Forum dyskusyjne
25 maja 2011, 14:44 [cytuj]
Żtemat zaproponowany przez Boyda. Przeniesiony do osobnego, że by nie mieszac z "podsumowaniem".
Żtemat zaproponowany przez Boyda. Przeniesiony do osobnego, że by nie mieszac z "podsumowaniem"
Kogucie życie!
25 maja 2011, 15:28 [cytuj]
Całej ligi, czy tylko z naszego zespołu?
Całej ligi, czy tylko z naszego zespołu? :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
25 maja 2011, 15:36 [cytuj]
U mnie wiele się pokrywa z Pawłem, ale nie wszystko :
Hart - (na prawą obronę i drugiego środkowego obrońcy chyba nie jestem w stanie wybrać, bo nikt się na tyle nie wyróżniał) Vidic Baines - Parker, Meireles, Modric, Silva - Tevez, Hernandez
U mnie wiele się pokrywa z Pawłem, ale nie wszystko :
Hart - (na prawą obronę i drugiego środkowego obrońcy chyba nie jestem w stanie wybrać, bo nikt się na tyle nie wyróżniał) Vidic Baines - Parker, Meireles, Modric, Silva - Tevez, Hernandez
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
25 maja 2011, 15:43 [cytuj]
Heurelho Gomes - John Pantsil, Sol Campbell, Sebastien Squillaci, Paul Konchesky - Joe Cole, Lee Cartemole, James Milner - Jermain Defoe, Fernando Torres, Edin Dzeko
Heurelho Gomes - John Pantsil, Sol Campbell, Sebastien Squillaci, Paul Konchesky - Joe Cole, Lee Cartemole, James Milner - Jermain Defoe, Fernando Torres, Edin Dzeko
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
25 maja 2011, 21:34 [cytuj]
Hart
Kompany Vidic Samba
Nani Yaya Toure Parker Modric Baines
Adam
Tevez
(Chicharito)
Hart
Kompany Vidic Samba
Nani Yaya Toure Parker Modric Baines
Adam
Tevez
(Chicharito)
Come On You Spurs !
25 maja 2011, 22:12 [cytuj]
Bez Teveza City biłoby się o Ligę Europejską i jestem prawie przekonany, że tą bitwę by przegrali, ośmielę się stwierdzić.
Bez Teveza City biłoby się o Ligę Europejską i jestem prawie przekonany, że tą bitwę by przegrali, ośmielę się stwierdzić
26 maja 2011, 10:33 [cytuj]
Ja się zgodzę z Rakiem. Sezon był taki jakiś dziwny, że naprawdę ciężko wybrać jedenastkę. Na pewno Hart, Vidic, Baines, Adam, Tevez, Meireles, Hernandez i nasz Luka zasługują na wyróżnienie, ale bardzo ciężko byłoby mi sklepać jedenastkę.
Ja się zgodzę z Rakiem. Sezon był taki jakiś dziwny, że naprawdę ciężko wybrać jedenastkę. Na pewno Hart, Vidic, Baines, Adam, Tevez, Meireles, Hernandez i nasz Luka zasługują na wyróżnienie, ale bardzo ciężko byłoby mi sklepać jedenastkę
http://zdziarson.blogspot.com/
26 maja 2011, 13:55 [cytuj]
Moim zdaniem także sezon był słaby, w Premier League (przez wielu nazywaną najlepszą ligą świata) zaszło podobne zjawisko, co w Ekstraklasie. Poziom się wyrównał, ale to nie dlatego, że słabsze kluby podciągnęły poziom, tylko ponieważ te mocne obniżyły loty. Na pewno Premier League była w zeszłym sezonie najbardziej wyrównaną z mocnych lig, ale jeśli chodzi o poziom, to (zaraz zostanę tu pewnie zjedzony) hiszpańska jej mocno odskoczyła.
Sam też miałbym problem z wybraniem jedenastki - na bramkę chyba rzeczywiście Hart, choć może jednak zdecydowałbym się na van der Sara. Do obrony na pewno Vidić i Baines, a dalej mam już problem. Luka, Tevez, Hernandez - tu nie będę oryginalny. Jeśli chodzi o resztę Meireles miał słabiutką jesień, więc jeśli on, to i Rafa, bo też miał jedną fantastyczną rundę. Adam mnie w ogóle nie przekonuje, przeciętny do bólu zawodnik wyróżniający się na tle słabiutkich partnerów. To samo chyba z Parkerem, Sambą i Dempseyem. Downing i Kompany nieźle, ale nie wyrastali jakoś specjalnie ponad ligę. Nominacja w niektórych typach dla Yaya Toure (którego zresztą bardzo lubię) jest dla mnie zagadką. Z Waszych typów może jeszcze Silva, a od siebie dodam (choć sam nie wierzę, że to piszę) Darrena Benta. No, może jeszcze z Pawła typów El Mohammady, ale to dlatego, że koleś nie wiadomo w ogóle skąd się wziął, więc może coś a la największe pozytywne zaskoczenie?!
BTW zauważyliście, że w żadnej z Waszych (ani mojej) "11" nie ma Bale'a. To chyba także świadczy o tym, jak bardzo na wyrost była ta jego nagroda

Śmieszne jest to, że ludzie, którzy teoretycznie powinni świetnie znać temat, nie oglądają chyba meczów ligowych i nagrodę dali mu za pojedyncze przebłyski w LM.
