Forum dyskusyjne
23 lutego 2011, 17:08 [cytuj]
Trochę rzeczywiście głupio to wygląda, ale może chodzi o to żeby był jakich argument przeciw grze w City odkąd nie są nim pieniądze
Mówiąc serio to tak samo jest z Suarezem więc na pewno nie jest to zrobione pod Poznań i Murawskiego. W drugą stronę taki Tores, podobnie jak Adebayor, może grać w LM. Dziwnie to wygląda, że w górę można, a w dół nie, ale cóż, takie czasy.
Trochę rzeczywiście głupio to wygląda, ale może chodzi o to żeby był jakich argument przeciw grze w City odkąd nie są nim pieniądze :)
Mówiąc serio to tak samo jest z Suarezem więc na pewno nie jest to zrobione pod Poznań i Murawskiego. W drugą stronę taki Tores, podobnie jak Adebayor, może grać w LM. Dziwnie to wygląda, że w górę można, a w dół nie, ale cóż, takie czasy
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
23 lutego 2011, 19:43 [cytuj]
W dół chyba też można, ale w sytuacji, gdy klub z którego zawodnik odchodzi nie awansował do LE. A jak wiadomo Ajax i Rubin zajęły w swoich grupach trzecie miejsca. Ręki sobie uciąć nie dam, może coś mi się z tą zasadą porąbało, ale tak to pamiętam.
W dół chyba też można, ale w sytuacji, gdy klub z którego zawodnik odchodzi nie awansował do LE. A jak wiadomo Ajax i Rubin zajęły w swoich grupach trzecie miejsca. Ręki sobie uciąć nie dam, może coś mi się z tą zasadą porąbało, ale tak to pamiętam
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
27 lutego 2011, 20:32 [cytuj]
Gio strzela dla Racingu.
Gio strzela dla Racingu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 lutego 2011, 23:39 [cytuj]
Liverpool przegrywa, City gubi dwa punkty! Całkiem niezły weekend!
Liverpool przegrywa, City gubi dwa punkty! Całkiem niezły weekend!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 lutego 2011, 18:20 [cytuj]
Zastanawiam się dlaczego 3 mecze pod rząd naszych to same wyjazdy? sunderland, blackpool i za tydzien wolves.
Zastanawiam się dlaczego 3 mecze pod rząd naszych to same wyjazdy? sunderland, blackpool i za tydzien wolves
28 lutego 2011, 19:22 [cytuj]
Blackpool było przekładane. Powinno odbyć się bodajże w grudniu, a przez awans Arsenalu do finału Carling Cup, derby też zostały przełożone. Domyślnie nasz terminarz byłby przeplatany domem i wyjazdami.
Blackpool było przekładane. Powinno odbyć się bodajże w grudniu, a przez awans Arsenalu do finału Carling Cup, derby też zostały przełożone. Domyślnie nasz terminarz byłby przeplatany domem i wyjazdami
28 lutego 2011, 20:25 [cytuj]
Defoe skręcił kostkę na treningu w Dubaju, do którego się ostatnio nasza drużyna wybrała.
Chyba nie powinno nas to martwić, a raczej oszczędzi bólu i nerwów.
Defoe skręcił kostkę na treningu w Dubaju, do którego się ostatnio nasza drużyna wybrała.
Chyba nie powinno nas to martwić, a raczej oszczędzi bólu i nerwów
2 marca 2011, 07:50 [cytuj]
Niezłe jaja na meczu Chelsea- Man Und, po incydencie z Ashley Cole (jak ktoś nie wie o co chodzi, to Cole przyniósł na trening wiatrówkę i postrzelił kolesia który miał praktyki na Stamford Brigde)kibice za każdym razem gdy Ashley dochodził do piłki krzyczeli "shoot!" hehe niezła beka
Niezłe jaja na meczu Chelsea- Man Und, po incydencie z Ashley Cole (jak ktoś nie wie o co chodzi, to Cole przyniósł na trening wiatrówkę i postrzelił kolesia który miał praktyki na Stamford Brigde)kibice za każdym razem gdy Ashley dochodził do piłki krzyczeli "shoot!" hehe niezła beka :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 marca 2011, 15:40 [cytuj]
Ej widział ktoś że miejscowy ulubieniec, niejaki JD18 pisze artykuły dla tottenham.com.pl? Co ciekawe chłopak ma duży problem z matmą bo "2 zespoły" (słownie: dwa) to Everton, Liverpool i Aston Villa Birmingham (sic!)
chyba że wymyślił coś takiego jak Everton Liverpool

