Forum dyskusyjne
10 stycznia 2011, 14:45 [cytuj]
Ja dzisiaj wieczorem zrobię przelew. Tak ok 21:00. Akurat w tym temacie jestem uzależniony od rodziców.
md18 powiedział/a:
1) K Pewnie driver + Ty, Marcin i Sadzik. Co do pory wyjazdu to wiadome że jeszcze się dogadamy. Pod warunkiem że przelewy dojdą

Jeszcze chyba Nylon.
Jeszcze chyba Nylon
10 stycznia 2011, 15:21 [cytuj]
Ja tak samo dzisiaj robie.
Ja tak samo dzisiaj robie
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
11 stycznia 2011, 14:21 [cytuj]
1)Paweł Cieslinski
2)Piotr Wiktor Kazmierczak,
3)Tomasz Skupień,
4)Marek "Kosa" Konieczny,
5)Michał Bylicki,
6)Bartosz Gorzelniak
7)Paweł Raczek.
8)Marcin Kłos
czyli ze mna jest 9 wpłat kasiory. A CZAS GONI !!!.
Marcin napisz mi numer konta na które mam przelać pieniądze.
1)Paweł Cieslinski
3)Tomasz Skupień,
5)Michał Bylicki,
6)Bartosz Gorzelniak
7)Paweł Raczek.
8)Marcin Kłos
czyli ze mna jest 9 wpłat kasiory. A CZAS GONI !!!.
Marcin napisz mi numer konta na które mam przelać pieniądze
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
11 stycznia 2011, 16:44 [cytuj]
Bank Zachodni WBK S.A.
46 1090 1320 0000 0001 0822 2045
Z dopiskiem „Gramy z sercem - nazwa zespołu”, np. „Gramy z sercem – Polonia Warszawa”
Bank Zachodni WBK S.A.
46 1090 1320 0000 0001 0822 2045
Z dopiskiem „Gramy z sercem - nazwa zespołu”, np. „Gramy z sercem – Polonia Warszawa”
11 stycznia 2011, 17:49 [cytuj]
A mojej kasiory ni ma?
A mojej kasiory ni ma?
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
11 stycznia 2011, 17:55 [cytuj]
No jesio ni ma. Ale jak posłałeś to najdalej jutro powinna być. Tak jak obiecałem na bierząco będzie lista uaktualniona także bez nerwów
No jesio ni ma. Ale jak posłałeś to najdalej jutro powinna być. Tak jak obiecałem na bierząco będzie lista uaktualniona także bez nerwów :ok:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
11 stycznia 2011, 19:09 [cytuj]
Kaj ten Sadzik ? Nie wiem, kasji tez ni ma. ale za to Konrad jedzie jako kibol
Kaj ten Sadzik ? Nie wiem, kasji tez ni ma. ale za to Konrad jedzie jako kibol :brawo:
12 stycznia 2011, 15:00 [cytuj]
1)Paweł Cieslinski
3)Tomasz Skupień,
5)Michał Bylicki,
6)Bartosz Gorzelniak
7)Paweł Raczek.
8)Marcin Kłos
9)Sebastian Safian
10)Zbierający kasiorę
1)Paweł Cieslinski
3)Tomasz Skupień,
5)Michał Bylicki,
6)Bartosz Gorzelniak
7)Paweł Raczek.
8)Marcin Kłos
9)Sebastian Safian
10)Zbierający kasiorę
13 stycznia 2011, 13:42 [cytuj]
Marcin czy ja mam przelać kasę za 10 osób, które powyżej + Jaśka, czy poprosisz organizatorów o wyrozumiałośc i jeszcze zaczekamy (sadzik, Konrad, Paweł M. ??? )
Marcin czy ja mam przelać kasę za 10 osób, które powyżej + Jaśka, czy poprosisz organizatorów o wyrozumiałośc i jeszcze zaczekamy (sadzik, Konrad, Paweł M. ??? )
13 stycznia 2011, 14:29 [cytuj]
Poszło !
Poszło !
COYS
13 stycznia 2011, 16:17 [cytuj]
Wyślij co masz. Konrada i tak będę musiał chyba "dosłać" do listy. Jak wyślej kasę, napisz mi kogo i ile kto, ja porównam z tym, co na liście wysłałem i najwyżej się sprostuje.
Wyślij co masz. Konrada i tak będę musiał chyba "dosłać" do listy. Jak wyślej kasę, napisz mi kogo i ile kto, ja porównam z tym, co na liście wysłałem i najwyżej się sprostuje
14 stycznia 2011, 20:49 [cytuj]
Kasa przelana na konto organizatorów. Do powyzszej listy dołaczyli Sadzik i Jasiek
Kasa przelana na konto organizatorów. Do powyzszej listy dołaczyli Sadzik i Jasiek
15 stycznia 2011, 13:07 [cytuj]
phaha, jak rzeczywiście tak jest, to ja się pytam po co oni w ogóle rozdzielają tą kasę na nocleg, skoro sami mamy sobie załatwiać ? Już wolałbym usłyszeć, że całe 100zł jest na turniej. Jeśli to prawda to fajna kpina...
phaha, jak rzeczywiście tak jest, to ja się pytam po co oni w ogóle rozdzielają tą kasę na nocleg, skoro sami mamy sobie załatwiać ? Już wolałbym usłyszeć, że całe 100zł jest na turniej. Jeśli to prawda to fajna kpina
COYS
17 stycznia 2011, 15:42 [cytuj]
No własnie, może czas dzwonić i rezerwować jakieś "normalne" noclegownie, bo ta hala średnio mi się podba

"Grzanie ławy" nabierze zupełnie nowego znaczenia
No własnie, może czas dzwonić i rezerwować jakieś "normalne" noclegownie, bo ta hala średnio mi się podba :rotfl: "Grzanie ławy" nabierze zupełnie nowego znaczenia:boisie:
17 stycznia 2011, 18:31 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ludziska. Mógłby ktoś ogarnąć jak wygląda sprawa z noclegiem, bo doszły mnie słuchy, że ekipy, które na własną rękę nie poszukały sobie miejsca do spania, zostają skoszarowane w nocy na hali, na której gramy. Wiecie coś o tym?
No nie powiedzieli gdzie ten nocleg, co za niego zapłacilismy...

Ale na serio nie chce mi się w te plotki wierzyć-nikt nic nam nie pisał o tym, że noclegu trzeba samemu szukać, to raz. Dwa, no że zapłaciliśmy przeciez za nocleg, nie wierzę żeby nas mieli wydymać tak, że za nocleg płacimy a tu kimacji ni ma

Ktoś Ci Raku bajek nawkręcał chyba.
No nie powiedzieli gdzie ten nocleg, co za niego zapłacilismy...:) Ale na serio nie chce mi się w te plotki wierzyć-nikt nic nam nie pisał o tym, że noclegu trzeba samemu szukać, to raz. Dwa, no że zapłaciliśmy przeciez za nocleg, nie wierzę żeby nas mieli wydymać tak, że za nocleg płacimy a tu kimacji ni ma:glupek: Ktoś Ci Raku bajek nawkręcał chyba