Forum dyskusyjne
11 listopada 2011, 13:46 [cytuj]
I jakie masz korzyści z tego? czy tylko satysfakcjee?
I jakie masz korzyści z tego? czy tylko satysfakcjee?
To dare is to do.
11 listopada 2011, 14:11 [cytuj]
jakie korzysci? 4 razy w roku magazyn fanclubowy, Vip pass za kulisy, bilety na koncerty w przedsprzedazy. Merchandise shop czy chociazby sama satysfakcje jak mowisz
jakie korzysci? 4 razy w roku magazyn fanclubowy, Vip pass za kulisy, bilety na koncerty w przedsprzedazy. Merchandise shop czy chociazby sama satysfakcje jak mowisz :P
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 listopada 2011, 17:04 [cytuj]
O to fajnie
Jaki obstawiacie wynik dzisiejszego repr.meczu z Włochami?
ja obstawiam : 1:2 dla Italii
O to fajnie :)
Jaki obstawiacie wynik dzisiejszego repr.meczu z Włochami?
ja obstawiam : 1:2 dla Italii
To dare is to do.
11 listopada 2011, 18:17 [cytuj]
ja nie obstawiam ale mysle ze 1 mozemy im wbic
Saikor jakby tego szczescia bylo malo to mnie pzpn/uefa na euro wylosowal

4 bileciki na polfinal w warszawie
ja nie obstawiam ale mysle ze 1 mozemy im wbic
Saikor jakby tego szczescia bylo malo to mnie pzpn/uefa na euro wylosowal :D 4 bileciki na polfinal w warszawie :D
11 listopada 2011, 19:24 [cytuj]
Kurcze to masz co najmniej jedno niezapomniane przeżycie w 2012
Kurcze to masz co najmniej jedno niezapomniane przeżycie w 2012 :D
To dare is to do.
11 listopada 2011, 20:31 [cytuj]
Saikor szczerze to jeszcze nie wiem

wystawilem tu w NL u siebie na tutejszym allegro bileciki(cos jak allegro tylko nie mam obowiazku sprzedac jak sie skonczy aukcja) i jak na razie 1300 euro mi zawalili a x4 to juz jest wieksza suma kasy
Saikor szczerze to jeszcze nie wiem :D wystawilem tu w NL u siebie na tutejszym allegro bileciki(cos jak allegro tylko nie mam obowiazku sprzedac jak sie skonczy aukcja) i jak na razie 1300 euro mi zawalili a x4 to juz jest wieksza suma kasy :D
11 listopada 2011, 21:19 [cytuj]
Już chyba można śmiało powiedzieć, że Crottenham jedzie na Euro!
Już chyba można śmiało powiedzieć, że Crottenham jedzie na Euro! :brawo:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 listopada 2011, 22:37 [cytuj]
Nasza legenda Robbie Keane też jedzie na Euro wygrywają 0-4
Nasza legenda Robbie Keane też jedzie na Euro wygrywają 0-4
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 listopada 2011, 23:29 [cytuj]
Ależ cudownie że Chorwaci będą na Euro, nieprawdobodobnie mnie to cieszy

Żeby tak jeszcze do Gdańska zawitali

Rewanż za Euro 2008 po prostu krwawy !
Ależ cudownie że Chorwaci będą na Euro, nieprawdobodobnie mnie to cieszy :hejka: Żeby tak jeszcze do Gdańska zawitali :) Rewanż za Euro 2008 po prostu krwawy !
12 listopada 2011, 20:05 [cytuj]
Super Scott został wybrany zawodnikiem meczy przeciwko Hiszpanii! Oglądając ten mecz muszę przyznać że zasłużenie

Suuuuper super Scott, Suuuper super Scott!!!
Super Scott został wybrany zawodnikiem meczy przeciwko Hiszpanii! Oglądając ten mecz muszę przyznać że zasłużenie ;) Suuuuper super Scott, Suuuper super Scott!!! :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 listopada 2011, 20:27 [cytuj]
zabawne ze jeszcze pare miechow temu wszyscy psioczylismy na ten transfer jak Doda na Majdana
zabawne ze jeszcze pare miechow temu wszyscy psioczylismy na ten transfer jak Doda na Majdana
13 listopada 2011, 00:03 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Już chyba można śmiało powiedzieć, że Crottenham jedzie na Euro!

Nie przekreślałbym turków jeszcze. Oni na pewno do końca nie odpuszczą i wyjdą bardzo zmotywowani, tacy już są. Pamiętam ostatni mistrzostwa europy na których doszli do półfinału (albo może to był ćwierćfinał) rozstrzygając losy kilku meczów w doliczonym czasie. Jeśli uda im się strzelić bramkę szybko to chorwaci zaczną się gubić. Sportowcy z Bałkanów mają to do siebie, że jak coś się nie układa po ich myśli często tracą głowę.
Nie przekreślałbym turków jeszcze. Oni na pewno do końca nie odpuszczą i wyjdą bardzo zmotywowani, tacy już są. Pamiętam ostatni mistrzostwa europy na których doszli do półfinału (albo może to był ćwierćfinał) rozstrzygając losy kilku meczów w doliczonym czasie. Jeśli uda im się strzelić bramkę szybko to chorwaci zaczną się gubić. Sportowcy z Bałkanów mają to do siebie, że jak coś się nie układa po ich myśli często tracą głowę
15 listopada 2011, 20:34 [cytuj]
Harry ma już być na ławce w meczu z Aston Villą
Harry ma już być na ławce w meczu z Aston Villą :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 listopada 2011, 22:46 [cytuj]
Kyle Walker zawodnikiem meczu przeciwko Szwecji, nie licząc kilka minut z Hiszpanią to jego tak naprawdę debiut w reprezentacji i od razu Man of the match. Brawo Kyle!!!
Kyle Walker zawodnikiem meczu przeciwko Szwecji, nie licząc kilka minut z Hiszpanią to jego tak naprawdę debiut w reprezentacji i od razu Man of the match. Brawo Kyle!!!
16 listopada 2011, 15:01 [cytuj]
http://www.fcbusiness.co.uk/news/article/newsitem=1522/title=tottenham+announce+record+revenues+and+
Rekordowy dochód w roku 2011 i 35% wzrost kosztów utrzymania klubu, no ale z tym już walczymy, myślę że na przyszły sezon te koszty będą mniejsze
http://www.fcbusiness.co.uk/news/article/newsitem=1522/title=tottenham+announce+record+revenues+and+
Rekordowy dochód w roku 2011 i 35% wzrost kosztów utrzymania klubu, no ale z tym już walczymy, myślę że na przyszły sezon te koszty będą mniejsze
18 listopada 2011, 12:31 [cytuj]
http://www.ebay.co.uk/sch/tottenhamhotspurofficial/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A6%257C72%253A5698&rt=nc&_dmd=2&_trksid=p3911.c0.m14.l1513&_vc=1&_pgn=1
oficjalny ebay tottenhamu

walcze o koszulke Modrica
http://www.ebay.co.uk/sch/tottenhamhotspurofficial/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A6%257C72%253A5698&rt=nc&_dmd=2&_trksid=p3911.c0.m14.l1513&_vc=1&_pgn=1
oficjalny ebay tottenhamu :D walcze o koszulke Modrica :D
18 listopada 2011, 17:50 [cytuj]
Jutro w Football Focus na BBC ONE wywiad z naszym kapitanem Ledley King!
Jutro w Football Focus na BBC ONE wywiad z naszym kapitanem Ledley King!
18 listopada 2011, 18:09 [cytuj]
Na żywo czy coś?
Na żywo czy coś?
18 listopada 2011, 19:05 [cytuj]
Skoro to temat do spamu to się pochwalę
Wczoraj na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie zakończyła się 23. edycja Wampiriady - akcji honorowego krwiodastwa, którą w tym roku miałem przyjemność zorganizować. Przez 4 dni studenci i pracownicy UEKu oraz innych krakowskich uczelni mogli oddawać krew, z tej okazji skorzystało blisko 500 osób dzięki czemu zebraliśmy 195 litrów krwi, co stanowi drugi wynik zaraz po rekordzie Polski, ktory wynosi 233 litry. Wynik byłby bardziej okazały ale panie z banku krwi były w trakcie strajku i codziennie kończyły pracę punkt 14:00 i musieliśmy odsylać osoby, które przychodziły zbyt późno. Gdyby nie to, pewnie pobilibyśmy rekord. Każdy po oddaniu krwi losował nagrody wśród których były m.in. kursy językowe, biżuteria, karnety do SPA, kin, teatrów i wiele innych.
Skoro to temat do spamu to się pochwalę :)
Wczoraj na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie zakończyła się 23. edycja Wampiriady - akcji honorowego krwiodastwa, którą w tym roku miałem przyjemność zorganizować. Przez 4 dni studenci i pracownicy UEKu oraz innych krakowskich uczelni mogli oddawać krew, z tej okazji skorzystało blisko 500 osób dzięki czemu zebraliśmy 195 litrów krwi, co stanowi drugi wynik zaraz po rekordzie Polski, ktory wynosi 233 litry. Wynik byłby bardziej okazały ale panie z banku krwi były w trakcie strajku i codziennie kończyły pracę punkt 14:00 i musieliśmy odsylać osoby, które przychodziły zbyt późno. Gdyby nie to, pewnie pobilibyśmy rekord. Każdy po oddaniu krwi losował nagrody wśród których były m.in. kursy językowe, biżuteria, karnety do SPA, kin, teatrów i wiele innych
19 listopada 2011, 19:33 [cytuj]
Walu szacunek za piękna akcje.
Dobrze że Newcastle przegrało, przed nimi równie ciężkie mecze więc wróci do byłego miejsca zaraz druzyna srok.
Walu szacunek za piękna akcje. :)
Dobrze że Newcastle przegrało, przed nimi równie ciężkie mecze więc wróci do byłego miejsca zaraz druzyna srok
To dare is to do.