0,2247241,newsy.html Śmiać się, płakać, czy wiatrówkę odkurzyć?
20 stycznia 2011, 14:55 [cytuj]
ciekaw jestem czy Kult wiedział z jakiej okazji mają grać?
ciekaw jestem czy Kult wiedział z jakiej okazji mają grać?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 stycznia 2011, 15:06 [cytuj]
No na pewno nie z okazji beatyfikacji JP II. Raczej z okazji majówki. Zresztą Kult był nam obiecywany od dawien dawna, Papież pewnie wtedy jeszcze nawet był na tym świecie. Poza tym jak radny F. ma więcej takich pomysłów:

[quote=NaszRacibórz]Ryszard Frączek zaproponował jeszcze, aby miasto zakupiło trzy ławki i ustawiło je przy pomniku papieża Polaka. – Tam zawsze dużo ludzi się zbiera, dlatego te ławki są konieczne – argumentował radny Frączek.

(k)[quote/]

Jasne. Od groma ich tam jest.
No na pewno nie z okazji beatyfikacji JP II. Raczej z okazji majówki. Zresztą Kult był nam obiecywany od dawien dawna, Papież pewnie wtedy jeszcze nawet był na tym świecie. Poza tym jak radny F. ma więcej takich pomysłów: [quote=NaszRacibórz]Ryszard Frączek zaproponował jeszcze, aby miasto zakupiło trzy ławki i ustawiło je przy pomniku papieża Polaka. – Tam zawsze dużo ludzi się zbiera, dlatego te ławki są konieczne – argumentował radny Frączek. (k)[quote/] Jasne. Od groma ich tam jest
|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się