Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Spamparam
19 października 2010, 22:19 [cytuj]
a jednak włoska policja zaprzeczyła jakoby miała zabronić wnoszenie flag z "gwiazdą Dawida" Jak widać żydowskie lobby ma się całkiem dobrze :plotki: (żeby to nie zabrzmiało teraz jakoś antysemitowskie)
a jednak włoska policja zaprzeczyła jakoby miała zabronić wnoszenie flag z "gwiazdą Dawida" Jak widać żydowskie lobby ma się całkiem dobrze :plotki: (żeby to nie zabrzmiało teraz jakoś antysemitowskie)
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
20 października 2010, 14:31 [cytuj]
Po meczu z Interem HR ma rozmawiać z Levym o Rooneyu :rotfl:
Po meczu z Interem HR ma rozmawiać z Levym o Rooneyu :rotfl:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 października 2010, 19:29 [cytuj]
PSV 10:0 Feyenoord :szok:
PSV 10:0 Feyenoord :szok:
28 października 2010, 19:57 [cytuj]
cóż pod względem ilości strzałów w PL jesteśmy na drugim miejscu jak dotąd (113) i wyprzedzają nas tylko armatki o ile dobrze spojrzałem
cóż pod względem ilości strzałów w PL jesteśmy na drugim miejscu jak dotąd (113) i wyprzedzają nas tylko armatki o ile dobrze spojrzałem
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
28 października 2010, 20:11 [cytuj]
A skuteczność strzałów 10% ;)
A skuteczność strzałów 10% ;)
3 listopada 2010, 16:52 [cytuj]
Damien Comolli został zatrudniony w Liverpoolu jako dyrektor ds. strategii piłkarskich ;)
Damien Comolli został zatrudniony w Liverpoolu jako dyrektor ds. strategii piłkarskich ;)
3 listopada 2010, 21:58 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Właśnie miałem o tym pisać ;)
Właśnie miałem o tym pisać ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 listopada 2010, 22:42 [cytuj]
a teraz troche coś w stylu "Gala" lub Życie na gorąco" wywiad z naszym Gareciątkiem, o młodości, o Cardiff, o Southampton, i o tym że był za chudy zeby grać w rugby, no i uwaga: w przeciwienstwie do piłkarzy rodem z Wysp w ogóle nie pije alkoholu:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:9RwFZVYPI1AJ:www.espnstar.com/football/premier-league/news/detail/item486919/Talking-Point:-Gareth-Bale/+gareth+bale+sister&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl

a tu Gareth ze swoją lalą na imprezie urodzinowej u Theo Walcott'a (mam nadzieje ze mu wrzucił zdechłą muchę do herbatki):
a teraz troche coś w stylu "Gala" lub Życie na gorąco" wywiad z naszym Gareciątkiem, o młodości, o Cardiff, o Southampton, i o tym że był za chudy zeby grać w rugby, no i uwaga: w przeciwienstwie do piłkarzy rodem z Wysp w ogóle nie pije alkoholu: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:9RwFZVYPI1AJ:www.espnstar.com/football/premier-league/news/detail/item486919/Talking-Point:-Gareth-Bale/+gareth+bale+sister&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl a tu Gareth ze swoją lalą na imprezie urodzinowej u Theo Walcott'a (mam nadzieje ze mu wrzucił zdechłą muchę do herbatki):
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
4 listopada 2010, 12:15 [cytuj]
ostra wiadomość: Comolli dyrektorem w L'pool!
ostra wiadomość: Comolli dyrektorem w L'pool!
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 listopada 2010, 15:15 [cytuj]
Własnie sobie czytam, że Clattenburg (czy jak on tam ma) nie popisał się w meczu Auxerre z Ajaxem i zaliczył gola z perfidnego spalonego...
