Forum dyskusyjne
30 lipca 2011, 12:57 [cytuj]
Kuźwa, nie dostałem tego Client Reference number i teraz gówno kupię
Kuźwa, nie dostałem tego Client Reference number i teraz gówno kupię
30 lipca 2011, 15:07 [cytuj]
White Light, znaczy jak nie dostałeś, jak kupisz członkostwo to ci przyślą kartę z numerem.
White Light, znaczy jak nie dostałeś, jak kupisz członkostwo to ci przyślą kartę z numerem
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 lipca 2011, 15:12 [cytuj]
Ten Client Reference number jest mi potrzebny, żeby kupić członkostwo
Ten Client Reference number jest mi potrzebny, żeby kupić członkostwo
30 lipca 2011, 18:17 [cytuj]
Wstępnie jestem zainteresowany. Jak bedę wiedział więcej to się określę. I takie pytanie-zdążę jeszcze przed całą eskapadą wykupic membera coby mieć bilet?
Wstępnie jestem zainteresowany. Jak bedę wiedział więcej to się określę. I takie pytanie-zdążę jeszcze przed całą eskapadą wykupic membera coby mieć bilet?
30 lipca 2011, 18:23 [cytuj]
No to stwórz nowe konto (Create Account) i wtedy będziesz mógł się logować.
No to stwórz nowe konto (Create Account) i wtedy będziesz mógł się logować
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 lipca 2011, 18:56 [cytuj]
Udało mi się. Ale jak teraz dostać Spurs TV, bo chcą cały czas żebym za to zapłacił, a przecież zapłaciłem już za membership.
Udało mi się. Ale jak teraz dostać Spurs TV, bo chcą cały czas żebym za to zapłacił, a przecież zapłaciłem już za membership
30 lipca 2011, 19:29 [cytuj]
Ja mam Bronze Membership więc może się przyłączę do waszej eskapady, oczywiście ja będę jechał pociągiem. Jak ktoś chciałby jechać na wyjazdowy mecz do Norwich to zapraszam, chętnie przenocuję i nakarmię 2-3 osoby (więcej mi się w chacie nie zmieści

) Termin nie typowy bo święta, ale przynajmniej każdy ma wolne
Ja mam Bronze Membership więc może się przyłączę do waszej eskapady, oczywiście ja będę jechał pociągiem. Jak ktoś chciałby jechać na wyjazdowy mecz do Norwich to zapraszam, chętnie przenocuję i nakarmię 2-3 osoby (więcej mi się w chacie nie zmieści:P ) Termin nie typowy bo święta, ale przynajmniej każdy ma wolne:P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 lipca 2011, 19:57 [cytuj]
white Light, jaja sobie robisz, co nie?
white Light, jaja sobie robisz, co nie?
31 lipca 2011, 22:26 [cytuj]
:cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 lipca 2011, 23:58 [cytuj]
Sadzik powiedział/a:
Z tymi biletami godzinę przed meczem to wątpię. Poza tym jechanie do Londynu specjalnie na mecz i to z ryzykiem, że się nie dostaniesz chyba nie wchodzi w grę ?
Zakładam, że się dostanę. Kiedy był ostatnio komplet z zajętym absolutnie każdym miejscem? Czy mecz z QPR ma potencjał na komplet? Co do biletu przed meczem, raczej się o to nie obawiam, bardziej chodzi mi o to, czy member jest wtedy potrzebny.
Zakładam, że się dostanę. Kiedy był ostatnio komplet z zajętym absolutnie każdym miejscem? Czy mecz z QPR ma potencjał na komplet? Co do biletu przed meczem, raczej się o to nie obawiam, bardziej chodzi mi o to, czy member jest wtedy potrzebny
1 sierpnia 2011, 10:02 [cytuj]
Przed samym meczem jakbyś kupił, to member już Ci niepotrzebny, ale jak już chcesz tak go nabyć, to lepiej kup dzień lub kilka dni wcześniej przez opcję ticket exchange(tutaj też niepotrzebny member, jedynie rejestracja na stronce eticketing). Zakładam, że na QPR będą.
