Forum dyskusyjne
28 września 2011, 19:17 [cytuj]
Żeby było pewne że bilety dostanie się na miejscu , to bilet lotniczy przecież ciągle można kupić .To jest jednak wątpliwe , tak więc inny termin i musimy się lepiej zorganizować .
Żeby było pewne że bilety dostanie się na miejscu , to bilet lotniczy przecież ciągle można kupić .To jest jednak wątpliwe , tak więc inny termin i musimy się lepiej zorganizować
28 września 2011, 23:16 [cytuj]
:bezradny: Bolton - na Mikołaja:zly::rotfl::D:D:D
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 września 2011, 11:33 [cytuj]
Na Ville na dzień dzisiejszy dostępna jest cała masa biletów.
Na Ville na dzień dzisiejszy dostępna jest cała masa biletów
COYS
30 września 2011, 14:15 [cytuj]
masy biletow moze nie ma, ciezko dosc dostac bilety kolo siebie, ale jeszcze jest troche biletow...
wybiera sie ktos na mecz z rubinem kazan ?
masy biletow moze nie ma, ciezko dosc dostac bilety kolo siebie, ale jeszcze jest troche biletow...
wybiera sie ktos na mecz z rubinem kazan ?
1 października 2011, 09:29 [cytuj]
Villa bądź Bolton ?.Będę za większością.
Villa bądź Bolton ?.Będę za większością
1 października 2011, 10:11 [cytuj]
Bolton
Bolton:cwaniak:
4 października 2011, 22:43 [cytuj]
nadal chętni na ten Bolton

? Bo w sumie też bym chciał, a 3 grudnia to sobota, więc pasuje pięknie
nadal chętni na ten Bolton :)? Bo w sumie też bym chciał, a 3 grudnia to sobota, więc pasuje pięknie :)
21 października 2011, 09:33 [cytuj]
A może lepiej jechać 30 listopada na PAOK! Widziałem dużo wolnych miejsc - na Rubinie wczoraj - a i bilety na WHL może tańsze

Co myślicie, kto chętny?
A może lepiej jechać 30 listopada na PAOK! Widziałem dużo wolnych miejsc - na Rubinie wczoraj - a i bilety na WHL może tańsze:hejka: Co myślicie, kto chętny?:cwaniak:
21 października 2011, 10:07 [cytuj]
Nie chcę nikogo zniechęcać, bo zawsze fajnie pobyć na WHL, ale mecz w tym pucharze myszki miki to kompletnie inna atmosfera, a raczej jej brak. Już chyba lepiej pojechać na jakiś wyjazd i opłotkami się przemieszczać, jakiś element ryzyka przynajmniej. Poza tym skład drużyny mocno inny od tego ligowego.
Nie chcę nikogo zniechęcać, bo zawsze fajnie pobyć na WHL, ale mecz w tym pucharze myszki miki to kompletnie inna atmosfera, a raczej jej brak. Już chyba lepiej pojechać na jakiś wyjazd i opłotkami się przemieszczać, jakiś element ryzyka przynajmniej. Poza tym skład drużyny mocno inny od tego ligowego
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 października 2011, 11:01 [cytuj]
Na QPR za mało czasu, a AV w pn --- pewnie o 21.00 --- nie ma z Londynu lotu o 1 - 2 w nocy --- trzeba tam spać
Na QPR za mało czasu, a AV w pn --- pewnie o 21.00 --- nie ma z Londynu lotu o 1 - 2 w nocy --- trzeba tam spać:mysli:
21 października 2011, 11:09 [cytuj]
Znalazłem chyba najlepszą opcje: Bolton - 3 grudnia... 258 PLN Cena za 1 bilet - lecimy z Katowic o 6 rano w Anglii jesteśmy na 8smą -- jemy jakieś śniadanie, później Londyn, Big Ben itp -- po 14 [czyli po obiedzie kierujemy się na WHL/ sklep z pamiątkami!] -- O 16.00 MECZYK --- o 18stej zwijamy się z stamtąd

