Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
1 lutego 2012, 15:37 [cytuj]
W meczu Championship Barnsley vs Derby nasz wypożyczony Carroll strzelił w doliczonym czasie na 3:2 :brawo: niestety i tak wrócili bez punktu..
W meczu Championship Barnsley vs Derby nasz wypożyczony Carroll strzelił w doliczonym czasie na 3:2 :brawo: niestety i tak wrócili bez punktu
1 lutego 2012, 16:28 [cytuj]
Cabaye zawieszony na trzy najbliższe mecze Newcastle, a to oznacza, że nie zagra w ligowym spotkaniu z Tottenhamem ... good news, to dobry zawodnik ;)
Cabaye zawieszony na trzy najbliższe mecze Newcastle, a to oznacza, że nie zagra w ligowym spotkaniu z Tottenhamem ... good news, to dobry zawodnik ;)
1 lutego 2012, 20:35 [cytuj]
ciekaw jestem ile dostanie Assulej?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
1 lutego 2012, 20:42 [cytuj]
aapa powiedział/a:

z tego co udało mi się wyczytać na angielskich portalach to uniknie kary ...
z tego co udało mi się wyczytać na angielskich portalach to uniknie kary
1 lutego 2012, 20:42 [cytuj]
aapa powiedział/a:

z tego co udało mi się wyczytać na angielskich portalach to uniknie kary ...
z tego co udało mi się wyczytać na angielskich portalach to uniknie kary
1 lutego 2012, 20:59 [cytuj]
A Cisse już ma pierwszą bramkę w QPR.
A Cisse już ma pierwszą bramkę w QPR
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 lutego 2012, 00:07 [cytuj]
Wisława Szymborska [']
Wisława Szymborska [']
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
2 lutego 2012, 08:15 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Wisława Szymborska [']

wczoraj nie załapałem o co chodzi. Myslałem, ze to jakaś aluzja do Cisse powyżej, że "nic dwa razy się nie zdarza".
Generalnie z poezji jestem słaby, właściwie jej nie czytam. Wiersze Szymborskiej jako chyba jedyne wpadały mi w ucho.
wczoraj nie załapałem o co chodzi. Myslałem, ze to jakaś aluzja do Cisse powyżej, że "nic dwa razy się nie zdarza". Generalnie z poezji jestem słaby, właściwie jej nie czytam. Wiersze Szymborskiej jako chyba jedyne wpadały mi w ucho
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
2 lutego 2012, 17:59 [cytuj]
Following the closure of the winter transfer window, and in line with the regulations implemented at the start of the 2010/11 season, the Club today submitted a list of 25 players to the Premier League, forming the squad of players that will be eligible to play in the competition from now until the end of the season (alongside players under the age of 21).

The squad list is as follows:

1 Heurelho Gomes
3 Gareth Bale
4 Younes Kaboul
6 Tom Huddlestone
7 Aaron Lennon
8 Scott Parker
10 Emmanuel Adebayor
11 Rafael van der Vaart
13 William Gallas
14 Luka Modric
15 Louis Saha
17 Giovani Dos Santos
18 Jermain Defoe
20 Michael Dawson
21 Niko Kranjcar
23 Carlo Cudicini
24 Brad Friedel
26 Ledley King
29 Jake Livermore
30 Sandro Cordeiro
32 Benoit Assou-Ekotto
33 Ryan Nelsen
36 Bongani Khumalo
38 David Bentley
42 Simon Dawkins

U21 List:

