Forum dyskusyjne
6 grudnia 2010, 20:49 [cytuj]
http://gramyzsercem.futbolowo.pl/gramyzsercem/news,733951,zaproszenia-druzyn-juz-wkrotce.html
K****a to był hardzior....Zgłaszamy się w tym roku aby spędzić weekend w hotelu ze spa?
http://gramyzsercem.futbolowo.pl/gramyzsercem/news,733951,zaproszenia-druzyn-juz-wkrotce.html
K****a to był hardzior....Zgłaszamy się w tym roku aby spędzić weekend w hotelu ze spa?
6 grudnia 2010, 21:51 [cytuj]
Taaakkkk!!!
Taaakkkk!!! :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
6 grudnia 2010, 22:16 [cytuj]
Jak to nas nie ma Raku....
http://www.trzcianka.info/content/iii-og%C3%B3lnopolski-halowy-turniej-pi%C5%82ki-no%C5%BCnej-kibic%C3%B3w-o-puchar-burmistrza-trzcianki
miejsce 10 wśród drużyn które uczestniczyły
Te!! Snajper!!?? Przez Ciebie wszyscy będą trzymać piwo na kolanach a nie na stołach
Jak to nas nie ma Raku....
http://www.trzcianka.info/content/iii-og%C3%B3lnopolski-halowy-turniej-pi%C5%82ki-no%C5%BCnej-kibic%C3%B3w-o-puchar-burmistrza-trzcianki
miejsce 10 wśród drużyn które uczestniczyły
Te!! Snajper!!?? Przez Ciebie wszyscy będą trzymać piwo na kolanach a nie na stołach :F
6 grudnia 2010, 22:44 [cytuj]
Swoim nie "biorę"
Swoim nie "biorę" :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
6 grudnia 2010, 22:54 [cytuj]
gramyzsercem powiedział/a:
munchester united

[quote=gramyzsercem]munchester united :D[/quote]
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
6 grudnia 2010, 23:09 [cytuj]
W tym drugim poście luknij raku...
W tym drugim poście luknij raku
6 grudnia 2010, 23:27 [cytuj]
Panowie jako iż jestem zielony w temacie mógłby ktoś co nieco rozjaśnić? Bo rozumiem że Spursmania ten turniej już odwiedziła i czy to jest coś podobnego do tego turnieju w Kalwarii? ;D Bo jako iż Trzcianka jest w miarę blisko ZG jestem bardzo zainteresowany.
Panowie jako iż jestem zielony w temacie mógłby ktoś co nieco rozjaśnić? Bo rozumiem że Spursmania ten turniej już odwiedziła i czy to jest coś podobnego do tego turnieju w Kalwarii? ;D Bo jako iż Trzcianka jest w miarę blisko ZG jestem bardzo zainteresowany
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
6 grudnia 2010, 23:32 [cytuj]
i tak nas nie zaproszą
i tak nas nie zaproszą ;)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
7 grudnia 2010, 00:03 [cytuj]
A skąd wiesz Skaju....nikt nie strzelił gola po obronionym karnym jak Paweł ostatnio....nie uznanym zresztą po czym Marcus lał prawie sędziego....Zapytam redaktorów szanownych....Czekacie na zaproszenie szanowne czy sami może napiszecie?
A skąd wiesz Skaju....nikt nie strzelił gola po obronionym karnym jak Paweł ostatnio....nie uznanym zresztą po czym Marcus lał prawie sędziego....Zapytam redaktorów szanownych....Czekacie na zaproszenie szanowne czy sami może napiszecie?
7 grudnia 2010, 11:44 [cytuj]
Sie wie. Co prawda wczoraj się tak naciągnąłlem (naderwałem) "krawca", że moze być krucho, ale wiadomo, że jestem za. Musże znowu Kosę zaprosić na romatyczną kolację na Orlen (po 2 zdechle hotdogi + plus lepka harbata z kwasem; czyli danie firmowe). Ps. Konrad nie nie chciałem lać sędziego tylko wyjasniać, a ze twarz mam taka, ze jak idę z kimś gadac to zaraz mnie wszyscy uspokajają to już inna sprawa
Sie wie. Co prawda wczoraj się tak naciągnąłlem (naderwałem) "krawca", że moze być krucho, ale wiadomo, że jestem za. Musże znowu Kosę zaprosić na romatyczną kolację na Orlen (po 2 zdechle hotdogi + plus lepka harbata z kwasem; czyli danie firmowe). Ps. Konrad nie nie chciałem lać sędziego tylko wyjasniać, a ze twarz mam taka, ze jak idę z kimś gadac to zaraz mnie wszyscy uspokajają to już inna sprawa ;)
Kogucie życie!
7 grudnia 2010, 13:18 [cytuj]
z tego co pamiętam to obiecywali nam, że już nas nie zaproszą, bo nam się nocleg nie podobał...
z tego co pamiętam to obiecywali nam, że już nas nie zaproszą, bo nam się nocleg nie podobał...:)
7 grudnia 2010, 14:17 [cytuj]
bez zgrzewy wódki nie ma tam nawet co jechać. Wiem też, że w styczniu organizowany jest turniej halowy w Jaworznie, może w tym roku coś nowego ? Śląsk Was ugości odpowiednio ^^
bez zgrzewy wódki nie ma tam nawet co jechać. Wiem też, że w styczniu organizowany jest turniej halowy w Jaworznie, może w tym roku coś nowego ? Śląsk Was ugości odpowiednio ^^
COYS
7 grudnia 2010, 15:02 [cytuj]
Marcus zapraszam z vervą na rewizytę na Orlenie. Tym razem biorę z czosnkowym bo musztardka chyba mi zaszkodziła