Tak czy siak należą się spore brawa
Ej widział ktoś że miejscowy ulubieniec, niejaki JD18 pisze artykuły dla tottenham.com.pl? Co ciekawe chłopak ma duży problem z matmą bo "2 zespoły" (słownie: dwa) to Everton, Liverpool i Aston Villa Birmingham (sic!)
chyba że wymyślił coś takiego jak Everton Liverpool :D Tak czy siak należą się spore brawa :brawo:
2 marca 2011, 21:10 [cytuj]
ale ulubieniec chyba dalej pozostał na spursmanii, tylko pod jakimś innym nickiem, albo nickami.
ale ulubieniec chyba dalej pozostał na spursmanii, tylko pod jakimś innym nickiem, albo nickami
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
3 marca 2011, 18:19 [cytuj]
Przyczym wcale się z tym nie kryje. To pewno element przemiany
Przyczym wcale się z tym nie kryje. To pewno element przemiany:)
3 marca 2011, 19:48 [cytuj]
Brawo Buli

Najpierw przeczytaj mój news dwa razy a później pomyśl trzy razy, napisałem kluby pełną nazwą oprócz dodania "Football Club", a myślałem, że jest Everton LIVERPOOL, ale jak się pomyliłem to sorry Buli, bo ty tam to lepiej wiesz...Aha i nie wiem skąd u ciebie się wziął przecinek za Everton???
Brawo Buli:brawo::brawo: Najpierw przeczytaj mój news dwa razy a później pomyśl trzy razy, napisałem kluby pełną nazwą oprócz dodania "Football Club", a myślałem, że jest Everton LIVERPOOL, ale jak się pomyliłem to sorry Buli, bo ty tam to lepiej wiesz...Aha i nie wiem skąd u ciebie się wziął przecinek za Everton???:bezradny:
Dla przyjaciół JD18;)
3 marca 2011, 21:29 [cytuj]
Piłkarz Manchesteru City i reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej Kolo Toure został bezterminowo zawieszony przez klub po wykryciu w jego organizmie zabronionych środków dopingowych.
Piłkarz Manchesteru City i reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej Kolo Toure został bezterminowo zawieszony przez klub po wykryciu w jego organizmie zabronionych środków dopingowych
3 marca 2011, 22:41 [cytuj]
DADI powiedział/a:
Brawo Buli

Najpierw przeczytaj mój news dwa razy a później pomyśl trzy razy, napisałem kluby pełną nazwą oprócz dodania "Football Club", a myślałem, że jest Everton LIVERPOOL, ale jak się pomyliłem to sorry Buli, bo ty tam to lepiej wiesz...Aha i nie wiem skąd u ciebie się wziął przecinek za Everton???

Jd18, bardziej chodzi o to
http://mewstg.blox.pl/2011/02/Ten-dzien-musial-nadejsc.html#ListaKomentarzy (chyba aapa się nie obrazisz, że wkleiłem?

)
Jd18, bardziej chodzi o to: http://mewstg.blox.pl/2011/02/Ten-dzien-musial-nadejsc.html#ListaKomentarzy (chyba aapa się nie obrazisz, że wkleiłem? :D)
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
4 marca 2011, 11:48 [cytuj]
Myślę, że w twoim przypadku najlepszą formą chrztu będzie natychmiastowy ban, za samą ksywkę.
Myślę, że w twoim przypadku najlepszą formą chrztu będzie natychmiastowy ban, za samą ksywkę
4 marca 2011, 13:58 [cytuj]
Debil czy nienormalny?
Debil czy nienormalny?