Forum dyskusyjne
22 września 2011, 20:32 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Oby te plotki się potwierdziły. Zasili się budżet na porządne transfery, a sam Pav obecnie dużo do gry nie wniesie - jest Ade a przy obecnej formie Defoe Pav pogra sobie tylko w LE. Generalnie jest zbędny
ja już pisałem, że jest niezbędny! do przynoszenia wódki!
ja już pisałem, że jest niezbędny! do przynoszenia wódki!
23 września 2011, 11:00 [cytuj]
http://www.footballbuster.com/pages/posts/redknapp--gomes-will-leave-in-january2439.php?
http://www.footballbuster.com/pages/posts/redknapp--gomes-will-leave-in-january2439.php?
23 września 2011, 19:03 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,10346195,Premier_League__Tottenham_zaoferuje_Modriciowi_podwyzke.html
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,10346195,Premier_League__Tottenham_zaoferuje_Modriciowi_podwyzke.html
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
23 września 2011, 20:35 [cytuj]
Zarobki Gallasa trochę zawyżone. Z tego co czytałem to Gallas zgodził się na zarobki w granicach 40-45 tys, dlatego że przedłużyliśmy umowę na dwa lata a nie na rok! Harry też o tym wspominał że zgodził się na obniżkę zarobków!
Zarobki Gallasa trochę zawyżone. Z tego co czytałem to Gallas zgodził się na zarobki w granicach 40-45 tys, dlatego że przedłużyliśmy umowę na dwa lata a nie na rok! Harry też o tym wspominał że zgodził się na obniżkę zarobków!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
23 września 2011, 20:44 [cytuj]
Tak podało goal.com w materiale opatrzonym notką "exclusive". W takich tematach wierzę im bardziej niż wypowiedziom trenera czy piłkarza.
Tak podało goal.com w materiale opatrzonym notką "exclusive". W takich tematach wierzę im bardziej niż wypowiedziom trenera czy piłkarza
23 września 2011, 21:51 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Nie! Romek zostań z nami. Zostań z nami! Zostań z nami! I wszyscy razem - hej!

W styczniu trzeba wyciągnąć ile się da, bo nie sądzę że ktoś zaoferuje tyle ile jest tam napisane i wykorzystać pieniądze na sprowadzenie Damiao, zanim się okaże że to "nowy Pato" w jakimś innym europejskim klubie
W styczniu trzeba wyciągnąć ile się da, bo nie sądzę że ktoś zaoferuje tyle ile jest tam napisane i wykorzystać pieniądze na sprowadzenie Damiao, zanim się okaże że to "nowy Pato" w jakimś innym europejskim klubie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
23 września 2011, 22:13 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Tak podało goal.com w materiale opatrzonym notką "exclusive". W takich tematach wierzę im bardziej niż wypowiedziom trenera czy piłkarza
Nie twierdze że historia jest nie prawdziwa, ale na temat zarobków to mogą tylko spekulować. Ja wole wierzyć ludziom z naszego klubu niż portalowi (goal.com), którego redaktorów nie znamy, a i zdarzało im się pisać bzdury!
Nie twierdze że historia jest nie prawdziwa, ale na temat zarobków to mogą tylko spekulować. Ja wole wierzyć ludziom z naszego klubu niż portalowi (goal.com), którego redaktorów nie znamy, a i zdarzało im się pisać bzdury!
23 września 2011, 23:03 [cytuj]
Ale chodzi o to, że akurat w takich tematach mają dobre dojścia i nie zdziwiłbym się, jakby po prostu widzieli listę płac. Jak na razie nie przejechałem się na ich informacjach odnośnie zarobków. A co do gadek Redknappa czy Gallasa - nie pomyślałeś może, że na przykład mówią tak, bo kibice mogliby się oburzyć, że taki emeryt tyle dostaje? Więcej niż Bale czy właśnie Luka. Btw. Redknappa czy Gallasa też nie znamy
Ale chodzi o to, że akurat w takich tematach mają dobre dojścia i nie zdziwiłbym się, jakby po prostu widzieli listę płac. Jak na razie nie przejechałem się na ich informacjach odnośnie zarobków. A co do gadek Redknappa czy Gallasa - nie pomyślałeś może, że na przykład mówią tak, bo kibice mogliby się oburzyć, że taki emeryt tyle dostaje? Więcej niż Bale czy właśnie Luka. Btw. Redknappa czy Gallasa też nie znamy;)
23 września 2011, 23:13 [cytuj]
varba powiedział/a:
Na Damiao już chyba jest za późno. Kilka większych klubów się nim interesuje.
Na Damiao już chyba jest za późno. Kilka większych klubów się nim interesuje
23 września 2011, 23:21 [cytuj]
tottenham w kulturze masowej, pierdu pierdu, zajebisty film, no i zajebisty tekst, już trochę nieaktualny, ale luz, ja tam polecam
http://www.youtube.com/watch?v=t4CGJEGTbpk
tottenham w kulturze masowej, pierdu pierdu, zajebisty film, no i zajebisty tekst, już trochę nieaktualny, ale luz, ja tam polecam:)
http://www.youtube.com/watch?v=t4CGJEGTbpk
24 września 2011, 20:23 [cytuj]
Crouch dziś zapakował gola United
Crouch dziś zapakował gola United :D
24 września 2011, 22:22 [cytuj]
mało brakowało a zapakował by więcej
mało brakowało a zapakował by więcej :P
25 września 2011, 23:29 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Ale chodzi o to, że akurat w takich tematach mają dobre dojścia i nie zdziwiłbym się, jakby po prostu widzieli listę płac. Jak na razie nie przejechałem się na ich informacjach odnośnie zarobków. A co do gadek Redknappa czy Gallasa - nie pomyślałeś może, że na przykład mówią tak, bo kibice mogliby się oburzyć, że taki emeryt tyle dostaje? Więcej niż Bale czy właśnie Luka. Btw. Redknappa czy Gallasa też nie znamy

Gallas akurat się nie wypowiadał, ale Harry ma na pewno lepsze wejścia w naszym klubie niż goal.com, bo oni według mnie nie mają żadnych wejść. Zdarzało im się pisać straszne klopsy, przez co straciłem zaufanie do ich informacji. Gallas chciał zostać w Londynie ze względu na rodzinę. Dlatego się zgodził na przejście do nas i dlatego uważam że zgodził się na obniżkę zarobków w zamian za dłuży kontrakt i stabilizacje dla jego rodziny.
Gallas akurat się nie wypowiadał, ale Harry ma na pewno lepsze wejścia w naszym klubie niż goal.com, bo oni według mnie nie mają żadnych wejść. Zdarzało im się pisać straszne klopsy, przez co straciłem zaufanie do ich informacji. Gallas chciał zostać w Londynie ze względu na rodzinę. Dlatego się zgodził na przejście do nas i dlatego uważam że zgodził się na obniżkę zarobków w zamian za dłuży kontrakt i stabilizacje dla jego rodziny
25 września 2011, 23:51 [cytuj]
Co się stało z Taarabtem, jakoś nikt już nie pisze jak bardzo żałuje że go sprzedaliśmy!?
Statystyka Kinga i Spurs:
Zwyciestwa bez Kinga w składzie 32%;
Zwyciestwa z Kingiem w składzie 75%
Różnica jest zabójcza
Co się stało z Taarabtem, jakoś nikt już nie pisze jak bardzo żałuje że go sprzedaliśmy!?
Statystyka Kinga i Spurs:
Zwyciestwa bez Kinga w składzie 32%;
Zwyciestwa z Kingiem w składzie 75%
Różnica jest zabójcza
26 września 2011, 19:55 [cytuj]
Też mam ciekawą statystyke. W mediach często mówi się że Arsenal to angielska Barca czy na Walijczyków Swanselona. Tymczasem najwięcej podań (a dokładnie 672) w ostatniej kolejce wymienili gracze... Tottenhamu

Celnych było 566 ale to także najwięcej w lidze
Też mam ciekawą statystyke. W mediach często mówi się że Arsenal to angielska Barca czy na Walijczyków Swanselona. Tymczasem najwięcej podań (a dokładnie 672) w ostatniej kolejce wymienili gracze... Tottenhamu :D Celnych było 566 ale to także najwięcej w lidze :rotfl:
27 września 2011, 14:32 [cytuj]
Lokomotiv Moscow president Olga Smorodskaya has revealed the club have been tracking the progress of Tottenham Hotspur "striker" Roman Pavlyuchenko.
Lokomotiv Moscow president Olga Smorodskaya has revealed the club have been tracking the progress of Tottenham Hotspur "striker" Roman Pavlyuchenko
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 września 2011, 17:35 [cytuj]
progress?
progress?
27 września 2011, 21:21 [cytuj]
Młodzi wygrywają z PSV. Colibobuli kolejna bramka.
http://www.nextgenseries.com/en/FixturesResultsTables/Results/Tues-27-09-11/PSV---Spurs/MatchReport
Młodzi wygrywają z PSV. Colibobuli kolejna bramka.
http://www.nextgenseries.com/en/FixturesResultsTables/Results/Tues-27-09-11/PSV---Spurs/MatchReport
29 września 2011, 19:04 [cytuj]
Rubin remisuje u siebie z PAOK. Zawsze większa szansa na pierwsze miejsce.
Rubin remisuje u siebie z PAOK. Zawsze większa szansa na pierwsze miejsce
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged