Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej Trzcianka
6 grudnia 2010, 20:49 [cytuj]
http://gramyzsercem.futbolowo.pl/gramyzsercem/news,733951,zaproszenia-druzyn-juz-wkrotce.html

K****a to był hardzior....Zgłaszamy się w tym roku aby spędzić weekend w hotelu ze spa?
http://gramyzsercem.futbolowo.pl/gramyzsercem/news,733951,zaproszenia-druzyn-juz-wkrotce.html K****a to był hardzior....Zgłaszamy się w tym roku aby spędzić weekend w hotelu ze spa?
6 grudnia 2010, 21:51 [cytuj]
Taaakkkk!!! :D
Taaakkkk!!! :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
6 grudnia 2010, 22:16 [cytuj]
Jak to nas nie ma Raku....
http://www.trzcianka.info/content/iii-og%C3%B3lnopolski-halowy-turniej-pi%C5%82ki-no%C5%BCnej-kibic%C3%B3w-o-puchar-burmistrza-trzcianki
miejsce 10 wśród drużyn które uczestniczyły
Te!! Snajper!!?? Przez Ciebie wszyscy będą trzymać piwo na kolanach a nie na stołach :F
Jak to nas nie ma Raku.... http://www.trzcianka.info/content/iii-og%C3%B3lnopolski-halowy-turniej-pi%C5%82ki-no%C5%BCnej-kibic%C3%B3w-o-puchar-burmistrza-trzcianki miejsce 10 wśród drużyn które uczestniczyły Te!! Snajper!!?? Przez Ciebie wszyscy będą trzymać piwo na kolanach a nie na stołach :F
6 grudnia 2010, 22:44 [cytuj]
Swoim nie "biorę" :D
Swoim nie "biorę" :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
6 grudnia 2010, 22:54 [cytuj]
gramyzsercem powiedział/a:
munchester united :D
[quote=gramyzsercem]munchester united :D[/quote]
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
6 grudnia 2010, 23:09 [cytuj]
W tym drugim poście luknij raku...
W tym drugim poście luknij raku
6 grudnia 2010, 23:27 [cytuj]
Panowie jako iż jestem zielony w temacie mógłby ktoś co nieco rozjaśnić? Bo rozumiem że Spursmania ten turniej już odwiedziła i czy to jest coś podobnego do tego turnieju w Kalwarii? ;D Bo jako iż Trzcianka jest w miarę blisko ZG jestem bardzo zainteresowany.
Panowie jako iż jestem zielony w temacie mógłby ktoś co nieco rozjaśnić? Bo rozumiem że Spursmania ten turniej już odwiedziła i czy to jest coś podobnego do tego turnieju w Kalwarii? ;D Bo jako iż Trzcianka jest w miarę blisko ZG jestem bardzo zainteresowany
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
6 grudnia 2010, 23:32 [cytuj]
i tak nas nie zaproszą ;)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
7 grudnia 2010, 00:03 [cytuj]
A skąd wiesz Skaju....nikt nie strzelił gola po obronionym karnym jak Paweł ostatnio....nie uznanym zresztą po czym Marcus lał prawie sędziego....Zapytam redaktorów szanownych....Czekacie na zaproszenie szanowne czy sami może napiszecie?
A skąd wiesz Skaju....nikt nie strzelił gola po obronionym karnym jak Paweł ostatnio....nie uznanym zresztą po czym Marcus lał prawie sędziego....Zapytam redaktorów szanownych....Czekacie na zaproszenie szanowne czy sami może napiszecie?
7 grudnia 2010, 11:44 [cytuj]
Sie wie. Co prawda wczoraj się tak naciągnąłlem (naderwałem) "krawca", że moze być krucho, ale wiadomo, że jestem za. Musże znowu Kosę zaprosić na romatyczną kolację na Orlen (po 2 zdechle hotdogi + plus lepka harbata z kwasem; czyli danie firmowe). Ps. Konrad nie nie chciałem lać sędziego tylko wyjasniać, a ze twarz mam taka, ze jak idę z kimś gadac to zaraz mnie wszyscy uspokajają to już inna sprawa ;)
