Forum dyskusyjne
14 grudnia 2010, 22:10 [cytuj]
Panowie jedno co moge zadeklarowac, to zeby skaly sraly - na pewno bede w Kalwarii, dopoki zdrowie dopisze bede tam zawsze, odpowiada mi miejsce, hotelik, pora roku , towarszystwo , termin - all ok.
Co do zimowych turniejów na pewno nie wyrobie na dwa, z racji miejsca i ze cos nowego optuje za Jaworznem, choc termin Trzcianki tez ok - bo 12.02 ma urodziny i moglyby byc we mlynie

Ale jednak na dzien dziesiejszy z mojej strony moge zalatwiac formalnosci na jaworzno i potem kalwarie. Odnosnie Trzcianki raczej nie. Zastanowcie sie gdzie mozemy jechac, jezeli na jaworzno, to wplacamy kase do mnie, ja puszczam przelew do nich itp itp jak to na turniejach. tylko trzeba sie w miare szybko okreslic i zeby nie bylo nas 30, choc w to nie wierze

, ale moze 10-12

No coż zliczajmy sie . Jaworzno to slask ? pytanie do tych maniakow z chorzowa, raciborza, przedborza
Panowie jedno co moge zadeklarowac, to zeby skaly sraly - na pewno bede w Kalwarii, dopoki zdrowie dopisze bede tam zawsze, odpowiada mi miejsce, hotelik, pora roku , towarszystwo , termin - all ok.
Co do zimowych turniejów na pewno nie wyrobie na dwa, z racji miejsca i ze cos nowego optuje za Jaworznem, choc termin Trzcianki tez ok - bo 12.02 ma urodziny i moglyby byc we mlynie :cwaniak: Ale jednak na dzien dziesiejszy z mojej strony moge zalatwiac formalnosci na jaworzno i potem kalwarie. Odnosnie Trzcianki raczej nie. Zastanowcie sie gdzie mozemy jechac, jezeli na jaworzno, to wplacamy kase do mnie, ja puszczam przelew do nich itp itp jak to na turniejach. tylko trzeba sie w miare szybko okreslic i zeby nie bylo nas 30, choc w to nie wierze:F, ale moze 10-12:brawo: No coż zliczajmy sie . Jaworzno to slask ? pytanie do tych maniakow z chorzowa, raciborza, przedborza :boisie:
15 grudnia 2010, 00:18 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
to co mamy "wyjazdową" zimę ??

Varba załatw, żeby zrobili turniej w turieju. Niech zrobią grupy dla fanklubów, bo mieszanie nas z ekipami, które klepią z soba od lat to jak wrzucenie pinczerka do klatki z wkur.... bullterierem

Jak ma być charytatywnie to niech nie kopia niewinnych

Obawiam się Marcus że nie mam takich wpływów, chyba będziecie musieli zadowlić się dobrą zabawą, niż wygraniem trofeum.Nie mam żadnych argumentów, bo to już byli piłkarze Lubuiszanina, którzy kibicują Lechowi. Oczywiście co roku rozgrywana jest I i II liga piłki halowej w której grają od lat i w której grałem 8 lat temu (jak ten czas leci). Jak zacznę cos pytać Adama o wyrównanie poziomu to usłysze jak w zeszłym roku że nie chodzi o wygrywanie tylko o zabawę i jedyną osobą która ma wygrać to chore dziecko! I znowu będzie mi głupio

Dobrze, że jest już termin sprawdzę sobie bilety lotnicze!!!
Obawiam się Marcus że nie mam takich wpływów, chyba będziecie musieli zadowlić się dobrą zabawą, niż wygraniem trofeum.Nie mam żadnych argumentów, bo to już byli piłkarze Lubuiszanina, którzy kibicują Lechowi. Oczywiście co roku rozgrywana jest I i II liga piłki halowej w której grają od lat i w której grałem 8 lat temu (jak ten czas leci). Jak zacznę cos pytać Adama o wyrównanie poziomu to usłysze jak w zeszłym roku że nie chodzi o wygrywanie tylko o zabawę i jedyną osobą która ma wygrać to chore dziecko! I znowu będzie mi głupio:glupek: Dobrze, że jest już termin sprawdzę sobie bilety lotnicze!!!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 grudnia 2010, 12:07 [cytuj]
Varba wszystko racja, że liczy siędziecko. Ok. Tylko niech organizatorzy też zrozumieją, że chłopaki zapierdalają po 500-600 km przez śniegi po to, zeby może kopnąc piłkę więcej niż 2 razy. W drugą stronę też jest 500-600 km, więc jakaś sprawiedliwość by sięprzydała, bo z drugiej strony to takie trochę uzupełnianie czałości frajerami (oczywiście z przymrużeniem oka

