Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
3 stycznia 2012, 11:33 [cytuj]
Od wczoraj słynny filmik znany pod nazwą "Arsene Wenger's pocket fail"

http://www.youtube.com/watch?v=H3NhRpnetEY
Od wczoraj słynny filmik znany pod nazwą "Arsene Wenger's pocket fail" http://www.youtube.com/watch?v=H3NhRpnetEY
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
3 stycznia 2012, 12:00 [cytuj]
fallen one juz to ktos wrzucil wczoraj. Twoj link nie dziala :D
fallen one juz to ktos wrzucil wczoraj. Twoj link nie dziala :D
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 stycznia 2012, 13:19 [cytuj]
Varba ogladalem ;) zmusilem sie nawet do osoby Bale'a(nie Garetha)

Nie lubie tego aktora jakos tak z automatu.

Film bardzo dobry. Daje do myslenia, aczkolwiek dla mnie nic odkrywczego(od blisko 6 lat czytam roznego rodzaju informacje o masowych mordach dokonywanych przez japonskich wojakow) Japonscy zolnierze z czasow 2 wojny i wczesniej byli o niebo bardziej brutalni i pojeb...ni niz niemieckie wojsko czy nawet radzieckie
Varba ogladalem ;) zmusilem sie nawet do osoby Bale'a(nie Garetha) Nie lubie tego aktora jakos tak z automatu. Film bardzo dobry. Daje do myslenia, aczkolwiek dla mnie nic odkrywczego(od blisko 6 lat czytam roznego rodzaju informacje o masowych mordach dokonywanych przez japonskich wojakow) Japonscy zolnierze z czasow 2 wojny i wczesniej byli o niebo bardziej brutalni i pojeb...ni niz niemieckie wojsko czy nawet radzieckie
3 stycznia 2012, 13:47 [cytuj]
Dwa najbardziej zmasakrowane miasta w trakcie II W.S. to W-wa przez Niemców i Manila przez Japończyków.
Dwa najbardziej zmasakrowane miasta w trakcie II W.S. to W-wa przez Niemców i Manila przez Japończyków
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
3 stycznia 2012, 14:40 [cytuj]
Andros już wymiata na wypożyczeniu, wypracował zwycięskiego gola, bo po jego dobrym strzale bramkarz wypluł piłkę a McCormack umieścił ją w siatce, trzech rywali dostało żółte kartki za faule na Townsend. Trener Leeds Grayson był bardzo zadowolony z występu Androsa i powiedział że wypożyczenie mu tylko pomoże w rozwoju jego kariery!

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/andros-off-to-a-flyer-030112.html
Andros już wymiata na wypożyczeniu, wypracował zwycięskiego gola, bo po jego dobrym strzale bramkarz wypluł piłkę a McCormack umieścił ją w siatce, trzech rywali dostało żółte kartki za faule na Townsend. Trener Leeds Grayson był bardzo zadowolony z występu Androsa i powiedział że wypożyczenie mu tylko pomoże w rozwoju jego kariery! http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/andros-off-to-a-flyer-030112.html
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 stycznia 2012, 15:45 [cytuj]
W Manili zniszczone zostalo doszczetnie cale historyczne centrum miasta (Intramuros0, odbudowano je dopiero relatywnie niedawno, klimat jest ale faktycznie troche jak Warszawa - oryginalnych budynkow ostalo sie niewiele. Ale jakichs resentymentow antyjaponskich nie widac, jest pomnik Memorare Manila upamietniajacy tych co zgineli, ale miejscowi z tego co sie zorientowalem urazy do Japonczykow nie chowaja (podobnie jak wiekszosc z nas do Niemcow). Jin-Tae - dla Ciebie ciekawy moze byc fakt, ze w jednym miejscu stoi tam pomnik przyjazni filipinsko-koreanskiej. Mam nawet gdzies fotke gdybys byl zainteresowany.
W Manili zniszczone zostalo doszczetnie cale historyczne centrum miasta (Intramuros0, odbudowano je dopiero relatywnie niedawno, klimat jest ale faktycznie troche jak Warszawa - oryginalnych budynkow ostalo sie niewiele. Ale jakichs resentymentow antyjaponskich nie widac, jest pomnik Memorare Manila upamietniajacy tych co zgineli, ale miejscowi z tego co sie zorientowalem urazy do Japonczykow nie chowaja (podobnie jak wiekszosc z nas do Niemcow). Jin-Tae - dla Ciebie ciekawy moze byc fakt, ze w jednym miejscu stoi tam pomnik przyjazni filipinsko-koreanskiej. Mam nawet gdzies fotke gdybys byl zainteresowany
3 stycznia 2012, 18:31 [cytuj]
halabala w 2009 roku byla 60 rocznica przyjazni filipinsko koreanskiej. Ja z natury(i z zmilowania) jestem zjaponizowany