- bo o 20.40 z Luton mam BUSA do Polski [jest też taka opcja z Warszawy - tylko powrót jest o 19.40 --- więc możemy mieć za mało czasu - a nie chciałby nikt z nas wychodzić w 55 minucie meczu ...chyba?]
Znalazłem chyba najlepszą opcje: Bolton - 3 grudnia... 258 PLN Cena za 1 bilet - lecimy z Katowic o 6 rano w Anglii jesteśmy na 8smą -- jemy jakieś śniadanie, później Londyn, Big Ben itp -- po 14 [czyli po obiedzie kierujemy się na WHL/ sklep z pamiątkami!] -- O 16.00 MECZYK --- o 18stej zwijamy się z stamtąd:mysli: - bo o 20.40 z Luton mam BUSA do Polski [jest też taka opcja z Warszawy - tylko powrót jest o 19.40 --- więc możemy mieć za mało czasu - a nie chciałby nikt z nas wychodzić w 55 minucie meczu ...chyba?]
21 października 2011, 13:39 [cytuj]
no wedle mnie to trochę ryzkowana sprawa z tym busem. Chyba, że go złapiecie gdzieś po drodze. niecałe 3h niby możliwe, ale jakieś małe cuś nie tak i kupa. Wydaje mi się ,że lepiej *jak spać nie chcecie) zasadzić się na lotnisku i poczekać do rana na jakiś przelot. Nie sadzę ,żeby drzemka na lotnisku była mniej wygodna niż ta w busie, a czasowo na pewno zyskacie. A tak stanieci sobie na zewnątrz przy północnej, piłkarzyka upolujecie , zdjęcie strzelicie itp. Jeżeli komuś do szczęścia to potrzebne oczywiście
no wedle mnie to trochę ryzkowana sprawa z tym busem. Chyba, że go złapiecie gdzieś po drodze. niecałe 3h niby możliwe, ale jakieś małe cuś nie tak i kupa. Wydaje mi się ,że lepiej *jak spać nie chcecie) zasadzić się na lotnisku i poczekać do rana na jakiś przelot. Nie sadzę ,żeby drzemka na lotnisku była mniej wygodna niż ta w busie, a czasowo na pewno zyskacie. A tak stanieci sobie na zewnątrz przy północnej, piłkarzyka upolujecie , zdjęcie strzelicie itp. Jeżeli komuś do szczęścia to potrzebne oczywiście
Kogucie życie!
21 października 2011, 16:13 [cytuj]
Marcus "BUS DO POLSKI" to samolot powrotny z lotniska Luton - tak przenośnia

--- ale 2 h 40 min może być mało, żeby z WHL dostać się na to lotnisko, odprawić się i polecieć
Marcus "BUS DO POLSKI" to samolot powrotny z lotniska Luton - tak przenośnia:tak: --- ale 2 h 40 min może być mało, żeby z WHL dostać się na to lotnisko, odprawić się i polecieć:mysli:
21 października 2011, 16:34 [cytuj]
nie wiedzialem, ale w zasadzie niewiele to zmienia. To są wyspy i to jest grudzień. Oblodzenia i inne można brac pod uwagę, chociaz równie dobrze mozecie w gaciach chodzić

Generalnie jestem zdania, że taki wyjazd nie zdarza sięza często i trzeba dać sobie chwilę na nacieszenie się tym. TO moje zdanie, nie wcinam się, w końcu ja nie jadę
nie wiedzialem, ale w zasadzie niewiele to zmienia. To są wyspy i to jest grudzień. Oblodzenia i inne można brac pod uwagę, chociaz równie dobrze mozecie w gaciach chodzić ;) Generalnie jestem zdania, że taki wyjazd nie zdarza sięza często i trzeba dać sobie chwilę na nacieszenie się tym. TO moje zdanie, nie wcinam się, w końcu ja nie jadę ;|
Kogucie życie!
22 października 2011, 10:43 [cytuj]
Panowie ja też bym się pisał

Tylko nie chce mi się czytać wszystkich postów więc mógłby ktoś mi proszę napisać ile kosztowałby łącznie taki wyjazd i do jakiej daty się przymierzacie? Nocleg w Anglii czy taki 1-dniowy wypad?
Panowie ja też bym się pisał:D Tylko nie chce mi się czytać wszystkich postów więc mógłby ktoś mi proszę napisać ile kosztowałby łącznie taki wyjazd i do jakiej daty się przymierzacie? Nocleg w Anglii czy taki 1-dniowy wypad?
22 października 2011, 11:42 [cytuj]
Na bolton nie głosuję napewno, bo wyjeżdżam na sylwestra poza Polskę :/
Na bolton nie głosuję napewno, bo wyjeżdżam na sylwestra poza Polskę :/
23 października 2011, 23:15 [cytuj]
No i co panowie jak wyjazd? Piszcie coś bo jestem napalony na WHL !
No i co panowie jak wyjazd? Piszcie coś bo jestem napalony na WHL !:D
31 października 2011, 23:01 [cytuj]
:bezradny:
31 października 2011, 23:01 [cytuj]
:bezradny:
16 listopada 2011, 08:17 [cytuj]
witam,
mam takie pytanie? Jest może ktoś z Was posiadaczem biletu sezonowego, albo ma możliwość kupienia 3-4 biletów na mecz z Newcastle 11 lutego 2012?
Wybieramy się z Gliwic na ten mecz, a Angol który miał nam pochytac bilety cos nie daje znaku zycia
witam,
mam takie pytanie? Jest może ktoś z Was posiadaczem biletu sezonowego, albo ma możliwość kupienia 3-4 biletów na mecz z Newcastle 11 lutego 2012?
Wybieramy się z Gliwic na ten mecz, a Angol który miał nam pochytac bilety cos nie daje znaku zycia