Forum dyskusyjne
20 grudnia 2010, 22:49 [cytuj]
ja Jaworzno muszę sobie odpuścić na ten moment, ale do Jaworzna zajrzę z chęcią.
ja Jaworzno muszę sobie odpuścić na ten moment, ale do Jaworzna zajrzę z chęcią
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 grudnia 2010, 23:00 [cytuj]
Skaju skończ pić. cytuję: ja jaworzno sobie odpuszczę a do jaworzna zajrzę chętnie?
Skaju skończ pić. cytuję: ja jaworzno sobie odpuszczę a do jaworzna zajrzę chętnie?
21 grudnia 2010, 05:32 [cytuj]
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 grudnia 2010, 09:43 [cytuj]
Chyba Skajowi Czeski Kredens otworzyli pod domem

. Coccolino i jedzie do Jaworzna mimo że nie jedzie.
Chyba Skajowi Czeski Kredens otworzyli pod domem :rotfl: . Coccolino i jedzie do Jaworzna mimo że nie jedzie
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
21 grudnia 2010, 10:33 [cytuj]
kurwa, jade do Trzcianki, a Jaworzno odpuszczam
kurwa, jade do Trzcianki, a Jaworzno odpuszczam :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
21 grudnia 2010, 12:22 [cytuj]
Mnie z listy do Jaworzna wykreslic, tylko do Trzcianki jade
Mnie z listy do Jaworzna wykreslic, tylko do Trzcianki jade :blee:
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
22 grudnia 2010, 18:58 [cytuj]
To dajcie jakieś info, czy np. taka Trzcianka nas pragnie, czy nie

Bo właśnie się cały czas zastanawiam,, niestety jest to w średnim momencie roku akademickiego, ale zajebiście byłoby znów się spotkać
To dajcie jakieś info, czy np. taka Trzcianka nas pragnie, czy nie :P Bo właśnie się cały czas zastanawiam,, niestety jest to w średnim momencie roku akademickiego, ale zajebiście byłoby znów się spotkać :)
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
22 grudnia 2010, 19:41 [cytuj]
W średnim, wyższym, niższym roku akademickim nie ma znaczenia - albo trzeba się było kurwa uczyć albo być już po jak co poniektórzy
Kto w końcu to organizuje?....Redaktorów u nas od huja a odezwał się tylko Paweł i Marcin.....
Wszyscy maja wyjebane na turnieje czy po prostu nie chcę się nawet newsa napisać.
Wybieram się ja i z tego co widzę jeszcze parę osób. I nawet w takich warunkach przemierzę autostradę - Radzionków-Przedbórz-Poznań-Trzcianka.
Do siebie mam blisko - Katowice-Jaworzno.
Kto zbiera kasę?
W średnim, wyższym, niższym roku akademickim nie ma znaczenia - albo trzeba się było kurwa uczyć albo być już po jak co poniektórzy :P
Kto w końcu to organizuje?....Redaktorów u nas od huja a odezwał się tylko Paweł i Marcin.....
Wszyscy maja wyjebane na turnieje czy po prostu nie chcę się nawet newsa napisać.
Wybieram się ja i z tego co widzę jeszcze parę osób. I nawet w takich warunkach przemierzę autostradę - Radzionków-Przedbórz-Poznań-Trzcianka.
Do siebie mam blisko - Katowice-Jaworzno.
Kto zbiera kasę?
22 grudnia 2010, 20:21 [cytuj]
Ty epa nie nerwuj sie - ja jak ciota sie waham i chyba jednak ze wzgledu na termin, wspominienia, komfort - wybiore sie do Trzcianki - ale tak naprawde zdecyduje sie po swietach bo praca mi sie zmienia i musze poczekac az wszystko wyjasni. Na pewno na turnieju 1 bede (a moze 2). W koncu bylem na wszystkich 3 wiec trzeba trzymac fason - nie klnij na redak

torow
Ty epa nie nerwuj sie - ja jak ciota sie waham i chyba jednak ze wzgledu na termin, wspominienia, komfort - wybiore sie do Trzcianki - ale tak naprawde zdecyduje sie po swietach bo praca mi sie zmienia i musze poczekac az wszystko wyjasni. Na pewno na turnieju 1 bede (a moze 2). W koncu bylem na wszystkich 3 wiec trzeba trzymac fason - nie klnij na redak:hejka:torow
22 grudnia 2010, 21:03 [cytuj]
zmieniasz pracę? to już nie będzie parasoli i szklanek z Żubra?....
daj Paweł znać bo kuwaaaa jakoś ciężko się zorganizować. ja wiem że to nie kalwaria ale dajmy panowie jakoś rade....
COYS!!
zmieniasz pracę? to już nie będzie parasoli i szklanek z Żubra?....;(
daj Paweł znać bo kuwaaaa jakoś ciężko się zorganizować. ja wiem że to nie kalwaria ale dajmy panowie jakoś rade....
COYS!!
22 grudnia 2010, 21:21 [cytuj]
Inaczej. Zróbmy najpierw listę na Jwaorzno bo jest pierwsze. Niech się ktoś określi kto zbiera pieniądze, ile i do kiedy. ORGAZNIZUJEMY PIERWSZĄ LISTĘ NA JWAORZNO:
1. MArek Konieczny (Marcus, kosa md18)
2....
Inaczej. Zróbmy najpierw listę na Jwaorzno bo jest pierwsze. Niech się ktoś określi kto zbiera pieniądze, ile i do kiedy. ORGAZNIZUJEMY PIERWSZĄ LISTĘ NA JWAORZNO:
1. MArek Konieczny (Marcus, kosa md18)
2
Kogucie życie!
22 grudnia 2010, 21:39 [cytuj]
Konrad Marcelewicz
Konrad Marcelewicz
22 grudnia 2010, 21:50 [cytuj]
3. Daniel Sadowski !
3. Daniel Sadowski !
COYS
22 grudnia 2010, 22:03 [cytuj]
Konrad bedzie jak bylo, tylko na kierowniczym stanowisku
Konrad bedzie jak bylo, tylko na kierowniczym stanowisku :krzyk:
22 grudnia 2010, 22:11 [cytuj]
w jakim sensie na kierowniczym?
w jakim sensie na kierowniczym?
22 grudnia 2010, 22:20 [cytuj]
no wyzszy grade, wyzsza kasa, lepsza fura etc
no wyzszy grade, wyzsza kasa, lepsza fura etc
23 grudnia 2010, 00:48 [cytuj]
:muza:
23 grudnia 2010, 10:57 [cytuj]
Maciej Z. vel kosa Marcusa
Gratulacje Paweł i z uwagi na kase jaka Ci "grozi" to może spursmania wybierze się do Mediolanu. Bilet lotniczy jest tak tani że aż żal nie skorzystać. Z resztą każdy inny chętny na mediloan też mile widziany
Maciej Z. vel kosa Marcusa
Gratulacje Paweł i z uwagi na kase jaka Ci "grozi" to może spursmania wybierze się do Mediolanu. Bilet lotniczy jest tak tani że aż żal nie skorzystać. Z resztą każdy inny chętny na mediloan też mile widziany
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest