Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
12 października 2011, 13:11 [cytuj]
Pojawił się też ostatnio temat Juniora Hoiletta, któremu w czerwcu kończy się kontrakt i będzie za grosze. Co wy na to, bo jak dla mnie to może być ulepszona wersja Lennonka - szybkość, przebojowość, a w odróżnieniu od naszego jeszcze jakaś tam namiastka mózgu...
Pojawił się też ostatnio temat Juniora Hoiletta, któremu w czerwcu kończy się kontrakt i będzie za grosze. Co wy na to, bo jak dla mnie to może być ulepszona wersja Lennonka - szybkość, przebojowość, a w odróżnieniu od naszego jeszcze jakaś tam namiastka mózgu
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
12 października 2011, 14:39 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Pojawił się też ostatnio temat Juniora Hoiletta, któremu w czerwcu kończy się kontrakt i będzie za grosze. Co wy na to, bo jak dla mnie to może być ulepszona wersja Lennonka - szybkość, przebojowość, a w odróżnieniu od naszego jeszcze jakaś tam namiastka mózgu

Jak dla mnie to może być, chyba on jedyny był zagrożeniem w meczach przeciwko Blackburn, Bentley się wypalił, a Lennonowi przyda się konkurencja bo mu forma idzie w dół. Harry lubi takie okazje! Problem polega na tym że może nam się nie udać pozbyć Bentleya i Jenasa, jeden przeszedł operację kolana i już do nas wrócił. Drugi nie rozegrał jeszcze jednego meczu. W takiej sytuacji Levy może być negatywnie nastawiony na kupno nowego pomocnika!
Jak dla mnie to może być, chyba on jedyny był zagrożeniem w meczach przeciwko Blackburn, Bentley się wypalił, a Lennonowi przyda się konkurencja bo mu forma idzie w dół. Harry lubi takie okazje! Problem polega na tym że może nam się nie udać pozbyć Bentleya i Jenasa, jeden przeszedł operację kolana i już do nas wrócił. Drugi nie rozegrał jeszcze jednego meczu. W takiej sytuacji Levy może być negatywnie nastawiony na kupno nowego pomocnika!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 października 2011, 14:55 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Tu działa stare dobre powiedzenie Nie ważny rozmiar mózgu tylko portfela "Mały ale wariat";)

no chyba tylko o to może chodzić. szkoda - ja bym się jej bardziej spodobał, tylko w portfelu grosze :)
no chyba tylko o to może chodzić. szkoda - ja bym się jej bardziej spodobał, tylko w portfelu grosze :)
12 października 2011, 14:56 [cytuj]
varba powiedział/a:

dokładnie - najpierw trzeba sprzedać, żeby potem kupić, a w pomocy mamy wciąż dużo drewna
dokładnie - najpierw trzeba sprzedać, żeby potem kupić, a w pomocy mamy wciąż dużo drewna
12 października 2011, 20:44 [cytuj]
Harry o Adebayorze:

"It's a dangerous one. If he tears it badly, he has got a grade one tear if he makes a real mess of it and he could be out for six or seven weeks."

To wszystko wyglądało zbyt pięknie. Musiała się trafić kontuzja kogoś z kluczowych piłkarzy. Mam nadzieję, że Harry postawi na niski duet Rafa- Defoe. Rusek nie zasługuje nawet na ławkę.
Harry o Adebayorze: "It's a dangerous one. If he tears it badly, he has got a grade one tear if he makes a real mess of it and he could be out for six or seven weeks." To wszystko wyglądało zbyt pięknie. Musiała się trafić kontuzja kogoś z kluczowych piłkarzy. Mam nadzieję, że Harry postawi na niski duet Rafa- Defoe. Rusek nie zasługuje nawet na ławkę
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
12 października 2011, 21:23 [cytuj]
sto lat Ledley :D !
sto lat Ledley :D !
12 października 2011, 22:27 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Mam nadzieję, że Harry postawi na niski duet Rafa- Defoe. Rusek nie zasługuje nawet na ławkę

Ławka nie zasługuje na Ruska!
Ławka nie zasługuje na Ruska!
12 października 2011, 23:04 [cytuj]
Poprawka. Rusek niestety zagra, bo Rafa też wypada (jak zwykle, chciałoby się rzec).
Poprawka. Rusek niestety zagra, bo Rafa też wypada (jak zwykle, chciałoby się rzec)
13 października 2011, 10:00 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Poprawka. Rusek niestety zagra, bo Rafa też wypada (jak zwykle, chciałoby się rzec)

Hip hip huraaa! Hip hip huraaa! Hip hip huraaa! :muza:
13 października 2011, 23:12 [cytuj]
To już po zawodach.
To już po zawodach
14 października 2011, 20:04 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

Ciekawe co będziesz mówił jak nic nie strzelimy!?
Ciekawe co będziesz mówił jak nic nie strzelimy!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 października 2011, 21:03 [cytuj]
Paw w pierwszym składzie - trzeba grac na zero z tyłu i liczyc na bezbramkowy remis :)
Paw w pierwszym składzie - trzeba grac na zero z tyłu i liczyc na bezbramkowy remis :)
16 października 2011, 15:21 [cytuj]
Arsenal na swoim normalnym poziomie :D
Arsenal na swoim normalnym poziomie :D
17 października 2011, 09:46 [cytuj]
Modrić ponoć bardzo chce odejść już zimą http://www.igol.pl/article,40475.html.
A co z Kingiem wiadomo już ile będzie pauzował ?
Modrić ponoć bardzo chce odejść już zimą . http://www.igol.pl/article,40475.html. A co z Kingiem wiadomo już ile będzie pauzował ?
17 października 2011, 13:16 [cytuj]
Sprzedać tego Modrica w piz** bo już mnie denerwują te jego płacze i lamenty , niech idzie do cheslea czy gdzie tam chce i nich mu tam idzie jak najgorzej! jeszcze za nami zapłacze.
Sprzedać tego Modrica w piz** bo już mnie denerwują te jego płacze i lamenty , niech idzie do cheslea czy gdzie tam chce i nich mu tam idzie jak najgorzej! jeszcze za nami zapłacze
17 października 2011, 22:32 [cytuj]
Nie tylko sprzedać, ale wcześniej mu grabie w d... wsadzić.
Nie tylko sprzedać, ale wcześniej mu grabie w d... wsadzić
18 października 2011, 08:36 [cytuj]
transmisja meczu: Tottenham - Rubin Kazań będzie w czwartek na polsacie sport :)
http://ligaeuropejska.polsat.pl/Transmisje,2954/index.html
transmisja meczu: Tottenham - Rubin Kazań będzie w czwartek na polsacie sport :) http://ligaeuropejska.polsat.pl/Transmisje,2954/index.html
21 października 2011, 13:58 [cytuj]
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/1212/62/spurs-join-chase-poland-under-21-star?
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/1212/62/spurs-join-chase-poland-under-21-star?
|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się