Forum dyskusyjne
14 sierpnia 2011, 16:48 [cytuj]
raku powiedział/a:
Nie, nie wiedziałem. Sorry za informację o Fantasy Premier League

Myślałem, że specjalnie napisałeś o Fantasy Premier League, bo nie określiłem o co mi chodzi, ale jak nie to sorry
Myślałem, że specjalnie napisałeś o Fantasy Premier League, bo nie określiłem o co mi chodzi, ale jak nie to sorry:)
17 sierpnia 2011, 06:19 [cytuj]
Modric zostaje? http://www.express.co.uk/football/view/265493/Niko-Kranjcar-close-to-Sunderland-move?
17 sierpnia 2011, 13:43 [cytuj]
Maly offtop dla ludzi grajacych w Football managera.
Odpalilem sobie kilka dni temu lige francuska. Lille dokladniej. Gram pierwszy sezon. Potem drugi i dochodzi data mistrzostw europy.
Cwiercfinal mistrzostw europy Polska zwycieza(vs grecja)
Polfinal mistrzostw europy Polska zwycieza(vs niemcy)
Przed finalem z posady rezygnuje(czy tam go wywalaja) franz smuda(nie wiem dlaczego pierwszy raz widze zeby ktos przed finalem rezygnowal czy go zwalniali)
Final mistrzostw europy Polska zwycieza(vs portugalia)
Najlepszy gracz mistrzostw europy Ireneusz jelen.
W jedenastce mistrzostw europy oprocz jelenia znalazl sje jeszcze jakis krychowiak.
jak ktos chce to wrzucilem ten mecz z portugalia. Grali jak lech z belchatowem. dwa kontakty i jazda
http://www.mediafire.com/?cd5p64e88u7ljvw
Maly offtop dla ludzi grajacych w Football managera.
Odpalilem sobie kilka dni temu lige francuska. Lille dokladniej. Gram pierwszy sezon. Potem drugi i dochodzi data mistrzostw europy.
Cwiercfinal mistrzostw europy Polska zwycieza(vs grecja)
Polfinal mistrzostw europy Polska zwycieza(vs niemcy)
Przed finalem z posady rezygnuje(czy tam go wywalaja) franz smuda(nie wiem dlaczego pierwszy raz widze zeby ktos przed finalem rezygnowal czy go zwalniali)
Final mistrzostw europy Polska zwycieza(vs portugalia)
Najlepszy gracz mistrzostw europy Ireneusz jelen.
W jedenastce mistrzostw europy oprocz jelenia znalazl sje jeszcze jakis krychowiak.
jak ktos chce to wrzucilem ten mecz z portugalia. Grali jak lech z belchatowem. dwa kontakty i jazda
http://www.mediafire.com/?cd5p64e88u7ljvw
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2011, 14:35 [cytuj]
Mam od dawna international membership Tottenhamu (Spurs TV za darmo). Sezon się rozpoczął, a ja wciąż nie wiem jak oglądać Spurs TV (twierdzą, że muszę wykupić). Wie ktoś co trzeba zrobić? Zauważyłem zakładkę jakiegoś promocyjnego kodu, ale skąd go mam dostać?
Mam od dawna international membership Tottenhamu (Spurs TV za darmo). Sezon się rozpoczął, a ja wciąż nie wiem jak oglądać Spurs TV (twierdzą, że muszę wykupić). Wie ktoś co trzeba zrobić? Zauważyłem zakładkę jakiegoś promocyjnego kodu, ale skąd go mam dostać?
20 sierpnia 2011, 14:41 [cytuj]
Jakis Krychowiak - http://www.youtube.com/watch?v=mVk6TWzrPg4 :P
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
20 sierpnia 2011, 15:44 [cytuj]
Chyba w tym sezonie centralnie przegiął Wenger z ilością dzieciaków. Jenkinson, Ramsey, Frimpong, Miquel i Lansbury plus w sumie ciągle jeszcze Szczęsny i Walcott to spora przesada. Szkoda, że gramy z nimi dopiero za półtora miesiąca, bo skoro na Emirates klepie ich nawet słabiutki Liverpool, to i nam pewnie by się udało.
Chyba w tym sezonie centralnie przegiął Wenger z ilością dzieciaków. Jenkinson, Ramsey, Frimpong, Miquel i Lansbury plus w sumie ciągle jeszcze Szczęsny i Walcott to spora przesada. Szkoda, że gramy z nimi dopiero za półtora miesiąca, bo skoro na Emirates klepie ich nawet słabiutki Liverpool, to i nam pewnie by się udało
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
21 sierpnia 2011, 02:19 [cytuj]
Dokładnie. Aż boli to, że przełożyli mecz. Everton kontynuuje tradycję i sezon zaczyna fatalnie.
Dokładnie. Aż boli to, że przełożyli mecz. Everton kontynuuje tradycję i sezon zaczyna fatalnie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 sierpnia 2011, 10:16 [cytuj]
Arsenal w tym sezonie to powalczy co najwyżej o kwalifikację do Ligi Europejskiej...
Arsenal w tym sezonie to powalczy co najwyżej o kwalifikację do Ligi Europejskiej
http://wilczki.tumblr.com/
21 sierpnia 2011, 10:36 [cytuj]
Zależy. Jeśli wygrają rywalizację z Udinese to na bank ktoś do nich przyjdzie (Hazard?). Jak nie to pewnie poza młodziakami nikt nie będzie chciał. No i ciekawe co z Nasrim.
Zależy. Jeśli wygrają rywalizację z Udinese to na bank ktoś do nich przyjdzie (Hazard?). Jak nie to pewnie poza młodziakami nikt nie będzie chciał. No i ciekawe co z Nasrim
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 sierpnia 2011, 10:53 [cytuj]
A co im da Hazard kiedy oni nie maja obroncow? Podatny na kontuzje Vermalen i Djorou, slaby (zwlaszcza fizycznie) Koscielny, nieumiejacy bronic (ale niezly ofensywnie) Traore. Ok jest solidny Sagna, ale tak to juniorzy, ktorzy moga zagrac kilka niezlych meczow ale na pewno nie beda miec ustabilizowanej formy. Im potrzebny jest jakis silny fizycznie power defender typu Samba czy Cahill a tu trzeba wydac na nich gruba kase czego Wenger raczej nie lubi robic. Bez tego leca z Top4 i jestem pewien ze beda za nami w lidze.
A co im da Hazard kiedy oni nie maja obroncow? Podatny na kontuzje Vermalen i Djorou, slaby (zwlaszcza fizycznie) Koscielny, nieumiejacy bronic (ale niezly ofensywnie) Traore. Ok jest solidny Sagna, ale tak to juniorzy, ktorzy moga zagrac kilka niezlych meczow ale na pewno nie beda miec ustabilizowanej formy. Im potrzebny jest jakis silny fizycznie power defender typu Samba czy Cahill a tu trzeba wydac na nich gruba kase czego Wenger raczej nie lubi robic. Bez tego leca z Top4 i jestem pewien ze beda za nami w lidze
21 sierpnia 2011, 12:38 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=nH1yEQKC_pg&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=nH1yEQKC_pg&feature=player_embedded
21 sierpnia 2011, 15:58 [cytuj]
A Wilki na szczycie! Szykuje sie w koncu dobry sezon

SUPER DOYLE! SUPER JARVIS!
A Wilki na szczycie! Szykuje sie w koncu dobry sezon :) SUPER DOYLE! SUPER JARVIS!
25 sierpnia 2011, 19:29 [cytuj]
Różnica między potencjałem Legii i Spartaka jest ileś razy większa niż między nami i MUłami. Mimo to warszawianie dostając już 0:2 nie położyli się tak jak my przy marnym 0:1. Szkoda, że czasem wielu naszych piłkarzy zapomina o motcie naszego Klubu, może by tak wrócić do starego herbu, na którym było ono umieszczone?!
Różnica między potencjałem Legii i Spartaka jest ileś razy większa niż między nami i MUłami. Mimo to warszawianie dostając już 0:2 nie położyli się tak jak my przy marnym 0:1. Szkoda, że czasem wielu naszych piłkarzy zapomina o motcie naszego Klubu, może by tak wrócić do starego herbu, na którym było ono umieszczone?!
25 sierpnia 2011, 20:45 [cytuj]
Widzę, że się kolega podniecił. W sumie jest z czego, fajnie Legia zagrała. Jak patrzę na te puste stadiony, to dochodzę do wniosku, że cała ta LE powinna być tylko w Polsce rozgrywana. Nas to jeszcze jara, gdzie indziej maja to głęboko gdzieś.
A co do MU, to chyba błędem było takie odkrycie się po stracie gola. Najgorzej, że to błąd z serii nienauczalnych, bo jakoś nie widzę w najbliższej przyszłości możliwości pokonania MU.
Widzę, że się kolega podniecił. W sumie jest z czego, fajnie Legia zagrała. Jak patrzę na te puste stadiony, to dochodzę do wniosku, że cała ta LE powinna być tylko w Polsce rozgrywana. Nas to jeszcze jara, gdzie indziej maja to głęboko gdzieś.
A co do MU, to chyba błędem było takie odkrycie się po stracie gola. Najgorzej, że to błąd z serii nienauczalnych, bo jakoś nie widzę w najbliższej przyszłości możliwości pokonania MU
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
26 sierpnia 2011, 01:56 [cytuj]
Widzę, że niektórzy już zdążyli zapomnieć, że w zeszłym sezonie byliśmy najlepiej odrabiającą straty drużyną w lidze.
Widzę, że niektórzy już zdążyli zapomnieć, że w zeszłym sezonie byliśmy najlepiej odrabiającą straty drużyną w lidze
26 sierpnia 2011, 10:23 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Widzę, że się kolega podniecił.
Po prostu nie widziałem wcześniej meczu z MUłami i dopiero wczoraj zobaczyłem powtórkę, więc miałem na świeżo.
Zoolander powiedział/a:
Widzę, że niektórzy już zdążyli zapomnieć, że w zeszłym sezonie byliśmy najlepiej odrabiającą straty drużyną w lidze
Nie, po prostu zeszły sezon cechuje jedna ważna rzecz- że się skończył. A ten rozpoczęliśmy wykorzystani seksualnie przez pluton piechoty, bo tak określiłbym styl tej porażki. Dwumeczu z ogórkami ze Szkocji nie liczę - ani jednego zespołu w pucharach, naprawdę ktoś jeszcze traktuje tę śmieszną ligę poważnie?! Kiedyś byli niby jeszcze Celci i Rangersi, ale teraz to już jest padaka totalna! Oczywiście nie powiem, żebym płakał, miejsce drwali jest w lesie, a nie na boisku
Po prostu nie widziałem wcześniej meczu z MUłami i dopiero wczoraj zobaczyłem powtórkę, więc miałem na świeżo.
[quote=Zoolander]Widzę, że niektórzy już zdążyli zapomnieć, że w zeszłym sezonie byliśmy najlepiej odrabiającą straty drużyną w lidze