Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koszulka 2010/2011
20 września 2011, 22:21 [cytuj]
Pilnie poszukuję koszulkę z sezonu 2010/2011 czy ktoś wie gdzie mogę nabyć lub ktoś z was ma może do sprzedania?
Pilnie poszukuję koszulkę z sezonu 2010/2011 czy ktoś wie gdzie mogę nabyć lub ktoś z was ma może do sprzedania?
20 września 2011, 22:27 [cytuj]
na allegro. :)
http://allegro.pl/tottenham-puma-van-der-vaart-koszulka-s-i1828754725.html

przykładowo
na allegro. :) http://allegro.pl/tottenham-puma-van-der-vaart-koszulka-s-i1828754725.html przykładowo
.upadamy na dno by odbić się od niego.
21 września 2011, 07:12 [cytuj]
a bez nazwiska Rafy?
a bez nazwiska Rafy?
27 września 2011, 17:55 [cytuj]
http://allegro.pl/tottenham-puma-van-der-vaart-koszulka-s-i1828754725.html

Przeca to są podróby. :|
http://allegro.pl/tottenham-puma-van-der-vaart-koszulka-s-i1828754725.html Przeca to są podróby. :|
27 września 2011, 18:03 [cytuj]
Kiedyś na allegro widziałem fajne podróby z Tajlandii albo z Wietnamu a teraz nie potrafię ich znaleźć.
Kiedyś na allegro widziałem fajne podróby z Tajlandii albo z Wietnamu a teraz nie potrafię ich znaleźć
2 lutego 2012, 08:55 [cytuj]
Mam taką sprawę: kupiłem synowi koszulkę bramkarską z tego sezonu (2011/12). Niestety machnąłem się w rozmiarze, a że koszulka jest spersonalizowana to 40 funtów poszłooo. Może ktoś z Was ma brata, kuzyna, siostrzeńca czy chrześniaka w rozmiarze YS, który jest kibicem (albo właśnie nim zostanie) Spurs, uwielbia bronić (albo chociaż lubi jaskrawy zielony kolor) i do tego ma na imię Kacper? Oddam w promocyjnej cenie :)
Wszystko oczywiście oryginalne, ze Spurs Shopu itd.
Mam taką sprawę: kupiłem synowi koszulkę bramkarską z tego sezonu (2011/12). Niestety machnąłem się w rozmiarze, a że koszulka jest spersonalizowana to 40 funtów poszłooo. Może ktoś z Was ma brata, kuzyna, siostrzeńca czy chrześniaka w rozmiarze YS, który jest kibicem (albo właśnie nim zostanie) Spurs, uwielbia bronić (albo chociaż lubi jaskrawy zielony kolor) i do tego ma na imię Kacper? Oddam w promocyjnej cenie :) Wszystko oczywiście oryginalne, ze Spurs Shopu itd
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
2 lutego 2012, 09:32 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Mam taką sprawę: kupiłem synowi koszulkę bramkarską z tego sezonu (2011/12). Niestety machnąłem się w rozmiarze, a że koszulka jest spersonalizowana to 40 funtów poszłooo. Może ktoś z Was ma brata, kuzyna, siostrzeńca czy chrześniaka w rozmiarze YS, który jest kibicem (albo właśnie nim zostanie) Spurs, uwielbia bronić (albo chociaż lubi jaskrawy zielony kolor) i do tego ma na imię Kacper? Oddam w promocyjnej cenie :)
Wszystko oczywiście oryginalne, ze Spurs Shopu itd

Ilość zmiennych znacząco obniża rachunek prawdopodobieństwa:D
Ilość zmiennych znacząco obniża rachunek prawdopodobieństwa:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
2 lutego 2012, 10:59 [cytuj]
Aapa - mam pomysl - nastepnym razem gdy bedziesz w Londynie, wez koszulke, zdobadz po meczu autograf(y) ktoregos z pilkarzy, potem opraw w ramke i powies na scianie :)
Aapa - mam pomysl - nastepnym razem gdy bedziesz w Londynie, wez koszulke, zdobadz po meczu autograf(y) ktoregos z pilkarzy, potem opraw w ramke i powies na scianie :)
2 lutego 2012, 11:24 [cytuj]
Sprawa jest beznadziejna, ale jak to mówią: jak nie spróbujesz, to nic z tego nie będzie. Czy jakoś tak podobnie :)
Pocieszam się rodzinnymi rozgrywkami w Monopol (w promocyjnej cenie) i kupuję sobie Linekera, Gazzę i Ginole.
Sprawa jest beznadziejna, ale jak to mówią: jak nie spróbujesz, to nic z tego nie będzie. Czy jakoś tak podobnie :) Pocieszam się rodzinnymi rozgrywkami w Monopol (w promocyjnej cenie) i kupuję sobie Linekera, Gazzę i Ginole
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 czerwca 2012, 11:18 [cytuj]
Co prawda w zlokalizowaniu koszulki z sezonu 10/11 nie pomogę ale korzystając z dyskusji na temat koszulek chciałbym zapytać co sądzicie o tych oferowanych na www.pilkasklep.pl? Tam koszulki (dom/wyjazd) Tottenhamu z poprzedniego sezonu kosztują 89zł przy rzekomej obniżce o 70% a w dodatku w opisie jest zaznaczone że są to oryginalne koszulki meczowe. Mają jeszcze oryginały wuchty innych klubów jak i reprezentacji a wszystko w takich samych niskich cenach. Skąd niby takie wielkie promocje skoro w innych sklepach , typu iss itd, za koszulkę Tottenhamu i nie tylko chcą 299zł?
Co prawda w zlokalizowaniu koszulki z sezonu 10/11 nie pomogę ale korzystając z dyskusji na temat koszulek chciałbym zapytać co sądzicie o tych oferowanych na www.pilkasklep.pl? Tam koszulki (dom/wyjazd) Tottenhamu z poprzedniego sezonu kosztują 89zł przy rzekomej obniżce o 70% a w dodatku w opisie jest zaznaczone że są to oryginalne koszulki meczowe. Mają jeszcze oryginały wuchty innych klubów jak i reprezentacji a wszystko w takich samych niskich cenach. Skąd niby takie wielkie promocje skoro w innych sklepach , typu iss itd, za koszulkę Tottenhamu i nie tylko chcą 299zł?
4 czerwca 2012, 11:57 [cytuj]
To nie są oryginalne koszulki meczowe :)
To nie są oryginalne koszulki meczowe :)
6 czerwca 2012, 07:21 [cytuj]
Najdroższe koszulki jakie ostatnio widziałem na allegro -to były akurat reprezentacji - kosztowały od 350 do ponad 400 zł. Mniemam, że za tą chorą cenę otrzymujemy koszulki "najoryginalniejsze z oryginalnych". Czy ktoś może jednak wyjaśnić jakie są różnice w koszulkach tego samego klubu lub reprezentacji ale o różnych cenach? Jaką koszulkę otrzymujemy za najczęściej spotykaną cenę 250-300zł? To meczówka, niby meczówka , jakaś replika meczówki albo tylko replika no i czym właściwie różni się od tego jedynego oryginału? Spotyka się jeszcze tańsze koszulki za 100-200zł ale te jak mniemam poza znakami firmowymi itd pozbawione są tych wszystkich bajerów typu oddychająca tkanina itd.
Najdroższe koszulki jakie ostatnio widziałem na allegro -to były akurat reprezentacji - kosztowały od 350 do ponad 400 zł. Mniemam, że za tą chorą cenę otrzymujemy koszulki "najoryginalniejsze z oryginalnych". Czy ktoś może jednak wyjaśnić jakie są różnice w koszulkach tego samego klubu lub reprezentacji ale o różnych cenach? Jaką koszulkę otrzymujemy za najczęściej spotykaną cenę 250-300zł? To meczówka, niby meczówka , jakaś replika meczówki albo tylko replika no i czym właściwie różni się od tego jedynego oryginału? Spotyka się jeszcze tańsze koszulki za 100-200zł ale te jak mniemam poza znakami firmowymi itd pozbawione są tych wszystkich bajerów typu oddychająca tkanina itd
6 czerwca 2012, 08:49 [cytuj]
Gazza powiedział/a:
Najdroższe koszulki jakie ostatnio widziałem na allegro -to były akurat reprezentacji - kosztowały od 350 do ponad 400 zł. Mniemam, że za tą chorą cenę otrzymujemy koszulki "najoryginalniejsze z oryginalnych". Czy ktoś może jednak wyjaśnić jakie są różnice w koszulkach tego samego klubu lub reprezentacji ale o różnych cenach? Jaką koszulkę otrzymujemy za najczęściej spotykaną cenę 250-300zł? To meczówka, niby meczówka , jakaś replika meczówki albo tylko replika no i czym właściwie różni się od tego jedynego oryginału? Spotyka się jeszcze tańsze koszulki za 100-200zł ale te jak mniemam poza znakami firmowymi itd pozbawione są tych wszystkich bajerów typu oddychająca tkanina itd

Replika nazywa się repliką bo nie brała udziału w meczu. Jedna i druga zrobiona jest z tkanin poliestrowych, jedna i druga ma taką samą ilość dziur, wlotów powietrza itp. czyli czegoś co szumnie nazywa się oddychającą tkaniną. Gdy dodać do repliki numer, nazwisko, nadruki EPL otrzymamy koszulkę gotową do wkładu czyli piłkarza. Cena zależy głównie od okresu w jakim kupujemy. Na początku sezonu, tak jak tuż przed euro, sprzedawca leci na atmosferze nowości. Na koniec sezonu, lub po imprezie, koszulki są zwykle przeceniane o 50%.
Replika nazywa się repliką bo nie brała udziału w meczu. Jedna i druga zrobiona jest z tkanin poliestrowych, jedna i druga ma taką samą ilość dziur, wlotów powietrza itp. czyli czegoś co szumnie nazywa się oddychającą tkaniną. Gdy dodać do repliki numer, nazwisko, nadruki EPL otrzymamy koszulkę gotową do wkładu czyli piłkarza. Cena zależy głównie od okresu w jakim kupujemy. Na początku sezonu, tak jak tuż przed euro, sprzedawca leci na atmosferze nowości. Na koniec sezonu, lub po imprezie, koszulki są zwykle przeceniane o 50%
6 czerwca 2012, 09:43 [cytuj]
Aapa, jesteś pewien? Mi się wydaje, że to, co jest sprzedawane jako replika nie jest zrobione ze 100% takiego samego materialu, co koszulki przeznaczone dla pilkarzy, podejrzewam, ze te przeznaczone dla zawodnikow sa jakos bardziej "wypasione", ale kurcze, nie wiem, moze jest tak, jak mowisz...
Aapa, jesteś pewien? Mi się wydaje, że to, co jest sprzedawane jako replika nie jest zrobione ze 100% takiego samego materialu, co koszulki przeznaczone dla pilkarzy, podejrzewam, ze te przeznaczone dla zawodnikow sa jakos bardziej "wypasione", ale kurcze, nie wiem, moze jest tak, jak mowisz
6 czerwca 2012, 10:43 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Aapa, jesteś pewien? Mi się wydaje, że to, co jest sprzedawane jako replika nie jest zrobione ze 100% takiego samego materialu, co koszulki przeznaczone dla pilkarzy, podejrzewam, ze te przeznaczone dla zawodnikow sa jakos bardziej "wypasione", ale kurcze, nie wiem, moze jest tak, jak mowisz

