Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
20 listopada 2011, 17:40 [cytuj]
Tymczasem Liverpool po dobrej akcji Bellamy prowadzi na Stamford Bridge 0-1. Tak się zastanawiam jaki wynik byłby dla nas korzystny i chyba remis byłby dla nas dobry, bo jakbyśmy wygrali z AV to odskoczyli byśmy Liverpoolowi i wyprzedzili Chelsea
Tymczasem Liverpool po dobrej akcji Bellamy prowadzi na Stamford Bridge 0-1. Tak się zastanawiam jaki wynik byłby dla nas korzystny i chyba remis byłby dla nas dobry, bo jakbyśmy wygrali z AV to odskoczyli byśmy Liverpoolowi i wyprzedzili Chelsea
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 listopada 2011, 17:44 [cytuj]
Fakt, remis byłby dla nas bardzo korzystny, tylko czy cwelsi dobiją do remisu.
Fakt, remis byłby dla nas bardzo korzystny, tylko czy cwelsi dobiją do remisu
20 listopada 2011, 18:00 [cytuj]
Teoretycznie najlepszy byłby remis, ale jak Liverpool wygra to też się nie pogniewam ... ;)
Teoretycznie najlepszy byłby remis, ale jak Liverpool wygra to też się nie pogniewam ... ;)
20 listopada 2011, 18:15 [cytuj]
No i mamy remis, teraz Lee Probert może zagwizdać koniec meczu! :P
No i mamy remis, teraz Lee Probert może zagwizdać koniec meczu! :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 listopada 2011, 18:54 [cytuj]
No to co, wskakujemy na 3 :) żeby jutro nie było wpadki..
No to co, wskakujemy na 3 :) żeby jutro nie było wpadki
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
20 listopada 2011, 23:49 [cytuj]
Podobno Osvaldo strzelił dzisiaj bramkę sezonu, ale sędzia mu te zepsuł, gwiżdżąc spalonego. Stawiam piwo za linka do tej sytuacji.
Podobno Osvaldo strzelił dzisiaj bramkę sezonu, ale sędzia mu te zepsuł, gwiżdżąc spalonego. Stawiam piwo za linka do tej sytuacji
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 listopada 2011, 10:12 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Podobno Osvaldo strzelił dzisiaj bramkę sezonu, ale sędzia mu te zepsuł, gwiżdżąc spalonego. Stawiam piwo za linka do tej sytuacji

http://www.youtube.com/watch?v=qzx2XvZ3JKs

a tam kiedyś, przy okazji ;)

co do gola to ładny, ale bez przesady :)
http://www.youtube.com/watch?v=qzx2XvZ3JKs a tam kiedyś, przy okazji ;) co do gola to ładny, ale bez przesady :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
21 listopada 2011, 20:16 [cytuj]
Skaj powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=qzx2XvZ3JKs

a tam kiedyś, przy okazji ;)

co do gola to ładny, ale bez przesady :)

http://www.youtube.com/watch?v=q2DnywyFapE

w Twoim linku ktoś usunął film
http://www.youtube.com/watch?v=q2DnywyFapE w Twoim linku ktoś usunął film
22 listopada 2011, 22:40 [cytuj]
Oglądał ktoś dzisiejszy mecz Napoli z Man.C grali perfekcyjnie genialne kontry lavezzi to chyba najszybszy zawodnik na globie xD
Oglądał ktoś dzisiejszy mecz Napoli z Man.C grali perfekcyjnie genialne kontry lavezzi to chyba najszybszy zawodnik na globie xD
22 listopada 2011, 22:44 [cytuj]
Lavezzi jest niesamowity, "wzmocnienie marzenie", Inler i Cavani też kozacko. Napoli troche na nich zarobi.
Lavezzi jest niesamowity, "wzmocnienie marzenie", Inler i Cavani też kozacko. Napoli troche na nich zarobi
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
22 listopada 2011, 23:38 [cytuj]
buahaha czyżby City w LE :D?
23 listopada 2011, 01:01 [cytuj]
zalewa powiedział/a:

City szanse na awans ma już bardzo małe, co mnie bardzo cieszy, ale zaskakująco prezentują się też inne angielskie zespoły. ManU na własne życzenie będzie walczyło o życie z Basel, które może sprawić ogromną sensację, czego im życzę. Chelsea w razie porażki w Leverkusen i zwycięstwa Valencii będzie walczyła o awans z Nietoperzami na Stamford Bridge.