) Niech spojrzy na to inaczej np. jedna grupa gdzie jest THFC, anale i cwelski

Może być kolorowo

Inaczej w tym przypadku nie oznacza gorzej.
Varba wszystko racja, że liczy siędziecko. Ok. Tylko niech organizatorzy też zrozumieją, że chłopaki zapierdalają po 500-600 km przez śniegi po to, zeby może kopnąc piłkę więcej niż 2 razy. W drugą stronę też jest 500-600 km, więc jakaś sprawiedliwość by sięprzydała, bo z drugiej strony to takie trochę uzupełnianie czałości frajerami (oczywiście z przymrużeniem oka ;)) Niech spojrzy na to inaczej np. jedna grupa gdzie jest THFC, anale i cwelski :cwaniak: Może być kolorowo:ok: Inaczej w tym przypadku nie oznacza gorzej
Kogucie życie!
15 grudnia 2010, 14:47 [cytuj]
Ja cie dokładnie rozumiem i zgadzam się z Tobą ale nie da się sklasyfikować kto jest za dobry żeby grać a kto nie. Musiałby zostać zblokowani wszyscy piłkarze którzy grają w lidze halowej, a to mogłoby oznaczać że pozbawiłby mozliwości gry wszystkich kolegów którzy pomagali mu w organizacji turnieju. Pomysł z grupa jest całkiem dobry, zapytam Adam i zaproponuje mu pomysł, ale niczego nie obiecuję! Ale pierwszą rzęczą zanim zacznę się produkować, to trzeba ustalić czy wybieracie się do Trzcianki czy Jaworzna!?
Ja cie dokładnie rozumiem i zgadzam się z Tobą ale nie da się sklasyfikować kto jest za dobry żeby grać a kto nie. Musiałby zostać zblokowani wszyscy piłkarze którzy grają w lidze halowej, a to mogłoby oznaczać że pozbawiłby mozliwości gry wszystkich kolegów którzy pomagali mu w organizacji turnieju. Pomysł z grupa jest całkiem dobry, zapytam Adam i zaproponuje mu pomysł, ale niczego nie obiecuję! Ale pierwszą rzęczą zanim zacznę się produkować, to trzeba ustalić czy wybieracie się do Trzcianki czy Jaworzna!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 grudnia 2010, 16:55 [cytuj]
Właśnie-Trzcianka czy Jaworzno (coś między Sosnowcem a Mysłowicami zdaje się)? Bo nie wiem czy potwierdzać zaproszenie z varbowej ojczyzny

A od piątku będę zupełnie niedostepny więc albo podejmiemy decyzję do końca tygodnia albo ktoś później przejmie formalności. Mnie tam jedno.
Właśnie-Trzcianka czy Jaworzno (coś między Sosnowcem a Mysłowicami zdaje się)? Bo nie wiem czy potwierdzać zaproszenie z varbowej ojczyzny:) A od piątku będę zupełnie niedostepny więc albo podejmiemy decyzję do końca tygodnia albo ktoś później przejmie formalności. Mnie tam jedno
15 grudnia 2010, 19:43 [cytuj]
Pisze sie na Jaworzno. Choć raz będe miał blisko a nie 300 km na mule a reszte saniami zaprzęgniętymi w renifery bo inaczej do Trzcianki sie nie da. Jak bedzie Trzcianka to pewnie też się skuszę ale wole mniej ekstremalne sporty w Jaworznie.
Pisze sie na Jaworzno. Choć raz będe miał blisko a nie 300 km na mule a reszte saniami zaprzęgniętymi w renifery bo inaczej do Trzcianki sie nie da. Jak bedzie Trzcianka to pewnie też się skuszę ale wole mniej ekstremalne sporty w Jaworznie
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
15 grudnia 2010, 22:23 [cytuj]
Mnie jest obojętne, mogę jechać na oba turnieje. Chociaz jesli wybieramy posrod dwoch miast to minimalnie Jaworzno, bo bliżej i jeszcze tam nie graliśmy.
Mnie jest obojętne, mogę jechać na oba turnieje. Chociaz jesli wybieramy posrod dwoch miast to minimalnie Jaworzno, bo bliżej i jeszcze tam nie graliśmy
COYS
16 grudnia 2010, 12:25 [cytuj]
Mi tam obojętne jest, ja mogę na jeden i na dwa jechać -przynajmniej na dzień dzisiejszy. Trzciankę znamy a Jaworzno ktoś coś wie więcej??
Ps. Varba zapytaj się już czy to ma sens, bo wiesz myślę, ze jak będzie duża szansa spotkania się z analmai to chłopaki się bedą bardziej chcieli poświecić