Zawsze wydawało mi się, że to marketing i pic na wodę. Mogą różnić się jakimiś detalami czy nadrukami, ale materiał raczej jest taki sam.
Zawsze wydawało mi się, że to marketing i pic na wodę. Mogą różnić się jakimiś detalami czy nadrukami, ale materiał raczej jest taki sam
16 czerwca 2012, 14:51 [cytuj]
Tak ku przestrodze, gdyby ktoś się zdecydował na super tanią koszulkę z przywoływanego przeze mnie adresu sklepu - odradzam. Ja się nie zdecydowałem na zakup bo jednak ceny śmierdzą na kilometr przewałem. Jakby co to polecam lekturę forum z wypowiedziami klientów tego sklepu:
http://www.samosia.pl/pokaz/2286808/Pilka_sklep_przekret_czy_wiarygodny_sklep_internetowy/45
Tak ku przestrodze, gdyby ktoś się zdecydował na super tanią koszulkę z przywoływanego przeze mnie adresu sklepu - odradzam. Ja się nie zdecydowałem na zakup bo jednak ceny śmierdzą na kilometr przewałem. Jakby co to polecam lekturę forum z wypowiedziami klientów tego sklepu: http://www.samosia.pl/pokaz/2286808/Pilka_sklep_przekret_czy_wiarygodny_sklep_internetowy/45
16 czerwca 2012, 18:01 [cytuj]
JA wam ten spór rozstrzygnę niedługo, bo dorobiłem sie orryginalnego Walkera (dzięki Kosa;)- coś mówił, że w sklepie był koło 20-paru funciaków ) ,a na fiolet zapolowałem. Połowa z koszulek, które mam są Turcja, Rumunia, jedna z UK (stary Adidas, ciemny). A moja ukochana PARK LANE N17 z Bangladeszu, ale jest zajebista i życzę, żeby wszystkie tak długo wytrzymywały.

A Ty Gazza się sugerujesz co spocone dzieci piszą na forum??? A coś dziwnego jest w tym ,ze wysyłka idzie gdzieś gdzie działają małe azjatyckie rączki?? Norma. Myślisz, że produkcja, podatki, transport etc koszulki klub kosztuje więcej niż 5 funtów?? Może oni czytać nie potrafią, bo mnie o wszystkim informują, więc na razie zastrzeżeń nie mam. Co do jakości towaru to się przekonam.
JA wam ten spór rozstrzygnę niedługo, bo dorobiłem sie orryginalnego Walkera (dzięki Kosa;)- coś mówił, że w sklepie był koło 20-paru funciaków ) ,a na fiolet zapolowałem. Połowa z koszulek, które mam są Turcja, Rumunia, jedna z UK (stary Adidas, ciemny). A moja ukochana PARK LANE N17 z Bangladeszu, ale jest zajebista i życzę, żeby wszystkie tak długo wytrzymywały. A Ty Gazza się sugerujesz co spocone dzieci piszą na forum??? A coś dziwnego jest w tym ,ze wysyłka idzie gdzieś gdzie działają małe azjatyckie rączki?? Norma. Myślisz, że produkcja, podatki, transport etc koszulki klub kosztuje więcej niż 5 funtów?? Może oni czytać nie potrafią, bo mnie o wszystkim informują, więc na razie zastrzeżeń nie mam. Co do jakości towaru to się przekonam
Kogucie życie!
18 czerwca 2012, 14:43 [cytuj]
http://espurs.blogspot.com/2012/06/new-spurs-shirts-leaked.html?

Ale to brzydkie.
http://espurs.blogspot.com/2012/06/new-spurs-shirts-leaked.html? Ale to brzydkie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
19 czerwca 2012, 16:18 [cytuj]
Te nowe amerykańskie firmy to ryzykowna sprawa. Niedawno chwaliliśmy czerwony zestaw LFC. Trzeci prezentuje się...cóż popatrzcie sami http://www.whoateallthepies.tv/liverpool/128671/gruesome-new-liverpool-201213-third-kit-leaked-purple-monstrosity-lives-photo.html
Te nowe amerykańskie firmy to ryzykowna sprawa. Niedawno chwaliliśmy czerwony zestaw LFC. Trzeci prezentuje się...cóż popatrzcie sami: http://www.whoateallthepies.tv/liverpool/128671/gruesome-new-liverpool-201213-third-kit-leaked-purple-monstrosity-lives-photo.html
19 czerwca 2012, 16:38 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Te nowe amerykańskie firmy to ryzykowna sprawa. Niedawno chwaliliśmy czerwony zestaw LFC. Trzeci prezentuje się...cóż popatrzcie sami http://www.whoateallthepies.tv/liverpool/128671/gruesome-new-liverpool-201213-third-kit-leaked-purple-monstrosity-lives-photo.html[/quote]

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::D:D:D:D:D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::D:D:D:D:D
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się