Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej Trzcianka
5 stycznia 2011, 22:01 [cytuj]
md18 powiedział/a:
Dane już pooooszły do...Bartka niu Spursmaniaka

Pieniądze już wysłane, jak możesz to napisz potwierdzenie że doszły. To jest kasa za Michał Bylicki(varba) i nowa postac na liście Bartosz Gorzelniak (szwagier)!
Pieniądze już wysłane, jak możesz to napisz potwierdzenie że doszły. To jest kasa za Michał Bylicki(varba) i nowa postac na liście Bartosz Gorzelniak (szwagier)!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 stycznia 2011, 22:08 [cytuj]
No to jestem pierwszy :) u mnie w mBanku też trzeba podać adres etc., ale od czego są magiczne "XXX". Jak się poda nazwę Banku to dotrze na wskazane konto :rotfl:
No to jestem pierwszy :) u mnie w mBanku też trzeba podać adres etc., ale od czego są magiczne "XXX". Jak się poda nazwę Banku to dotrze na wskazane konto :rotfl:
5 stycznia 2011, 22:14 [cytuj]
Pełna rehabilitacja Sosek za wpadke z początku dnia :tak:. Każdy będzie miał w tym miejscu potwierdzenie że jego piniondze są zaksięgowane.
Pełna rehabilitacja Sosek za wpadke z początku dnia :tak:. Każdy będzie miał w tym miejscu potwierdzenie że jego piniondze są zaksięgowane
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
5 stycznia 2011, 22:49 [cytuj]
ej a ja też wpłacałem dziś rano! :P jeszcze nie doszło??
ej a ja też wpłacałem dziś rano! :P jeszcze nie doszło??
5 stycznia 2011, 23:07 [cytuj]
Bedzie kasa będą hymny pochwalne ku Twojej czci
Bedzie kasa będą hymny pochwalne ku Twojej czci
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
6 stycznia 2011, 12:45 [cytuj]
1. Mateusz Zieliński
2. Paweł Cieśliński
3. Marcin Racibórz
4. Kosa Marcusa
5. Marcusa kosa
6. Jasiek Berdys
7. Paweł vel autostrada Radzionków - Przedbórz
8. Raku
9. varba
10.snajper
11.sadzik
12.Tomasz Skupień
13.Piotr Wiktor Kaźmierczak
14. Bartosz Gorzelniak

Stan listy na dziś. Wiecie co z nią zrobić. Jutro wieczorem wysyłam.
1. Mateusz Zieliński 2. Paweł Cieśliński 3. Marcin Racibórz 4. Kosa Marcusa 5. Marcusa kosa 6. Jasiek Berdys 7. Paweł vel autostrada Radzionków - Przedbórz 8. Raku 9. varba 10.snajper 11.sadzik 12.Tomasz Skupień 13.Piotr Wiktor Kaźmierczak 14. Bartosz Gorzelniak Stan listy na dziś. Wiecie co z nią zrobić. Jutro wieczorem wysyłam
6 stycznia 2011, 22:13 [cytuj]
Mała zmiana planów chopaki. Lista już poszła bo jutro znów wybywam. Lista taka jak post wyżej. I wszyscy mają wpisane po 2 noclegi-więc koszt wynosi 100zł.

Varba jak możesz to tam zapytaj czy mają co chcieli, czy wszystko OK. Bo to jakiś dziwny formularz był...:skromny:

Aaa, byłbym zapomniał. Kapitanem/kierownikiem drużyny z mojego nadania został Paweł Morga. Sprawdził się-niech ma:)
Mała zmiana planów chopaki. Lista już poszła bo jutro znów wybywam. Lista taka jak post wyżej. I wszyscy mają wpisane po 2 noclegi-więc koszt wynosi 100zł. Varba jak możesz to tam zapytaj czy mają co chcieli, czy wszystko OK. Bo to jakiś dziwny formularz był...:skromny: Aaa, byłbym zapomniał. Kapitanem/kierownikiem drużyny z mojego nadania został Paweł Morga. Sprawdził się-niech ma:)
7 stycznia 2011, 07:33 [cytuj]
Ale ja nie chciałem noclegu bo mam zajebiste łózko w chacie, co się będę meczył na polówce. Szwagra też miałem zamiar przygarnąć. Chcesz żeby mi matka foch jebnęła że w domu nie śpie tylko w Gołębiewskim
Ale ja nie chciałem noclegu bo mam zajebiste łózko w chacie, co się będę meczył na polówce. Szwagra też miałem zamiar przygarnąć. Chcesz żeby mi matka foch jebnęła że w domu nie śpie tylko w Gołębiewskim
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 stycznia 2011, 09:43 [cytuj]
Kolejne wpłaty wpłynęły:
1)Paweł Cieslinski COYS :brawo:,
2)Piotr Wiktor Kazmierczak (chyba bez noclegu bo 6 dych)
Kolejne wpłaty wpłynęły: 1)Paweł Cieslinski COYS :brawo:, 2)Piotr Wiktor Kazmierczak (chyba bez noclegu bo 6 dych)
7 stycznia 2011, 13:26 [cytuj]
Ufff Kosa tesh jedzie kasa wpłyneła na....."kąto"
Ufff Kosa tesh jedzie kasa wpłyneła na....."kąto"
7 stycznia 2011, 13:50 [cytuj]
1)Paweł Cieslinski
2)Piotr Wiktor Kazmierczak,
3)Tomasz Skupień,
4)Marek "Kosa" Konieczny,
5)Michał Bylicki,
6)Bartosz Gorzelniak

