Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
20 stycznia 2012, 19:47 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Cos dla mnie? Poza tym, ze nie jestem rasista to nic mnie nie laczy z tym mailem(a dla Twojej wiadomosci gdzies kiedys mi wpadla gazeta z nazwiskami zydowskimi i moje nazwisko bylo w pierwszej setce. Red Watch - smiechu warta strona. Kolesie namawiajacy do walki o Polske, a tak na prawde nikt z nich nie ma w sobie trochu odwagi. Pamietny tekst : " uwazajcie na tego kolesia - trenowal 3 lata taekwon do, wiec nie idzcie z nim na solo bo mozecie dostac wpierdol" To ma byc kozaczenie? pfff

Gwoli równowagi. Antifa wcale lepsza nie jest, skopać kogoś bandą jest jak najbardziej OK, a pomysły, że to przecież poniżej godności wyśmiewają. Wiesz, tacy wojownicy o równośc i tolerancję.
Gwoli równowagi. Antifa wcale lepsza nie jest, skopać kogoś bandą jest jak najbardziej OK, a pomysły, że to przecież poniżej godności wyśmiewają. Wiesz, tacy wojownicy o równośc i tolerancję
21 stycznia 2012, 17:09 [cytuj]
Keano bramka dla AV. Brawo ;)

Edit: Keano x2!
Keano bramka dla AV. Brawo ;) Edit: Keano x2!
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 stycznia 2012, 17:56 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

A mogliśmy go mieć! ;)
A mogliśmy go mieć! ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 stycznia 2012, 18:09 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

śmiechem,żartem, ale o mało hat-tricka nie strzelił. Co ciekawe, bo tak jednym okiem patrzyłem, to grał jako środkowy pomocnik praktycznie. Pewnie zaraz-jak Henry- złapie kontuzje, luty szybko minie i tyle go widzieli.
śmiechem,żartem, ale o mało hat-tricka nie strzelił. Co ciekawe, bo tak jednym okiem patrzyłem, to grał jako środkowy pomocnik praktycznie. Pewnie zaraz-jak Henry- złapie kontuzje, luty szybko minie i tyle go widzieli
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 stycznia 2012, 18:12 [cytuj]
ależ powrót Keano ... brawo, tak trzymać! :)
ależ powrót Keano ... brawo, tak trzymać! :)
21 stycznia 2012, 19:03 [cytuj]
jak ja się cieszę, że do nas Adam nie trafił ufff...
jak ja się cieszę, że do nas Adam nie trafił ufff
21 stycznia 2012, 19:05 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Gwoli równowagi. Antifa wcale lepsza nie jest, skopać kogoś bandą jest jak najbardziej OK, a pomysły, że to przecież poniżej godności wyśmiewają. Wiesz, tacy wojownicy o równośc i tolerancję

w kazdej organizacji sa ludzie i plyty pcv. Dla mnie same uzycie sily czy po jednej czy po drugiej stronie jest po prostu bez sensu. Ani nie jestem za pogladami Polska dla Polakow, ani za Antifa. Jak mawial nasz byly prezydent " ja jestem za a nawet przeciw"

Z ostatniej chwili:
Minister od cyfrotelekomunikacji M Błoni ma jakies ale odnosnie AKTY i prosi premiera i jeszcze jedna dyskusje odnosnie podpisania badz nie tejze ustawy
w kazdej organizacji sa ludzie i plyty pcv. Dla mnie same uzycie sily czy po jednej czy po drugiej stronie jest po prostu bez sensu. Ani nie jestem za pogladami Polska dla Polakow, ani za Antifa. Jak mawial nasz byly prezydent " ja jestem za a nawet przeciw" Z ostatniej chwili: Minister od cyfrotelekomunikacji M Błoni ma jakies ale odnosnie AKTY i prosi premiera i jeszcze jedna dyskusje odnosnie podpisania badz nie tejze ustawy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 stycznia 2012, 19:10 [cytuj]
"zalewa" powiedział/a:
jak ja się cieszę, że do nas Adam nie trafił ufff...

A ja, że Carroll. Adam ogólnie nie gra nie wiadomo jak źle, gorzej z Carrollem.
A ja, że Carroll. Adam ogólnie nie gra nie wiadomo jak źle, gorzej z Carrollem
21 stycznia 2012, 19:21 [cytuj]
nie no Caroll to wiadoma sprawa:P Nie brałem tego nawet pod uwagę. Latem było trochę plotek, że może do nas dojść. W sensie że Adam nie Caroll :D
nie no Caroll to wiadoma sprawa:P Nie brałem tego nawet pod uwagę. Latem było trochę plotek, że może do nas dojść. W sensie że Adam nie Caroll :D
21 stycznia 2012, 20:11 [cytuj]
Harry Redknapp i Joe Jordan są na meczu Bolton-Liverpool ciekawe kogo te dwa chytre lisy tam obserwują :krzyk:
Harry Redknapp i Joe Jordan są na meczu Bolton-Liverpool ciekawe kogo te dwa chytre lisy tam obserwują :krzyk:
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
21 stycznia 2012, 20:37 [cytuj]
puchatek03 powiedział/a:

może po prostu L'pool, bo gramy z nimi niedługo. Chyba nie chodzi im o żadnego zawodnika, bo to co grają The Reds to po prostu padaka. Jedyny warty uwagi- a przy tym bardzo wkurzony na sytuację- jest moim zdaniem Pepe Reina. Może Levy ich wysłał żeby obejrzeli sobie ile kasy zaoszczędzili: Caroll + Adam (brzmi jak małżeństwo)= 42 mln funciaków. Toż to 8 Parkerów.
może po prostu L'pool, bo gramy z nimi niedługo. Chyba nie chodzi im o żadnego zawodnika, bo to co grają The Reds to po prostu padaka. Jedyny warty uwagi- a przy tym bardzo wkurzony na sytuację- jest moim zdaniem Pepe Reina. Może Levy ich wysłał żeby obejrzeli sobie ile kasy zaoszczędzili: Caroll + Adam (brzmi jak małżeństwo)= 42 mln funciaków. Toż to 8 Parkerów
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
22 stycznia 2012, 00:44 [cytuj]
z ostatniej chwili http://technowinki.onet.pl/komputery/strona-sejmu-nie-dziala-zaatakowali-ja-hakerzy,1,5004948,artykul.html

strona sejmu nie dziala, premiera pol na pol a ministra kultury to juz w ogole sajgon xD

A co do Parkerow. Aapa nie wiesz, ze oni patrza tez medialnie kogo biora do siebie. Chcoazby w naszym nie wiem Podbeskidziu gral drugi CR7 tylko nazywal sie Adam Kowalski to go nie wzma bo gdzie tu medialny boom zwiazany z ta osoba. Carrol byl wziety, bo okrzyknieto go nowym Owenem. Adam? Bo chciał go Man UTD wiec zagrali im na nosie. Parker zbyt malo medialny i po pierwsze ze spadkowicza(wiec nie dla klubow chcacych sie szczycic transferami na ktore kazdy mowi wwwoooooooooowwwwwwww
z ostatniej chwili http://technowinki.onet.pl/komputery/strona-sejmu-nie-dziala-zaatakowali-ja-hakerzy,1,5004948,artykul.html strona sejmu nie dziala, premiera pol na pol a ministra kultury to juz w ogole sajgon xD A co do Parkerow. Aapa nie wiesz, ze oni patrza tez medialnie kogo biora do siebie. Chcoazby w naszym nie wiem Podbeskidziu gral drugi CR7 tylko nazywal sie Adam Kowalski to go nie wzma bo gdzie tu medialny boom zwiazany z ta osoba. Carrol byl wziety, bo okrzyknieto go nowym Owenem. Adam? Bo chciał go Man UTD wiec zagrali im na nosie. Parker zbyt malo medialny i po pierwsze ze spadkowicza(wiec nie dla klubow chcacych sie szczycic transferami na ktore kazdy mowi wwwoooooooooowwwwwwww
22 stycznia 2012, 10:09 [cytuj]
W porównaniu z Carrollem czy Adamem to Parker jest bardziej znan http://www.youtube.com/watch?v=ZpuAAacgnRo
:)
Poza tym Adam też ze spadkowicza. W ogóle coś nie w formie jesteś : gdzie Carroll Owenem?
Adam Kowalski? Z tych Kowalskich?
W porównaniu z Carrollem czy Adamem to Parker jest bardziej znany http://www.youtube.com/watch?v=ZpuAAacgnRo :) Poza tym Adam też ze spadkowicza. W ogóle coś nie w formie jesteś : gdzie Carroll Owenem? Adam Kowalski? Z tych Kowalskich?
22 stycznia 2012, 10:43 [cytuj]
Kowalski Kowalskim, Adamiakowa !!
Kowalski Kowalskim, Adamiakowa !!
22 stycznia 2012, 13:03 [cytuj]
Aapa wiesz ja czytam rozne fora i nawet Muły nie zycza sobie transferow poza pewna srednia(popularnosci)

Tylko Sznajder albo nikt. Honda? Gdzie on gral w europie poza Venlo i CSKA. Gotze? Tak na prawde nic o nim nie wiadomo(poza tym, ze gra w slabej lidze na wysokim poziomie) Krasic? Nie chcemy pilkarza ze wschodu.

A slynny tekst musimy miec gwiazdy swiatowego formatu to mnie doprowadza do szewskiej pasji. To nie wystarczy dobrze grac? Trzeba jeszcze miec ten medialny szum kolo siebie, aby przyciagac uwage? Niedlugo dojdzie do tego, ze bardzo dobry pilkarz, ale przykladny ojciec rodziny, bez wywiadow w mediach, skandali nie bedzie brany pod uwage bo jest o nim za cicho
Aapa wiesz ja czytam rozne fora i nawet Muły nie zycza sobie transferow poza pewna srednia(popularnosci) Tylko Sznajder albo nikt. Honda? Gdzie on gral w europie poza Venlo i CSKA. Gotze? Tak na prawde nic o nim nie wiadomo(poza tym, ze gra w slabej lidze na wysokim poziomie) Krasic? Nie chcemy pilkarza ze wschodu. A slynny tekst musimy miec gwiazdy swiatowego formatu to mnie doprowadza do szewskiej pasji. To nie wystarczy dobrze grac? Trzeba jeszcze miec ten medialny szum kolo siebie, aby przyciagac uwage? Niedlugo dojdzie do tego, ze bardzo dobry pilkarz, ale przykladny ojciec rodziny, bez wywiadow w mediach, skandali nie bedzie brany pod uwage bo jest o nim za cicho
22 stycznia 2012, 14:04 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

A slynny tekst musimy miec gwiazdy swiatowego formatu to mnie doprowadza do szewskiej pasji. To nie wystarczy dobrze grac? Trzeba jeszcze miec ten medialny szum kolo siebie, aby przyciagac uwage? Niedlugo dojdzie do tego, ze bardzo dobry pilkarz, ale przykladny ojciec rodziny, bez wywiadow w mediach, skandali nie bedzie brany pod uwage bo jest o nim za cicho

Eeeee. Del Piero, Xavi, Pujol, Casilas, Maldini, De Rossi, Totti, nawet Kahn, Kehl i jeszcze kilku innych. Myślę, że ten odsetek nie drgnie ani w górę, ani w dół. Myślę, że częściej będzie "upadanie" widoczne, ale na razie to jest gra zespołowa i jak ktoś o tym zapomni to zapłaci. Może być generał, ale musza być też legiony. Jakiś czas temu doszedłem do wniosku, że ten kłopot ma Real. Moim zdaniem jak sprzedadzą Krystynę i Mourinho będzie mógł zrobić swój autorski projekt, to wtedy naprawdę będą mogli zagrać z FCB jak równy z równym. Podobnie było z Ibrą w Mediolanie. Oprócz wielu plusów ma jedne minus, albo inaczej musi być spełniony jeden warunek. Speszialłan musi być o 2 piętra ponad resztą.
Eeeee. Del Piero, Xavi, Pujol, Casilas, Maldini, De Rossi, Totti, nawet Kahn, Kehl i jeszcze kilku innych. Myślę, że ten odsetek nie drgnie ani w górę, ani w dół. Myślę, że częściej będzie "upadanie" widoczne, ale na razie to jest gra zespołowa i jak ktoś o tym zapomni to zapłaci. Może być generał, ale musza być też legiony. Jakiś czas temu doszedłem do wniosku, że ten kłopot ma Real. Moim zdaniem jak sprzedadzą Krystynę i Mourinho będzie mógł zrobić swój autorski projekt, to wtedy naprawdę będą mogli zagrać z FCB jak równy z równym. Podobnie było z Ibrą w Mediolanie. Oprócz wielu plusów ma jedne minus, albo inaczej musi być spełniony jeden warunek. Speszialłan musi być o 2 piętra ponad resztą
Kogucie życie!
22 stycznia 2012, 14:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Aapa wiesz ja czytam rozne fora i nawet Muły nie zycza sobie transferow poza pewna srednia(popularnosci)

Tylko Sznajder albo nikt. Honda? Gdzie on gral w europie poza Venlo i CSKA. Gotze? Tak na prawde nic o nim nie wiadomo(poza tym, ze gra w slabej lidze na wysokim poziomie) Krasic? Nie chcemy pilkarza ze wschodu.

Nie wierzę, że ktoś napisał o Goetze, że gra w słabej lidze. Jak tak jest to znaczy, że należy jak najszybciej wprowadzić ACTA i zamknąć to forum. MU to trochę inna półka i styl. Prędzej wydadzą większą kasę na sprawdzonego zawodnika niż zaryzykują oszczędności i niesprawdzony towar. A i tak rożnie z tym bywało. Kto bogatemu zabroni?
Nie wierzę, że ktoś napisał o Goetze, że gra w słabej lidze. Jak tak jest to znaczy, że należy jak najszybciej wprowadzić ACTA i zamknąć to forum. MU to trochę inna półka i styl. Prędzej wydadzą większą kasę na sprawdzonego zawodnika niż zaryzykują oszczędności i niesprawdzony towar. A i tak rożnie z tym bywało. Kto bogatemu zabroni?
22 stycznia 2012, 14:13 [cytuj]
*Nie wierzę miało być. Ło matko, co za buractwo.
*Nie wierzę miało być. Ło matko, co za buractwo
23 stycznia 2012, 13:50 [cytuj]
aapa powiedział/a:
*Nie wierzę miało być. Ło matko, co za buractwo

Nie da się ukryć;)
Nie da się ukryć;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
23 stycznia 2012, 15:04 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Nie da się ukryć;)

kiedyś mówili na to złodziejskie ręce. Działają szybciej niż pomyśli głowa :)
Przy okazji, Tobie nigdy nie zdarza się postawić byka?
kiedyś mówili na to złodziejskie ręce. Działają szybciej niż pomyśli głowa :) Przy okazji, Tobie nigdy nie zdarza się postawić byka?
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 104 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się