Forum dyskusyjne
27 lipca 2011, 19:45 [cytuj]
Mi sie raczej w tym sezonie nie uda zawitać na WHL, zobowiązania rodzinne, do tego jeden albo dwa dłuższe wyjazdy służbowe i wychodzi, że żona na kolejny wyjazd mnie pewnie nie puści
Co do wskazówek to jeśli jesteś One Hotspur memberem, to nie ma problemu z kupnem biletów nawet na najlepsze mecze (nie wiem jak Arse, ale mi na Man Utd udało się bez stresu - fakt ze pierwszego dnia z rana i na prawie najdroższą trybunę - West Lower. Przelot, nocleg to już formalność
Mi sie raczej w tym sezonie nie uda zawitać na WHL, zobowiązania rodzinne, do tego jeden albo dwa dłuższe wyjazdy służbowe i wychodzi, że żona na kolejny wyjazd mnie pewnie nie puści :bezradny:
Co do wskazówek to jeśli jesteś One Hotspur memberem, to nie ma problemu z kupnem biletów nawet na najlepsze mecze (nie wiem jak Arse, ale mi na Man Utd udało się bez stresu - fakt ze pierwszego dnia z rana i na prawie najdroższą trybunę - West Lower. Przelot, nocleg to już formalność :)
27 lipca 2011, 19:56 [cytuj]
A mniej więcej z jakimi kosztami trzeba się liczyć przy takim wyjeździe? (bilet, przelot, nocleg). chodzi mi o koszt orientacyjny bo wiadomo dokładnie będzie jak już wszystko będzie zabookowane.
A mniej więcej z jakimi kosztami trzeba się liczyć przy takim wyjeździe? (bilet, przelot, nocleg). chodzi mi o koszt orientacyjny bo wiadomo dokładnie będzie jak już wszystko będzie zabookowane
27 lipca 2011, 20:09 [cytuj]
To zależy jak chcesz zaszaleć i na jak długo jechać. Tnąc na wszystkim myślę, że do tysiąca można zejść?
To zależy jak chcesz zaszaleć i na jak długo jechać. Tnąc na wszystkim myślę, że do tysiąca można zejść?
27 lipca 2011, 20:35 [cytuj]
tnąc po kosztach to ja na Wolves cały trip opłaciłem kwotą 400zł, ale na to się składało kilka czynników. Ja wstępnie byłbym raku chętny. Zastanowiłbym się tylko jeszcze, co do przeciwnika. QPR średnio mi się podoba, ale jak będzie więcej chętnych to ok.
tnąc po kosztach to ja na Wolves cały trip opłaciłem kwotą 400zł, ale na to się składało kilka czynników. Ja wstępnie byłbym raku chętny. Zastanowiłbym się tylko jeszcze, co do przeciwnika. QPR średnio mi się podoba, ale jak będzie więcej chętnych to ok
COYS
27 lipca 2011, 21:05 [cytuj]
:kotek:
27 lipca 2011, 21:19 [cytuj]
wstępnie też bym się pisał na taki wyjazd. więc już powoli trzeba zacząć odkładać
wstępnie też bym się pisał na taki wyjazd. więc już powoli trzeba zacząć odkładać :)
27 lipca 2011, 21:29 [cytuj]
Własnie, Raku ogarnij te ceny w końcu a ja czekam na nowy plan zajęć bo 30 to niedziela.
Wracamy tego samego dnia?
Własnie, Raku ogarnij te ceny w końcu a ja czekam na nowy plan zajęć bo 30 to niedziela.
Wracamy tego samego dnia?
27 lipca 2011, 21:51 [cytuj]
No ale damy rade w jeden dzień się obrobić? Przylot np 8 wylot 23 ? : ))
No ale damy rade w jeden dzień się obrobić? Przylot np 8 wylot 23 ? : ))
27 lipca 2011, 22:06 [cytuj]
a czy osoby, które nie miały jeszcze styczności ze spursmaniakami też mogą się zgłosić na taką eskapadę? Wstępnie zgłaszam chęć, kasa się znajdzie, do października sporo czasu zatem urlop można zaklepać ... why not
a czy osoby, które nie miały jeszcze styczności ze spursmaniakami też mogą się zgłosić na taką eskapadę? Wstępnie zgłaszam chęć, kasa się znajdzie, do października sporo czasu zatem urlop można zaklepać ... why not :)
27 lipca 2011, 22:44 [cytuj]
ja też się piszę

na QPR bo akurat wtedy mam wolne
ja też się piszę :) na QPR bo akurat wtedy mam wolne
27 lipca 2011, 23:16 [cytuj]
ja tez chętny
jeszcze nie wdajac sie w szczegóły, to trzeba sie zdecydowac konkretnie co do meczu...zgadzam sie z Sadzikiem. Wolałbym dopłacic te kilka funtow za bilet i isc na jakis "wyzszej klasy" mecz (tym bardziej znajac nasza przypadlowsc do remisowania takich meczow lub meczenia sie na 1:0 lub przegrywania 0:1 )
ale reasumujac - jestem ZA
ja tez chętny :)
jeszcze nie wdajac sie w szczegóły, to trzeba sie zdecydowac konkretnie co do meczu...zgadzam sie z Sadzikiem. Wolałbym dopłacic te kilka funtow za bilet i isc na jakis "wyzszej klasy" mecz (tym bardziej znajac nasza przypadlowsc do remisowania takich meczow lub meczenia sie na 1:0 lub przegrywania 0:1 )
ale reasumujac - jestem ZA :)
27 lipca 2011, 23:48 [cytuj]
Ile czasu z grubsza na decyzję ?
Ile czasu z grubsza na decyzję ? ;)
27 lipca 2011, 23:56 [cytuj]
Każdy chętny może jechać. Nie ma żadnych podziałów wśród spursmaniaków. I pamiętajcie o ważnej rzeczy - membery ! Żeby jechać na pewniaka trzeba mieć membera, który uprawnia do wcześniejszego zakupu biletu. Koszt takowego to 45 funtów. Ewentualnie można się podzielić w pary, bo posiadacz membera może kupić jeden bilet więcej dla osoby towarzyszącej. Na QPR łatwiejsze do zrealizowania. Z mocniejszym przeciwnikiem bez membera będzie ciężko załatwić bilety dla większej grupy - zakładam, że trochę nas będzie.
6 września rusza sprzedaż dla posiadaczy memberów, więc coś do tego czasu. O ile interesuje nas QPR. Tutaj można zrobić głosowanie.
Każdy chętny może jechać. Nie ma żadnych podziałów wśród spursmaniaków. I pamiętajcie o ważnej rzeczy - membery ! Żeby jechać na pewniaka trzeba mieć membera, który uprawnia do wcześniejszego zakupu biletu. Koszt takowego to 45 funtów. Ewentualnie można się podzielić w pary, bo posiadacz membera może kupić jeden bilet więcej dla osoby towarzyszącej. Na QPR łatwiejsze do zrealizowania. Z mocniejszym przeciwnikiem bez membera będzie ciężko załatwić bilety dla większej grupy - zakładam, że trochę nas będzie.
6 września rusza sprzedaż dla posiadaczy memberów, więc coś do tego czasu. O ile interesuje nas QPR. Tutaj można zrobić głosowanie
COYS
28 lipca 2011, 11:25 [cytuj]
Myślałem jeszcze o Aston Villi, która jest 21 listopada - to jest poniedziałek. W sumie jest mi to obojętne, czy QPR, czy Villa. Jak większości pasuje QPR to też jestem za tą opcją. Myślę, że można się już powoli określać, ponieważ im szybciej zabukujemy bilety lotnicze, tym lepiej dla naszych portfeli.
Myślałem jeszcze o Aston Villi, która jest 21 listopada - to jest poniedziałek. W sumie jest mi to obojętne, czy QPR, czy Villa. Jak większości pasuje QPR to też jestem za tą opcją. Myślę, że można się już powoli określać, ponieważ im szybciej zabukujemy bilety lotnicze, tym lepiej dla naszych portfeli
COYS