Forum dyskusyjne
5 stycznia 2011, 12:26 [cytuj]
Już przesłałem wszystko.

Skumałem się z numerem konta już po napisaniu posta.
md18 - wyluzuj.
Już przesłałem wszystko.:cwaniak: Skumałem się z numerem konta już po napisaniu posta.
md18 - wyluzuj. :ok:
5 stycznia 2011, 13:25 [cytuj]
ja to się nie potrafię doczekać imprezy w starym młynie
koniecznie trzeba wziąść aparaty by tym razem udostępnić wszystkim nasze gardłowe mega moce w starciu z analami.
sosek witamy w drużynie i zapraszamy kolejnych chętnych !
ja to się nie potrafię doczekać imprezy w starym młynie :D
koniecznie trzeba wziąść aparaty by tym razem udostępnić wszystkim nasze gardłowe mega moce w starciu z analami.
sosek witamy w drużynie i zapraszamy kolejnych chętnych !
COYS
5 stycznia 2011, 14:34 [cytuj]
Za aparat ja moge być odpowiedzialny

Co prawda nie mam 100 statywów, 50 obiektywów i nie wiadomo czego jeszcze, ale zdjęcie potrafić zrobie
Za aparat ja moge być odpowiedzialny ;) Co prawda nie mam 100 statywów, 50 obiektywów i nie wiadomo czego jeszcze, ale zdjęcie potrafić zrobie ;)
5 stycznia 2011, 14:48 [cytuj]
raku powiedział/a:
Nie ma Sajmon powodzenia, tylko też ruszasz tyłek i przyjeżdżasz. W linii prostej to masz z Bolesławca do Trzcianki bliżej pewnie niż z fotela przed kompem do kibla

prawie 300 km niestety, kibel mam dużo bliżej
prawie 300 km niestety, kibel mam dużo bliżej :bezradny:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
5 stycznia 2011, 15:01 [cytuj]
md18 powiedział/a:
Zmusiłeś mnie Sosek do pierwszego przekleństwa na tej stronie K U R W A - 3 posty wyżej masz numer konta, prześledz wszystko co zostało napisane w temacie a potem zgłaszaj watpliwości
"a dzie je kąto??", bo ja nie wiem gdzie wplacić??

Przelew poszedł, więc się nie żołądkuj
Ja raczej do gry, powinno byc dobrze ze mną, ale.....
"a dzie je kąto??", bo ja nie wiem gdzie wplacić?? :D:D:P
Przelew poszedł, więc się nie żołądkuj:ok:
Ja raczej do gry, powinno byc dobrze ze mną, ale
Kogucie życie!
5 stycznia 2011, 16:31 [cytuj]
Wszyscy do gry, bo mało nas. Więc wiecie-sprzęt obowiązkowy
Buli, weź Ty mnie napisz jak Ci matka na imię dali.
Edit.

Pała ze mnie. Już wiem.
Wszyscy do gry, bo mało nas. Więc wiecie-sprzęt obowiązkowy;)
Buli, weź Ty mnie napisz jak Ci matka na imię dali.
Edit. :skromny: Pała ze mnie. Już wiem
5 stycznia 2011, 16:34 [cytuj]
1. Mateusz Zieliński
2. Paweł Cieśliński
3. Marcin Racibórz
4. Kosa Marcusa
5. Marcusa kosa
6. Jasiek Berdys
7. Paweł vel autostrada Radzionków - Przedbórz
8. Raku
9. varba
10.snajper
11.sadzik
12.Tomasz Skupień
13.Piotr Wiktor Kaźmierczak
Ktoś jeszcze? Aaa, i rozumiem, że wszyscy biorą po dwa noclegi? Koszt jednego to 20 zł. Bo to też chyba muszę przy tej całej liście wpisać i łatwiej mnie, dyskalkulikowi patologicznemu, to ogarnąć.
1. Mateusz Zieliński
2. Paweł Cieśliński
3. Marcin Racibórz
4. Kosa Marcusa
5. Marcusa kosa
6. Jasiek Berdys
7. Paweł vel autostrada Radzionków - Przedbórz
8. Raku
9. varba
10.snajper
11.sadzik
12.Tomasz Skupień
13.Piotr Wiktor Kaźmierczak
Ktoś jeszcze? Aaa, i rozumiem, że wszyscy biorą po dwa noclegi? Koszt jednego to 20 zł. Bo to też chyba muszę przy tej całej liście wpisać i łatwiej mnie, dyskalkulikowi patologicznemu, to ogarnąć
5 stycznia 2011, 17:01 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Więc wiecie-sprzęt obowiązkowy

http://streemo.pl/Image/608706.jpg
Może być, czy coś bardziej anglieskiego (np: nóż do tapet)?

Marcin powiedział/a:
Buli, weź Ty mnie napisz jak Ci matka na imię dali
W moim przypadku to błędne pytanie, bo inne mi dała matka, a inne nosze

Piotr Wiktor Kaźmierczak.
http://streemo.pl/Image/608706.jpg
Może być, czy coś bardziej anglieskiego (np: nóż do tapet)? :D:D:D
[quote=Marcin]
Buli, weź Ty mnie napisz jak Ci matka na imię dali
5 stycznia 2011, 17:03 [cytuj]
A Ty co? Scousers, że ze stanleyem chcesz latać?
A Ty co? Scousers, że ze stanleyem chcesz latać?
5 stycznia 2011, 17:19 [cytuj]
Ale od Ciebie wyszlo polecenie

Czyli Turniej Kibiców to nie to co myśle??
Ale od Ciebie wyszlo polecenie :P Czyli Turniej Kibiców to nie to co myśle?? :(
5 stycznia 2011, 17:25 [cytuj]
Ja tam nie wiem jakie Ty masz wyobrażenia, może lepiej niech Cię Raku uswiadomi zanim będziemy musieli szykować szturm na lokalny komisariat

Mnie chodziło o to, że noże do cięcia tapet to rzekomo domena chłopców z Liverpoolu.
Ja tam nie wiem jakie Ty masz wyobrażenia, może lepiej niech Cię Raku uswiadomi zanim będziemy musieli szykować szturm na lokalny komisariat:) Mnie chodziło o to, że noże do cięcia tapet to rzekomo domena chłopców z Liverpoolu
5 stycznia 2011, 17:48 [cytuj]
Uprzejmie donosze że turniejowe "kąto" rozdziewiczył kolega spursmaniak Tomasz Skupień

gratuluje nagrodą jest pierwszeństwo wyboru materaca w HOTELU - w tej dziedzinie szkoli Snajper
Uprzejmie donosze że turniejowe "kąto" rozdziewiczył kolega spursmaniak Tomasz Skupień:brawo: gratuluje nagrodą jest pierwszeństwo wyboru materaca w HOTELU - w tej dziedzinie szkoli Snajper:cwaniak:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
5 stycznia 2011, 19:59 [cytuj]
Panowie ważna sprawa!!!!!!!!!!!!!!1
Potrzebuje dokładny adres (numer domu i kod pocztowy itp.) i nazwisko własciciela konta do przelewu, szwagier robi przelew przez internet i jest zapytanie o nazwisko i adres. Obie rubryki sa wymagane!
Panowie ważna sprawa!!!!!!!!!!!!!!1
Potrzebuje dokładny adres (numer domu i kod pocztowy itp.) i nazwisko własciciela konta do przelewu, szwagier robi przelew przez internet i jest zapytanie o nazwisko i adres. Obie rubryki sa wymagane!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 stycznia 2011, 20:00 [cytuj]
Byłbym pierwszy gdyby znał adres i nazwisko właściciela konta!
Byłbym pierwszy gdyby znał adres i nazwisko właściciela konta!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 stycznia 2011, 20:13 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Maciej Zimoch, wpisz Chorzów i wystarczy

chyba...

No właśnie nie, chcą adres ( dokładny: numer dom, kod) i nazwisko lub nazwę firmy!
No właśnie nie, chcą adres ( dokładny: numer dom, kod) i nazwisko lub nazwę firmy!
5 stycznia 2011, 20:17 [cytuj]
Prosze dopisać do listy BARTOSZ GORZELNIAK, mój szwagros chce jechać na turniej, kaska za mnie i za szwagra wpłynie zaraz po tym jak dostane dane o które prosze!
Prosze dopisać do listy BARTOSZ GORZELNIAK, mój szwagros chce jechać na turniej, kaska za mnie i za szwagra wpłynie zaraz po tym jak dostane dane o które prosze!
5 stycznia 2011, 20:28 [cytuj]
Dane już pooooszły do...Bartka niu Spursmaniaka
Dane już pooooszły do...Bartka niu Spursmaniaka
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest