Forum dyskusyjne
30 grudnia 2010, 21:38 [cytuj]
Co jest kurwa z chrześniakiem?...co z czaplą?...co z gaizką?...co z jasiowatym?....co z klimaszem?
Co jest kurwa z chrześniakiem?...co z czaplą?...co z gaizką?...co z jasiowatym?....co z klimaszem?
30 grudnia 2010, 21:38 [cytuj]
No to Konrad zbiera kasę. Jako że musi ją wysłać do 14 stycznia, wyślijcie mu ją wcześniej. Proponuję do 10 stycznia. Dzień wcześniej też podaję listę uczestników, którą wysyłam od razu organizatorom. Więc, mądrząc i szarogesząc się po raz ostatni, proszę się jasno deklarować tu. A z gadżetami na licytacje jest taka sprawa, że trzeba się z tym zgłosić do organizatorów. Więc, żeby nie było burdelu z tym też zgłaszajmy się tu, a później podbijemy do nich ze wszystkim naraz.
No to Konrad zbiera kasę. Jako że musi ją wysłać do 14 stycznia, wyślijcie mu ją wcześniej. Proponuję do 10 stycznia. Dzień wcześniej też podaję listę uczestników, którą wysyłam od razu organizatorom. Więc, mądrząc i szarogesząc się po raz ostatni, proszę się jasno deklarować tu. A z gadżetami na licytacje jest taka sprawa, że trzeba się z tym zgłosić do organizatorów. Więc, żeby nie było burdelu z tym też zgłaszajmy się tu, a później podbijemy do nich ze wszystkim naraz
30 grudnia 2010, 21:53 [cytuj]
faaaak.....przepraszam....
Daniel Sadowski
faaaak.....przepraszam....
Daniel Sadowski
30 grudnia 2010, 21:55 [cytuj]
damy Pawełku radę...
gramy 6 + bramkarz....
damy Pawełku radę...
gramy 6 + bramkarz
30 grudnia 2010, 21:56 [cytuj]
do grania z tego co widze.....
konradthfc, paweł, sadzik, marcin, raku, varba, ................ faaaaak..mało
marcus, paweł.....
gra!!!
marcus, paweł.....
gra!!!
30 grudnia 2010, 21:57 [cytuj]
dobra panowie....jutro po stówce...
dobra panowie....jutro po stówce
30 grudnia 2010, 22:03 [cytuj]
Znaczy dostałeś nr konta?
Paweł powiedział/a:
tak patrzę to ekipy do grania to my mieć nie będziemy bo sami kibice
Taa, myślisz, że po noclegu w trzcianeckim wchujgwiazdkowcu będzie widać różnice w formie

Ja tam na wszelki wypadek wezmę swoją wanne do spania
PS. Varba, Ty tam kolegów z Trzcianki uspokój, że nam się tam naprawdę podoba, takie tylko podśmiechujki się nas trzymiom.
Taa, myślisz, że po noclegu w trzcianeckim wchujgwiazdkowcu będzie widać różnice w formie:rotfl: Ja tam na wszelki wypadek wezmę swoją wanne do spania:P
PS. Varba, Ty tam kolegów z Trzcianki uspokój, że nam się tam naprawdę podoba, takie tylko podśmiechujki się nas trzymiom
30 grudnia 2010, 22:22 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:
marcus, paweł.....
gra!!!
Oczywiście ja na boisko wyjedę, ale graniem to bym tego nie nazywał, nie pamiętam kiedy ostatnio piłkę kopałem, więc będzie potrzebna ławka rezerwowych żeby robic zmiany! Jak nie będzie bramkarza to mogę stanąć miedzy słupkami, ale tylko w ostateczności nie będę was osłabiał w innym przypadku. Zdarzało mi się bronić w osiedlowych potyczkach, nawet mi wychodziło stare dzieje
Oczywiście ja na boisko wyjedę, ale graniem to bym tego nie nazywał, nie pamiętam kiedy ostatnio piłkę kopałem, więc będzie potrzebna ławka rezerwowych żeby robic zmiany! Jak nie będzie bramkarza to mogę stanąć miedzy słupkami, ale tylko w ostateczności nie będę was osłabiał w innym przypadku. Zdarzało mi się bronić w osiedlowych potyczkach, nawet mi wychodziło stare dzieje:rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 grudnia 2010, 23:33 [cytuj]
Konrad, po co robisz burdel i wypisujesz jeszcze raz ludzi na liście, którą już zrobiłem ? Poza tym przypominacie sobie ile ostatnio płaciliśmy za nocleg w Trzciance ? Bo nie chce mi się kuźwa wierzyć, że 40 zł płacimy za nocleg w takim syfie...za co niby taka kwota noclegowa ?! Mam nadzieję, że może coś lepszego do spania szykują. Sam nie wierzę, że zaczynam frajersko wierzyć w coś, co bardziej przypomina hostel.
Konrad, po co robisz burdel i wypisujesz jeszcze raz ludzi na liście, którą już zrobiłem ? Poza tym przypominacie sobie ile ostatnio płaciliśmy za nocleg w Trzciance ? Bo nie chce mi się kuźwa wierzyć, że 40 zł płacimy za nocleg w takim syfie...za co niby taka kwota noclegowa ?! Mam nadzieję, że może coś lepszego do spania szykują. Sam nie wierzę, że zaczynam frajersko wierzyć w coś, co bardziej przypomina hostel
COYS
30 grudnia 2010, 23:45 [cytuj]
40 zł jest za 2 noclegi. Jak ktoś bardzo chce, może zapłacić 20 zł. Za jeden nocleg.
40 zł jest za 2 noclegi. Jak ktoś bardzo chce, może zapłacić 20 zł. Za jeden nocleg
30 grudnia 2010, 23:48 [cytuj]
Marcin kumam, że za 2 noclegi. Zastanawiam się tylko, czy tyle samo płaciliśmy w tamtym roku ? Bo jako, że obecnie jesteśmy mądrzejsi o wiedzę nt. warunków jakie nas czekają to uśmiecham się w duchu za co te 40 zł za 2 nocki ?
Marcin kumam, że za 2 noclegi. Zastanawiam się tylko, czy tyle samo płaciliśmy w tamtym roku ? Bo jako, że obecnie jesteśmy mądrzejsi o wiedzę nt. warunków jakie nas czekają to uśmiecham się w duchu za co te 40 zł za 2 nocki ?
COYS
31 grudnia 2010, 00:03 [cytuj]
Sadzik powiedział/a:
Jak chcesz wydać trochę kasy to zawsze możesz zatrzymać się w Ajaksi
http://www.hotel.trzcianka.pl/pl/0202_pl.html
Jak chcesz wydać trochę kasy to zawsze możesz zatrzymać się w Ajaksie http://www.hotel.trzcianka.pl/pl/0202_pl.html
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
31 grudnia 2010, 07:54 [cytuj]
Z tego co ja pamiętam to płaciliśmy w tamtym roku po 70 zł. Sorry sadziku - obowiązuje Twoja lista. Kasę najlepiej wpłacać do 7 stycznia.
Z tego co ja pamiętam to płaciliśmy w tamtym roku po 70 zł. Sorry sadziku - obowiązuje Twoja lista. Kasę najlepiej wpłacać do 7 stycznia
31 grudnia 2010, 11:23 [cytuj]
Otóż to. W poprzednim roku nie rozkładali tej kwoty osobno na turniej, a osobno na nocleg. Teraz tak i to jeszcze z niezłym skutkiem(+30zł). Trzeba podbić do organizatorów z pytaniem, czy nocleg jest ten sam, co w tamtym roku.
Btw. jaka moja lista Konrad ? Zapytałem tylko po co przepisujesz jeszcze raz listę, która już istnieje. Daruj sobie więc złośliwości na ten temat.
Otóż to. W poprzednim roku nie rozkładali tej kwoty osobno na turniej, a osobno na nocleg. Teraz tak i to jeszcze z niezłym skutkiem(+30zł). Trzeba podbić do organizatorów z pytaniem, czy nocleg jest ten sam, co w tamtym roku.
Btw. jaka moja lista Konrad ? Zapytałem tylko po co przepisujesz jeszcze raz listę, która już istnieje. Daruj sobie więc złośliwości na ten temat
COYS
1 stycznia 2011, 15:40 [cytuj]
To do kogo mamy tą kase wpłacać, jakiś numer konta albo adres to pocztą wyśle
To do kogo mamy tą kase wpłacać, jakiś numer konta albo adres to pocztą wyśle ;)
2 stycznia 2011, 12:32 [cytuj]
No Konrad się obiecał, że bedzie zbierał

Pewno zaraz wrzuci nr konta.
No Konrad się obiecał, że bedzie zbierał:) Pewno zaraz wrzuci nr konta
2 stycznia 2011, 13:18 [cytuj]
Jakbym mieszkał jeszcze w Trzciance, to bym się tym zajął, ale mam dalej niż wszyscy i nie sądzę że ktoś ma ochotę wysyłać kase do Anglii. Czekam na numer konta!
Jakbym mieszkał jeszcze w Trzciance, to bym się tym zajął, ale mam dalej niż wszyscy i nie sądzę że ktoś ma ochotę wysyłać kase do Anglii. Czekam na numer konta!;)
2 stycznia 2011, 20:09 [cytuj]
Sory, że przez jakiś czas się nie odzywałem, ale nie miałem za bardzo dostępu do neta. Widzę, że się wszystko ładnie krystalizuje, więc chcę już się zdeklarować. Niestety będę musiał odmówić pojechania z Trzcianki. Może znajdzie się ewentualność, że ktoś wyskoczy, a mi się jakoś uda za niego wskoczyć, to wtedy po prostu oddam tej osobie kasę. Ale na tę chwilę NIE JADĘ (a cholernie bym chciał). Mam nadzieję, iż rozumiecie. Ew. zapiszcie mnie do jakiejś listy rezerwowej i jak nadarzy się ww. sytuacja, to wtedy będę mógł się zdeklarować. To bardzo mocno rozwiązywałoby mi ręce, a osoba, która by wypadła 'na ostatnią chwilę' (przyjmując, iż ja ją zastąpię), miałaby pewność odzyskania pieniędzy. Pozdrawiam.
Sory, że przez jakiś czas się nie odzywałem, ale nie miałem za bardzo dostępu do neta. Widzę, że się wszystko ładnie krystalizuje, więc chcę już się zdeklarować. Niestety będę musiał odmówić pojechania z Trzcianki. Może znajdzie się ewentualność, że ktoś wyskoczy, a mi się jakoś uda za niego wskoczyć, to wtedy po prostu oddam tej osobie kasę. Ale na tę chwilę NIE JADĘ (a cholernie bym chciał). Mam nadzieję, iż rozumiecie. Ew. zapiszcie mnie do jakiejś listy rezerwowej i jak nadarzy się ww. sytuacja, to wtedy będę mógł się zdeklarować. To bardzo mocno rozwiązywałoby mi ręce, a osoba, która by wypadła 'na ostatnią chwilę' (przyjmując, iż ja ją zastąpię), miałaby pewność odzyskania pieniędzy. Pozdrawiam
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!