Forum dyskusyjne
29 grudnia 2010, 12:05 [cytuj]
Jak to gdzie ??? Dość wyraznie nie dałem Ci znać, że zapraszam Cie z rewizytą na Orlen ??? Only Trzcianka tylko należy ogarnąć listę zgłoszeniową, płatność a co do przedmiotów na licytacje to zadeklarowałem że przekaże 2 koszulki z facjatą Dos Santosa
Jak to gdzie ??? Dość wyraznie nie dałem Ci znać, że zapraszam Cie z rewizytą na Orlen ??? Only Trzcianka tylko należy ogarnąć listę zgłoszeniową, płatność a co do przedmiotów na licytacje to zadeklarowałem że przekaże 2 koszulki z facjatą Dos Santosa
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 grudnia 2010, 12:09 [cytuj]
1.Marek Konieczny
2.Konrad Marcelewicz
3.Paweł Cieśliński
4.Daniel Sadowski
5.Marcin Kłos
6.Maciej Z.(nie chcę przekręcić nazwiska)
7.Paweł Raczek
8.Jan Berdys
9.Michał Bylicki
10.Sebastian Safian
11.Paweł Morga ?
Taka lista się mniej więcej wytworzyła jak poszperałem trochę na forum. Pod artykułem się jeszcze wypowiadał Gaizka, Ostry, a Jasiowaty jest niepewny.
1.Marek Konieczny
2.Konrad Marcelewicz
3.Paweł Cieśliński
4.Daniel Sadowski
5.Marcin Kłos
7.Paweł Raczek
8.Jan Berdys
9.Michał Bylicki
10.Sebastian Safian
11.Paweł Morga ?
Taka lista się mniej więcej wytworzyła jak poszperałem trochę na forum. Pod artykułem się jeszcze wypowiadał Gaizka, Ostry, a Jasiowaty jest niepewny
COYS
29 grudnia 2010, 12:17 [cytuj]
No to pierwsza "11" już jest

teraz tylko rezerwowi i jadziem na podbój wielkopolski.
No to pierwsza "11" już jest :brawo: teraz tylko rezerwowi i jadziem na podbój wielkopolski
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 grudnia 2010, 12:18 [cytuj]
Ja niestety odpadam, nie wyrobie z uczelnia w tym okresie, co są turnieje
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
wynagrodze to Wam formą w Kalwarii
Ja niestety odpadam, nie wyrobie z uczelnia w tym okresie, co są turnieje :] wynagrodze to Wam formą w Kalwarii :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
29 grudnia 2010, 12:25 [cytuj]
oj przydałbyś się nam Skaju na tej hali...pozostaje teraz namówić Pawła C. by rozprostował zdziadziałe kości i szykował się między słupki
oj przydałbyś się nam Skaju na tej hali...pozostaje teraz namówić Pawła C. by rozprostował zdziadziałe kości i szykował się między słupki :D
COYS
29 grudnia 2010, 13:49 [cytuj]
Sadzik powiedział/a:
1.Marek Konieczny
2.Konrad Marcelewicz
3.Paweł Cieśliński
4.Daniel Sadowski
5.Marcin Kłos
7.Paweł Raczek
8.Jan Berdys
9.Michał Bylicki
10.Sebastian Safian
11.Paweł Morga ?
Taka lista się mniej więcej wytworzyła jak poszperałem trochę na forum. Pod artykułem się jeszcze wypowiadał Gaizka, Ostry, a Jasiowaty jest niepewny
Oczywiście to lista na Trzciankę, nie na Jaworzno!?? Bo do Jaworzna jak pisałem wcześniej nie dam rady!
Oczywiście to lista na Trzciankę, nie na Jaworzno!?? Bo do Jaworzna jak pisałem wcześniej nie dam rady!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 grudnia 2010, 14:27 [cytuj]
md18 powiedział/a:
Jak zapraszasz to biore z podwójną musztardą!! Nie ma pewny , niepweny. Trzeba się zadklerawoać i koniec. Zawsze coś może wypaść i może się nie udac. Ważne czy ktoś zakłada, że jedzie czy nie jedzie.Wszyscy mają prace/szkolę czy inne obowiązki. Zawsze może się świnia źrebić, czy urwać koło zamachowe w parostatku, kulki analne mogą nie wyjśc w całości lub sztuczna szczęka przyklei się do czoła i wstyd jechać. Trochę by się kurwa niańka przydała. taka co pogłaszcze i grzecznie poprosi.

Czyli temat Jaworzna odpuszczamy i koniec. Bez srania w banie, chyba ,że jest ktoś mocno zdesperwoany i konkretnie podejmi temat. Dopnie, zbierze i dopilnuje. Jechać nas może tysioncpincetstodziwincet, grania przymusu nie ma, w kibicowanie można się pobawić. Niech bambusy wiedza, ze kibice Kogutów na tym łez padole żyją i mają się dobrze.
Jak zapraszasz to biore z podwójną musztardą!! Nie ma pewny , niepweny. Trzeba się zadklerawoać i koniec. Zawsze coś może wypaść i może się nie udac. Ważne czy ktoś zakłada, że jedzie czy nie jedzie.Wszyscy mają prace/szkolę czy inne obowiązki. Zawsze może się świnia źrebić, czy urwać koło zamachowe w parostatku, kulki analne mogą nie wyjśc w całości lub sztuczna szczęka przyklei się do czoła i wstyd jechać. Trochę by się kurwa niańka przydała. taka co pogłaszcze i grzecznie poprosi.:zly: Czyli temat Jaworzna odpuszczamy i koniec. Bez srania w banie, chyba ,że jest ktoś mocno zdesperwoany i konkretnie podejmi temat. Dopnie, zbierze i dopilnuje. Jechać nas może tysioncpincetstodziwincet, grania przymusu nie ma, w kibicowanie można się pobawić. Niech bambusy wiedza, ze kibice Kogutów na tym łez padole żyją i mają się dobrze
Kogucie życie!
29 grudnia 2010, 14:41 [cytuj]
Spurs3 a co z Chrześniakiem?? Pisze sie na turniej, ostatnio dzielnie pól Polski przejechał.
Varba to pisz do organizatora o ten turniej dla angielskich drużyn, ladnie się uśmiechnij, prześlij swoje zdjęcie topless, albo obiecaj, że dasz na jakiś zbożny cel
Ma ktoś jakieś konaszachty z innymi ekipami? Jakieś analce , cwelskie czy muły, pewnie tez by się podpisały, może warto podpytac?
Spurs3 a co z Chrześniakiem?? Pisze sie na turniej, ostatnio dzielnie pól Polski przejechał.
Varba to pisz do organizatora o ten turniej dla angielskich drużyn, ladnie się uśmiechnij, prześlij swoje zdjęcie topless, albo obiecaj, że dasz na jakiś zbożny cel ;)
Ma ktoś jakieś konaszachty z innymi ekipami? Jakieś analce , cwelskie czy muły, pewnie tez by się podpisały, może warto podpytac?
Kogucie życie!
29 grudnia 2010, 14:42 [cytuj]
A ja chłopaki również nie gram

jadę jako kibic! Jestem jeszcze w trakcie rehabilitacji ręki i do gry wrócę gdzieś przełom kwietnia/maja
A ja chłopaki również nie gram;) jadę jako kibic! Jestem jeszcze w trakcie rehabilitacji ręki i do gry wrócę gdzieś przełom kwietnia/maja ;)
Audere est facere!
29 grudnia 2010, 16:19 [cytuj]
To może, żeby było przejrzyściej, chcę powiedzieć, żeby zapisać mnie do Trzcianki na listę rezerwową (jeśli takowa istnieje). O powodach mojej decyzji pisałem już parę razy, w tym w moim ostatnim poście w tym temacie. Mam nadzieję, że się rozumiemy
Jan Kukulski
To może, żeby było przejrzyściej, chcę powiedzieć, żeby zapisać mnie do Trzcianki na listę rezerwową (jeśli takowa istnieje). O powodach mojej decyzji pisałem już parę razy, w tym w moim ostatnim poście w tym temacie. Mam nadzieję, że się rozumiemy :)
Jan Kukulski
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
29 grudnia 2010, 16:23 [cytuj]
Lista jest do Trzcianki varba.
Lista jest do Trzcianki varba
COYS
29 grudnia 2010, 20:29 [cytuj]
Varba - a Ty może znasz się z megamenago Mołrinio z Trzcianki?....On by nam pochytał znowu najlepsze pokoje w trzcianeckim "gołembiewskim"...
Fajna ekipa się szykuje na turniej. A co jest z Czaplą?
Jak coś to ja się też piszę do grania. Nawet zacząłem biegać wieczorami po piwo a nie tylko chodzić.
Varba - a Ty może znasz się z megamenago Mołrinio z Trzcianki?....On by nam pochytał znowu najlepsze pokoje w trzcianeckim "gołembiewskim"...
Fajna ekipa się szykuje na turniej. A co jest z Czaplą?
Jak coś to ja się też piszę do grania. Nawet zacząłem biegać wieczorami po piwo a nie tylko chodzić
29 grudnia 2010, 20:51 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Varba to pisz do organizatora o ten turniej dla angielskich drużyn, ladnie się uśmiechnij, prześlij swoje zdjęcie topless, albo obiecaj, że dasz na jakiś zbożny cel
Dobrze Marcus przedłożę mu propozycję, żeby pogrupować krajami/ligami, ale nie wiem z jakim skutkiem, bo nie wiadomo czy tak się da, żeby potem nie zostało po jednej drużynie z każdej kategorii. Nikt raczej nie będzie chciał grać w takich odpadach. O pokoje w Gołembiewskim też zapytam i żeby dostawili łóżka wodne, bo pić się chce rano
Dobrze Marcus przedłożę mu propozycję, żeby pogrupować krajami/ligami, ale nie wiem z jakim skutkiem, bo nie wiadomo czy tak się da, żeby potem nie zostało po jednej drużynie z każdej kategorii. Nikt raczej nie będzie chciał grać w takich odpadach. O pokoje w Gołembiewskim też zapytam i żeby dostawili łóżka wodne, bo pić się chce rano :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 grudnia 2010, 19:30 [cytuj]
Sadzik powiedział/a:
Tylko jak mowa jest o wpisywaniu się na listę zgłoszeniową to proszę się wpisywać ! Kilku się zadeklarowało pod artykułem, że jadą, ale wpisu na liste na forum nie widziałem. Dlatego skończyć pieprzyć teksty w stylu, że jadę, a wpisywać się oficjalnie nie muszę, podawać nazwiska itd. bo mnie przecież doskonale znacie. Działać kur.. !
Właśnie! I jeszcze trzeba żeby się kto zgłosił do zbierania kasy! Ja, jak pisałem, nie mogę, jestem jak Jarosław, pieniendze w skarpecie trzymiem.
Właśnie! I jeszcze trzeba żeby się kto zgłosił do zbierania kasy! Ja, jak pisałem, nie mogę, jestem jak Jarosław, pieniendze w skarpecie trzymiem
30 grudnia 2010, 21:28 [cytuj]
Ok. Ja organizuję kasę na ten turniej w Trzciance. Prosiłbym wszystkich o uwagę jutro koło południa to podam numer konta. Marcin mi pomaga.
Wyjazd to 100 zł. 60 zł na cel turnieju i po 2x20 zł za spanie. Oszczędziliście stówkę na świętach to jedziemy....
Maciek (MD) dał swoje na turniej. Ja dam Krzynówka podpis na koszulce Wolfsburga.
Jedziemy panowie.
Ok. Ja organizuję kasę na ten turniej w Trzciance. Prosiłbym wszystkich o uwagę jutro koło południa to podam numer konta. Marcin mi pomaga.
Wyjazd to 100 zł. 60 zł na cel turnieju i po 2x20 zł za spanie. Oszczędziliście stówkę na świętach to jedziemy....
Maciek (MD) dał swoje na turniej. Ja dam Krzynówka podpis na koszulce Wolfsburga.
Jedziemy panowie
30 grudnia 2010, 21:34 [cytuj]
1. Konrad Marcelewicz
2. Paweł Cieśliński
3. Marcin Racibórz
4. Kosa Marcusa
5. Marcusa kosa
6. Jasiek Berdys
7. Paweł vel autostrada Radzionków - Przedbórz
8. Raku
9. varba
10.snajper