varba jak dacie rade ze szwagrem to fajnie by było żebyscie mieli Tottenhamowskie koszulki (białe) z xywą i numerem na plecach. Wiekszośc z nas ma zeszłosezonowe właśnie z xsywkami i numerami, zeby godnie reprezentować Koguty na turniejach
1)Paweł Cieslinski 2)Piotr Wiktor Kazmierczak, 3)Tomasz Skupień, 4)Marek "Kosa" Konieczny, 5)Michał Bylicki, 6)Bartosz Gorzelniak varba jak dacie rade ze szwagrem to fajnie by było żebyscie mieli Tottenhamowskie koszulki (białe) z xywą i numerem na plecach. Wiekszośc z nas ma zeszłosezonowe właśnie z xsywkami i numerami, zeby godnie reprezentować Koguty na turniejach
7 stycznia 2011, 15:28 [cytuj]
Będzie miał do nas blisko, bo to sąsiednie budynki :D
Będzie miał do nas blisko, bo to sąsiednie budynki :D
COYS
7 stycznia 2011, 16:18 [cytuj]
md18 powiedział/a:
1)Paweł Cieslinski
3)Tomasz Skupień,
5)Michał Bylicki,
6)Bartosz Gorzelniak

varba jak dacie rade ze szwagrem to fajnie by było żebyscie mieli Tottenhamowskie koszulki (białe) z xywą i numerem na plecach. Wiekszośc z nas ma zeszłosezonowe właśnie z xsywkami i numerami, zeby godnie reprezentować Koguty na turniejach
md18 powiedział/a:
1)Paweł Cieslinski
3)Tomasz Skupień,
5)Michał Bylicki,
6)Bartosz Gorzelniak

Mam białe koszulki dla mnie i dla szwagra, ale nie mam numeru na żadnej. Gdzie robiliście sobie nadruki? Może bym coś nadrukował na nich, ale musiałbym wiedzieć jakie numery są już zajęte!?
[quote=md18]1)Paweł Cieslinski 2)Piotr Wiktor Kazmierczak, 3)Tomasz Skupień, 4)Marek "Kosa" Konieczny, 5)Michał Bylicki, 6)Bartosz Gorzelniak varba jak dacie rade ze szwagrem to fajnie by było żebyscie mieli Tottenhamowskie koszulki (białe) z xywą i numerem na plecach. Wiekszośc z nas ma zeszłosezonowe właśnie z xsywkami i numerami, zeby godnie reprezentować Koguty na turniejach
7 stycznia 2011, 16:20 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Mała zmiana planów chopaki. Lista już poszła bo jutro znów wybywam. Lista taka jak post wyżej. I wszyscy mają wpisane po 2 noclegi-więc koszt wynosi 100zł.

Varba jak możesz to tam zapytaj czy mają co chcieli, czy wszystko OK. Bo to jakiś dziwny formularz był...:skromny:

Aaa, byłbym zapomniał. Kapitanem/kierownikiem drużyny z mojego nadania został Paweł Morga. Sprawdził się-niech ma:)

Już zapytałem i czekam na odpowiedź, okazało się że zgłoszeniami zajmuję się mój kumpel z liceum :D
Już zapytałem i czekam na odpowiedź, okazało się że zgłoszeniami zajmuję się mój kumpel z liceum :D
7 stycznia 2011, 16:59 [cytuj]
Ej no panowie. Toż cały czas trąbie, że po stówie zbieramy, po stówie wpisuję na listę:bezradny: Mam to teraz odkręcać, czy jak?

A, i pamiętajcie, że kasa musi być u organizatorów do 14 stycznia.
Ej no panowie. Toż cały czas trąbie, że po stówie zbieramy, po stówie wpisuję na listę:bezradny: Mam to teraz odkręcać, czy jak? A, i pamiętajcie, że kasa musi być u organizatorów do 14 stycznia
7 stycznia 2011, 17:20 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Ej no panowie. Toż cały czas trąbie, że po stówie zbieramy, po stówie wpisuję na listę:bezradny: Mam to teraz odkręcać, czy jak?

No dla przyjezdnych to zrozumiałe, ale ja pisałem na początku że dla mnie bez noclegu i teraz szwagier się zdeklarował to jego też przygarnę!

raku powiedział/a:
Koszuliny były zamawiane ze Spurs shopu. Model z sezonu 2008/09

No tego modelu to już nie dostanę w spurs shopie, specjalnie też kupować dwie koszulki na turniej mi się nie uśmiecha, bo mam już 4 białe koszulki Tottenhamu.
No dla przyjezdnych to zrozumiałe, ale ja pisałem na początku że dla mnie bez noclegu i teraz szwagier się zdeklarował to jego też przygarnę! [quote=raku]Koszuliny były zamawiane ze Spurs shopu. Model z sezonu 2008/09
7 stycznia 2011, 17:21 [cytuj]
Sorry, myślałem że dopiero wpłacamy wpisowe ;) Ale już kasa przed sekundą poszła :) Sorry wielkie, jeszcze raz :kwiatek:
Sorry, myślałem że dopiero wpłacamy wpisowe ;) Ale już kasa przed sekundą poszła :) Sorry wielkie, jeszcze raz :kwiatek:
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się