Korea dla mnie nic wiecej tylko super dostawca:
a)tanich zajebistych ciuchow
b)taniej innowacyjnej elektroniki
c)ladnych dziewczyn
d)kimchi
halabala w 2009 roku byla 60 rocznica przyjazni filipinsko koreanskiej. Ja z natury(i z zmilowania) jestem zjaponizowany Korea dla mnie nic wiecej tylko super dostawca: a)tanich zajebistych ciuchow b)taniej innowacyjnej elektroniki c)ladnych dziewczyn d)kimchi
3 stycznia 2012, 19:28 [cytuj]
ładnych dziewczyn!? czy ty nie wspominałeś że twoja dziewczyna jest kibicem Arsenalu. Pewnie dlatego czujesz się taki bezpieczny bo wiesz że tu nie wejdzie i nie będzie tego czytać. A na poważnie jakie są różnice w cenach między Koreą a Europą. I co to jest kimchi!?
ładnych dziewczyn!? czy ty nie wspominałeś że twoja dziewczyna jest kibicem Arsenalu. Pewnie dlatego czujesz się taki bezpieczny bo wiesz że tu nie wejdzie i nie będzie tego czytać. A na poważnie jakie są różnice w cenach między Koreą a Europą. I co to jest kimchi!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 stycznia 2012, 23:36 [cytuj]
Kimchi - narodowe danie koreanskie(maja nawet do tego specjalne lodowki) my mamy bigos oni kimchi. Pikantne danie z kapusty pekinskiej. Kto raz sprobuje nie zechce jesc nic innego(oczywiscie orginalne nie to g...wno co mozna w Polsce kupic w puszcze - mi robila tu starsza pani koreanka)

http://en.wikipedia.org/wiki/Kimchi

a jakie sa ceny?

Jesli chodzi o ubrania to ja kupuje t shirty po 10 zl jeansy po 25 - 30 bluzy po 15 zl a kurtki(od skorzanych po takie z futrem w kapturze po 50 - 60 zl)

teraz mam ochote wykosztowac sie na orginalne ciuchy koreanskie(tzn orginalnego projektanta to trzeba liczyc 2 x tyle ale sa zajebiste http://www.greenbanana.co.kr/

Jak juz zrobie prawko na motor to sie wykosztuje na kask od ow projektanta
http://www.greenbanana.co.kr/front/php/product.php?product_no=868&main_cate_no=1&display_group=2

a elektronika? swoje mp4 kupilem za 400 zl a technicznie i odsluchowo przewyzsza najlepsze cowony(jakby kto nie wiedzial cowon to tez koreanska firma) to samo z telefonami. Koreanczycy chyba jako pierwsi wbili do komorki 650 mb ramu.