Przed samym meczem jakbyś kupił, to member już Ci niepotrzebny, ale jak już chcesz tak go nabyć, to lepiej kup dzień lub kilka dni wcześniej przez opcję ticket exchange(tutaj też niepotrzebny member, jedynie rejestracja na stronce eticketing). Zakładam, że na QPR będą
COYS
1 sierpnia 2011, 17:18 [cytuj]
Owszem. Całkiem bezinteresownie proponuję Katowice
Owszem. Całkiem bezinteresownie proponuję Katowice :D
COYS
1 sierpnia 2011, 17:47 [cytuj]
to moze od razu niech kazdy napisze - skad chcailby leciec/skad bedzie leciał i czy ma membera.
Ja z Warszawy
Membera nie posiadam
to moze od razu niech kazdy napisze - skad chcailby leciec/skad bedzie leciał i czy ma membera.
Ja z Warszawy
Membera nie posiadam :)
1 sierpnia 2011, 19:45 [cytuj]
Ja jestem z Głogowa (dolnośląskie), zatem leciałbym z Wrocławia, aczkolwiek mogę też startować z Łodzi lub nawet z W-wy.
Membera niestety nie posiadam, najchętniej bym się pod kogoś podpiął, kasiorę przelewam od razu
Ja jestem z Głogowa (dolnośląskie), zatem leciałbym z Wrocławia, aczkolwiek mogę też startować z Łodzi lub nawet z W-wy.
Membera niestety nie posiadam, najchętniej bym się pod kogoś podpiął, kasiorę przelewam od razu ;)
2 sierpnia 2011, 00:50 [cytuj]
Wrocław, mam membera.
Wrocław, mam membera
2 sierpnia 2011, 10:28 [cytuj]
Szukałem troche lotów i najtanszy (248zł w obie strony) jaki znalazłem to wylot z Wrocławia 30.10 o godzinie 6:05, dolatujemy do Londyn Luton; wylot 31 pazdziernika 8:05 i kolo 11ej jestesmy we wrocławiu
Teraz tak, jak wyglada dojazd z Luton do samego Londynu(i z powrotem) - ile zajumje czasu, z jaka czestotliwoscia kursuja pociagi, ile kosztuje bilet(ja nie byłem -dlatego pytam) ? pół dnia mielibysmy na zwiedzanie i szwendanie sie po londynie, pozniej meczyk, po meczu wieczor i noc na chillout
Nie wiem do kiedy cena biletu nie ulegnie zmianie, ale warto byłoby sie pospieszyc.
Szukałem troche lotów i najtanszy (248zł w obie strony) jaki znalazłem to wylot z Wrocławia 30.10 o godzinie 6:05, dolatujemy do Londyn Luton; wylot 31 pazdziernika 8:05 i kolo 11ej jestesmy we wrocławiu :)
Teraz tak, jak wyglada dojazd z Luton do samego Londynu(i z powrotem) - ile zajumje czasu, z jaka czestotliwoscia kursuja pociagi, ile kosztuje bilet(ja nie byłem -dlatego pytam) ? pół dnia mielibysmy na zwiedzanie i szwendanie sie po londynie, pozniej meczyk, po meczu wieczor i noc na chillout :)
Nie wiem do kiedy cena biletu nie ulegnie zmianie, ale warto byłoby sie pospieszyc
6 sierpnia 2011, 17:42 [cytuj]
Ja mógłbym się dostosować , Warszawa czy Wrocław nie robi mi to właściwie większej różnicy . Na wyjazd jestem zdecydowany .

Ja mógłbym się dostosować , Warszawa czy Wrocław nie robi mi to właściwie większej różnicy . Na wyjazd jestem zdecydowany . :D:D
6 sierpnia 2011, 17:53 [cytuj]
Ja w razie co lecę osobno.
Ja w razie co lecę osobno