Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
6 października 2010, 16:36 [cytuj]
w środę 20 października mecz Tottenhamu z Interem zostanie pokazany w telewizji Polsat :)
w środę 20 października mecz Tottenhamu z Interem zostanie pokazany w telewizji Polsat :)
6 października 2010, 19:54 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

serio? zajebiście! :D wreszcie pobłogosławili mnie, kablówkowiczowi bez satelity :brawo:
serio? zajebiście! :D wreszcie pobłogosławili mnie, kablówkowiczowi bez satelity :brawo:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
6 października 2010, 19:55 [cytuj]
ku*wa będę wtedy na wycieczce klasowej ......... ;(
ku*wa będę wtedy na wycieczce klasowej ......... ;(
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
6 października 2010, 21:00 [cytuj]
Polsat na pewno będzie w autobusie lub w ubogim pokoju z telewizorem ;)
Polsat na pewno będzie w autobusie lub w ubogim pokoju z telewizorem ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 października 2010, 12:14 [cytuj]
Taaa... Kumpel z mieszkania przywiózł 32-calowy telewizor z domu,a a na nimm tylko dwójka... Więc zamiast meczu obejrzę sobie znowu jakieś 'barwy wymiotów' czy coś w tym stylu:glupek:
Taaa... Kumpel z mieszkania przywiózł 32-calowy telewizor z domu,a a na nimm tylko dwójka... Więc zamiast meczu obejrzę sobie znowu jakieś 'barwy wymiotów' czy coś w tym stylu:glupek:
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
8 października 2010, 17:06 [cytuj]
Kolejny klub zgłasza się po Karima Benzemę. Jak podaje serwis Goal.com francuskiego napastnika zapragnął mieć w swoim zespole Harry Redknapp, menadżer Tottenhamu Londyn. Klub z Premier League jest w stanie zapłacić za Benzemę 25 milionów funtów.
Kolejny klub zgłasza się po Karima Benzemę. Jak podaje serwis Goal.com francuskiego napastnika zapragnął mieć w swoim zespole Harry Redknapp, menadżer Tottenhamu Londyn. Klub z Premier League jest w stanie zapłacić za Benzemę 25 milionów funtów
9 października 2010, 22:36 [cytuj]
Niko właśnie strzelił 2 gole Izraelowi, a mecz jeszcze trwa. Może uda się hattrick...:cwaniak:
Niko właśnie strzelił 2 gole Izraelowi, a mecz jeszcze trwa. Może uda się hattrick...:cwaniak:
9 października 2010, 23:23 [cytuj]
Hehe oglądal ktos z was tzw. trzecim okiem mecz politycy vs gwiazdy tvn? Akurat na laptopie działałem i robiłem rzeczy do pracy wiec i tv mialem włączony na ten mecz. No powiem ze bramka Olejniczaka i tego freestylera Golonki naprawde konkretna . Zwlaszcza ze jak na amatorów to naprawde technicznie ładne strzały. A pan poseł Neumann strzelając gola w polu karnym zachował sie naprawde niczym spryciula VdV. Brawo. O wiele lepszy byl ten mecz niz mecz C+ z Kosą Konstancin.
Hehe oglądal ktos z was tzw. trzecim okiem mecz politycy vs gwiazdy tvn? Akurat na laptopie działałem i robiłem rzeczy do pracy wiec i tv mialem włączony na ten mecz. No powiem ze bramka Olejniczaka i tego freestylera Golonki naprawde konkretna . Zwlaszcza ze jak na amatorów to naprawde technicznie ładne strzały. A pan poseł Neumann strzelając gola w polu karnym zachował sie naprawde niczym spryciula VdV. Brawo. O wiele lepszy byl ten mecz niz mecz C+ z Kosą Konstancin
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
10 października 2010, 00:10 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

No Niko chyba w formie może warto dać mu szansę się pokazać, skoro Lennon uraz pleców!
No Niko chyba w formie może warto dać mu szansę się pokazać, skoro Lennon uraz pleców!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 października 2010, 19:25 [cytuj]
Pomocnik Tottenhamu - Rafael van der Vaart - wyznał, że gdyby Arsene Wenger poważnie interesował się jego pozyskaniem, to ten nie wahałby się nad opuszczeniem Realu Madryt i zasileniem ekipy Kanonierów. Utalentowany Holender, który został zakupiony latem za 8 mln funtów, zdobył cztery bramki w swoich pierwszych sześciu występach dla Spurs.
Pomocnik Tottenhamu - Rafael van der Vaart - wyznał, że gdyby Arsene Wenger poważnie interesował się jego pozyskaniem, to ten nie wahałby się nad opuszczeniem Realu Madryt i zasileniem ekipy Kanonierów. Utalentowany Holender, który został zakupiony latem za 8 mln funtów, zdobył cztery bramki w swoich pierwszych sześciu występach dla Spurs
12 października 2010, 21:55 [cytuj]
Bejl i Niko strzelają.
Bejl i Niko strzelają
14 października 2010, 20:32 [cytuj]
http://angielskapilka.com/news/gomes,chce,nawiazac,ze,spurs,do,sukcesow,psv,77ed1700af7573103b1b4ba6ce1f5e96.html?

Tutaj ciekawy wywiad z naszą Ośmiornicą :D
http://angielskapilka.com/news/gomes,chce,nawiazac,ze,spurs,do,sukcesow,psv,77ed1700af7573103b1b4ba6ce1f5e96.html? Tutaj ciekawy wywiad z naszą Ośmiornicą :D
14 października 2010, 21:13 [cytuj]
Alan Sugar został uznany za 5. najgorszego właściciela w historii Premier League, m.in za zwolnienie Venablesa.
Alan Sugar został uznany za 5. najgorszego właściciela w historii Premier League, m.in za zwolnienie Venablesa
15 października 2010, 22:39 [cytuj]
Podczas meczu Ligi Mistrzów UEFA, pomiędzy Interem Mediolan a Tottenhamem Hotspur, kibice Kogutów nie będą mogli wnosić na Stadio Giuseppe Meazza flag z symbolem Gwiazdy Dawida. Taką decyzję podjęła włoska policja w Mediolanie.
Podczas meczu Ligi Mistrzów UEFA, pomiędzy Interem Mediolan a Tottenhamem Hotspur, kibice Kogutów nie będą mogli wnosić na Stadio Giuseppe Meazza flag z symbolem Gwiazdy Dawida. Taką decyzję podjęła włoska policja w Mediolanie
15 października 2010, 23:39 [cytuj]
Nic nowego. W Krakowie też tak było i na SB też. Inter chyba ma jakieś konszachty z Lazio więc w sumie nic dziwnego.
Nic nowego. W Krakowie też tak było i na SB też. Inter chyba ma jakieś konszachty z Lazio więc w sumie nic dziwnego
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
17 października 2010, 14:26 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/kontuzja-obroncy-tottenhamu,1,3736059,wiadomosc.html
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/kontuzja-obroncy-tottenhamu,1,3736059,wiadomosc.html
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
18 października 2010, 00:45 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Pomocnik Tottenhamu - Rafael van der Vaart - wyznał, że gdyby Arsene Wenger poważnie interesował się jego pozyskaniem, to ten nie wahałby się nad opuszczeniem Realu Madryt i zasileniem ekipy Kanonierów. Utalentowany Holender, który został zakupiony latem za 8 mln funtów, zdobył cztery bramki w swoich pierwszych sześciu występach dla Spurs

ee źródło? jesli to prawda to na miejscu VdV bym zamknął mordę i sie nie odzywał. Nie chce mi sie wierzyc zeby gadal takie rzeczy chociazby z tego powodu ze jest profesjonalistą i nawet jesli tak mysli to powinien to przemilczec (w koncu mysli nie stanowią przestępstwa jak to juz słusznie stwierdzili starożytni prawnicy rzymscy).
ee źródło? jesli to prawda to na miejscu VdV bym zamknął mordę i sie nie odzywał. Nie chce mi sie wierzyc zeby gadal takie rzeczy chociazby z tego powodu ze jest profesjonalistą i nawet jesli tak mysli to powinien to przemilczec (w koncu mysli nie stanowią przestępstwa jak to juz słusznie stwierdzili starożytni prawnicy rzymscy)
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
18 października 2010, 11:21 [cytuj]
Ale to było jak on grał jeszcze w Realu , więc nie wiem o co się czepiać ,on nawet niewiedział pewnie czy wogóle odejdzie wtedy.
Ale to było jak on grał jeszcze w Realu , więc nie wiem o co się czepiać ,on nawet niewiedział pewnie czy wogóle odejdzie wtedy
19 października 2010, 14:36 [cytuj]
Jermaine Jenas mogący w przeszłości grać w barwach Interu Mediolan, nie zagra przeciwko mistrzom Włoch w środowym spotkaniu. Pomocnika Tottenhamu wyeliminowała kontuzja.
Jermaine Jenas mogący w przeszłości grać w barwach Interu Mediolan, nie zagra przeciwko mistrzom Włoch w środowym spotkaniu. Pomocnika Tottenhamu wyeliminowała kontuzja
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się