Moim zdaniem także sezon był słaby, w Premier League (przez wielu nazywaną najlepszą ligą świata) zaszło podobne zjawisko, co w Ekstraklasie. Poziom się wyrównał, ale to nie dlatego, że słabsze kluby podciągnęły poziom, tylko ponieważ te mocne obniżyły loty. Na pewno Premier League była w zeszłym sezonie najbardziej wyrównaną z mocnych lig, ale jeśli chodzi o poziom, to (zaraz zostanę tu pewnie zjedzony) hiszpańska jej mocno odskoczyła.
Sam też miałbym problem z wybraniem jedenastki - na bramkę chyba rzeczywiście Hart, choć może jednak zdecydowałbym się na van der Sara. Do obrony na pewno Vidić i Baines, a dalej mam już problem. Luka, Tevez, Hernandez - tu nie będę oryginalny. Jeśli chodzi o resztę Meireles miał słabiutką jesień, więc jeśli on, to i Rafa, bo też miał jedną fantastyczną rundę. Adam mnie w ogóle nie przekonuje, przeciętny do bólu zawodnik wyróżniający się na tle słabiutkich partnerów. To samo chyba z Parkerem, Sambą i Dempseyem. Downing i Kompany nieźle, ale nie wyrastali jakoś specjalnie ponad ligę. Nominacja w niektórych typach dla Yaya Toure (którego zresztą bardzo lubię) jest dla mnie zagadką. Z Waszych typów może jeszcze Silva, a od siebie dodam (choć sam nie wierzę, że to piszę) Darrena Benta. No, może jeszcze z Pawła typów El Mohammady, ale to dlatego, że koleś nie wiadomo w ogóle skąd się wziął, więc może coś a la największe pozytywne zaskoczenie?!
BTW zauważyliście, że w żadnej z Waszych (ani mojej) "11" nie ma Bale'a. To chyba także świadczy o tym, jak bardzo na wyrost była ta jego nagroda:| Śmieszne jest to, że ludzie, którzy teoretycznie powinni świetnie znać temat, nie oglądają chyba meczów ligowych i nagrodę dali mu za pojedyncze przebłyski w LM
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 maja 2011, 16:48 [cytuj]
Hart - Hangeland Vidic Gallas Baines - Nani Modric Wilshere Giggs - Tevez Hernandez
Hart - Hangeland Vidic Gallas Baines - Nani Modric Wilshere Giggs - Tevez Hernandez
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
26 maja 2011, 16:59 [cytuj]
Po czym wnosisz Ginola, że odskoczyła??
Po czym wnosisz Ginola, że odskoczyła??
Kogucie życie!
26 maja 2011, 18:11 [cytuj]
Hart - Pantsil Vidic Dawson Baines - Modric Parker Adam Nani - Cigharito Tevez. Z całej Europy wybrałbym taką:
Neuer - Piszczek Vidic Puyol Marcelo - Xavi Sahin Van der Vaart - Messi Ronaldo Nani
Hart - Pantsil Vidic Dawson Baines - Modric Parker Adam Nani - Cigharito Tevez. Z całej Europy wybrałbym taką:
Neuer - Piszczek Vidic Puyol Marcelo - Xavi Sahin Van der Vaart - Messi Ronaldo Nani
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
26 maja 2011, 21:19 [cytuj]
Ja tam dałem Berbę, bo strzelił więcej goli, choć myślałem nad Odemwingiem, ale zdyskwalifikowała go mało fair play gra (sytuacja jak BAE się skontuzjował, a on spokojnie strzelił gola), tak samo Adam nie powinien być brany pod uwagę, przynajmniej na tej stronie, po tym jak potraktował Garetha Bale.Nie chce psychola w Spurs, niech już będzie Scott Parker.
Ja tam dałem Berbę, bo strzelił więcej goli, choć myślałem nad Odemwingiem, ale zdyskwalifikowała go mało fair play gra (sytuacja jak BAE się skontuzjował, a on spokojnie strzelił gola), tak samo Adam nie powinien być brany pod uwagę, przynajmniej na tej stronie, po tym jak potraktował Garetha Bale.Nie chce psychola w Spurs, niech już będzie Scott Parker
26 maja 2011, 22:11 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
A ataku chyba komentować nie trzeba. Hernandez to w ogóle kosmita. Można się zachwycać Berbą, Rooneyem, Nanim, ale tak naprawdę to on wchodził i w krytycznych momentach wsadzał nogę i głowę tam, gdzie Berba nie umiał. Berba pakował piłkę do bramki w jednym nieistotnym meczu 8 razy, a Hernandez raz, ale zapewniając trzy punkty. A Tevez... bez niego nie byłoby 3. miejsca City
Rozpędziłeś się trochę,chyba
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
osobiście pamiętam jeden tylko mecz w którym Hernandez wszedł za Berbatowa i strzelił-przeciwko Liverpool na Anfield (zresztą strzał ten nie zapewnił chociażby 1 punktu) A Berbatow do końca stycznia niemalże sam zapewniał zwycięstwa-aż nagle został posadzony na ławie już na dobre. cóż,jak decydujesz się na Fergusona trzeba się tym liczyć... ale i tak nie jestem w stanie wyobrazić sobie United z tytułem w tym roku bez Berbatowa.
Rozpędziłeś się trochę,chyba:] osobiście pamiętam jeden tylko mecz w którym Hernandez wszedł za Berbatowa i strzelił-przeciwko Liverpool na Anfield (zresztą strzał ten nie zapewnił chociażby 1 punktu) A Berbatow do końca stycznia niemalże sam zapewniał zwycięstwa-aż nagle został posadzony na ławie już na dobre. cóż,jak decydujesz się na Fergusona trzeba się tym liczyć... ale i tak nie jestem w stanie wyobrazić sobie United z tytułem w tym roku bez Berbatowa
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?