25 Danny Rose
28 Kyle Walker

Chyba 9 zachowali dl Remy'ego na przyszłość :)
Following the closure of the winter transfer window, and in line with the regulations implemented at the start of the 2010/11 season, the Club today submitted a list of 25 players to the Premier League, forming the squad of players that will be eligible to play in the competition from now until the end of the season (alongside players under the age of 21). The squad list is as follows: 1 Heurelho Gomes 3 Gareth Bale 4 Younes Kaboul 6 Tom Huddlestone 7 Aaron Lennon 8 Scott Parker 10 Emmanuel Adebayor 11 Rafael van der Vaart 13 William Gallas 14 Luka Modric 15 Louis Saha 17 Giovani Dos Santos 18 Jermain Defoe 20 Michael Dawson 21 Niko Kranjcar 23 Carlo Cudicini 24 Brad Friedel 26 Ledley King 29 Jake Livermore 30 Sandro Cordeiro 32 Benoit Assou-Ekotto 33 Ryan Nelsen 36 Bongani Khumalo 38 David Bentley 42 Simon Dawkins U21 List: 25 Danny Rose 28 Kyle Walker Chyba 9 zachowali dl Remy'ego na przyszłość :)
2 lutego 2012, 18:13 [cytuj]
Idąc tym tropem to 12 czeka na Marcelo a 5 na Mexesa. Przydaliby się.
Idąc tym tropem to 12 czeka na Marcelo a 5 na Mexesa. Przydaliby się
2 lutego 2012, 22:10 [cytuj]
Danny Rose wrzucił na Twittera filmik z Sandro jak daje pokaz karate chyba nagrywał go Kyle Walker, dos Santos i Alnwick ojebali się ze śmiechu... ja z reszta też. Nie ma go na YouTube więc zapraszam na Twittera, warto obejrzeć to wejście smoka, bo właśnie tego murzyna z filmu z Brucem Lee przypomina Sandro
Danny Rose wrzucił na Twittera filmik z Sandro jak daje pokaz karate chyba nagrywał go Kyle Walker, dos Santos i Alnwick ojebali się ze śmiechu... ja z reszta też. Nie ma go na YouTube więc zapraszam na Twittera, warto obejrzeć to wejście smoka, bo właśnie tego murzyna z filmu z Brucem Lee przypomina Sandro
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 lutego 2012, 23:00 [cytuj]
oto ten filmik:

http://t.co/5JVfZKIz
oto ten filmik: http://t.co/5JVfZKIz
3 lutego 2012, 00:24 [cytuj]
http://i42.tinypic.com/jqtfeb.jpg

