Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
4 marca 2011, 14:41 [cytuj]
Tak, trafiłeś w sam środek.

Pożegnajcie go już, bo się jeszcze rozpleni.
Tak, trafiłeś w sam środek. Pożegnajcie go już, bo się jeszcze rozpleni
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 marca 2011, 14:48 [cytuj]
Było zabawnie tylko przez chwilę-takie gadki szmatki z psycholami mogą doprowadzić tylko do eskalacje tego typu zachowań. Z pewnością bałbyś sie znieważyć Tottenham Hotspur w realu przed jakimkolwiek kibicem.
Jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat Spurs to sobie odpuść wpisywanie bredni i obrażanie innych, bo to po prostu żenujące.
Było zabawnie tylko przez chwilę-takie gadki szmatki z psycholami mogą doprowadzić tylko do eskalacje tego typu zachowań. Z pewnością bałbyś sie znieważyć Tottenham Hotspur w realu przed jakimkolwiek kibicem. Jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat Spurs to sobie odpuść wpisywanie bredni i obrażanie innych, bo to po prostu żenujące.
4 marca 2011, 20:55 [cytuj]
ej weźcie go zdejmijcie, redaktory.
ej weźcie go zdejmijcie, redaktory
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
6 marca 2011, 09:59 [cytuj]
Spotkałem dziś na lotnisku kilka cieciów z West Hamu, Demba Ba, Piquionne, Faubert i dwóch młodzików których nie jestem w stanie rozpoznać. Nie wiem gdzie wybierali się tak wczesnym porankiem, bo było około 5.30. Faubert mnie troche zmierzył wzrokiem, jak powiedziałem: "o patrz West ham wankers" nie sądziłem że usłyszy ;)
Spotkałem dziś na lotnisku kilka cieciów z West Hamu, Demba Ba, Piquionne, Faubert i dwóch młodzików których nie jestem w stanie rozpoznać. Nie wiem gdzie wybierali się tak wczesnym porankiem, bo było około 5.30. Faubert mnie troche zmierzył wzrokiem, jak powiedziałem: "o patrz West ham wankers" nie sądziłem że usłyszy ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 marca 2011, 15:11 [cytuj]
po dziś dzień nie rozumiem, dlaczego tak łatwo poddaliśmy się w walce o podpis Suareza ... to co on robi dziś z defensywą MU to futbolowa poezja ... ehh ;)
po dziś dzień nie rozumiem, dlaczego tak łatwo poddaliśmy się w walce o podpis Suareza ... to co on robi dziś z defensywą MU to futbolowa poezja ... ehh ;)
6 marca 2011, 15:23 [cytuj]
Jeżeli ktoś obawiał się o to, czy Suarez sprawdzi się w Anglii, to już ma odpowiedź. On jest stworzony do gry w Premiership ;)

Swoją drogą mecz zacny i nie tylko pod względem piłkarskim.
Jeżeli ktoś obawiał się o to, czy Suarez sprawdzi się w Anglii, to już ma odpowiedź. On jest stworzony do gry w Premiership ;) Swoją drogą mecz zacny i nie tylko pod względem piłkarskim
6 marca 2011, 16:25 [cytuj]
no ładnie dziś ośmieszał obronę Mu :)
no ładnie dziś ośmieszał obronę Mu :)
6 marca 2011, 19:01 [cytuj]
Kevin-Prince Boateng, po starciu z boiskowym rzeźnikiem w osobie Felipe Melo, wciąż skarży się na problemy zdrowotne. W obliczu takiego obrotu spraw wątpliwy jest wyjazd Ghańczyka do Londynu na mecz z Tottenhamem..
Kevin-Prince Boateng, po starciu z boiskowym rzeźnikiem w osobie Felipe Melo, wciąż skarży się na problemy zdrowotne. W obliczu takiego obrotu spraw wątpliwy jest wyjazd Ghańczyka do Londynu na mecz z Tottenhamem
7 marca 2011, 14:46 [cytuj]
Belg Frank De Bleeckere został wyznaczony do poprowadzenia środowego, rewanżowego meczu 1/8 finału Ligi Mistrzów pomiędzy Tottenhamem a Milanem. Na liniach pomagać mu będą Peter Hermans i Walter Vromans, a za bramkami ustawią się Peter Vervecken oraz Jean-Baptist Bultynck. Arbitrem technicznym będzie Luc Wouters.

