Forum dyskusyjne
7 stycznia 2011, 17:25 [cytuj]
Czyli tylko Varba i jego szwagier nie biorą noclegu? Żebym już tam nie mieszał za dużo.
Najlepiej wpłaćcie (ale głupie słowo, chyba źle je napisałem) jak najszybciej kasę to mi Maciek napisze jak to wygląda i wtedy się zadziała.
Czyli tylko Varba i jego szwagier nie biorą noclegu? Żebym już tam nie mieszał za dużo.
Najlepiej wpłaćcie (ale głupie słowo, chyba źle je napisałem) jak najszybciej kasę to mi Maciek napisze jak to wygląda i wtedy się zadziała
7 stycznia 2011, 21:18 [cytuj]
Varba powyzej 30-tki z tego co pamietam wszystkie numery wolne

Ale jak sie reszcie będzie chciało to może wpiszą jakie numery mają. Chyba że Marcin jako redaktor ma dostep do archiwum X spursmani i wygrzebie kto jakie numeru przy zamowieniu zaklepał więc nowym grajką bedzie łatwiej wybrać numer. Jak nie to ja mam "18"
Varba powyzej 30-tki z tego co pamietam wszystkie numery wolne :) Ale jak sie reszcie będzie chciało to może wpiszą jakie numery mają. Chyba że Marcin jako redaktor ma dostep do archiwum X spursmani i wygrzebie kto jakie numeru przy zamowieniu zaklepał więc nowym grajką bedzie łatwiej wybrać numer. Jak nie to ja mam "18"
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
8 stycznia 2011, 08:45 [cytuj]
No panowie dostały mi się niezłe zjebki od kumpli za wszystkie hardcorowe komentarze po ostatnim turnieju. Organizatorom było bardzo przykro, że tak oceniliście ich ciężką pracę, bo ich celem nie było zadowolić was tylko chore dziecko. Taka była idea turnieju, zebrać kasę. Wszystkie pieniądz jakie zostają z wpisowego i za noclegi przeznaczone są na leczenie, więc nie wygodne łóżko to chyba nie wyskoka cena do zapłacenia za pomoc w wyleczeniu chorego dziecka. Dziś macie już pełen obraz, więc jak ktoś chce lepsze wyro chętnie pomoge w zakwaterowniu w innym miejscu. Jest hotel, może jakiś pensjonat się znajdzie. Jesteśmy dorośli i każdy wie na co się decyduje. To jest turniej charytatywny, piłka nożna zchodzi na drugi plan i pozostałe rzeczy też. Jeżeli pojawią się takie komentarze to już nikt nie zaakceptuję naszego zaproszenia. To jedyny turniej kibiców, w którym dobrą zabawą pomaga się choremu dziecku, nawet jak przyjdzie zrezygnować z wygód życia codziennego to wydaje mi się że i tak warto, bo czytając to co piszecie po jakimś czasie zostają tylko te dobre wspomnienia. Może w ramach przeprosin zbierzemy kilka fantów na aukcje, fanty zostaną wystawione na alegro a dochód przeznaczony na leczenie! Oczywiście nie ma przymusu. Ja na pewno coś znajdę w swojej szafie! Jedyne o co proszę to żebyście spojrzeli na to z perspektywy organizatorów, bo nie łatwo jest ogarnąć 200 osób, tak żeby każdy był zadowolony. Odrobina wyrozumiałości, nawet jak coś nie wypali na 100% to nikomu nic się nie stanie. Raczej nic nie wywalczę w sprawie anglieslkich drużyn w jednej grupie, bo Prala chyba nie jest zwolennikiem Tottenhamu jak narazie, mniejmy nadzieję że to się zmienii po tej imprezie. Na szczęście Arek nadal ze mną rozmawia i prosił mnie żebym przypomniał o formularzach zdrowotnych które zostały wysłana wraz z formularzem zgłoszeniowym, trzeba je wypełnic przed turniejem!
