Forum dyskusyjne
7 sierpnia 2011, 16:03 [cytuj]
:kotek:
COYS
8 sierpnia 2011, 00:38 [cytuj]
z tego co udało mi się wyczytać to mecz prawdopodobnie się odbędzie, odwołano wszelkie niedzielne wycieczki po stadionie i inne tego typu pierdoły, ale starcie z Evertonem powinno się odbyć zgodnie z planem
z tego co udało mi się wyczytać to mecz prawdopodobnie się odbędzie, odwołano wszelkie niedzielne wycieczki po stadionie i inne tego typu pierdoły, ale starcie z Evertonem powinno się odbyć zgodnie z planem :)
8 sierpnia 2011, 14:14 [cytuj]
Specjalnie wstałem wcześniej, żeby obejrzeć powtórkę meczu Borussii z HSV i muszę powiedzieć że nie żałuję. Lewandowski jest genialny w tym meczu i ta jego asysta jest genialna.
Specjalnie wstałem wcześniej, żeby obejrzeć powtórkę meczu Borussii z HSV i muszę powiedzieć że nie żałuję. Lewandowski jest genialny w tym meczu i ta jego asysta jest genialna. :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 sierpnia 2011, 23:24 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
A co z Fantasy ? Bedzie jakas liga Spursmanii?
Dołączam się do pytania: z tego co pamiętam to każda liga ma jakiś kod. LFT info
Dołączam się do pytania: z tego co pamiętam to każda liga ma jakiś kod. LFT info :)
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
9 sierpnia 2011, 13:13 [cytuj]
Pienaar nie pogra do 6 tygodni.
Pienaar nie pogra do 6 tygodni
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
9 sierpnia 2011, 13:23 [cytuj]
aaa i tak nie gra. Liczyłem na niego, ale okazał się to marny zakup.
aaa i tak nie gra. Liczyłem na niego, ale okazał się to marny zakup
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
9 sierpnia 2011, 13:42 [cytuj]
Aapa mam podobne odczucia co Ty. Dodatkowo każda kontuzja przed rozpoczęciem sezonu nie nastraja optymistycznie, potem ciężko jest wejść w rytm meczowy i zgrać się z drużyną.
Aapa mam podobne odczucia co Ty. Dodatkowo każda kontuzja przed rozpoczęciem sezonu nie nastraja optymistycznie, potem ciężko jest wejść w rytm meczowy i zgrać się z drużyną
9 sierpnia 2011, 16:51 [cytuj]
raku powiedział/a:
Fantasy Premier League:
Liga Spursmanii: kod 1320127-296683
na razie mamy 5 osób
na razie mamy 5 osób :ok:
9 sierpnia 2011, 21:59 [cytuj]
Hary Kane strzelił dzisiaj hattricka w meczu Spurs XI, ale przecież mamy Pavia.
PS. Coulibaly zaliczył jedno trafienie.
Hary Kane strzelił dzisiaj hattricka w meczu Spurs XI, ale przecież mamy Pavia.
PS. Coulibaly zaliczył jedno trafienie
10 sierpnia 2011, 13:31 [cytuj]
Please do NOT post 'ITK' from the following sites
Planetfootball
Tribalfootball
Harry Hotspurs Blog
606
Football365
Vitalfootball
Football Transfers Tavern
Footballrumours
Posts containing 'ITK' from these sites will be deleted
no comments:
Please do NOT post 'ITK' from the following sites
Planetfootball
Tribalfootball
Harry Hotspurs Blog
606
Football365
Vitalfootball
Football Transfers Tavern
Footballrumours
Posts containing 'ITK' from these sites will be deleted
no comments: :milczek:
11 sierpnia 2011, 12:29 [cytuj]
Mecz z Evertonem przełożony.
Mecz z Evertonem przełożony
12 sierpnia 2011, 17:17 [cytuj]
Barca wita Fabregasa, z ciekawostek na dzisiaj.