Na pierwszy rzut oka wydaje się, że sobie poradzą, ale obecnie prezentują się po prostu fatalnie i występy w LE mogą stać się faktem. Nie wiem, kiedy ostatnio zapowiadała się tak ciekawa końcówka fazy grupowej. Kibicuję ManU w Lidze Mistrzów, bo formie jedyni mogą powalczyć z Hiszpanami, ale widok Ligi Europy na Old Trafford byłby naprawdę przedni :)

PS. Nie wiem, co jest brane w LM jako ważniejsze, ale gdyby bezpośrednie starcia były przed bilansem, to Valencii wystarczy remis wyższy niż 1-1, żeby wyprzedzić Chelsea.
City szanse na awans ma już bardzo małe, co mnie bardzo cieszy, ale zaskakująco prezentują się też inne angielskie zespoły. ManU na własne życzenie będzie walczyło o życie z Basel, które może sprawić ogromną sensację, czego im życzę. Chelsea w razie porażki w Leverkusen i zwycięstwa Valencii będzie walczyła o awans z Nietoperzami na Stamford Bridge. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że sobie poradzą, ale obecnie prezentują się po prostu fatalnie i występy w LE mogą stać się faktem. Nie wiem, kiedy ostatnio zapowiadała się tak ciekawa końcówka fazy grupowej. Kibicuję ManU w Lidze Mistrzów, bo formie jedyni mogą powalczyć z Hiszpanami, ale widok Ligi Europy na Old Trafford byłby naprawdę przedni :) PS. Nie wiem, co jest brane w LM jako ważniejsze, ale gdyby bezpośrednie starcia były przed bilansem, to Valencii wystarczy remis wyższy niż 1-1, żeby wyprzedzić Chelsea
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 listopada 2011, 11:23 [cytuj]
Przed chwilą dzwoni baba na domofonie i mówi coś w rodzaju: Dzień dobry,czy uważa Pan,że w Polsce powstanie kiedyś taki rząd, który będzie sprawiedliwy dla wszystkich obywateli?...o takim rządzie jest mowa w Piśmie Świętym... czy zechciałby Pan o tym porozmawiać?" :glupek::glupek::glupek: w ułamku sekundy nawet pomyślałem rzeczywiście aby z nią porozmawiać :krzyk::krzyk::krzyk:
Przed chwilą dzwoni baba na domofonie i mówi coś w rodzaju: Dzień dobry,czy uważa Pan,że w Polsce powstanie kiedyś taki rząd, który będzie sprawiedliwy dla wszystkich obywateli?...o takim rządzie jest mowa w Piśmie Świętym... czy zechciałby Pan o tym porozmawiać?" :glupek::glupek::glupek: w ułamku sekundy nawet pomyślałem rzeczywiście aby z nią porozmawiać :krzyk::krzyk::krzyk:
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
24 listopada 2011, 11:56 [cytuj]
To juz akwizycja przeksztalcila sie w taki poziom ze na rzad i religie naciagaja ludzi?
To juz akwizycja przeksztalcila sie w taki poziom ze na rzad i religie naciagaja ludzi?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 listopada 2011, 14:13 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
PS. Nie wiem, co jest brane w LM jako ważniejsze, ale gdyby bezpośrednie starcia były przed bilansem, to Valencii wystarczy remis wyższy niż 1-1, żeby wyprzedzić Chelsea

Liczą się bezpośrednie mecze, więc Valencii wystarczy remis 1:1... mam nadzieję, że im się uda, ale będzie ciężko.

A widzieliście akcję Boatenga z meczu Milan-Barca? Ten koleś mnie zadziwia... i pomyśleć, że mieliśmy go u siebie. :/
Liczą się bezpośrednie mecze, więc Valencii wystarczy remis 1:1... mam nadzieję, że im się uda, ale będzie ciężko. A widzieliście akcję Boatenga z meczu Milan-Barca? Ten koleś mnie zadziwia... i pomyśleć, że mieliśmy go u siebie. :/
26 listopada 2011, 19:55 [cytuj]
Woolwich przegrywa z Fulham 0-1, 25 minut do końca!
Woolwich przegrywa z Fulham 0-1, 25 minut do końca!
26 listopada 2011, 20:20 [cytuj]
koko powiedział/a:

To jeszcze nic. Na moje okolice atak przypuścili najpradwopodobniej czescy świadkowie Jehowy. Najpierw ostro mnie przestraszyli tymi "jaszczurami z piekła, które chcą abyśmy mieli cipy abyśmy byli ich niewolniki" ale na szczęście jest Aśtar Śeran. On nas uratuje.
To jeszcze nic. Na moje okolice atak przypuścili najpradwopodobniej czescy świadkowie Jehowy. Najpierw ostro mnie przestraszyli tymi "jaszczurami z piekła, które chcą abyśmy mieli cipy abyśmy byli ich niewolniki" ale na szczęście jest Aśtar Śeran. On nas uratuje
26 listopada 2011, 20:48 [cytuj]
Kto to jest ten Aśtar Śeran?
Kto to jest ten Aśtar Śeran?
26 listopada 2011, 21:06 [cytuj]
Dowódca wielkiej kosmicznej flotylli aniołów nieba. Kocha nas i pomaga nam. Więcej sobie wyguglaj. Warto, bo sprawa wyglada ciekawie.
Dowódca wielkiej kosmicznej flotylli aniołów nieba. Kocha nas i pomaga nam. Więcej sobie wyguglaj. Warto, bo sprawa wyglada ciekawie
26 listopada 2011, 21:37 [cytuj]
Ponoć on i Ptaah znają się Jezusem! A sam Aśtar Śeran wygląda jak Anders Behring Breivik. Fascynująca historia jak nowa saga Jedi! :D
Ponoć on i Ptaah znają się Jezusem! A sam Aśtar Śeran wygląda jak Anders Behring Breivik. Fascynująca historia jak nowa saga Jedi! :D
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się