No panowie dostały mi się niezłe zjebki od kumpli za wszystkie hardcorowe komentarze po ostatnim turnieju. Organizatorom było bardzo przykro, że tak oceniliście ich ciężką pracę, bo ich celem nie było zadowolić was tylko chore dziecko. Taka była idea turnieju, zebrać kasę. Wszystkie pieniądz jakie zostają z wpisowego i za noclegi przeznaczone są na leczenie, więc nie wygodne łóżko to chyba nie wyskoka cena do zapłacenia za pomoc w wyleczeniu chorego dziecka. Dziś macie już pełen obraz, więc jak ktoś chce lepsze wyro chętnie pomoge w zakwaterowniu w innym miejscu. Jest hotel, może jakiś pensjonat się znajdzie. Jesteśmy dorośli i każdy wie na co się decyduje. To jest turniej charytatywny, piłka nożna zchodzi na drugi plan i pozostałe rzeczy też. Jeżeli pojawią się takie komentarze to już nikt nie zaakceptuję naszego zaproszenia. To jedyny turniej kibiców, w którym dobrą zabawą pomaga się choremu dziecku, nawet jak przyjdzie zrezygnować z wygód życia codziennego to wydaje mi się że i tak warto, bo czytając to co piszecie po jakimś czasie zostają tylko te dobre wspomnienia. Może w ramach przeprosin zbierzemy kilka fantów na aukcje, fanty zostaną wystawione na alegro a dochód przeznaczony na leczenie! Oczywiście nie ma przymusu. Ja na pewno coś znajdę w swojej szafie! Jedyne o co proszę to żebyście spojrzeli na to z perspektywy organizatorów, bo nie łatwo jest ogarnąć 200 osób, tak żeby każdy był zadowolony. Odrobina wyrozumiałości, nawet jak coś nie wypali na 100% to nikomu nic się nie stanie. Raczej nic nie wywalczę w sprawie anglieslkich drużyn w jednej grupie, bo Prala chyba nie jest zwolennikiem Tottenhamu jak narazie, mniejmy nadzieję że to się zmienii po tej imprezie. Na szczęście Arek nadal ze mną rozmawia i prosił mnie żebym przypomniał o formularzach zdrowotnych które zostały wysłana wraz z formularzem zgłoszeniowym, trzeba je wypełnic przed turniejem!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 stycznia 2011, 13:30 [cytuj]
mam wrażenie, ze to jest własnie "siła' netu. Fakt, przydało by się, więcej wiedzieć o tym co tam bylo, z drugiej strony temat jest rozdmuchany, jakby nikt nic więcej nie robił tylko łaził i marudził, wręcz beczał.Powiem więcej, o takich "dużych" problemach to ja się dowiaduję tutaj, a z tego co pamiętam to tam bylem. Jak dla mnie tematu nie ma.
Ps. varba, wytlumacz mi tylko jedno, co ma wspólnego miła zabawa, jakaś tam rywalizacja, szycztny cel z tym, ze Prala nie jest fanem Kogutów? To chce, żeby się to dobrze kojarzyło i rozwijało czy liczy się tylko to, że ludzie przyjadą i oddadza koszulki, gadzety itp? Skoro to ma być szczytny cel osiągnięty przy pomocy SPORTU, to chyba nie polega to na tym, że ekipa kilku zgranych ludzi, grających po ligach, ogra kilku przypadkowo skleconych ludzikow? Kompletnie nie rozumiem takich argumentów. Co to ma do rzeczy i co to komu przeszkadza spróbować? Zwłaszcza jeżeli inni zainteresowani byli by na tak?
mam wrażenie, ze to jest własnie "siła' netu. Fakt, przydało by się, więcej wiedzieć o tym co tam bylo, z drugiej strony temat jest rozdmuchany, jakby nikt nic więcej nie robił tylko łaził i marudził, wręcz beczał.Powiem więcej, o takich "dużych" problemach to ja się dowiaduję tutaj, a z tego co pamiętam to tam bylem. Jak dla mnie tematu nie ma.
Ps. varba, wytlumacz mi tylko jedno, co ma wspólnego miła zabawa, jakaś tam rywalizacja, szycztny cel z tym, ze Prala nie jest fanem Kogutów? To chce, żeby się to dobrze kojarzyło i rozwijało czy liczy się tylko to, że ludzie przyjadą i oddadza koszulki, gadzety itp? Skoro to ma być szczytny cel osiągnięty przy pomocy SPORTU, to chyba nie polega to na tym, że ekipa kilku zgranych ludzi, grających po ligach, ogra kilku przypadkowo skleconych ludzikow? Kompletnie nie rozumiem takich argumentów. Co to ma do rzeczy i co to komu przeszkadza spróbować? Zwłaszcza jeżeli inni zainteresowani byli by na tak?
Kogucie życie!
8 stycznia 2011, 15:06 [cytuj]
No właśnie chodzi o to że nikt nie jest w stanie dopilnować wszystkiego, nikt nie powiedział że nie macie racji, tylko tą rację można było delikatniej ująć lub porozmawiać między sobą i tak to zostawić. Nie dostało mi się za kłótnie z sędzią czy poziom turnieju, tylko za przesadne komentarze na temat noclegu. Można było to delikatniej ująć lub napisać z prośbą o dopracowanie tego na przyszły rok. Pretensje są o komentarze poniżej zamieszczone i które zostały mi przesłane na maila.
Jak będzie ten sam ośrodek w Tzrciance to dajcie znać wczesniej. Żeby się lepiej zaaklimatyzować musze sobie miejsce pod mostem na 2-3 nocki wywalczyć, żeby potem było latwiej
- zły nocleg w świetnym towarzystwie przy dużej ilości alko sprawił, że w niedzielę nie umieliśmy się ruszać i było dość kiepsko. Co jak co, ale tego przeżyć bym drugi raz nie chciał.
- Pewnie że fajnie. Zaraz po turnieju zgłosiło się Discovery + Bear Grylls z propozycją nagrania programu pt. Jak przeżyć weekend w Trzciance. Bear trafił na OIOM a program dalej poprowadził Mourinho
- Mieliśmy się wybrać na pielgrzymkę na kolanach do Lichenia po turnieju w Trzciance. Ale w zamian reedycja w kurorcie, czemu nie?
- To kij, napisałem, że przyjedziem do Trzcianki. Najwyzej się później wycofamy. Od razu tak mogłem zrobić
- Taa, myślisz, że po noclegu w trzcianeckim wchujgwiazdkowcu będzie widać różnice w formie Ja tam na wszelki wypadek wezmę swoją wanne do spania
Noclegi miał być tanie, żeby zaoszczędzić kasę, taki był pomysł, bo jak ktoś nie skorzysta z drugiego noclegu to przeznacza te 20 zł dla Bohatera turnieju! Naprawdę nie da się dopilnować wszystkiego i dlatego proszą nas o wyrozumiałość.
No właśnie chodzi o to że nikt nie jest w stanie dopilnować wszystkiego, nikt nie powiedział że nie macie racji, tylko tą rację można było delikatniej ująć lub porozmawiać między sobą i tak to zostawić. Nie dostało mi się za kłótnie z sędzią czy poziom turnieju, tylko za przesadne komentarze na temat noclegu. Można było to delikatniej ująć lub napisać z prośbą o dopracowanie tego na przyszły rok. Pretensje są o komentarze poniżej zamieszczone i które zostały mi przesłane na maila.
Jak będzie ten sam ośrodek w Tzrciance to dajcie znać wczesniej. Żeby się lepiej zaaklimatyzować musze sobie miejsce pod mostem na 2-3 nocki wywalczyć, żeby potem było latwiej
- zły nocleg w świetnym towarzystwie przy dużej ilości alko sprawił, że w niedzielę nie umieliśmy się ruszać i było dość kiepsko. Co jak co, ale tego przeżyć bym drugi raz nie chciał.
- Pewnie że fajnie. Zaraz po turnieju zgłosiło się Discovery + Bear Grylls z propozycją nagrania programu pt. Jak przeżyć weekend w Trzciance. Bear trafił na OIOM a program dalej poprowadził Mourinho
- Mieliśmy się wybrać na pielgrzymkę na kolanach do Lichenia po turnieju w Trzciance. Ale w zamian reedycja w kurorcie, czemu nie?
- To kij, napisałem, że przyjedziem do Trzcianki. Najwyzej się później wycofamy. Od razu tak mogłem zrobić
- Taa, myślisz, że po noclegu w trzcianeckim wchujgwiazdkowcu będzie widać różnice w formie Ja tam na wszelki wypadek wezmę swoją wanne do spania
Noclegi miał być tanie, żeby zaoszczędzić kasę, taki był pomysł, bo jak ktoś nie skorzysta z drugiego noclegu to przeznacza te 20 zł dla Bohatera turnieju! Naprawdę nie da się dopilnować wszystkiego i dlatego proszą nas o wyrozumiałość
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 stycznia 2011, 16:24 [cytuj]
Chyba organizatorom troche brakuje odrobiny dystansu. Gdyby "problem" w postaci bazy noclegowej itp rzeczywiście dla nas istniał to nie byłoby tych postów poniewaz nie zdecydowalibyśmy po raz drugi na wyjazd do Trzcianki. Nie podejmowalibyśmy rekawicy w postaci nie tyle samego uczestnictwa ale (całkiem możliwej) kolejnej 8- 10 godzinnej podróży tylko po to zeby zagrac 3 meczyki, wypic parę browarów i ...zjeść wypasiony zestaw hot dog+herbata w nocy na Orlenie. Wybaczcie - nie będziemy piali z zachwytu nad bazą noclegową, chyba sami macie swiadomość gdzie zostaliśmy ulokowani, ale bez obaw. Nie odwiedzaja Was francuskie pieski tylko zaprawiona ( w większości) ekipa turniejowa która niejedno widziała i ma dosyc przesmiewczy stosunek do życia, świata a co za tym idzie tego rodzaju eskapad. Także bez urazy - każdy dobrze się bawił a Waszej bazie zawdzięczamy to że jeszcze wiele razy wracaliśmy z usmiechem na ustach do tego wyjazdu. co nas nie zabiło to wzmocniło
Chyba organizatorom troche brakuje odrobiny dystansu. Gdyby "problem" w postaci bazy noclegowej itp rzeczywiście dla nas istniał to nie byłoby tych postów poniewaz nie zdecydowalibyśmy po raz drugi na wyjazd do Trzcianki. Nie podejmowalibyśmy rekawicy w postaci nie tyle samego uczestnictwa ale (całkiem możliwej) kolejnej 8- 10 godzinnej podróży tylko po to zeby zagrac 3 meczyki, wypic parę browarów i ...zjeść wypasiony zestaw hot dog+herbata w nocy na Orlenie. Wybaczcie - nie będziemy piali z zachwytu nad bazą noclegową, chyba sami macie swiadomość gdzie zostaliśmy ulokowani, ale bez obaw. Nie odwiedzaja Was francuskie pieski tylko zaprawiona ( w większości) ekipa turniejowa która niejedno widziała i ma dosyc przesmiewczy stosunek do życia, świata a co za tym idzie tego rodzaju eskapad. Także bez urazy - każdy dobrze się bawił a Waszej bazie zawdzięczamy to że jeszcze wiele razy wracaliśmy z usmiechem na ustach do tego wyjazdu. co nas nie zabiło to wzmocniło :brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
8 stycznia 2011, 18:12 [cytuj]
Nie no, zdrowo pojechalismy, fakt. Ale to było wszystko w ramach żartów. Brzydkich, nieprzyjemnych, takich po bandzie-rozumiem, że mocno komuś napsuły krwi. Ale to jednak nie była czysta złośiwość a raczej specyficzne (delikatnie rzecz ujmując) porąbane poczucue humory. Inaczej, jak chłopaki wcześniej podkreślali, w ogóle byśmy nie brali pod uwagę wyjazdu do Trzcianki-w wielu wypadkach długiego, kosztownego. Więc postawmy sprawę tak-my przepraszamy za niewybredne docinki, uznajemy je za mocno nie na miejscu. Myślę, że wszyscy którzy podpadli szczerze się pod tym podpiszą. A organizatorzy zrozumieją nas, i nie będą na nas tak bardzo źli. OK?
I jeszcze jedno-ale żeby było dobrze zrozumiane. Bo to gwoli wyjaśnienia wszelkich niedomówień a nie aby się wykłócać.
varba powiedział/a:
szystkie pieniądz jakie zostają z wpisowego i za noclegi przeznaczone są na leczenie
Tego nam nikt nie powiedział. Powinien. Wtedy i my pewnie zdecydowanie inaczej odebralibysmy sprawę warunków. Co więcej, o ile się nie mylę, to na miejsc pytalismy dwóch chłopaków czy aby tak nie jest-powiedzieli, że cała kasa idzie na noleg.
Tego nam nikt nie powiedział. Powinien. Wtedy i my pewnie zdecydowanie inaczej odebralibysmy sprawę warunków. Co więcej, o ile się nie mylę, to na miejsc pytalismy dwóch chłopaków czy aby tak nie jest-powiedzieli, że cała kasa idzie na noleg
8 stycznia 2011, 18:31 [cytuj]
No oni was nie znają więc skąd mają wiedzieć że to tylko żarty!Nie można było napisać tego w ten sposób jak teraz rozmawiamy, jak dorośli ludzie, którzy chcą rozwiązać sytuację i tak to przedstawić organizatorom niż wypisywać takie komentarze. Można było pożartować w prywatnym gronie i pozostawić dobre wrażenie. Czasami nawet jak ma się rację to więcej dobrego można zdziałać zostawiając ją dla siebie. Nikt nie twierdzi że wszystko było git majonez, chodziło o to że te kilka osób które zajmuję się organizacją nie jest w stanie zadbać o każdy szczegół. Nie wynajmie profesjonalnego sędziego (bo to kosztuje) i nie wyselekcjonuję ludzi który się nadają do gry a którzy nie! Za dużo tych obowiązków żeby zadbać o każdy szczegół. Marcus mówiłem że halówka to sport numer jeden w Trzicance, więc nie wiem czemu byliście tak zaskoczeni że nie zaszliście wyżej w turnieju. W Kalwarii zajęliście 3 miejsce bodajże, więc teraz nie powinni was już zapraszać bo za dobrze wam poszło, nie powinniście grać w tym turnieju bo inne ekipy z wami przegrały. Oczywiście żartuję ale nie można mieć pretensji, że ktoś jest w czymś lepszy! A z Pralą i kibicem Tottenhamu to taki żart, że chyba nas nie polubili więc ciężko będzie mi teraz coś wskórać.
No oni was nie znają więc skąd mają wiedzieć że to tylko żarty!Nie można było napisać tego w ten sposób jak teraz rozmawiamy, jak dorośli ludzie, którzy chcą rozwiązać sytuację i tak to przedstawić organizatorom niż wypisywać takie komentarze. Można było pożartować w prywatnym gronie i pozostawić dobre wrażenie. Czasami nawet jak ma się rację to więcej dobrego można zdziałać zostawiając ją dla siebie. Nikt nie twierdzi że wszystko było git majonez, chodziło o to że te kilka osób które zajmuję się organizacją nie jest w stanie zadbać o każdy szczegół. Nie wynajmie profesjonalnego sędziego (bo to kosztuje) i nie wyselekcjonuję ludzi który się nadają do gry a którzy nie! Za dużo tych obowiązków żeby zadbać o każdy szczegół. Marcus mówiłem że halówka to sport numer jeden w Trzicance, więc nie wiem czemu byliście tak zaskoczeni że nie zaszliście wyżej w turnieju. W Kalwarii zajęliście 3 miejsce bodajże, więc teraz nie powinni was już zapraszać bo za dobrze wam poszło, nie powinniście grać w tym turnieju bo inne ekipy z wami przegrały. Oczywiście żartuję ale nie można mieć pretensji, że ktoś jest w czymś lepszy! A z Pralą i kibicem Tottenhamu to taki żart, że chyba nas nie polubili więc ciężko będzie mi teraz coś wskórać
8 stycznia 2011, 18:38 [cytuj]
Przecież przyznałem (przynajmniej w swoim imieniu) że żarty były za mocne i nie na miejscu. Przeprosiłem. I więcej się tłumaczyć nie mam zamiaru. Zrobicie jak chcecie.
Co do tego, że odpadlismy tak szybko-zdaje mi się, ze nie o to Marcusowi chodzi. Po prostu rywalizacja gości, którzy WIDZĄ się parę razy w roku z chłopakami śmigającymi ze sobą regularnie ma z góry wiadomy wynik

W Kalwarii gdzie mielismy kiedys dobry wynik ekip takich jak nasza było więcej, w zasadzie to innych chyba nie było. Więc i szanse równe. No, ale już nie drążmy tego teamtu-jedziemy się pobawić i pomóc dzieciakowi.
Przecież przyznałem (przynajmniej w swoim imieniu) że żarty były za mocne i nie na miejscu. Przeprosiłem. I więcej się tłumaczyć nie mam zamiaru. Zrobicie jak chcecie.
Co do tego, że odpadlismy tak szybko-zdaje mi się, ze nie o to Marcusowi chodzi. Po prostu rywalizacja gości, którzy WIDZĄ się parę razy w roku z chłopakami śmigającymi ze sobą regularnie ma z góry wiadomy wynik:) W Kalwarii gdzie mielismy kiedys dobry wynik ekip takich jak nasza było więcej, w zasadzie to innych chyba nie było. Więc i szanse równe. No, ale już nie drążmy tego teamtu-jedziemy się pobawić i pomóc dzieciakowi
8 stycznia 2011, 21:18 [cytuj]
Ja jechałem 8 godzin w śniegu, mrozie (zostawiajac male dzieci w domu), dojechałem chyba o 1 w nocy z jaskiem i chrzesniakiem do budynnku przeznaczonego do rozbiorki i bylo git (akademik w Łodzi tzw. stary Pretor wygladal prawie tak samo - wiec miałem powrót do przeszłości). Jezeli chodzi o gospodarza - roboczo nazwanego Mourinho - tez był jedyny w swoim rodzaju (same pozytywne wspomnienia). Oczywiscie co do gry wiadomo, gdyby turniej trwał z tydzień to byloby extra, a tak 3 mecz i out, brak zgrania, wiedzy o sobie. Impra w młynie super. W sumie same dobre wspomnienia i nie ma sie już co pienic, wy w te wielkopolsce troche tacy drazliwi bywacie

Teraz nie wiem czy bede, ale nie z powodu warunków, drogi etc. tylko z powodu nowych obowiazkow w pracy. Choc szkoda by bylo w sumie jako jeden z nielicznych byłym na wszystkich 3 turniejach Spurs w zaszczytnej roli kapitana...
Ja jechałem 8 godzin w śniegu, mrozie (zostawiajac male dzieci w domu), dojechałem chyba o 1 w nocy z jaskiem i chrzesniakiem do budynnku przeznaczonego do rozbiorki i bylo git (akademik w Łodzi tzw. stary Pretor wygladal prawie tak samo - wiec miałem powrót do przeszłości). Jezeli chodzi o gospodarza - roboczo nazwanego Mourinho - tez był jedyny w swoim rodzaju (same pozytywne wspomnienia). Oczywiscie co do gry wiadomo, gdyby turniej trwał z tydzień to byloby extra, a tak 3 mecz i out, brak zgrania, wiedzy o sobie. Impra w młynie super. W sumie same dobre wspomnienia i nie ma sie już co pienic, wy w te wielkopolsce troche tacy drazliwi bywacie :D Teraz nie wiem czy bede, ale nie z powodu warunków, drogi etc. tylko z powodu nowych obowiazkow w pracy. Choc szkoda by bylo w sumie jako jeden z nielicznych byłym na wszystkich 3 turniejach Spurs w zaszczytnej roli kapitana
8 stycznia 2011, 21:31 [cytuj]
W temacie - jeszcze wyjazdu do Mediolanu - oto propozycja : Fan Club AC Milan organizuje wyjazd na mecz 1/8 finału Ligi Mistrzów:
AC Milan - Tottenham Hotspur!!!
W cenie wyjazdu:
· Przelot samolotem Ryanair Kraków – Bergamo i powrót
· Bilet wstępu na mecz
· Dwa noclegi w hotelu 2 gwiazdkowym
· Zwiedzanie Mediolanu
· Transfery pomiędzy lotniskiem – hotelem i stadionem
· Opiekę przewodnika przez cały okres pobytu
* Płyta DVD z wideo-relacją z meczu GRATIS!!!
Wyjazd odbędzie się w dniach 14-16 luty 2011. Liczba miejsc ograniczona.
Zapisy do końca stycznia.
Uwaga!!! Ceny przelotów są zmienne, więc im szybsza decyzja tym mniejsze ryzyko zmiany ceny!!!
Dodatkowe informacje i zapisy pod nr tel. 519-45-46-97, lub e-mail: wintour@onet.pl
Mogłoby byc ciekawie

W temacie - jeszcze wyjazdu do Mediolanu - oto propozycja : Fan Club AC Milan organizuje wyjazd na mecz 1/8 finału Ligi Mistrzów:
AC Milan - Tottenham Hotspur!!!
W cenie wyjazdu:
· Przelot samolotem Ryanair Kraków – Bergamo i powrót
· Bilet wstępu na mecz
· Dwa noclegi w hotelu 2 gwiazdkowym
· Zwiedzanie Mediolanu
· Transfery pomiędzy lotniskiem – hotelem i stadionem
· Opiekę przewodnika przez cały okres pobytu
* Płyta DVD z wideo-relacją z meczu GRATIS!!!
Wyjazd odbędzie się w dniach 14-16 luty 2011. Liczba miejsc ograniczona.
Zapisy do końca stycznia.
Uwaga!!! Ceny przelotów są zmienne, więc im szybsza decyzja tym mniejsze ryzyko zmiany ceny!!!