. No i tym razem jadę albo jako pasażer albo pługiem. Konrad - mija okrągła rocznica jak mi za...aś Kogucie okulary słoneczne więc....mam nadzieje że oddasz i JEDZIEMY
Marcus zapraszam z vervą na rewizytę na Orlenie. Tym razem biorę z czosnkowym bo musztardka chyba mi zaszkodziła :rotfl:. No i tym razem jadę albo jako pasażer albo pługiem. Konrad - mija okrągła rocznica jak mi za...aś Kogucie okulary słoneczne więc....mam nadzieje że oddasz i JEDZIEMY
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
7 grudnia 2010, 15:24 [cytuj]
Jak będziesz jadł czosnkowy to o przytulaniu zapomnij

A ogólnie może być Jaworzno, mi tam pasuje, byle orlen był. Ja jestem otwarty i chętny, jak moge to czemu nie.
Ps. Jak będzie ten sam ośrodek w Trciance to dajcie znać wczesniej. Żeby się lepiej zaaklimatyzować musze sobie miejsce pod mostem na 2-3 nocki wywalczyć, żeby potem było latwiej
Jak będziesz jadł czosnkowy to o przytulaniu zapomnij :rotfl: A ogólnie może być Jaworzno, mi tam pasuje, byle orlen był. Ja jestem otwarty i chętny, jak moge to czemu nie.
Ps. Jak będzie ten sam ośrodek w Trciance to dajcie znać wczesniej. Żeby się lepiej zaaklimatyzować musze sobie miejsce pod mostem na 2-3 nocki wywalczyć, żeby potem było latwiej :)
Kogucie życie!
7 grudnia 2010, 17:03 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
i tak nas nie zaproszą

A znasz pojecie "nieproszeni goście"?
A znasz pojecie "nieproszeni goście"? ;)
7 grudnia 2010, 19:13 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Jak będziesz jadł czosnkowy to o przytulaniu zapomnij

A ogólnie może być Jaworzno, mi tam pasuje, byle orlen był. Ja jestem otwarty i chętny, jak moge to czemu nie.
Ps. Jak będzie ten sam ośrodek w Trciance to dajcie znać wczesniej. Żeby się lepiej zaaklimatyzować musze sobie miejsce pod mostem na 2-3 nocki wywalczyć, żeby potem było latwiej

Co jest piękne że taki hardcore się pamięta najdłużej. Gdybyście dostali zwykły hotel to byłby to tylko kolejny wyjazd!
Co jest piękne że taki hardcore się pamięta najdłużej. Gdybyście dostali zwykły hotel to byłby to tylko kolejny wyjazd!;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson