Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej Trzcianka
3 stycznia 2011, 07:18 [cytuj]
Ja się piszę na Trzciankę. Tylko powiedzcie jak dojeżdżamy :)

Mateusz Zieliński - grający of course.
Ja się piszę na Trzciankę. Tylko powiedzcie jak dojeżdżamy :) Mateusz Zieliński - grający of course
.upadamy na dno by odbić się od niego.
3 stycznia 2011, 07:38 [cytuj]
Ktoś inny musi się jednak Panowie i Panie podjąć zbierania tej kasy i wysłania jej do organizatorów. W weekend kiedy jest organizowany turniej wypadła mi bardzo ważna sprawa na którą czekam dosyć długo. Tak więc, ja z turnieju wypadam co muszę uczynić z dużą przykrością. Mam nadzieję, że znajdzie się osoba która to wszystko pochyta.
Ktoś inny musi się jednak Panowie i Panie podjąć zbierania tej kasy i wysłania jej do organizatorów. W weekend kiedy jest organizowany turniej wypadła mi bardzo ważna sprawa na którą czekam dosyć długo. Tak więc, ja z turnieju wypadam co muszę uczynić z dużą przykrością. Mam nadzieję, że znajdzie się osoba która to wszystko pochyta
3 stycznia 2011, 13:43 [cytuj]
Czuję że będzie niezła dupa z tego turnieju, a ja już odwołania nie mam bilety kupione, więc do Polski polece. To kto jedzie na ten turniej, bo chyba przydałoby się odświeżyć listę!
Czuję że będzie niezła dupa z tego turnieju, a ja już odwołania nie mam bilety kupione, więc do Polski polece. To kto jedzie na ten turniej, bo chyba przydałoby się odświeżyć listę!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 stycznia 2011, 16:55 [cytuj]
albo chociaż mogę się na te jaworzno wkręcić?
albo chociaż mogę się na te jaworzno wkręcić?
3 stycznia 2011, 17:17 [cytuj]
Dupa nie dupa z turnieju. Po prostu ktoś inny zbierze kasę, i tyle. Kto? Maciek, Paweł, Marcus? No ktoś musi, panowie. W ostateczności powpłacamy każdy na własną rękę, chociaż to słaba opcja;|

1. Mateusz Zieliński
2. Paweł Cieśliński
3. Marcin Racibórz
4. Kosa Marcusa
5. Marcusa kosa
6. Jasiek Berdys
7. Paweł vel autostrada Radzionków - Przedbórz
8. Raku
9. varba
10.snajper
11.sadzik

Kogoś brakuje? Co z Warszawą? No chyba Stolyca nie da ciała:P Czapla, Gaizka! Chrześniak?
Dupa nie dupa z turnieju. Po prostu ktoś inny zbierze kasę, i tyle. Kto? Maciek, Paweł, Marcus? No ktoś musi, panowie. W ostateczności powpłacamy każdy na własną rękę, chociaż to słaba opcja;| 1. Mateusz Zieliński 2. Paweł Cieśliński 3. Marcin Racibórz 4. Kosa Marcusa 5. Marcusa kosa 6. Jasiek Berdys 7. Paweł vel autostrada Radzionków - Przedbórz 8. Raku 9. varba 10.snajper 11.sadzik Kogoś brakuje? Co z Warszawą? No chyba Stolyca nie da ciała:P Czapla, Gaizka! Chrześniak?
3 stycznia 2011, 19:45 [cytuj]
a jak z dojazdem Marcinie?:)
a jak z dojazdem Marcinie?:)
3 stycznia 2011, 19:54 [cytuj]
Ostatnio jechaliśmy z Konradem i Maćkiem (MD18) samochodami. Jak teraz-nie wiem? Pociagiem na Poznań a później się pomyśli?
Ostatnio jechaliśmy z Konradem i Maćkiem (MD18) samochodami. Jak teraz-nie wiem? Pociagiem na Poznań a później się pomyśli?
3 stycznia 2011, 21:14 [cytuj]
89 1050 1331 1000 0022 3888 9477 ING Bank Śląski
W tytule podać proszę imię i nazwisko żeby po pewnym czasie można do listy uczestników dopisać - "wpłacił".
Marcin chyba Racibórz jest odciety od "niusów" z krajowego podwórka :rotfl: PKP ??? Nigdy !!!! Jedziemy autem na Przedbórz a potem juz tylko pyrlandia i Trzcianka.
89 1050 1331 1000 0022 3888 9477 ING Bank Śląski W tytule podać proszę imię i nazwisko żeby po pewnym czasie można do listy uczestników dopisać - "wpłacił". Marcin chyba Racibórz jest odciety od "niusów" z krajowego podwórka :rotfl: PKP ??? Nigdy !!!! Jedziemy autem na Przedbórz a potem juz tylko pyrlandia i Trzcianka
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
3 stycznia 2011, 21:18 [cytuj]
czapla niestety wtedy zagranico. ale deklaruje, ze w tym sezonie podjedzie do was do city pubu na ktorys weekendowy mecz.
czapla niestety wtedy zagranico. ale deklaruje, ze w tym sezonie podjedzie do was do city pubu na ktorys weekendowy mecz
4 stycznia 2011, 00:38 [cytuj]
czapla powiedział/a:
czapla niestety wtedy zagranico. ale deklaruje, ze w tym sezonie podjedzie do was do city pubu na ktorys weekendowy mecz

