Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
25 października 2011, 13:03 [cytuj]
firma produkująca odzież treningową. W Stanach nieźle się sprzedają i chyba chcą zwiększyć udziały w rynku europejskim.
Czy wyroby UA są ok, to pewnie użytkowników trzeba zapytać, podobno biegacze sobie chwalą. Designersko na razie Ameryki nie odkryli, ale może czymś nas zaskoczą.
firma produkująca odzież treningową. W Stanach nieźle się sprzedają i chyba chcą zwiększyć udziały w rynku europejskim. Czy wyroby UA są ok, to pewnie użytkowników trzeba zapytać, podobno biegacze sobie chwalą. Designersko na razie Ameryki nie odkryli, ale może czymś nas zaskoczą
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
25 października 2011, 16:14 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Designersko na razie Ameryki nie odkryli, ale może czymś nas zaskoczą

Oby nie. Jak kto za dużo kombinuje to później trzeba biegać w takich wynalazkach jak Everton czy Lyon.
Oby nie. Jak kto za dużo kombinuje to później trzeba biegać w takich wynalazkach jak Everton czy Lyon
25 października 2011, 16:21 [cytuj]
Jakościowo to niektórzy uważaja, że sa zdecydowanie ok. Z tym ,że ja firmę kojarzę raczej ze sportów walki i biegaczy etc( w sensie, że to jakiś super hiper). Słowo "kojarzę" jest kluczowe, bo ręki sobie oddać za to nie dam. Pumę i piłka sa nierozerwalne, ale UA to nowość. Chociaz podobno sponsorują Once Caldas i indywidualnie Dawsa, Zamore czy naszego bylego gk Robbo, więc widac, że się w temat wbijają. Wizualnie to co wyszukałem w necie, to szału ni ma totalnie, oczywiście jeżeli chodzi piłkę. :mysli:
Jakościowo to niektórzy uważaja, że sa zdecydowanie ok. Z tym ,że ja firmę kojarzę raczej ze sportów walki i biegaczy etc( w sensie, że to jakiś super hiper). Słowo "kojarzę" jest kluczowe, bo ręki sobie oddać za to nie dam. Pumę i piłka sa nierozerwalne, ale UA to nowość. Chociaz podobno sponsorują Once Caldas i indywidualnie Dawsa, Zamore czy naszego bylego gk Robbo, więc widac, że się w temat wbijają. Wizualnie to co wyszukałem w necie, to szału ni ma totalnie, oczywiście jeżeli chodzi piłkę. :mysli:
Kogucie życie!
25 października 2011, 18:12 [cytuj]
Ale tragedią jest to, że będzie nas sponsorowała firma, na której oficjalnej stronie prawdziwa piłka to soccer, a futbol amerykański mają czelność nazywać footballem;( No i mam nadzieję, że dołączenie do grona Once Caldas, Zamory czy Robbo nie będzie też oznaczać dołączenia w sensie sportowym:D
Ale tragedią jest to, że będzie nas sponsorowała firma, na której oficjalnej stronie prawdziwa piłka to soccer, a futbol amerykański mają czelność nazywać footballem;( No i mam nadzieję, że dołączenie do grona Once Caldas, Zamory czy Robbo nie będzie też oznaczać dołączenia w sensie sportowym:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
25 października 2011, 18:23 [cytuj]
ginola, srajki sponsorujące z połowę klubów piłkarskich też się nie pozostaje w tyl http://www.nike.com/nikeos/p/usnikefootball/en_US/?sitesrc=uslp
ginola, srajki sponsorujące z połowę klubów piłkarskich też się nie pozostaje w tyle http://www.nike.com/nikeos/p/usnikefootball/en_US/?sitesrc=uslp
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
25 października 2011, 18:40 [cytuj]
Oj przecież to taki drętwy joke był. Po prostu szczerze mówiąc nie rozumiem tego, że zawsze musimy iść pod prąd. Dobrze, że nie mamy ciuchów Tico albo Polsport, to byłoby też odważne. Bo jakoś mi się nie chcę wierzyć, że jakaś firma krzak (w sensie w Europie) dawała dużo lepsze warunki niż renomowane marki.
Oj przecież to taki drętwy joke był. Po prostu szczerze mówiąc nie rozumiem tego, że zawsze musimy iść pod prąd. Dobrze, że nie mamy ciuchów Tico albo Polsport, to byłoby też odważne. Bo jakoś mi się nie chcę wierzyć, że jakaś firma krzak (w sensie w Europie) dawała dużo lepsze warunki niż renomowane marki
25 października 2011, 20:32 [cytuj]
Dlaczego, jeśli firma chce uderzyć w rynek z przytupem. Wszyscy się już przyzwyczaili, ale wspomniane Nike też kiedyś było nowe w Europie. Dla nich takim słupem ogłoszeniowym stał się Arsenal w połowie lat 90-tych.
Dlaczego, jeśli firma chce uderzyć w rynek z przytupem. Wszyscy się już przyzwyczaili, ale wspomniane Nike też kiedyś było nowe w Europie. Dla nich takim słupem ogłoszeniowym stał się Arsenal w połowie lat 90-tych
26 października 2011, 10:36 [cytuj]
Ginola staje się PISowcem ;) wszystko co nowe i nie rodzime to złe. A wiadomo, ze szatan jest za wielką wodą :) Ja nie miałbym nic przeciwko Once Caldas. W 2004 wygrali południowoamerkańską Ligę Mistrzów.

