Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
20 stycznia 2011, 22:51 [cytuj]
Ale Di Maria zmarnował świetne podanie Ronaldo, a mogła być bramka miesiąca, szkoda! Real prowadzi z Atletico 0-1
Ale Di Maria zmarnował świetne podanie Ronaldo, a mogła być bramka miesiąca, szkoda! Real prowadzi z Atletico 0-1
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 stycznia 2011, 13:58 [cytuj]
Piłkarze Hondurasu - finaliści ubiegłorocznych mistrzostw świata w RPA - zdobyli po raz trzeci w historii Puchar Ameryki Środkowej (Copa Centroamericana). W decydującym meczu turnieju rozgrywanego w Panamie pokonali Kostarykę 2:1 (1:0).

Czemu Wilson nie pojechał?
Piłkarze Hondurasu - finaliści ubiegłorocznych mistrzostw świata w RPA - zdobyli po raz trzeci w historii Puchar Ameryki Środkowej (Copa Centroamericana). W decydującym meczu turnieju rozgrywanego w Panamie pokonali Kostarykę 2:1 (1:0). Czemu Wilson nie pojechał?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 stycznia 2011, 19:12 [cytuj]
Nareszcie coś konkretnego w tym transferowym zgiełku http://www.joe.ie/football/football-opinion/robbie-needs-to-sit-down-with-his-ego-009009-1?
25 stycznia 2011, 21:29 [cytuj]
Dobre z tym Ancelottim :) Szykuje się niezła sensacja. Manchester przegra pierwsze spotkanie, dobrze dla nas!
Dobre z tym Ancelottim :) Szykuje się niezła sensacja. Manchester przegra pierwsze spotkanie, dobrze dla nas!
25 stycznia 2011, 22:18 [cytuj]
e tam przegra, prędzej wygra. o już wygrywa.
e tam przegra, prędzej wygra. o już wygrywa
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
26 stycznia 2011, 16:13 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:

Tylko cała prawda z transferem Keane do Birmingham jest taka że nigdy nie doszło do rozmów z Keanem, więc jak mógł mieć zbyt duże wymagania finansowe skoro żadnej oferty nie było, więc żadnej nie odrzucił. Birmingham się wycofało z transferu i zrobiła z Robbiego kozła ofiarnego, że niby jego wina. Osądzanie człowieka po czymś czego nie zrobił wydaję się bardzo sprawiedliwe...not!
Tylko cała prawda z transferem Keane do Birmingham jest taka że nigdy nie doszło do rozmów z Keanem, więc jak mógł mieć zbyt duże wymagania finansowe skoro żadnej oferty nie było, więc żadnej nie odrzucił. Birmingham się wycofało z transferu i zrobiła z Robbiego kozła ofiarnego, że niby jego wina. Osądzanie człowieka po czymś czego nie zrobił wydaję się bardzo sprawiedliwe...not!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 stycznia 2011, 16:16 [cytuj]
Huddlestone powiedział że chce wrócić do gry przed pierwszym meczem z Milanem. Ma nadzieje że zdąży załapać się na ławkę rezerwowych.
Huddlestone powiedział że chce wrócić do gry przed pierwszym meczem z Milanem. Ma nadzieje że zdąży załapać się na ławkę rezerwowych
26 stycznia 2011, 16:16 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=0OQT1psCoAc
http://www.youtube.com/watch?v=0OQT1psCoAc
26 stycznia 2011, 17:30 [cytuj]
75 - Benoit Assou-Ekotto has made the most interceptions in the PL this season.
75 - Benoit Assou-Ekotto has made the most interceptions in the PL this season
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 stycznia 2011, 18:27 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
75 - Benoit Assou-Ekotto has made the most interceptions in the PL this season

Cieszę się że to zamieściłeś, bo nie którzy twierdzą że Ekotto jest dla nas za słaby i to niby słabe ogniwo naszej obrony!
Cieszę się że to zamieściłeś, bo nie którzy twierdzą że Ekotto jest dla nas za słaby i to niby słabe ogniwo naszej obrony!
27 stycznia 2011, 03:54 [cytuj]
W ogóle mnie te liczby nie dziwią. Powiem więcej, moim zdaniem po Luce, Bale'u, Rafie i wcześniej Tomie Kameruńczyk jest chyba naszym najlepszym graczem w tym sezonie. Tak szczerze, to nie umiem powiedzieć, który lewy obrońca z Premier League gra w tym sezonie lepiej, chyba żaden.
W ogóle mnie te liczby nie dziwią. Powiem więcej, moim zdaniem po Luce, Bale'u, Rafie i wcześniej Tomie Kameruńczyk jest chyba naszym najlepszym graczem w tym sezonie. Tak szczerze, to nie umiem powiedzieć, który lewy obrońca z Premier League gra w tym sezonie lepiej, chyba żaden
27 stycznia 2011, 23:03 [cytuj]
hej panowie
Mam tu niezłą zagwozdkę i jeśli ktoś mi pomoże to bedę wdzięczny. Nie bede sciemniał, ale właśnie jakoś popadłem w rutynę w pracy, mam wiecej luzu, nudze sie troche i zacząłem rozkminiać tryb rozumowania angielskiej federacji piłkarskiej. Po raz pierwszy w tym sezonie wskutek ataku zimy rozgrywki grudniowe zostały kompletnie rozjebane do czego oprócz zimy przyczynił się walnie beniaminek PL czyli FC Blackpool, który jako jedyny spośród wszystkich zespołów PL nie posiada podgrzewanej murawy, w związku z czym nie dało rady rozgrywać meczy na ich stadionie (odwołane m.in. nasze mecze z nimi oraz mecz z Man Utd). Teraz tak, biore pod uwage nasze szanowne PZPN, które w podreczniku licencyjnym dla zespołów Ekstraklasy absolutnie stawia za wymóg podgrzewaną murawę, wiec jak to jest z tym pieprzonym Blackpool? Moze byc tak, że do PL włazi ekipa, która ma najbardziej zapuszczony stadion i nie wymaga sie od niej zadnych inwestycji ? Wiem, że Blackpool przed rozpoczęciem rozgrywek zrobiło jakąś tam przebudowę wskutek czego zwiększyła sie liczba miejsc na stadionie dla kibiców, no ale co z podstawowymi inwestycjami typu własnie podgrzewana murawa?
Poza tym też próbowałem rozkminiac tzw. szkolenie młodziezy w Anglii. Nic na ten temat nie znalazłem jeśli chodzi o FA. Rozumiem ze to w gestii klubów i FA nic do tego?
hej panowie Mam tu niezłą zagwozdkę i jeśli ktoś mi pomoże to bedę wdzięczny. Nie bede sciemniał, ale właśnie jakoś popadłem w rutynę w pracy, mam wiecej luzu, nudze sie troche i zacząłem rozkminiać tryb rozumowania angielskiej federacji piłkarskiej. Po raz pierwszy w tym sezonie wskutek ataku zimy rozgrywki grudniowe zostały kompletnie rozjebane do czego oprócz zimy przyczynił się walnie beniaminek PL czyli FC Blackpool, który jako jedyny spośród wszystkich zespołów PL nie posiada podgrzewanej murawy, w związku z czym nie dało rady rozgrywać meczy na ich stadionie (odwołane m.in. nasze mecze z nimi oraz mecz z Man Utd). Teraz tak, biore pod uwage nasze szanowne PZPN, które w podreczniku licencyjnym dla zespołów Ekstraklasy absolutnie stawia za wymóg podgrzewaną murawę, wiec jak to jest z tym pieprzonym Blackpool? Moze byc tak, że do PL włazi ekipa, która ma najbardziej zapuszczony stadion i nie wymaga sie od niej zadnych inwestycji ? Wiem, że Blackpool przed rozpoczęciem rozgrywek zrobiło jakąś tam przebudowę wskutek czego zwiększyła sie liczba miejsc na stadionie dla kibiców, no ale co z podstawowymi inwestycjami typu własnie podgrzewana murawa? Poza tym też próbowałem rozkminiac tzw. szkolenie młodziezy w Anglii. Nic na ten temat nie znalazłem jeśli chodzi o FA. Rozumiem ze to w gestii klubów i FA nic do tego?
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
27 stycznia 2011, 23:47 [cytuj]
Mniej więcej dobrze rozkminiasz. Co z tego, że ustalisz odgórny system młodzieży jak więcej talentów ginie na zawsze w mrokach niż wypływa na szerokie wody. Z powodu murawy chcesz się bawić, jak nasi działacze, w wielką władze i nie dopuszczać do rozgrywek? Co to Syberia? Ok przyszła troche ostrzejsza zima i przesunięto kilka spotkań, no i co z tego. Aaaaa i Blackpool FC, nie FC Blackpool. To nie Barcelona, mimo, że Holloway im to wmawia.
Mniej więcej dobrze rozkminiasz. Co z tego, że ustalisz odgórny system młodzieży jak więcej talentów ginie na zawsze w mrokach niż wypływa na szerokie wody. Z powodu murawy chcesz się bawić, jak nasi działacze, w wielką władze i nie dopuszczać do rozgrywek? Co to Syberia? Ok przyszła troche ostrzejsza zima i przesunięto kilka spotkań, no i co z tego. Aaaaa i Blackpool FC, nie FC Blackpool. To nie Barcelona, mimo, że Holloway im to wmawia
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 stycznia 2011, 20:34 [cytuj]
O a jednak FA cos tam ma do gadania: http://www.sport.pl/pilka/1,64946,9017268,Angielski_plan_ma_przyniesc_sukces_na_pilkarskich.html
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
28 stycznia 2011, 22:53 [cytuj]
Dla tych co używają Firefoxa, dostępne jest rozszerzenie "The Official Tottenham Hotspur F.C. Add-on for Firefox ", wiadomości na pulpicie z ' pierwszej ręki ' :]
Dla tych co używają Firefoxa, dostępne jest rozszerzenie "The Official Tottenham Hotspur F.C. Add-on for Firefox ", wiadomości na pulpicie z ' pierwszej ręki ' :]
29 stycznia 2011, 16:41 [cytuj]
Bentley właśnie strzelił gola dla Birmingham.
Bentley właśnie strzelił gola dla Birmingham
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 stycznia 2011, 17:37 [cytuj]
Muszę powiedzieć, że fascynuje mnie ta Borussia. W poważnych ligach chyba tylko Barcelona tak dominuje rywali (BVB właśnie wklepało 3-0 na wyjeździe Wolfsburgowi). Doskonały przykład na to, jak ważna jest znajomość rynku (słyszał ktoś dwa lata temu o tym Grosskreutzu czy Benderze?!). A tu przychodzą tacy kolesie (plus jeszcze Piszczek, Subotić czy Hummels, szanse gry dostają Goetze i Schmelzer i stają się pewniakami. Oczywiście, wykorzystali urazy Kehla, Kringe, Dede czy Owomoyeli, ale teraz to tamci będą musieli walczyć o miejsce w składzie.
Oczywiście także posiadanie dobrego trenera, który ma zaufanie zarządu. No i szczęście, bo bez tego w żadnym sporcie (to odróżnia sport od np. F1) nie da się rady - Lewandowski przychodził jako gwiazda, Kagawa jako uzupełnienie, jest dokładnie odwrotnie (tak, wiem o kontuzji Japończyka). Aż szkoda, że ta Borussia nie występuje w tym sezonie w LM, mogłaby bardzo namieszać. Albo bardzo się sparzyć, jedyne czego im brakuje to, póki co, doświadczenia.
Muszę powiedzieć, że fascynuje mnie ta Borussia. W poważnych ligach chyba tylko Barcelona tak dominuje rywali (BVB właśnie wklepało 3-0 na wyjeździe Wolfsburgowi). Doskonały przykład na to, jak ważna jest znajomość rynku (słyszał ktoś dwa lata temu o tym Grosskreutzu czy Benderze?!). A tu przychodzą tacy kolesie (plus jeszcze Piszczek, Subotić czy Hummels, szanse gry dostają Goetze i Schmelzer i stają się pewniakami. Oczywiście, wykorzystali urazy Kehla, Kringe, Dede czy Owomoyeli, ale teraz to tamci będą musieli walczyć o miejsce w składzie. Oczywiście także posiadanie dobrego trenera, który ma zaufanie zarządu. No i szczęście, bo bez tego w żadnym sporcie (to odróżnia sport od np. F1) nie da się rady - Lewandowski przychodził jako gwiazda, Kagawa jako uzupełnienie, jest dokładnie odwrotnie (tak, wiem o kontuzji Japończyka). Aż szkoda, że ta Borussia nie występuje w tym sezonie w LM, mogłaby bardzo namieszać. Albo bardzo się sparzyć, jedyne czego im brakuje to, póki co, doświadczenia
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się