do Katowic ? Jak tak to zapraszamy :D
do Katowic ? Jak tak to zapraszamy :D
COYS
4 stycznia 2011, 19:48 [cytuj]
powodzenia chłopaki, dajcie tam czadu ;)
powodzenia chłopaki, dajcie tam czadu ;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
4 stycznia 2011, 21:28 [cytuj]
Ja powiedział/a:

1. Mateusz Zieliński
2. Paweł Cieśliński
3. Marcin Racibórz
4. Kosa Marcusa
5. Marcusa kosa
6. Jasiek Berdys
7. Paweł vel autostrada Radzionków - Przedbórz
8. Raku
9. varba
10.snajper
11.sadzik

Ponawiam pytanie-kogos brakuje? ktoś jeszcze chętny? Bo się zbliża wiepokomna chwila kiedy lista pójdzie do organizatrów. Plan mam taki żeby ostatecznie pokazać Wam tę listę w czwartek a w piątek wysłać. He?
Ponawiam pytanie-kogos brakuje? ktoś jeszcze chętny? Bo się zbliża wiepokomna chwila kiedy lista pójdzie do organizatrów. Plan mam taki żeby ostatecznie pokazać Wam tę listę w czwartek a w piątek wysłać. He?
4 stycznia 2011, 21:48 [cytuj]
Pytam dla pewności, wpisowe bez noclegu 60zł tak???
Pytam dla pewności, wpisowe bez noclegu 60zł tak???
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 stycznia 2011, 23:26 [cytuj]
Ten wątek mnie przerasta. Komu i ile mam wpłacić i do kiedy?:bezradny:
Ten wątek mnie przerasta. Komu i ile mam wpłacić i do kiedy?:bezradny:
5 stycznia 2011, 00:29 [cytuj]
xBulix informację masz na tej samej stronie :)
89 1050 1331 1000 0022 3888 9477 ING Bank Śląski
W tytule podać proszę imię i nazwisko żeby po pewnym czasie można do listy uczestników dopisać - "wpłacił".
xBulix informację masz na tej samej stronie :) 89 1050 1331 1000 0022 3888 9477 ING Bank Śląski W tytule podać proszę imię i nazwisko żeby po pewnym czasie można do listy uczestników dopisać - "wpłacił"
COYS
5 stycznia 2011, 08:45 [cytuj]
Bardzo proszę wszystkich harcerzy lub zamiennie skautów żeby sie ogarneli bo przy takiej postawie to sobie turniej w fife możecie zagrać. Jak zwykle internetowa napinka a potem sie okazuje że 2 posty wyżej podane konto jest niewidoczne !!!
Zapał jak w każdym innym temacie jak nos zza kompa trza wychylić
Bardzo proszę wszystkich harcerzy lub zamiennie skautów żeby sie ogarneli bo przy takiej postawie to sobie turniej w fife możecie zagrać. Jak zwykle internetowa napinka a potem sie okazuje że 2 posty wyżej podane konto jest niewidoczne !!! Zapał jak w każdym innym temacie jak nos zza kompa trza wychylić
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
5 stycznia 2011, 09:13 [cytuj]
Piszę się szybko i mam nadzieję, że zdążyłem :hejka:

Grający - pomoc, napad, ewentualnie bramka

Tomasz Skupień (Gdynia)

jakby ktoś miał transport to kontakt
kiedy i gdzie kasę przelać
Piszę się szybko i mam nadzieję, że zdążyłem :hejka: Grający - pomoc, napad, ewentualnie bramka Tomasz Skupień (Gdynia) jakby ktoś miał transport to kontakt kiedy i gdzie kasę przelać
5 stycznia 2011, 10:15 [cytuj]
Zmusiłeś mnie Sosek do pierwszego przekleństwa na tej stronie K U R W A - 3 posty wyżej masz numer konta, prześledz wszystko co zostało napisane w temacie a potem zgłaszaj watpliwości
Zmusiłeś mnie Sosek do pierwszego przekleństwa na tej stronie K U R W A - 3 posty wyżej masz numer konta, prześledz wszystko co zostało napisane w temacie a potem zgłaszaj watpliwości
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się