a co do dziewczyn to moja uwaza to za zdrowy objaw jesli facetowi podobaja sie inne kobiety(aktorki, modelki etc)
Kimchi - narodowe danie koreanskie(maja nawet do tego specjalne lodowki) my mamy bigos oni kimchi. Pikantne danie z kapusty pekinskiej. Kto raz sprobuje nie zechce jesc nic innego(oczywiscie orginalne nie to g...wno co mozna w Polsce kupic w puszcze - mi robila tu starsza pani koreanka) http://en.wikipedia.org/wiki/Kimchi a jakie sa ceny? Jesli chodzi o ubrania to ja kupuje t shirty po 10 zl jeansy po 25 - 30 bluzy po 15 zl a kurtki(od skorzanych po takie z futrem w kapturze po 50 - 60 zl) teraz mam ochote wykosztowac sie na orginalne ciuchy koreanskie(tzn orginalnego projektanta to trzeba liczyc 2 x tyle ale sa zajebiste) http://www.greenbanana.co.kr/ Jak juz zrobie prawko na motor to sie wykosztuje na kask od ow projektanta http://www.greenbanana.co.kr/front/php/product.php?product_no=868&main_cate_no=1&display_group=2 a elektronika? swoje mp4 kupilem za 400 zl a technicznie i odsluchowo przewyzsza najlepsze cowony(jakby kto nie wiedzial cowon to tez koreanska firma) to samo z telefonami. Koreanczycy chyba jako pierwsi wbili do komorki 650 mb ramu. a co do dziewczyn to moja uwaza to za zdrowy objaw jesli facetowi podobaja sie inne kobiety(aktorki, modelki etc)
4 stycznia 2012, 11:38 [cytuj]
@jin_tae, ja to wszystko łykam, kimci i nawet 650 ramu, ale w dizajnie jest coś nie do uchwycenia dla mnie.
@jin_tae, ja to wszystko łykam, kimci i nawet 650 ramu, ale w dizajnie jest coś nie do uchwycenia dla mnie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 stycznia 2012, 11:40 [cytuj]
powiedział/a:

a co do dziewczyn to moja uwaza to za zdrowy objaw jesli facetowi podobaja sie inne kobiety(aktorki, modelki etc)

Brak hipokryzji zawsze w cenie.

A ja zapytam inaczej czym się objawia "zjaponizowanie"??
Brak hipokryzji zawsze w cenie. A ja zapytam inaczej czym się objawia "zjaponizowanie"??
Kogucie życie!
4 stycznia 2012, 15:26 [cytuj]
Moze dobrze ze zostal wypozyczony , jednak wedlug mnie moglby juz grac po 20-30 min w lidze. Jest szybki i silny oraz pewny swoich umiejetnosci
Moze dobrze ze zostal wypozyczony , jednak wedlug mnie moglby juz grac po 20-30 min w lidze. Jest szybki i silny oraz pewny swoich umiejetnosci
4 stycznia 2012, 15:51 [cytuj]
Według mnie lepiej że został wypożyczony ponieważ jak by u nas grał po 20-30 minut a tam gra po 90 to nad wytrzymałością popracuje i nie problemów jak z vdv
Według mnie lepiej że został wypożyczony ponieważ jak by u nas grał po 20-30 minut a tam gra po 90 to nad wytrzymałością popracuje i nie problemów jak z vdv
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
4 stycznia 2012, 16:12 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
teraz mam ochote wykosztowac sie na orginalne ciuchy koreanskie(tzn orginalnego projektanta to trzeba liczyc 2 x tyle ale sa zajebiste http://www.greenbanana.co.kr/[/quote]

Tylko mała rada - uważaj, żeby Cię jakieś gieje gdzieś w tym nie dorwały bo będziesz miał przej***ne:D Dosłownie i w przenośni:D:D:D
Tylko mała rada - uważaj, żeby Cię jakieś gieje gdzieś w tym nie dorwały bo będziesz miał przej***ne:D Dosłownie i w przenośni:D:D:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
4 stycznia 2012, 16:22 [cytuj]
Czym objawia sie zjaponizowanie? Hard to say ale sprobojmy

Na ogol slucham jednego zespolu japonskiego(cos jak niektorzy fani ACDC i ich playlisty z samych piosenek ACDC)

Lekcje japonskiego przynajmniej dwie godziny w tygodniu.

Kupuje/sprowadzam dla siebie jedzenie japonskie.

Mam japonskie auto(niestety nie czysto japonskie bo oni maja kierownice po prawej stronie - a UWAGA jezdza po tej samej stronie jezdni co my)

Japonski tatuaz a nawet dwa

Prawie w ogole nie lykam/trawie subkultury made by USA.

Jesli chodzi o objawy ktore mnie nie dotycza(a robia je fanatycy Japonii)

Nie ogladam Anime(niektorzy w Polsce zastapili to slowo mianem Bajek) a jak ogladam to tylko cos co poleca xxx osob.