Dodatkowe informacje i zapisy pod nr tel. 519-45-46-97, lub e-mail: wintour@onet.pl
Mogłoby byc ciekawie :D:D
8 stycznia 2011, 21:33 [cytuj]
Marcin - w kwestii Kalwarii - to była jedna ekipa , nieprzypadkowa - tzw. kibice HSV - to była jakas okręgówka przecież
Marcin - w kwestii Kalwarii - to była jedna ekipa , nieprzypadkowa - tzw. kibice HSV - to była jakas okręgówka przecież
8 stycznia 2011, 21:56 [cytuj]
Cieszę się że się rozumiem i wszystko jest git majonez, jedziemy na niezła najebkę i pograć w piłkę, pozwiedzać Trzciankę, a mój szwagier powyrywać chwasty

(wiedząc jaki z niego pies na baby).
Cieszę się że się rozumiem i wszystko jest git majonez, jedziemy na niezła najebkę i pograć w piłkę, pozwiedzać Trzciankę, a mój szwagier powyrywać chwasty:rotfl: (wiedząc jaki z niego pies na baby)
8 stycznia 2011, 22:04 [cytuj]
Varba nie wiem co myslec o twoim szwagrze, chyba nalezy współczuć Twojej siostrze, z drugiej strony u nas wyrywaniem chwastów okresla sie likwidacje meneli tudziez fanów innych druzyn - co kraj to obyczaj
Varba nie wiem co myslec o twoim szwagrze, chyba nalezy współczuć Twojej siostrze, z drugiej strony u nas wyrywaniem chwastów okresla sie likwidacje meneli tudziez fanów innych druzyn - co kraj to obyczaj
10 stycznia 2011, 08:20 [cytuj]
1)Paweł Cieslinski
2)Piotr Wiktor Kazmierczak,
3)Tomasz Skupień,
4)Marek "Kosa" Konieczny,
5)Michał Bylicki,
6)Bartosz Gorzelniak
7)Paweł Raczek.
Zmobilizujcie się z tymi przelewami bo czas goni.
Paweł nie bój nic. Konrad niestety nie jedzie ale damy rade czyli klasyka - wyjazd samochodowy. Pewnie driver + Ty, Marcin i Sadzik. Co do pory wyjazdu to wiadome że jeszcze się dogadamy. Pod warunkiem że przelewy dojdą
1)Paweł Cieslinski
2)Piotr Wiktor Kazmierczak,
3)Tomasz Skupień,
4)Marek "Kosa" Konieczny,
5)Michał Bylicki,
6)Bartosz Gorzelniak
7)Paweł Raczek.
Zmobilizujcie się z tymi przelewami bo czas goni.
Paweł nie bój nic. Konrad niestety nie jedzie ale damy rade czyli klasyka - wyjazd samochodowy. Pewnie driver + Ty, Marcin i Sadzik. Co do pory wyjazdu to wiadome że jeszcze się dogadamy. Pod warunkiem że przelewy dojdą :bezradny:
10 stycznia 2011, 12:37 [cytuj]
Varba, nie wiem jak to napisac inaczej..... Co ma nasze 3 miejsce w Kalwarii wspólnego z turniejem w Trzciance?? Prosze cie przeczytaj trochę w tym temacie, zwłaszcza o wątkach, że co niektorzy jechali po ileś tam km przez ileś tam godzin i zastanów się jeszcze raz. A co do naszego nastawienia, komentarzy itp to najlepiej zapytać sławnego Murinjo o to ile z nami było "kłopotów, narzekania". Było tak źle, że musiał ciągle z nami siedzieć i chlać
spurs3 powiedział/a:
A skąd wiesz,że to własnie nie o to chodzi?? Wszystko zależy jak się ustosunkujesz.
A skąd wiesz,że to własnie nie o to chodzi?? Wszystko zależy jak się ustosunkujesz. ;)
Kogucie życie!
10 stycznia 2011, 12:39 [cytuj]
W temacie organizacji, to z Poznania będę pewnie mógł zabrać ze 3 osobistości.
W temacie organizacji, to z Poznania będę pewnie mógł zabrać ze 3 osobistości
Kogucie życie!
10 stycznia 2011, 13:20 [cytuj]
Tylko 3 ??? Co Ty teraz Kosa pikaczento z kratka jezdzisz że tylko 3 "osobistości" ???
Tylko 3 ??? Co Ty teraz Kosa pikaczento z kratka jezdzisz że tylko 3 "osobistości" ???