Własnie sobie czytam, że Clattenburg (czy jak on tam ma) nie popisał się w meczu Auxerre z Ajaxem i zaliczył gola z perfidnego spalonego
4 listopada 2010, 17:48 [cytuj]
Ten Webba był ordynarniejszy. Fajnie Murinho zareagował.
Ten Webba był ordynarniejszy. Fajnie Murinho zareagował
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
7 listopada 2010, 23:02 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8627999,Jaskiniowiec_w_Lidze_Mistrzow.html
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8627999,Jaskiniowiec_w_Lidze_Mistrzow.html
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
8 listopada 2010, 13:18 [cytuj]
Angielski dziennik "The Sun" doniósł, iż menadżer Arsenalu Londyn, Arsene Wenger od ponad dwóch lat ma w Paryżu kochankę, 39-letnią Sonię Tatar - byłą kelnerkę, a obecnie hip-hopową piosenkarkę.
Angielski dziennik "The Sun" doniósł, iż menadżer Arsenalu Londyn, Arsene Wenger od ponad dwóch lat ma w Paryżu kochankę, 39-letnią Sonię Tatar - byłą kelnerkę, a obecnie hip-hopową piosenkarkę
8 listopada 2010, 13:44 [cytuj]
A ja artykuł Steca skomentuję tak - ot, takie standardowe stecowanie. Kiedyś dawałem się często na to nabrać, teraz widzę, jaka jest jego znajomość tematu. Gwarantuję, że, oprócz tego sezonu, nie widział Spurs pod wodzą Redknappa więcej niż trzy razy. Coś tam przeczytał, coś tam zobaczył w Sport+ i już mamy kolejny temat, w którym Rafałek jest specem:blee:
A ja artykuł Steca skomentuję tak - ot, takie standardowe stecowanie. Kiedyś dawałem się często na to nabrać, teraz widzę, jaka jest jego znajomość tematu. Gwarantuję, że, oprócz tego sezonu, nie widział Spurs pod wodzą Redknappa więcej niż trzy razy. Coś tam przeczytał, coś tam zobaczył w Sport+ i już mamy kolejny temat, w którym Rafałek jest specem:blee:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
8 listopada 2010, 14:14 [cytuj]
Widzę ginola, że jesteś cięty na Steca. Ale tak konkretnie, to co źle napisał? Jeśli wszystko się zgadza i do tego potrzebował kilka meczy i coś przeczytać, to raczej by pokazywało, ze coś się jednak zna. Poza tym fajnie pisze, mnie tam odpowiada. Ogólnie teraz taka moda, jak to Wyborcza się nie zna i ogólnie poltyka "mamy cię". Ty np. polecasz weszło. A moim zdaniem to weszło to straszna wiocha. Do tego nie podpisują swoich tekstów więc to już wiocha do kwadratu i zerowy poziom profesjonalizmu.
Widzę ginola, że jesteś cięty na Steca. Ale tak konkretnie, to co źle napisał? Jeśli wszystko się zgadza i do tego potrzebował kilka meczy i coś przeczytać, to raczej by pokazywało, ze coś się jednak zna. Poza tym fajnie pisze, mnie tam odpowiada. Ogólnie teraz taka moda, jak to Wyborcza się nie zna i ogólnie poltyka "mamy cię". Ty np. polecasz weszło. A moim zdaniem to weszło to straszna wiocha. Do tego nie podpisują swoich tekstów więc to już wiocha do kwadratu i zerowy poziom profesjonalizmu
8 listopada 2010, 16:02 [cytuj]
eee nie mówię, że teak dokładnie było, ale tekst był. Tu przypomina o tym Independen http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/steak-and-kidney-pie-its-crucial-to-redknapps-recipe-for-success-2095323.html
eee nie mówię, że teak dokładnie było, ale tekst był. Tu przypomina o tym Independent http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/steak-and-kidney-pie-its-crucial-to-redknapps-recipe-for-success-2095323.html
8 listopada 2010, 16:45 [cytuj]
ale się czepiacie
ale się czepiacie
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się