Tabela pokazująca obecne pozycje drużyn i te, jakie powinny zajmować, gdyby nie błędy sędziów. Na górę może bardzo nie wpłynęło, ale Stoke powinno być w strefie spadkowej, na czym skorzystałaby cała liga.
http://i42.tinypic.com/jqtfeb.jpg Tabela pokazująca obecne pozycje drużyn i te, jakie powinny zajmować, gdyby nie błędy sędziów. Na górę może bardzo nie wpłynęło, ale Stoke powinno być w strefie spadkowej, na czym skorzystałaby cała liga
3 lutego 2012, 00:39 [cytuj]
Patrząc na tę tabelę można odnieść wrażenie, że mamy szczęście, że sędziowie się mylą. Mniejsza przewaga nad Chelsea i większa strata do Manchesterów. Nie oglądam każdego meczu i nie notuje każdego błędu sędziowskiego, ale według mnie trochę z dupy ta tabela.
Patrząc na tę tabelę można odnieść wrażenie, że mamy szczęście, że sędziowie się mylą. Mniejsza przewaga nad Chelsea i większa strata do Manchesterów. Nie oglądam każdego meczu i nie notuje każdego błędu sędziowskiego, ale według mnie trochę z dupy ta tabela
3 lutego 2012, 09:12 [cytuj]
Tabela jest o tyle bez sensu, ze przeciez blad sedziowski w czasie meczu nie ma prostego przelozenia na wynik - nie mozna powiedziec, ze skoro sedzia dal z dupy karnego w 56. minucie i mecz zakonczyl sie remisem, to jedna z druzyn "zyskala" jeden punkt, a druga "stracila" dwa. Bo przeciez gdyby tego karnego nie bylo, mecz ukladalby sie zupelnie inaczej i wynik bylby tez zupelnie inny, w dowolna strone. Ale w wiekszosci przypadkow tabela i tak potwierdza, ze w przyrodzie nic (a przynajmniej bardzo niewiele) nie ginie
Tabela jest o tyle bez sensu, ze przeciez blad sedziowski w czasie meczu nie ma prostego przelozenia na wynik - nie mozna powiedziec, ze skoro sedzia dal z dupy karnego w 56. minucie i mecz zakonczyl sie remisem, to jedna z druzyn "zyskala" jeden punkt, a druga "stracila" dwa. Bo przeciez gdyby tego karnego nie bylo, mecz ukladalby sie zupelnie inaczej i wynik bylby tez zupelnie inny, w dowolna strone. Ale w wiekszosci przypadkow tabela i tak potwierdza, ze w przyrodzie nic (a przynajmniej bardzo niewiele) nie ginie
3 lutego 2012, 09:18 [cytuj]
Ciekawa ta tabela, ale pewnie każdy do niej coś by miał. Stoke mnie jednak zastanawia, bo wrażenie jest takie, że to najbardziej hołubiony przez sędziów klub na wyspach. Aż trudno zgadnąć co im się tak podoba: nazwa stadionu, spora ilość wyspiarzy w składzie, stereotypowy styl gry, który większości sędziów przypomina młodość?
Ciekawa ta tabela, ale pewnie każdy do niej coś by miał. Stoke mnie jednak zastanawia, bo wrażenie jest takie, że to najbardziej hołubiony przez sędziów klub na wyspach. Aż trudno zgadnąć co im się tak podoba: nazwa stadionu, spora ilość wyspiarzy w składzie, stereotypowy styl gry, który większości sędziów przypomina młodość?
3 lutego 2012, 12:46 [cytuj]
Jeszcze na temat tej tabeli. Błędy sędziów to nie tyllko nie uznane/uznane bramki i rzuty karne. Daje głowę że koleś robiący tą tabelę nie wziął pod uwagę chociażby takich sytuacji jak niewyrzucenie Balotelliego z boiska na przykład bo poprostu nie da się tego przełożyć na wynik. Nikt nie wie co byłoby dalej.
Jeszcze na temat tej tabeli. Błędy sędziów to nie tyllko nie uznane/uznane bramki i rzuty karne. Daje głowę że koleś robiący tą tabelę nie wziął pod uwagę chociażby takich sytuacji jak niewyrzucenie Balotelliego z boiska na przykład bo poprostu nie da się tego przełożyć na wynik. Nikt nie wie co byłoby dalej
3 lutego 2012, 12:55 [cytuj]
Oczywiście macie rację, ale można to potraktować jako ciekawostkę, nie jakiś wyznacznik :) Tu jeszcze coś:

http://ladyarse.co.uk/wp-content/uploads/2012/02/la_injury_league_120201.jpg

1 punkt = 1 tydzień piłkarza w szpitalu

I tutaj nawiązanie do tabeli sprzed kilku postów. Ilość decyzji sprzyjających danym klubom. I tak jak powiedzieliście, nie traktujemy tego w 100% poważnie:

http://i44.tinypic.com/331nhq0.jpg
Oczywiście macie rację, ale można to potraktować jako ciekawostkę, nie jakiś wyznacznik :) Tu jeszcze coś: http://ladyarse.co.uk/wp-content/uploads/2012/02/la_injury_league_120201.jpg 1 punkt = 1 tydzień piłkarza w szpitalu I tutaj nawiązanie do tabeli sprzed kilku postów. Ilość decyzji sprzyjających danym klubom. I tak jak powiedzieliście, nie traktujemy tego w 100% poważnie: http://i44.tinypic.com/331nhq0.jpg
3 lutego 2012, 13:14 [cytuj]
z dupy te tabele. Ot tak z d...py jak filmiki montowane na youtube w stylu nurki z barcelony itp
z dupy te tabele. Ot tak z d...py jak filmiki montowane na youtube w stylu nurki z barcelony itp
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 128 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się