Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
27 września 2010, 17:27 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Gascoigne-wraca-do-pilki-Wielkie-wyzwanie,wid,12704182,wiadomosc.html
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Gascoigne-wraca-do-pilki-Wielkie-wyzwanie,wid,12704182,wiadomosc.html
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
29 września 2010, 19:20 [cytuj]
http://thebusbyway.com/2010/09/29/photo-arsenal-fans-tattoo-fail/?
http://thebusbyway.com/2010/09/29/photo-arsenal-fans-tattoo-fail/?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 września 2010, 19:59 [cytuj]
Racja Paweł można by rzec : W Tottenhamie środkowych obrońców nigdy za wiele.
Racja Paweł można by rzec : W Tottenhamie środkowych obrońców nigdy za wiele
29 września 2010, 21:41 [cytuj]
http://sport.interia.pl/raport/transfery/news/rewolucja-na-pilkarskim-rynku-transferowym,1538241
http://sport.interia.pl/raport/transfery/news/rewolucja-na-pilkarskim-rynku-transferowym,1538241
30 września 2010, 20:56 [cytuj]
Podobno Wolfsburg chce kupić naszego Garetha i tak się zastanawiam, czy wymiana Bale - Dżeko nie opłacałaby się nam. W końcu na lewej mamy Lukę, który przy VDV w środku zanika i Niko, którego obecnie mi szkoda, bo grać potrafi. Zyskalibyśmy wreszcie prawdziwego napastnika "robiącego różnicę" i skończyłby się problem zabawy w chowanego naszych napastników.

Z drugiej strony, nie chcę widzieć Bale'a w innej koszulce niż z kogutem. Właśnie jego ogląda się teraz najprzyjemniej i jeszcze jeśli sobie przypomnę gola z Chelsea...nie, nie opłaca się. Garetha nikt nam nie ruszy...:nie:
Podobno Wolfsburg chce kupić naszego Garetha i tak się zastanawiam, czy wymiana Bale - Dżeko nie opłacałaby się nam. W końcu na lewej mamy Lukę, który przy VDV w środku zanika i Niko, którego obecnie mi szkoda, bo grać potrafi. Zyskalibyśmy wreszcie prawdziwego napastnika "robiącego różnicę" i skończyłby się problem zabawy w chowanego naszych napastników. Z drugiej strony, nie chcę widzieć Bale'a w innej koszulce niż z kogutem. Właśnie jego ogląda się teraz najprzyjemniej i jeszcze jeśli sobie przypomnę gola z Chelsea...nie, nie opłaca się. Garetha nikt nam nie ruszy...:nie:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 września 2010, 22:39 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Podobno Wolfsburg chce kupić naszego Garetha i tak się zastanawiam, czy wymiana Bale - Dżeko nie opłacałaby się nam
.
.
.
Z drugiej strony, nie chcę widzieć Bale'a w innej koszulce niż z kogutem. Właśnie jego ogląda się teraz najprzyjemniej i jeszcze jeśli sobie przypomnę gola z Chelsea...nie, nie opłaca się. Garetha nikt nam nie ruszy...:nie:

no stary już na ciebie krucjatę wyprawiałem, co za herezje, i to jeszcze na Spursmanii! Bój się Koguta, Zoolander! :nerwus:
no stary już na ciebie krucjatę wyprawiałem, co za herezje, i to jeszcze na Spursmanii! Bój się Koguta, Zoolander! :nerwus:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
30 września 2010, 23:16 [cytuj]
Przepraszam ;(

Jestem tylko człowiekiem, miałem chwilę zwątpienia, ale ta słabość może mnie tylko wzmocnić. Było prawie późno, dopiero się obudziłem i taki głupi pomysł przyszedł mi do głowy...już nie będę ;(
Przepraszam ;( Jestem tylko człowiekiem, miałem chwilę zwątpienia, ale ta słabość może mnie tylko wzmocnić. Było prawie późno, dopiero się obudziłem i taki głupi pomysł przyszedł mi do głowy...już nie będę ;(
1 października 2010, 14:39 [cytuj]
KPB: My personality is more Ghanaian, as I’m always happy and smiling. The German side also comes through in my organisation and discipline.

Ciekawe co na to sami Niemcy?
KPB: My personality is more Ghanaian, as I’m always happy and smiling. The German side also comes through in my organisation and discipline. Ciekawe co na to sami Niemcy?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
3 października 2010, 17:18 [cytuj]
Umiejętności aktorskie naszych piłkarzy, o losie! Przynajmniej Ginola się rozerwał! :rotfl:http://www.goal.com/en/news/3194/video/2010/10/03/2148459/video-david-ginola-gets-blown-up-in-a-violent-tottenham
Umiejętności aktorskie naszych piłkarzy, o losie! Przynajmniej Ginola się rozerwał! :rotfl: http://www.goal.com/en/news/3194/video/2010/10/03/2148459/video-david-ginola-gets-blown-up-in-a-violent-tottenham
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 października 2010, 21:19 [cytuj]
eee fajne, Radiohead na koniec.
eee fajne, Radiohead na koniec
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 października 2010, 00:01 [cytuj]
Harry Redknapp nie wymaga specjalnej diety od swoich zawodników. Piłkarze mogą jeść ile chcą, o ile nie wpływa to negatywnie na ich postawę na boisku.

Za kadencji Juande Ramosa Tom Huddlestone zmuszony został do przejścia na ścisłą dietę, a i tak nie zyskał uznania w oczach hiszpańskiego trenera. Zupełnie inaczej wygląda sytuacja pod rządami Redknappa. Defensywny pomocnik został zwolniony z dietetycznego jedzenia i ma pewne miejsce w pierwszej jedenastce "Spurs" - Dokarmiam go jeszcze po treningach - żartuje menedżer Tottenhamu - Zawsze byłem zdania, że jeśli dobrze grasz w piłkę to nie ma znaczenia co i ile jesz. Widziałem zawodników, którzy raczyli się stekiem z frytkami dwie godziny przed meczem. Dobrze, że mamy w klubie dietetyków, ale to, że jesz sałatę nie sprawi, że zaczniesz lepiej grać w piłkę - zakończył Redknapp.
Harry Redknapp nie wymaga specjalnej diety od swoich zawodników. Piłkarze mogą jeść ile chcą, o ile nie wpływa to negatywnie na ich postawę na boisku. Za kadencji Juande Ramosa Tom Huddlestone zmuszony został do przejścia na ścisłą dietę, a i tak nie zyskał uznania w oczach hiszpańskiego trenera. Zupełnie inaczej wygląda sytuacja pod rządami Redknappa. Defensywny pomocnik został zwolniony z dietetycznego jedzenia i ma pewne miejsce w pierwszej jedenastce "Spurs" - Dokarmiam go jeszcze po treningach - żartuje menedżer Tottenhamu - Zawsze byłem zdania, że jeśli dobrze grasz w piłkę to nie ma znaczenia co i ile jesz. Widziałem zawodników, którzy raczyli się stekiem z frytkami dwie godziny przed meczem. Dobrze, że mamy w klubie dietetyków, ale to, że jesz sałatę nie sprawi, że zaczniesz lepiej grać w piłkę - zakończył Redknapp
4 października 2010, 00:23 [cytuj]
"Dobrze, że mamy w klubie dietetyków, ale to, że jesz sałatę nie sprawi, że zaczniesz lepiej grać w piłkę" - mistrz świata :D

Z mojego punktu widzenia ma rację, już jeden trener próbował w ten sposób "uszczęśliwiać" naszą drużynę i gdyby nikt nie powiedział STOP to kto wie czy nie skończylibyśmy w Championship. Gołym okiem widać, że naszym zawodnikom jest po prostu dobrze z Redknappem, odpowiadają im jego metody, jego warsztat. Niech jedzą co chcą, aczkolwiek o pewnych granicach i umiarze po prostu trzeba pamiętać.
"Dobrze, że mamy w klubie dietetyków, ale to, że jesz sałatę nie sprawi, że zaczniesz lepiej grać w piłkę" - mistrz świata :D Z mojego punktu widzenia ma rację, już jeden trener próbował w ten sposób "uszczęśliwiać" naszą drużynę i gdyby nikt nie powiedział STOP to kto wie czy nie skończylibyśmy w Championship. Gołym okiem widać, że naszym zawodnikom jest po prostu dobrze z Redknappem, odpowiadają im jego metody, jego warsztat. Niech jedzą co chcą, aczkolwiek o pewnych granicach i umiarze po prostu trzeba pamiętać
4 października 2010, 12:07 [cytuj]
oby do końca sezonu dociągnęli :D
oby do końca sezonu dociągnęli :D
5 października 2010, 13:06 [cytuj]
Gareth Bale został ogłoszony najlepszym walijskim piłkarzem w 2010 roku.
Gareth Bale został ogłoszony najlepszym walijskim piłkarzem w 2010 roku
5 października 2010, 14:29 [cytuj]
Chyba pierwszy raz od kilkunastu lat nie jest nim Giggs.
Chyba pierwszy raz od kilkunastu lat nie jest nim Giggs
5 października 2010, 16:35 [cytuj]
http://www.wearetottenham.net/blogs/mike-hunt/134-dear-luis-fabiano-just-f-off Zajebisty blog koleś nie owija w bawełne. I jeszcze ten filmik. Fabiano biję jak baba :rotfl:
http://www.wearetottenham.net/blogs/mike-hunt/134-dear-luis-fabiano-just-f-off Zajebisty blog koleś nie owija w bawełne. I jeszcze ten filmik. Fabiano biję jak baba :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 października 2010, 20:17 [cytuj]
Jak poinformowała włoska gazeta - "Il Corriere dello Sport" zawodnikiem Juventusu będzie od przyszłego sezonu grający obecnie w Wolfsburgu Bośniak Edin Dżeko. Nowy piłkarz kosztował "Starą Damę" 30 milionów euro.

Piłkarz reprezentacji Rosji Roman Pawliuczenko nie zagra w dwóch najbliższych meczach eliminacji mistrzostw Europy 2012 roku - z Irlandią i Macedonią. Powodem jest kontuzja kostki.

Gareth Bale jest kolejnym celem Manchesteru United, po tym jak klub nie zdołał ściągną gwiazdy Tottenhamu tego lata. Walijski skrzydłowy wyceniany jest na 30 milionów funtów.
Jak poinformowała włoska gazeta - "Il Corriere dello Sport" zawodnikiem Juventusu będzie od przyszłego sezonu grający obecnie w Wolfsburgu Bośniak Edin Dżeko. Nowy piłkarz kosztował "Starą Damę" 30 milionów euro. Piłkarz reprezentacji Rosji Roman Pawliuczenko nie zagra w dwóch najbliższych meczach eliminacji mistrzostw Europy 2012 roku - z Irlandią i Macedonią. Powodem jest kontuzja kostki. Gareth Bale jest kolejnym celem Manchesteru United, po tym jak klub nie zdołał ściągną gwiazdy Tottenhamu tego lata. Walijski skrzydłowy wyceniany jest na 30 milionów funtów
5 października 2010, 21:58 [cytuj]
Według serwisu goal.com Defoe może wrócić do składu naszej drużyny na rewanżowe spotkanie z Twente (7 grudnia) ;>
Według serwisu goal.com Defoe może wrócić do składu naszej drużyny na rewanżowe spotkanie z Twente (7 grudnia) ;>
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się