Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Wspólny wyjazd
11 sierpnia 2011, 11:42 [cytuj]
Jeszcze kilka dni zamieszek i pewnie potanieją.
Jeszcze kilka dni zamieszek i pewnie potanieją
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
15 sierpnia 2011, 14:19 [cytuj]
ja tam wchodzę
ja tam wchodzę
Na początku był kogut...
18 sierpnia 2011, 13:54 [cytuj]
kurde pojechałbym ... :/ zna ktoś całkowity koszt jak nie mam membera?
kurde pojechałbym ... :/ zna ktoś całkowity koszt jak nie mam membera?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
27 sierpnia 2011, 10:10 [cytuj]
ja mogę z Warszawy, nie mam membera:(
ja mogę z Warszawy, nie mam membera:(
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 września 2011, 17:46 [cytuj]
Panowie nie mam membera , ale na wyjazd jestem zdecydowany . Przyłączył bym się do kogoś kto ma membera(oczywiście połowę kasy zwracam) , albo poinstruował by ktoś (bardziej szczegółowo) jak wykupić tego nieszczęsnego membera.
Panowie nie mam membera , ale na wyjazd jestem zdecydowany . Przyłączył bym się do kogoś kto ma membera(oczywiście połowę kasy zwracam) , albo poinstruował by ktoś (bardziej szczegółowo) jak wykupić tego nieszczęsnego membera
1 września 2011, 21:20 [cytuj]
Z tego co obserwuję, to na mecz Liverpoolu wszyscy chętni by weszli i to bez memberów, także nie przejmować się ich brakiem, bo wydaje mi się, że na QPR będzie podobnie.
Z tego co obserwuję, to na mecz Liverpoolu wszyscy chętni by weszli i to bez memberów, także nie przejmować się ich brakiem, bo wydaje mi się, że na QPR będzie podobnie
COYS
1 września 2011, 21:54 [cytuj]
W sumie samolot, lub inny środek transportu(jak kto woli) można już rezerwować. To co panowie ?
W sumie samolot, lub inny środek transportu(jak kto woli) można już rezerwować. To co panowie ?
COYS
2 września 2011, 17:43 [cytuj]
Co do miejsca wylotu to ja się dostosuje , może być Łódź , ale jeśli będą to Katowice to też tragedii nie ma .
Co do miejsca wylotu to ja się dostosuje , może być Łódź , ale jeśli będą to Katowice to też tragedii nie ma
3 września 2011, 15:26 [cytuj]
Sadzik - czyli co można jecjać/lecieć na QPR - tego samego dnia kupić bilet w kasie WHL i wejść?:bezradny:
Sadzik - czyli co można jecjać/lecieć na QPR - tego samego dnia kupić bilet w kasie WHL i wejść?:bezradny:
3 września 2011, 17:16 [cytuj]
Bilety moźemy pochytać nawet wcześniej, ale myślę, że można samolot bukować w ciemno. Jestem przekonany, że będą. I najważniejsze ! Nie gwarantuję dostępności biletów na 100%, żeby potem pretensji nie było, bo nie ja o tym decyduję. Jednak mimo wszystko zalecam tak zrobić. Ja tak właśnie będę działał, czyli najpierw samolot, a potem bilet na mecz. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby biletów nie szło pochytać. Jak bilety będą dostępne do kupienia to będę informował, ale to jeszcze sporo czasu. Najpierw samolot radzę zabukować, żeby jak najmniej za podróż zapłacić.
Bilety moźemy pochytać nawet wcześniej, ale myślę, że można samolot bukować w ciemno. Jestem przekonany, że będą. I najważniejsze ! Nie gwarantuję dostępności biletów na 100%, żeby potem pretensji nie było, bo nie ja o tym decyduję. Jednak mimo wszystko zalecam tak zrobić. Ja tak właśnie będę działał, czyli najpierw samolot, a potem bilet na mecz. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby biletów nie szło pochytać. Jak bilety będą dostępne do kupienia to będę informował, ale to jeszcze sporo czasu. Najpierw samolot radzę zabukować, żeby jak najmniej za podróż zapłacić
COYS
3 września 2011, 17:31 [cytuj]
Lot linią Ryanair(tutaj Katowice) - 200zł. Koszt na dzień dzisiejszy, także cena może wzrosnąć.