Flamini ma dzisiaj urodziny. Mam nadzieję, że WHL godnie to uczci :cwaniak:

Co z Corluką? Bo z Huttonem na obronie to raczej Milan będzie stawiany jako faworyt.

Townsend wypożyczony do Millwall.
Belg Frank De Bleeckere został wyznaczony do poprowadzenia środowego, rewanżowego meczu 1/8 finału Ligi Mistrzów pomiędzy Tottenhamem a Milanem. Na liniach pomagać mu będą Peter Hermans i Walter Vromans, a za bramkami ustawią się Peter Vervecken oraz Jean-Baptist Bultynck. Arbitrem technicznym będzie Luc Wouters. Flamini ma dzisiaj urodziny. Mam nadzieję, że WHL godnie to uczci :cwaniak: Co z Corluką? Bo z Huttonem na obronie to raczej Milan będzie stawiany jako faworyt. Townsend wypożyczony do Millwall
7 marca 2011, 18:09 [cytuj]
Van Gaal zapowiedział, że po tym sezonie odchodzi z Bayernu. Szkoda, że to nie w tym roku mamy Euro, bo jeśli Harry obejmie kadrę, to ktoś taki jak Holender byłby świetnym następcą.
Van Gaal zapowiedział, że po tym sezonie odchodzi z Bayernu. Szkoda, że to nie w tym roku mamy Euro, bo jeśli Harry obejmie kadrę, to ktoś taki jak Holender byłby świetnym następcą
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
7 marca 2011, 20:04 [cytuj]
W sensie, że kiepski trener, czy że nie chciałby pracować w Tottenhamie? I pytam serio
W sensie, że kiepski trener, czy że nie chciałby pracować w Tottenhamie? I pytam serio
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
8 marca 2011, 12:37 [cytuj]
a ja mam nieodparte wrażenie, że w przypadku ewentualnego odejścia Redknappa jego następcą będzie Moyes ... oby tak się stało ;)
a ja mam nieodparte wrażenie, że w przypadku ewentualnego odejścia Redknappa jego następcą będzie Moyes ... oby tak się stało ;)
8 marca 2011, 13:30 [cytuj]
co prawda prowadze bojkot spursmanii ( do usunięcia niektórych użytkowników), ale nie mogłem sie powstrzymać. Znamy już firmę, która od 2012 wyprodukuje koszulki dla Spurs http://www.bloomberg.com/news/2011-03-08/under-armour-gets-premier-league-presence-with-tottenham-apparel-contract.html
co prawda prowadze bojkot spursmanii ( do usunięcia niektórych użytkowników), ale nie mogłem sie powstrzymać. Znamy już firmę, która od 2012 wyprodukuje koszulki dla Spurs: http://www.bloomberg.com/news/2011-03-08/under-armour-gets-premier-league-presence-with-tottenham-apparel-contract.html
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
8 marca 2011, 20:19 [cytuj]
A oto logo tej firmy :
http://jabbyburns.com/wp-content/uploads/under-armour2.jpeg

Pamięta ktoś do kiedy mamy kontrakt z Autonomy?
A oto logo tej firmy : http://jabbyburns.com/wp-content/uploads/under-armour2.jpeg Pamięta ktoś do kiedy mamy kontrakt z Autonomy?
8 marca 2011, 21:06 [cytuj]
Szczęsny po 18 minutach schodzi z boiska! Coś mu się z palcem stało.
Szczęsny po 18 minutach schodzi z boiska! Coś mu się z palcem stało
|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się