Sie wie. Co prawda wczoraj się tak naciągnąłlem (naderwałem) "krawca", że moze być krucho, ale wiadomo, że jestem za. Musże znowu Kosę zaprosić na romatyczną kolację na Orlen (po 2 zdechle hotdogi + plus lepka harbata z kwasem; czyli danie firmowe). Ps. Konrad nie nie chciałem lać sędziego tylko wyjasniać, a ze twarz mam taka, ze jak idę z kimś gadac to zaraz mnie wszyscy uspokajają to już inna sprawa ;)
Kogucie życie!
7 grudnia 2010, 13:18 [cytuj]
z tego co pamiętam to obiecywali nam, że już nas nie zaproszą, bo nam się nocleg nie podobał...:)
z tego co pamiętam to obiecywali nam, że już nas nie zaproszą, bo nam się nocleg nie podobał...:)
7 grudnia 2010, 14:17 [cytuj]
bez zgrzewy wódki nie ma tam nawet co jechać. Wiem też, że w styczniu organizowany jest turniej halowy w Jaworznie, może w tym roku coś nowego ? Śląsk Was ugości odpowiednio ^^
bez zgrzewy wódki nie ma tam nawet co jechać. Wiem też, że w styczniu organizowany jest turniej halowy w Jaworznie, może w tym roku coś nowego ? Śląsk Was ugości odpowiednio ^^
COYS
7 grudnia 2010, 15:02 [cytuj]
Marcus zapraszam z vervą na rewizytę na Orlenie. Tym razem biorę z czosnkowym bo musztardka chyba mi zaszkodziła :rotfl:. No i tym razem jadę albo jako pasażer albo pługiem. Konrad - mija okrągła rocznica jak mi za...aś Kogucie okulary słoneczne więc....mam nadzieje że oddasz i JEDZIEMY
Marcus zapraszam z vervą na rewizytę na Orlenie. Tym razem biorę z czosnkowym bo musztardka chyba mi zaszkodziła :rotfl:. No i tym razem jadę albo jako pasażer albo pługiem. Konrad - mija okrągła rocznica jak mi za...aś Kogucie okulary słoneczne więc....mam nadzieje że oddasz i JEDZIEMY
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
7 grudnia 2010, 15:24 [cytuj]
Jak będziesz jadł czosnkowy to o przytulaniu zapomnij :rotfl: A ogólnie może być Jaworzno, mi tam pasuje, byle orlen był. Ja jestem otwarty i chętny, jak moge to czemu nie.
Ps. Jak będzie ten sam ośrodek w Trciance to dajcie znać wczesniej. Żeby się lepiej zaaklimatyzować musze sobie miejsce pod mostem na 2-3 nocki wywalczyć, żeby potem było latwiej :)
Jak będziesz jadł czosnkowy to o przytulaniu zapomnij :rotfl: A ogólnie może być Jaworzno, mi tam pasuje, byle orlen był. Ja jestem otwarty i chętny, jak moge to czemu nie. Ps. Jak będzie ten sam ośrodek w Trciance to dajcie znać wczesniej. Żeby się lepiej zaaklimatyzować musze sobie miejsce pod mostem na 2-3 nocki wywalczyć, żeby potem było latwiej :)
Kogucie życie!
7 grudnia 2010, 17:03 [cytuj]
Skaju powiedział/a:

A znasz pojecie "nieproszeni goście"? ;)
A znasz pojecie "nieproszeni goście"? ;)
7 grudnia 2010, 19:13 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Jak będziesz jadł czosnkowy to o przytulaniu zapomnij :rotfl: A ogólnie może być Jaworzno, mi tam pasuje, byle orlen był. Ja jestem otwarty i chętny, jak moge to czemu nie.
Ps. Jak będzie ten sam ośrodek w Trciance to dajcie znać wczesniej. Żeby się lepiej zaaklimatyzować musze sobie miejsce pod mostem na 2-3 nocki wywalczyć, żeby potem było latwiej :)

Co jest piękne że taki hardcore się pamięta najdłużej. Gdybyście dostali zwykły hotel to byłby to tylko kolejny wyjazd!;)
Co jest piękne że taki hardcore się pamięta najdłużej. Gdybyście dostali zwykły hotel to byłby to tylko kolejny wyjazd!;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się