Ginola staje się PISowcem ;) wszystko co nowe i nie rodzime to złe. A wiadomo, ze szatan jest za wielką wodą :) Ja nie miałbym nic przeciwko Once Caldas. W 2004 wygrali południowoamerkańską Ligę Mistrzów.
Kogucie życie!
26 października 2011, 10:47 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Dobrze, że nie mamy ciuchów Tico albo Polsport, to byłoby też odważne.

Fakt, to wizualnie cofnęło by nas w czasy świetności Piechniczka. Jeszcze zostaje Joma i ulubiona firma Smudy Uhlsport :tak: Do dzisiaj pamiętam jego biały golf ,tej firmy, do brązowej marynrki i niebieskich jeansów. Do kompletu białe adidaski z kolorwymi sznurowadłami :ok: Chociaż, z drugiej strony, to co ja pojmowałem jako przedstawicielstwo ludzi jeżdżących BMW i jedzących niedogotwaną biała pażoną prosto z gara (lub wyżerających skórę od golonki innym), mogło być pierwszymi oznakami nadchodzacej mody. Może jeszcze bardzo surowy styl, ale już "embrion". :X
Fakt, to wizualnie cofnęło by nas w czasy świetności Piechniczka. Jeszcze zostaje Joma i ulubiona firma Smudy Uhlsport :tak: Do dzisiaj pamiętam jego biały golf ,tej firmy, do brązowej marynrki i niebieskich jeansów. Do kompletu białe adidaski z kolorwymi sznurowadłami :ok: Chociaż, z drugiej strony, to co ja pojmowałem jako przedstawicielstwo ludzi jeżdżących BMW i jedzących niedogotwaną biała pażoną prosto z gara (lub wyżerających skórę od golonki innym), mogło być pierwszymi oznakami nadchodzacej mody. Może jeszcze bardzo surowy styl, ale już "embrion". :X
Kogucie życie!
26 października 2011, 12:21 [cytuj]
Dobra, już nie narzekam, poczekamy na to, jak będą wyglądały te koszulki. Modele z tego sezonu są słabiutkie i przebić je będzie nie za trudno. A od Uhlsport to się Pan odwal, najlepsze modele Pogoni mi się kojarzą z tą firmą, np. taki klasyk - http://www.google.pl/imgres?q=pogon+uhlsport&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&biw=1229&bih=518&tbm=isch&tbnid=9eMJRSrMqMJ_qM:&imgrefurl=http://forum.pogononline.pl/temat.php%3Fdid%3D1%26tid%3D8916%26strona%3D39&docid=FWtflQ8bkw3X6M&itg=1&imgurl=http://i40.tinypic.com/14w5biu.jpg&w=443&h=656&ei=J9-nTuaJOurQ4QSN-4HwDw&zoom=1&iact=hc&vpx=243&vpy=126&dur=1463&hovh=273&hovw=184&tx=103&ty=132&sig=116792311583094721158&page=1&tbnh=167&tbnw=133&start=0&ndsp=11&ved=1t:429,r:1,s:0
26 października 2011, 14:04 [cytuj]
Mi się akurat widzą obecne. Raczej kiepskie jest to logo samo w sobie.
Ps. Widać ,że jednak ze Smudą macie podobne upodobania :P Możesz też sobie wytlumaczyć 'oszałamiającą" liczbę sukcesów swojego klubu ;P
Mi się akurat widzą obecne. Raczej kiepskie jest to logo samo w sobie. Ps. Widać ,że jednak ze Smudą macie podobne upodobania :P Możesz też sobie wytlumaczyć 'oszałamiającą" liczbę sukcesów swojego klubu ;P
Kogucie życie!
27 października 2011, 22:00 [cytuj]
A wiedział ktoś że nasz gwiazdor ma własną strone ?

http://www.giodosantos.com/

|
A wiedział ktoś że nasz gwiazdor ma własną strone ? http://www.giodosantos.com/ |
28 października 2011, 13:34 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Możesz też sobie wytlumaczyć 'oszałamiającą" liczbę sukcesów swojego klubu ;P

To akurat łatwo wytłumaczyć trochę inaczej. Pogoń nigdy nie miała nic wspólnego ze stocznią (jak "niektóre" kluby z kopalniami, armią czy... kolejami) i dlatego partia nigdy jej nie wspierała. Btw zerwoni chcieli nawet wylansować modę na Arkonię, ale im nie wyszło. Układy z komuny przełożyły się na lata 90. Pogoń miała tylko tyle kasy, żeby kupić sobie utrzymanie (lub nie), nie mogła kupić mistrzostwa (jak jeden taki klub w 1993) czy pucharów.
To akurat łatwo wytłumaczyć trochę inaczej. Pogoń nigdy nie miała nic wspólnego ze stocznią (jak "niektóre" kluby z kopalniami, armią czy... kolejami) i dlatego partia nigdy jej nie wspierała. Btw zerwoni chcieli nawet wylansować modę na Arkonię, ale im nie wyszło. Układy z komuny przełożyły się na lata 90. Pogoń miała tylko tyle kasy, żeby kupić sobie utrzymanie (lub nie), nie mogła kupić mistrzostwa (jak jeden taki klub w 1993) czy pucharów
28 października 2011, 16:28 [cytuj]
Tak patrzysz na tą sprawę. Yhm.... Tylko widzisz kolej porównywać z innymi resortami, tak trochę ciężko - jak prześledzisz ile mogła wtedy, to zrozumiesz dlaczego kopalnianym klubom udawało się kogoś do CWKS nie oddać, a nam nie za bardzo. Aż prosi się tu przywołać casus KSP, zdławionej i stłamszonej. Zobaczy ile lat Kolejorz spedzil na drugim froncie. Ot cała wielka moc resortu. Myślę, że te korzenie leżą nawet u podwalin tego, że klub jest tak cholernie lubiany, bo koleje nigdy nie były resortem upolitycznionym, zachowując miarę tamtych lat. Przywołanie 1993 roku, trochę dziwne. Dla mnie to był przebłysk normalności w tamtych latach. Pamiętam bardzo dobrze to co się działo wtedy. Ostatnia kolejka miała byc wałkiem nad wałkami, ale nawet PZPN się pokapował, że to poszło za grubo. Z tego co kojarzę, to dosyć neutralnie, aczkolwiek krytycznie podchodziłeś do sprawy Piszczka, więc tak trochę dziwnie to wyglada, że akurat ten przekręt mniej w oczy kłuje. I tak jeszcze dla wyjaśnienia to się zapytam. Wy z Legią się kochacie w ramach tego, że oni mogli wtedy tak dużo, a wy nie za wiele?? Takie ucieleśnienie pragnień tamtych lat?? ;P Jeden wyjadacz (powiedziałbym, ze osobistość o krajowym zasięgu jezeli chodzi o kibicostwo), mi mówił (gdzieś też o tym czytalem); że sztama Pogoń -Legia też się rozpoczęła od podłożenia się, co jednej ze stron bardzo odpowiadało??:P Myśle, że wałów i wałeczków można odszukać wszędzie calkiem dużo :P
Tak patrzysz na tą sprawę. Yhm.... Tylko widzisz kolej porównywać z innymi resortami, tak trochę ciężko - jak prześledzisz ile mogła wtedy, to zrozumiesz dlaczego kopalnianym klubom udawało się kogoś do CWKS nie oddać, a nam nie za bardzo. Aż prosi się tu przywołać casus KSP, zdławionej i stłamszonej. Zobaczy ile lat Kolejorz spedzil na drugim froncie. Ot cała wielka moc resortu. Myślę, że te korzenie leżą nawet u podwalin tego, że klub jest tak cholernie lubiany, bo koleje nigdy nie były resortem upolitycznionym, zachowując miarę tamtych lat. Przywołanie 1993 roku, trochę dziwne. Dla mnie to był przebłysk normalności w tamtych latach. Pamiętam bardzo dobrze to co się działo wtedy. Ostatnia kolejka miała byc wałkiem nad wałkami, ale nawet PZPN się pokapował, że to poszło za grubo. Z tego co kojarzę, to dosyć neutralnie, aczkolwiek krytycznie podchodziłeś do sprawy Piszczka, więc tak trochę dziwnie to wyglada, że akurat ten przekręt mniej w oczy kłuje. I tak jeszcze dla wyjaśnienia to się zapytam. Wy z Legią się kochacie w ramach tego, że oni mogli wtedy tak dużo, a wy nie za wiele?? Takie ucieleśnienie pragnień tamtych lat?? ;P Jeden wyjadacz (powiedziałbym, ze osobistość o krajowym zasięgu jezeli chodzi o kibicostwo), mi mówił (gdzieś też o tym czytalem); że sztama Pogoń -Legia też się rozpoczęła od podłożenia się, co jednej ze stron bardzo odpowiadało??:P Myśle, że wałów i wałeczków można odszukać wszędzie calkiem dużo :P
Kogucie życie!
29 października 2011, 15:40 [cytuj]
ale wynik Chelsea 3 - 5 Arsenal ;/
29 października 2011, 15:51 [cytuj]
Ależ Lewandowski zajebał w słupek a mogła być bramka w 3 minucie, szkoda bo świetnie się zastawił i praktycznie sam wypracował sobie dobrą sytuację!
Ależ Lewandowski zajebał w słupek a mogła być bramka w 3 minucie, szkoda bo świetnie się zastawił i praktycznie sam wypracował sobie dobrą sytuację!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 października 2011, 15:54 [cytuj]
qas1993 powiedział/a:

Dla Tottenhamu to fantastyczny wynik. Arsenal nadal jest za nami w tabeli, do Chelsea tracimy zaledwie 3 pkt, a mamy dwa mecze mniej na koncie od obu tych drużyn ...
Dla Tottenhamu to fantastyczny wynik. Arsenal nadal jest za nami w tabeli, do Chelsea tracimy zaledwie 3 pkt, a mamy dwa mecze mniej na koncie od obu tych drużyn
29 października 2011, 16:29 [cytuj]
QPR trzeba ograć nawet skromne 1:0 i znów w górę w tabeli. Dla nas lepiej że Chelsea potknęła się z analami bo my mamy szansę ich wyprzedzić tylko niech anale już nic więcej nie wygrywają w tym sezonie 8)
QPR trzeba ograć nawet skromne 1:0 i znów w górę w tabeli. Dla nas lepiej że Chelsea potknęła się z analami bo my mamy szansę ich wyprzedzić tylko niech anale już nic więcej nie wygrywają w tym sezonie 8)
29 października 2011, 16:34 [cytuj]
Polski gol dla Borussi, ale nie Lewandowski tylko Piszczek strzela bramkę do szatni.:brawo:
Polski gol dla Borussi, ale nie Lewandowski tylko Piszczek strzela bramkę do szatni.:brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się