Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej Trzcianka
17 grudnia 2010, 17:02 [cytuj]
Ja także chętny na oba ! Tak patrzę i chyba na razie wygrywa Jaworzno, więc można juz pisać posty bez offtopu kto chętny, co by formularz zgłoszeniowy wysłać.
1. Sadzik
Ja także chętny na oba ! Tak patrzę i chyba na razie wygrywa Jaworzno, więc można juz pisać posty bez offtopu kto chętny, co by formularz zgłoszeniowy wysłać. 1. Sadzik
COYS
17 grudnia 2010, 17:03 [cytuj]
chętnie pojadę na oba Panowie!:)
chętnie pojadę na oba Panowie!:)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
17 grudnia 2010, 19:02 [cytuj]
To naprawdę miło ale imię i nazwisko:) Żeby ten kto będzie wysyłał Trzciance formularz miał co wpisać.
To naprawdę miło ale imię i nazwisko:) Żeby ten kto będzie wysyłał Trzciance formularz miał co wpisać
18 grudnia 2010, 09:18 [cytuj]
a podacie namiary komu wpłacać te 40 zł za nocleg? I czy jeszcze coś trzeba przelać?:)

Mateusz Zieliński
a podacie namiary komu wpłacać te 40 zł za nocleg? I czy jeszcze coś trzeba przelać?:) Mateusz Zieliński
18 grudnia 2010, 10:59 [cytuj]
może ktoś napisać kiedy są te turnieje? w średnim stanie jestem teraz by przekopywać wszystkie posty :)
może ktoś napisać kiedy są te turnieje? w średnim stanie jestem teraz by przekopywać wszystkie posty :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
18 grudnia 2010, 11:56 [cytuj]
Ja sie pisze na każdy. Dlatego, że jestem w grupie "przewijających sie przy okazji turniejufff".
Ja sie pisze na każdy. Dlatego, że jestem w grupie "przewijających sie przy okazji turniejufff"
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
18 grudnia 2010, 12:16 [cytuj]
Chcesz nazwisk to masz : Marek Konieczny, gdzie mnie przypiszesz to już obojętne.
Chcesz nazwisk to masz : Marek Konieczny, gdzie mnie przypiszesz to już obojętne
Kogucie życie!
18 grudnia 2010, 12:19 [cytuj]
Chyba nie chodziło o Ciebie Kosa bo raczej w kręgach osób udzielajacych sie turniejowo jesteś znany he he
Chyba nie chodziło o Ciebie Kosa bo raczej w kręgach osób udzielajacych sie turniejowo jesteś znany he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
18 grudnia 2010, 14:27 [cytuj]
Daniel Sadowski
Daniel Sadowski
COYS
18 grudnia 2010, 14:35 [cytuj]
No ja to się chyba przedstawiać nie muszę :F
Jadę na oba turnieje i możesz mnie wpisywać gdzie sobie życzysz.
No ja to się chyba przedstawiać nie muszę :F Jadę na oba turnieje i możesz mnie wpisywać gdzie sobie życzysz
19 grudnia 2010, 16:26 [cytuj]
Pawle - w końcu Śląsk jest GÓRNY! tu nawet koguty najliczniej się zbierają :) Jedziemy na turniej - wygrywamy - wracamy - idziemy na piwko :D Oto mój plan turnieju (srał pies na to gdzie) :D
Pawle - w końcu Śląsk jest GÓRNY! tu nawet koguty najliczniej się zbierają :) Jedziemy na turniej - wygrywamy - wracamy - idziemy na piwko :D Oto mój plan turnieju (srał pies na to gdzie) :D
19 grudnia 2010, 17:30 [cytuj]
Ja niestety nigdzie nie pojadę. Na uczelni jest rzeźnia i muszę się wykopać z dołka. Poczekam do Kalwarii;)
Ja niestety nigdzie nie pojadę. Na uczelni jest rzeźnia i muszę się wykopać z dołka. Poczekam do Kalwarii;)
Audere est facere!
19 grudnia 2010, 21:10 [cytuj]
Dobra z żoną juz wszystko ugadanę. Proszę wpisac mnie na listę! :D
Michał Bylicki

P.S. Tą do Trzcianki, bo do Jaworzna raczej nie dam rady!
Dobra z żoną juz wszystko ugadanę. Proszę wpisac mnie na listę! :D Michał Bylicki P.S. Tą do Trzcianki, bo do Jaworzna raczej nie dam rady!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 grudnia 2010, 17:47 [cytuj]
ponawiam pytanie, kiedy są te turnieje?
ponawiam pytanie, kiedy są te turnieje?
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 grudnia 2010, 21:50 [cytuj]
Dobra Panowie. Kto w końcu to organizuje?....Marcin?....
Jak na razie to widzę nas z 10 na Trzciankę i z 10 na Jaworzno. Pokażmy się z dobrej strony na oby dwu turniejach. Do Jaworzna Śląsk ten lepszy (Górny) ma blisko i wszystkich Was przyjmiemy. U mnie na chacie zagoszczę z cztery osoby. Na miasto Varby wybierzemy się samochodami ze Sląska jak zawsze. Na ten czas to albo się mylę albo jadą:
Jaworzno
- spurs3 (morga)
- marcus (kosa maćka)
- maciek (kosa marcusa)
- snajper
- sadzik
- paweł
- skaju
- raku
- nylon
- marcin
jest 10!!!
na turniej do Trzcianki:
- to samo w jakiejkolwiek kolejności
czy to zostaje i każdy płaci i nie ma jakichś sesji, sresji, inwentaryzacji i innych tego typu?
Nie mam pretensji do tych co tak faktycznie nie moga.
I tak zobaczymy się w Kalwarii. To co Marcin?

edycja:
do 30 stycznia się zgłaszacie na bank z kasą....
Jak nie pojedziesz to kasa Ci przepływa...
Czekamy na resztę chętnych....
Come on you Spurs!!!!
Dobra Panowie. Kto w końcu to organizuje?....Marcin?.... Jak na razie to widzę nas z 10 na Trzciankę i z 10 na Jaworzno. Pokażmy się z dobrej strony na oby dwu turniejach. Do Jaworzna Śląsk ten lepszy (Górny) ma blisko i wszystkich Was przyjmiemy. U mnie na chacie zagoszczę z cztery osoby. Na miasto Varby wybierzemy się samochodami ze Sląska jak zawsze. Na ten czas to albo się mylę albo jadą: Jaworzno - spurs3 (morga) - marcus (kosa maćka) - maciek (kosa marcusa) - snajper - sadzik - paweł - skaju - raku - nylon - marcin jest 10!!! na turniej do Trzcianki: - to samo w jakiejkolwiek kolejności czy to zostaje i każdy płaci i nie ma jakichś sesji, sresji, inwentaryzacji i innych tego typu? Nie mam pretensji do tych co tak faktycznie nie moga. I tak zobaczymy się w Kalwarii. To co Marcin? edycja: do 30 stycznia się zgłaszacie na bank z kasą.... Jak nie pojedziesz to kasa Ci przepływa... Czekamy na resztę chętnych.... Come on you Spurs!!!!
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się