Bilet na mecz - od 36 do 57 funtów w zależności od trybuny. Ja polecam za bramkami, więc koszt 36-40 funtów. Wg dzisiejszego kursu to około 190 zł.
Co do noclegów to musicie poszukać sami, bo ja zawsze korzystam z opcji rodzinnej, czyli darmowej. W zależności ile będziecie w Londynie, to tyle zapłacicie.
Myślę, że bez szaleństw, to na spokojne przeżycie 700zł warto by mieć, ale sprawdźcie jeszcze sobie te noclegi.
Lot linią Ryanair(tutaj Katowice) - 200zł. Koszt na dzień dzisiejszy, także cena może wzrosnąć. Bilet na mecz - od 36 do 57 funtów w zależności od trybuny. Ja polecam za bramkami, więc koszt 36-40 funtów. Wg dzisiejszego kursu to około 190 zł. Co do noclegów to musicie poszukać sami, bo ja zawsze korzystam z opcji rodzinnej, czyli darmowej. W zależności ile będziecie w Londynie, to tyle zapłacicie. Myślę, że bez szaleństw, to na spokojne przeżycie 700zł warto by mieć, ale sprawdźcie jeszcze sobie te noclegi
COYS
3 września 2011, 17:58 [cytuj]
Mogą być Katowice , ja bynajmniej się dołączam do tych którzy będą z tego miejsca lecieć . Sadzik skoro nie trzeba mieć membera to spoko , a bilety zamawiać przez neta , jeśli tak to gdzie . Sorry ale nie jestem zorientowany , ponieważ będzie to mój pierwszy wyjazd .
Mogą być Katowice , ja bynajmniej się dołączam do tych którzy będą z tego miejsca lecieć . Sadzik skoro nie trzeba mieć membera to spoko , a bilety zamawiać przez neta , jeśli tak to gdzie . Sorry ale nie jestem zorientowany , ponieważ będzie to mój pierwszy wyjazd
3 września 2011, 18:02 [cytuj]
https://www.eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/login.aspx?returnUrl=%2ftottenhamhotspur%2fdefault.aspx
Zarejestruj się tam tylko, jak bilety będą to podam szczegóły.
https://www.eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/login.aspx?returnUrl=%2ftottenhamhotspur%2fdefault.aspx Zarejestruj się tam tylko, jak bilety będą to podam szczegóły
COYS
24 września 2011, 10:45 [cytuj]
Sadzik sprawdzałem dziś na oficjalnej i podają że wszystkie bilety są już sprzedane;| :zly:
Sadzik sprawdzałem dziś na oficjalnej i podają że wszystkie bilety są już sprzedane;| :zly:
24 września 2011, 18:14 [cytuj]
To co zmieniamy mecz? Myślę, że większa część osób, która chciała polecieć na mecz, już nie może (ja też)...
To co zmieniamy mecz? Myślę, że większa część osób, która chciała polecieć na mecz, już nie może (ja też)
27 września 2011, 22:44 [cytuj]
no - chyba tak - 21 listopada mamy Villę na WHL -- ale to poniedziałek i 20:00:( --- lepiej już chyba 3 grudnia na Bolton - sobota :hejka::hejka::hejka: -- na zjeździe się dogadamy
no - chyba tak - 21 listopada mamy Villę na WHL -- ale to poniedziałek i 20:00:( --- lepiej już chyba 3 grudnia na Bolton - sobota :hejka::hejka::hejka: -- na zjeździe się dogadamy
|<  <  2  3  4  5  6    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się