Forum dyskusyjne
30 lipca 2011, 20:53 [cytuj]
Ja niczego nie sugeruje, ale chodzi mi po głowie, że przy dużych sumach łatwiej coś skręcić na boku.
Ja niczego nie sugeruje, ale chodzi mi po głowie, że przy dużych sumach łatwiej coś skręcić na boku
30 lipca 2011, 21:19 [cytuj]
Drugi gol Lewandowskiego, tym razem dostał w prezencie, no ale był i z prezentu skorzystał
Drugi gol Lewandowskiego, tym razem dostał w prezencie, no ale był i z prezentu skorzystał:ok:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
31 lipca 2011, 00:11 [cytuj]
Bramka bramką, ale w tym Brighton to wieśniaki jakieś straszne. Ten co się najgłośniej drze, to powinien bana dostać, za te swoje "kajki
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/younes-kaboul-brighton-14167577/
Bramka bramką, ale w tym Brighton to wieśniaki jakieś straszne. Ten co się najgłośniej drze, to powinien bana dostać, za te swoje "kajki" http://www.101greatgoals.com/videodisplay/younes-kaboul-brighton-14167577/
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 lipca 2011, 11:37 [cytuj]
Wszystkie gole z Brighton, jakość telewizyjna
http://www.asiaplatetv.com/goal.php?id=5358&league=Friendly&home=Brighton&away=Tottenham
fajny gol Jake'a
Wszystkie gole z Brighton, jakość telewizyjna:)
http://www.asiaplatetv.com/goal.php?id=5358&league=Friendly&home=Brighton&away=Tottenham
fajny gol Jake'a
31 lipca 2011, 12:37 [cytuj]
Ale jakość !!!

dobrze, że ostatnio zaiwestowałem w okulary 3d do ogladania taaaakich transmisji he he
Ale jakość !!!:hejka: dobrze, że ostatnio zaiwestowałem w okulary 3d do ogladania taaaakich transmisji he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
5 sierpnia 2011, 10:18 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-europy/el-le-uefa-oglosila-podzial-na-koszyki-ciezkie-zad,1,4813713,wiadomosc.html Tottenham może trafić na Legię
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-europy/el-le-uefa-oglosila-podzial-na-koszyki-ciezkie-zad,1,4813713,wiadomosc.html Tottenham może trafić na Legię :D
Come on you Spurs!! //
Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
5 sierpnia 2011, 11:07 [cytuj]
Biorac pod uwagę formę legii we wczorajszym meczu to lepiej żeby na koguty nie trafili...Dla dobra polskiej piłki. PAOK lub Hapoel to optymalna opcja na dzien dzisiejszy. Tak czy inaczej byłoby rewelacyjnie zobaczyć na żywo...naszą młodzież ( zgodnie z deklaracją Harrego )
Biorac pod uwagę formę legii we wczorajszym meczu to lepiej żeby na koguty nie trafili...Dla dobra polskiej piłki. PAOK lub Hapoel to optymalna opcja na dzien dzisiejszy. Tak czy inaczej byłoby rewelacyjnie zobaczyć na żywo...naszą młodzież ( zgodnie z deklaracją Harrego )
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
5 sierpnia 2011, 11:25 [cytuj]
fajnie byłoby znów zobaczyć Spurs na żywo, ale przyznam, że trochę nie chcę się znów rozczarować. Jak przypomnę sobie mecz z Wisłą i nadzieję, że ją zniszczą, to gracze akurat wymyślili sobie grać przeciw Ramosowi. Teraz tzw. Europę mamy w "poważaniu" więc niczego dobrego się nie spodziewam.
fajnie byłoby znów zobaczyć Spurs na żywo, ale przyznam, że trochę nie chcę się znów rozczarować. Jak przypomnę sobie mecz z Wisłą i nadzieję, że ją zniszczą, to gracze akurat wymyślili sobie grać przeciw Ramosowi. Teraz tzw. Europę mamy w "poważaniu" więc niczego dobrego się nie spodziewam
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
5 sierpnia 2011, 11:35 [cytuj]
Jako kibic Legii i Tottenhamu wolałbym by jednak na siebie nie trafili. Tzn mogą ale w fazie grupowej, wtedy jeden mecz bym kibicował Legii a drugi Spursom
Na chwilę obecną liczę na PAOK ze względów kibicowskich, bo piłkarsko to raczej z nikim Legia nie ma szans :/
Jako kibic Legii i Tottenhamu wolałbym by jednak na siebie nie trafili. Tzn mogą ale w fazie grupowej, wtedy jeden mecz bym kibicował Legii a drugi Spursom :)
Na chwilę obecną liczę na PAOK ze względów kibicowskich, bo piłkarsko to raczej z nikim Legia nie ma szans :/
5 sierpnia 2011, 11:41 [cytuj]
Mnie ostatnio drażni polityka klubu-kwalifikujemy się do drugiego co do ważności pucharu w Europie, a włodarze jasno mówią, że wystawią rezerwy i będą szczęśliwi z odpadnięcia jak najwcześniej.Coś się niektórym w głowach poprzewracało od tej Ligi Mistrzów, w której przecież graliśmy tylko raz i raczej nie przewiduje naszego tam rezydowania. Jak dla mnie wygranie Ligi Europy byłoby bardziej pamiętne od jaiegoś tam odpadnięcia gdzieś w LM, bo że LM możemy kiedyś wygrać to nie mam złudzeń , że będzie to za mojego życia.A gadanie o top 4 czy innym sukcesie przy braku transferów to już jawna kpina.
No i co dawać Ległe, choć na Ekranas z Poniewieża czy Karpaty też się można karnąć, jak siana wystarczy.
Mnie ostatnio drażni polityka klubu-kwalifikujemy się do drugiego co do ważności pucharu w Europie, a włodarze jasno mówią, że wystawią rezerwy i będą szczęśliwi z odpadnięcia jak najwcześniej.Coś się niektórym w głowach poprzewracało od tej Ligi Mistrzów, w której przecież graliśmy tylko raz i raczej nie przewiduje naszego tam rezydowania. Jak dla mnie wygranie Ligi Europy byłoby bardziej pamiętne od jaiegoś tam odpadnięcia gdzieś w LM, bo że LM możemy kiedyś wygrać to nie mam złudzeń , że będzie to za mojego życia.A gadanie o top 4 czy innym sukcesie przy braku transferów to już jawna kpina.
No i co dawać Ległe, choć na Ekranas z Poniewieża czy Karpaty też się można karnąć, jak siana wystarczy
5 sierpnia 2011, 12:28 [cytuj]
Boyd, akurat w pucharach, drugi znaczy ostatni. Kasy z tego nie ma praktycznie żadnej, tylko kłopot. Mówisz, że byłoby to bardziej pamiętane? Ostatni finał Uefa (EL) w całości oglądałem w 2003. Mało kogo to zajmuje poza kibicami zainteresowanych drużyn, a Spurs z zeszłego sezonu LM zapamiętało sporo osób.
Boyd, akurat w pucharach, drugi znaczy ostatni. Kasy z tego nie ma praktycznie żadnej, tylko kłopot. Mówisz, że byłoby to bardziej pamiętane? Ostatni finał Uefa (EL) w całości oglądałem w 2003. Mało kogo to zajmuje poza kibicami zainteresowanych drużyn, a Spurs z zeszłego sezonu LM zapamiętało sporo osób
5 sierpnia 2011, 13:48 [cytuj]
tymczasem, borem lasem, jedziemy do Edynburga. Hearts. Nie jest źle.
tymczasem, borem lasem, jedziemy do Edynburga. Hearts. Nie jest źle
5 sierpnia 2011, 13:52 [cytuj]
swoją drogą fajne miasto. Szczerze polecam
swoją drogą fajne miasto. Szczerze polecam :ok:
COYS
5 sierpnia 2011, 13:56 [cytuj]
Trafiliśmy na najtrudniejszego z nierozstawionych. Ze względów logistycznych idealnie. Żadnego wyjazdu na Syberię ani Turcję, ale zastanawiam się, czy nasi juniorzy i rezerwy, którym Harry cały czas obieca grę w LE, dadzą radę z Hearts? Łatwo im nie będzie.
Trafiliśmy na najtrudniejszego z nierozstawionych. Ze względów logistycznych idealnie. Żadnego wyjazdu na Syberię ani Turcję, ale zastanawiam się, czy nasi juniorzy i rezerwy, którym Harry cały czas obieca grę w LE, dadzą radę z Hearts? Łatwo im nie będzie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 sierpnia 2011, 14:01 [cytuj]
Nie dadzą, to znaczy, że się nie nadają.
Nie dadzą, to znaczy, że się nie nadają
5 sierpnia 2011, 14:58 [cytuj]
Hearts to nie jest potęga. Tak sobie zaczęli sezon, ponadto stracili Lee Wallece'a, b.dobrego lewego obrońcę, nie wiem czy nie najlepszego ich piłkarza w minionym sezonie. Damy radę.
Hearts to nie jest potęga. Tak sobie zaczęli sezon, ponadto stracili Lee Wallece'a, b.dobrego lewego obrońcę, nie wiem czy nie najlepszego ich piłkarza w minionym sezonie. Damy radę
5 sierpnia 2011, 19:20 [cytuj]
Rusza nowa edycja I Know the Score (IKTS). Kto chce kontynuować zmagania, musi się od nowa "zainstalować"
Rusza nowa edycja I Know the Score (IKTS). Kto chce kontynuować zmagania, musi się od nowa "zainstalować"
5 sierpnia 2011, 19:52 [cytuj]
A co z Fantasy ? Bedzie jakas liga Spursmanii?
A co z Fantasy ? Bedzie jakas liga Spursmanii?
Come On You Spurs !
6 sierpnia 2011, 15:10 [cytuj]
Rafa złapał kontuzję w meczu z Brighton. Nie wiadomo, czy zdąży na inaugurację.
Rafa złapał kontuzję w meczu z Brighton. Nie wiadomo, czy zdąży na inaugurację
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 sierpnia 2011, 12:31 [cytuj]
Po wczorajszych zamieszkach w dzielnicy Tottenham rozważa się przełożenie meczu z Evertonem. Jak wiadomo są to może nadmierne środki ostrożności ale wczoraj było dramatycznie. źródło bbc news.
Po wczorajszych zamieszkach w dzielnicy Tottenham rozważa się przełożenie meczu z Evertonem. Jak wiadomo są to może nadmierne środki ostrożności ale wczoraj było dramatycznie. źródło bbc news