Tak generalnie to by się przydało większe zainteresowanie, bo jak na razie obraca się to wokól kilku osób. Czapla, Gaizka, Chrześniak?? coś trzeba obudzić kilka sztuk, bo jak niedźwiaki siedzą w barciach

Kibice przecież się też się przydadzą.
Mi tam obojętne jest, ja mogę na jeden i na dwa jechać -przynajmniej na dzień dzisiejszy. Trzciankę znamy a Jaworzno ktoś coś wie więcej??
Ps. Varba zapytaj się już czy to ma sens, bo wiesz myślę, ze jak będzie duża szansa spotkania się z analmai to chłopaki się bedą bardziej chcieli poświecić;) Tak generalnie to by się przydało większe zainteresowanie, bo jak na razie obraca się to wokól kilku osób. Czapla, Gaizka, Chrześniak?? coś trzeba obudzić kilka sztuk, bo jak niedźwiaki siedzą w barciach ;) Kibice przecież się też się przydadzą
Kogucie życie!
16 grudnia 2010, 18:02 [cytuj]
Ja bym też wolał Jaworzno, nawet jak wyjdzie nieco drożej (noclegoi na własną ręke trza załatwić)-bliżej mam, a zima taka, że jasny pierun.
Tylko jak z tym potwierdzeniem zaproszenia, co robić? Od piątku znikam a do jutra chyba nie zdążymy podjąć decyzji? Czyli mam takie pytanie-zdążymy czy ktoś później w razie czego da odpowiedź Trzciance? Varba?
Ja bym też wolał Jaworzno, nawet jak wyjdzie nieco drożej (noclegoi na własną ręke trza załatwić)-bliżej mam, a zima taka, że jasny pierun.
Tylko jak z tym potwierdzeniem zaproszenia, co robić? Od piątku znikam a do jutra chyba nie zdążymy podjąć decyzji? Czyli mam takie pytanie-zdążymy czy ktoś później w razie czego da odpowiedź Trzciance? Varba?
16 grudnia 2010, 18:13 [cytuj]
Ja mogę dać im odpowiedź jak będzie już decyzja oczywiście mówię o TRzciance. Marcin a tam jest jakiś termin na odpowiedź na zaproszenie???
Ja mogę dać im odpowiedź jak będzie już decyzja oczywiście mówię o TRzciance. Marcin a tam jest jakiś termin na odpowiedź na zaproszenie???
16 grudnia 2010, 18:30 [cytuj]
Tak, do 10 stycznia. A do 14 trzeba kasę wpłacić. A, no i ten formularz zgłoszeniowy też jest potrzebny. A co do Jaworzna, można uderzyć do organizatorów (kontakt gdzies tam wyżej chyba wkleiłem) i wypytać. Ale z tego co mówili ludzie w Kalwarii to sobie chwalili.
Tak, do 10 stycznia. A do 14 trzeba kasę wpłacić. A, no i ten formularz zgłoszeniowy też jest potrzebny. A co do Jaworzna, można uderzyć do organizatorów (kontakt gdzies tam wyżej chyba wkleiłem) i wypytać. Ale z tego co mówili ludzie w Kalwarii to sobie chwalili
16 grudnia 2010, 22:04 [cytuj]
Ja się piszę!

Rok temu nie mogłem ale w tym - czemu nie. Powiedzcie tylko kiedy to jest i ile kasy i komu
Ja się piszę! :) Rok temu nie mogłem ale w tym - czemu nie. Powiedzcie tylko kiedy to jest i ile kasy i komu :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
17 grudnia 2010, 00:36 [cytuj]
Tak może ja się określę. W końcu zacząłem temat. Dla mnie Trzcianka jest bardziej hardkorowa i grać jest dla kogo. W Jaworznie nie wiem bo nie byłem pomimo, że bliżej. Jestem za Trzcianką ale Jaworznem nie pogardzę. Mam tam tylko 30 km.
Mój głos na Trzciankę.
1.Konradthfc
Tak może ja się określę. W końcu zacząłem temat. Dla mnie Trzcianka jest bardziej hardkorowa i grać jest dla kogo. W Jaworznie nie wiem bo nie byłem pomimo, że bliżej. Jestem za Trzcianką ale Jaworznem nie pogardzę. Mam tam tylko 30 km.
Mój głos na Trzciankę.
1.Konradthfc
17 grudnia 2010, 10:59 [cytuj]
To ja będę drugi, mi tam bez różnicy, ja się pisze i tyle. Z tego co rozumiem, to niby w Jaworznie mają być ekipy podobne do naszej (wiadomo, ze nie tak fajne