Barca wita Fabregasa, z ciekawostek na dzisiaj
13 sierpnia 2011, 00:09 [cytuj]
Ciekawostka!!! Kto by pomyślał że ten sam koleś kuje wiekszość naszych piłkarzy!
http://www.myspace.com/tattooedhotspurs/photos/41170487#{%22ImageId%22%3A24793061}
Ciekawostka!!! Kto by pomyślał że ten sam koleś kuje wiekszość naszych piłkarzy!
http://www.myspace.com/tattooedhotspurs/photos/41170487#{%22ImageId%22%3A24793061}
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 sierpnia 2011, 22:15 [cytuj]
varba powiedział/a:
Lal Hardy, ma swoj gabinet na Muswell Hill. Czesto wypowiada sie na lamach prasy jako specjalista od tatuazu. Niestey ceny ma z kosmosu...
Lal Hardy, ma swoj gabinet na Muswell Hill. Czesto wypowiada sie na lamach prasy jako specjalista od tatuazu. Niestey ceny ma z kosmosu
14 sierpnia 2011, 13:17 [cytuj]
Część wywiadu z Harrym:
Redknapp is already facing an injury crisis ahead of the Edinburgh trip, with absentees in his midfield incurring a selection headache.
He added: "I'm struggling in that area. Jermaine Jenas is injured and so are Sandro, Steven Pienaar and Tom Huddlestone.
"At the moment, I think only Luka Modric is fit to play in midfield. On top of that William Gallas and Ledley King are also out."
Sezon się jeszcze nie zaczął a już 5 kontuzji. Co dziwne Harry nie wymienił Palaciosa. Czyżby honduranin miał jednak odejść? Może to i lepiej, Livermore dostanie szanse.
Cały wywiad:
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7100823,00.html
Część wywiadu z Harrym:
Redknapp is already facing an injury crisis ahead of the Edinburgh trip, with absentees in his midfield incurring a selection headache.
He added: "I'm struggling in that area. Jermaine Jenas is injured and so are Sandro, Steven Pienaar and Tom Huddlestone.
"At the moment, I think only Luka Modric is fit to play in midfield. On top of that William Gallas and Ledley King are also out."
Sezon się jeszcze nie zaczął a już 5 kontuzji. Co dziwne Harry nie wymienił Palaciosa. Czyżby honduranin miał jednak odejść? Może to i lepiej, Livermore dostanie szanse.
Cały wywiad:
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7100823,00.html
14 sierpnia 2011, 14:38 [cytuj]
Chciałbym zapytać czy nie można by było powiększyć Ligii Spuramanii, bo już nie ma miejsc wolnych, a dzisiaj wróciłem z wakacji i nie zapisałem się wcześniej, bo liga nie była jeszcze założona.
Chciałbym zapytać czy nie można by było powiększyć Ligii Spuramanii, bo już nie ma miejsc wolnych, a dzisiaj wróciłem z wakacji i nie zapisałem się wcześniej, bo liga nie była jeszcze założona
14 sierpnia 2011, 15:30 [cytuj]
raku powiedział/a:
Kilka miejsce w Fantasy Premier League się zwolniło

Wiesz, że chodzi mi o IKTS
Wiesz, że chodzi mi o IKTS
14 sierpnia 2011, 16:00 [cytuj]
Najwięksi drwale - Stoke właśnie grają z Chelsea i radzą sobie całkiem nieźle. Poza tym 2 graczy The Potters zeszło z boiska z powodu kontuzji - Etherrington i Delap
P.S. Woodgate w 1 składzie wyszedł i gra na swoim poziomie
Najwięksi drwale - Stoke właśnie grają z Chelsea i radzą sobie całkiem nieźle. Poza tym 2 graczy The Potters zeszło z boiska z powodu kontuzji - Etherrington i Delap :)
P.S. Woodgate w 1 składzie wyszedł i gra na swoim poziomie :P