Nie przebieram sie w kobiece ciuchy czy za postaci z Japonskiej subkultury

Nie kupuje wszystkiego co dotyczy ow zespolu ktory uwielbiam(Japonczycy i maniacy Japonii maja taka manie, ze jesli juz maja swoich idoli to kupia wszystko firmowane ich nazwa nawet jakby to byla zalaminowana kupa ich idola)

Ja nie kupuje z dwoch przyczyn:
A) nie stac mnie to raz(bo srednia jedna rzecz kupiona w fanclubie to koszt rzedu 300 - 600 zl
B) nie rajcuje mnie zbieranie gadzetow typu talez z logiem, czy nakladki na siedzenia w samochodzie
Czym objawia sie zjaponizowanie? Hard to say ale sprobojmy Na ogol slucham jednego zespolu japonskiego(cos jak niektorzy fani ACDC i ich playlisty z samych piosenek ACDC) Lekcje japonskiego przynajmniej dwie godziny w tygodniu. Kupuje/sprowadzam dla siebie jedzenie japonskie. Mam japonskie auto(niestety nie czysto japonskie bo oni maja kierownice po prawej stronie - a UWAGA jezdza po tej samej stronie jezdni co my) Japonski tatuaz a nawet dwa Prawie w ogole nie lykam/trawie subkultury made by USA. Jesli chodzi o objawy ktore mnie nie dotycza(a robia je fanatycy Japonii) Nie ogladam Anime(niektorzy w Polsce zastapili to slowo mianem Bajek) a jak ogladam to tylko cos co poleca xxx osob. Nie przebieram sie w kobiece ciuchy czy za postaci z Japonskiej subkultury Nie kupuje wszystkiego co dotyczy ow zespolu ktory uwielbiam(Japonczycy i maniacy Japonii maja taka manie, ze jesli juz maja swoich idoli to kupia wszystko firmowane ich nazwa nawet jakby to byla zalaminowana kupa ich idola) Ja nie kupuje z dwoch przyczyn: A) nie stac mnie to raz(bo srednia jedna rzecz kupiona w fanclubie to koszt rzedu 300 - 600 zl B) nie rajcuje mnie zbieranie gadzetow typu talez z logiem, czy nakladki na siedzenia w samochodzie
4 stycznia 2012, 16:26 [cytuj]
Ginola - mieszkam w kraju gdzie nikomu nie robi roznicy to ze mam farbowane wlosy(rok temu mialem na glowie nasze barwy bialo-granatowe)

Jedyna osoba, ktora zwraca na to uwage to moja mama, tylko dlatego, ze wychowala sie w tradycyjnej polskiej rodzinie.

Tu w NL jest bardzo duzy popyt na japonskie/koreanskie ciuchy. Kiedys mialem w planach sprowadzac i sprzedawac, ale po otwarciu tego sklep http://www.yesstyle.com/ stalo sie to nieoplacalne
Ginola - mieszkam w kraju gdzie nikomu nie robi roznicy to ze mam farbowane wlosy(rok temu mialem na glowie nasze barwy bialo-granatowe) Jedyna osoba, ktora zwraca na to uwage to moja mama, tylko dlatego, ze wychowala sie w tradycyjnej polskiej rodzinie. Tu w NL jest bardzo duzy popyt na japonskie/koreanskie ciuchy. Kiedys mialem w planach sprowadzac i sprzedawac, ale po otwarciu tego sklepu http://www.yesstyle.com/ stalo sie to nieoplacalne
4 stycznia 2012, 16:57 [cytuj]
dramat te ciuchy , nawet jakby mi płacili to bym w tym nie chodził ;x ale to tylko moje zdanie , bez spin
dramat te ciuchy , nawet jakby mi płacili to bym w tym nie chodził ;x ale to tylko moje zdanie , bez spin
4 stycznia 2012, 17:00 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Mam japonskie auto(niestety nie czysto japonskie bo oni maja kierownice po prawej stronie - a UWAGA jezdza po tej samej stronie jezdni co my)

Are you sure http://www.youtube.com/watch?v=i0oiImf5s0s
Are you sure? http://www.youtube.com/watch?v=i0oiImf5s0s
|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 53 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się