)?? Jezeli tak to, nawet nawet , może i w tą stronę się przychylę...
Ps. Będę jechał wozem, więc jak kogoś to intersi to może dobić w Poznaniu lub gdzieś po drodze.
To ja będę drugi, mi tam bez różnicy, ja się pisze i tyle. Z tego co rozumiem, to niby w Jaworznie mają być ekipy podobne do naszej (wiadomo, ze nie tak fajne;))?? Jezeli tak to, nawet nawet , może i w tą stronę się przychylę...
Ps. Będę jechał wozem, więc jak kogoś to intersi to może dobić w Poznaniu lub gdzieś po drodze
Kogucie życie!
17 grudnia 2010, 12:33 [cytuj]
Mimo iz nie bylem na poprzednich edycjach to jesli tylko bede mogl i nic mi na uczelni nie wyskoczy chetnie wzmocnie/oslabie

spursmanie. Zdecydowanie jestem za jaworznem, relacja z Trzcianki mi wystarczy zeby wyrobic sobie zdanie
Mimo iz nie bylem na poprzednich edycjach to jesli tylko bede mogl i nic mi na uczelni nie wyskoczy chetnie wzmocnie/oslabie ;) spursmanie. Zdecydowanie jestem za jaworznem, relacja z Trzcianki mi wystarczy zeby wyrobic sobie zdanie :)
http://wilczki.tumblr.com/
17 grudnia 2010, 14:17 [cytuj]
Ja wybieram Trzcianke.
Ja wybieram Trzcianke
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
17 grudnia 2010, 16:02 [cytuj]
To kij, napisałem, że przyjedziem do Trzcianki. Najwyzej się później wycofamy. Od razu tak mogłem zrobić
To wpisujcie się, żeby ten formularz zgłoszeniowy uzupełnić i im wysłać. Tak jak rok temu, Imię nazwisko, ilość noclegów (weźta wszyscy po 2, będzie porządek). Nocleg 2 dychy. Po świętach się formularza wyśle. I niech się zgłosi jakiś kapitan bo musi wziąć ze sobą oświadczenie, na którym podpisujemy się, że nie mamy przeciwskazań do gry w piłkę. A, teraz patrzę, że potrzebny jest też opiekun grupy kibiców
Zresztą, wszystko jest w zaproszeniu co je wkleiłem wyżej. Ogarnijta to ktoś bo ja się już pogubiłem. A ja się odemldowuję do przyszłego roku pewnie.
To kij, napisałem, że przyjedziem do Trzcianki. Najwyzej się później wycofamy. Od razu tak mogłem zrobić:plask:
To wpisujcie się, żeby ten formularz zgłoszeniowy uzupełnić i im wysłać. Tak jak rok temu, Imię nazwisko, ilość noclegów (weźta wszyscy po 2, będzie porządek). Nocleg 2 dychy. Po świętach się formularza wyśle. I niech się zgłosi jakiś kapitan bo musi wziąć ze sobą oświadczenie, na którym podpisujemy się, że nie mamy przeciwskazań do gry w piłkę. A, teraz patrzę, że potrzebny jest też opiekun grupy kibiców:)
Zresztą, wszystko jest w zaproszeniu co je wkleiłem wyżej. Ogarnijta to ktoś bo ja się już pogubiłem. A ja się odemldowuję do przyszłego roku pewnie
17 grudnia 2010, 16:21 [cytuj]
Kurwa, chyba wysłałem, nie wiem, bo ten pierdolony onetowy szajs leci w kulki
Dobra, poskromiłem gnoja.
Kurwa, chyba wysłałem, nie wiem, bo ten pierdolony onetowy szajs leci w kulki:zly:
Dobra, poskromiłem gnoja
17 grudnia 2010, 16:39 [cytuj]
Obskoczmy oba turnieje

Kurwa jasna w temacie wyjazdu to się parę osób przewija, ale iśc się "napierdalać" z milanem po losowaniu to walą tłumy. Klasyka
Obskoczmy oba turnieje ;) Kurwa jasna w temacie wyjazdu to się parę osób przewija, ale iśc się "napierdalać" z milanem po losowaniu to walą tłumy. Klasyka :blee:
Kogucie życie!